Τύπε μου όταν ήμουν στο λύκειο γαμούσες μόνο τύπισσες που ήταν στα δικά σου χόμπυ. Πχ έπαιζε μπάσκετ, ακούγατε ίδια μουσική ή έκανες κάτι καλά και σε θαύμαζε και καθόταν. Τύπου μουνάρες-ντίβες πήγαιναν μόνο με μεγαλύτερους (τύπους που ενδεχομένως ήταν και πάνω από 18), είχαν μηχανάκι και είχαν και μια μούρη να τις πάνε σε κανένα κλαμπ ή βόλτα με το αμάξι. Αυτές δεν τις άγγιζες με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μετά είναι οι κοπελιές της γειτονιάς άντε μια τέτοια να είχε 1 - 2 γκόμενους όλο το λύκειο η κάθε μια. Επίσης δεν υπήρχε ναρκωτικό ούτε ίχνος. Μόνο χόρτο από λίγα άτομα κι αυτό έπρεπε να είσαι πάνω από το όριο αλήτης για να τα δεις.
Πλέον μιλάμε για τύπου φαβέλα κατάσταση. Αμόρφωτα ζώα, χρήστες ναρκωτικών από τα 15 ή και πιο πριν, μαχαιρώματα, γύφτοι και οτιδήποτε άλλο παρακμιακό μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ένα μέσο ελληνόπουλο είναι στα δύο άκρα, ή θα είναι γύφτος στο δρόμο με 10 δικαστήρια απ τα 12, ή με σφήνα στο κώλο και πούστης και καλός μαθητής. Άλλη σύσταση τελείως. Τώρα είναι η ξεφτίλα έξω. Δεν ξέρω πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάντια πραγματικά. Να δω άυριο το παιδί μου με γύφτους και διάφορα παρεμφερή συρφετά , θα δέσω μπάλα στο πόδι μου και θα πηδήξω σε κανένα ποτάμι.