Νέα

Πωλείται Πακιστανικό πορνονούμερο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
τι εγινε με το πορνονουμερο;Γιατι η συζητηση πηγε στιις μαυρες πουτσες;Συγχωνευτηκαν ασχετα νηματα;
Είναι ακόμα διαθέσιμο το συλλεκτικό πια ΠΟΡΝΟΝΟΥΜΕΡΟ! :rockon:

Απλά έτυχε ορισμένοι τερψιπρωκτοι να έχουν μπαχαλεψει το νήμα με μαύρες και πακικες ψωλες... :2funny::jerking:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Είναι ακόμα διαθέσιμο το συλλεκτικό πια ΠΟΡΝΟΝΟΥΜΕΡΟ! :rockon:

Απλά έτυχε ορισμένοι τερψιπρωκτοι να έχουν μπαχαλεψει το νήμα με μαύρες και πακικες ψωλες... :2funny::jerking:
Βάλτο σε πληστηριασμο ρε φίλε το πακιστανικο πορνονουμερο αμαρτία να μένει απουλητο φέρε κόσμο σε μια συνέλευση και πες το δίνω 20 ευρώ και σου σηκώνουν το χέρι αν στο σηκώσουν και με 25 ευρώ έγινες χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: cool11
OP
OP
Junax

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Θα σου έλεγα να το βάλεις στο ebay αλλά με τα fees πλέον να σφάζουν κωλιά δε συμφέρει καθόλου.
Στο facebook marketplace μπορεί να φύγει. Αλλά θα λάβεις 2000 μηνύματα κι ένας θα ενδιαφερθεί όντως.
Ευτυχώς που στο σαη λαμβάνω μόνο σοβαρά μηνύματα. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Με Πακιστανούς δε πάνε..αλλά πάνε με Άραβες.με Ιρανούς.και επίσης όσες ελλεινιδες μένουνε Μενίδι άνω Λιόσια.καταξεσκιζοντε με γύφτους..αλλά γύφτους με στυλ..τύπου Τραπερ και έτσι.οχι γύφτους με ντατσουν.τσεκαρισμενο αυτό που σου λέω.παω Μενίδι για δουλειά και βλέπω πολύ συχνά ζευγάρια ελλεινιδα 22αρα..με γύφτο..αλλά γύφτο με κανονικά ρούχα όχι γύφτο του μαχαλα
Στον ψυχίατρο πηγαίνουν βασικά και μετά πηγαίνουν με μετανάστες δυνητικά επικίνδυνους γιατί δεν ακούνε τους ψυχιάτρους τους. Κοστίζουν πολύ ακριβά τα call boys και είναι και σκέτη κινούμενη τσόντα οι τύποι. Όσο για τους μαύρους είναι η αλήθεια ότι δεν τους εμφανίζουν και πολύ γιατί είναι βαρύτατο το κοινωνικό στίγμα. Οι ερχόμενες μετά από αυτές τα είδαν αυτά και φοβούμενες ότι θα έχουν το ίδιο κατάντημα μετά βεβαιότητας, δεν πλησιάζουν μετανάστη ούτε για αστείο. Ο παραδειγματισμός λειτούργησε άριστα. Όσο για το ότι λένε ψέματα, κρύβουν δηλαδή ότι έχουν πάει με μαύρους, λίγες πρέπει να το κάνουν αυτό γιατί ''η οργή είναι μια σύντομη τρέλα'' όπως έλεγε και ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ και αυτές διαισθάνονται από τι είναι φτιαγμένοι οι άντρες πολύ καλά. Πάντως πηγαίνουν και με Αλβανούς γιατί αυτοί δεν έχουν ούτε δεκάρα για call girl και βρίσκουν ευκαιρία να γαμήσουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Με Πακιστανούς δε πάνε..αλλά πάνε με Άραβες.με Ιρανούς.και επίσης όσες ελλεινιδες μένουνε Μενίδι άνω Λιόσια.καταξεσκιζοντε με γύφτους..αλλά γύφτους με στυλ..τύπου Τραπερ και έτσι.οχι γύφτους με ντατσουν.τσεκαρισμενο αυτό που σου λέω.παω Μενίδι για δουλειά και βλέπω πολύ συχνά ζευγάρια ελλεινιδα 22αρα..με γύφτο..αλλά γύφτο με κανονικά ρούχα όχι γύφτο του μαχαλα
Με άραβες πάνε άνετα γιατί εχουν λεφτά ακριβά αμάξια κλπ,Ελληνίδες με γύφτο είχα δει και εγώ μια φορά αλλά μιλάμε ο τύπος είχε ακριβή μεγάλη μηχανή και μοντέρνο ντύσιμο αν μιλάς για τέτοιους γύφτους με φράγκα τότε ναι κάποιες λίγες πάνε και λέω λίγες γιατί οι Ελληνίδες δε εμπιστεύονται γύφτους τους φοβούνται είναι επικίνδυνος λαός.Με μαύρους πάνε ως επί το πλείστον και στα κρυφά για να μη τις πούνε πουτανες.Με άραβες πάνε αβέρτα το έχω δει και εγώ και με μαύρους πάνε το έχω δει και αυτό με γύφτους πάνε ελάχιστες γιατί φοβούνται μη τις σκοτώσουν.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Στον ψυχίατρο πηγαίνουν βασικά και μετά πηγαίνουν με μετανάστες δυνητικά επικίνδυνους γιατί δεν ακούνε τους ψυχιάτρους τους. Κοστίζουν πολύ ακριβά τα call boys και είναι και σκέτη κινούμενη τσόντα οι τύποι. Όσο για τους μαύρους είναι η αλήθεια ότι δεν τους εμφανίζουν και πολύ γιατί είναι βαρύτατο το κοινωνικό στίγμα. Οι ερχόμενες μετά από αυτές τα είδαν αυτά και φοβούμενες ότι θα έχουν το ίδιο κατάντημα μετά βεβαιότητας, δεν πλησιάζουν μετανάστη ούτε για αστείο. Ο παραδειγματισμός λειτούργησε άριστα. Όσο για το ότι λένε ψέματα, κρύβουν δηλαδή ότι έχουν πάει με μαύρους, λίγες πρέπει να το κάνουν αυτό γιατί ''η οργή είναι μια σύντομη τρέλα'' όπως έλεγε και ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ και αυτές διαισθάνονται από τι είναι φτιαγμένοι οι άντρες πολύ καλά. Πάντως πηγαίνουν και με Αλβανούς γιατί αυτοί δεν έχουν ούτε δεκάρα για call girl και βρίσκουν ευκαιρία
Μπα άλλαξαν οι εποχές φίλε μερικές Ελληνίδες εμφανίζουν και μαύρους πλέον αλλά οι περισσότερες πάνε στα κρυφά με αυτούς,εδώ εμφανίζονται γκει ζευγαράκια χεράκι χεράκι οι μαυροι μας πείραξαν?άλλαξαν οι εποχές απλά οι περισσότερες δε τους εμφανίζουν γιατί φοβούνται τη κορόιδεια που θα τρώνε στο δρόμο.Καποιες δε τις νοιάζει και τους εμφανίζουν αλλά λιγότερες είναι αυτές.Οταν λες ότι αν μια ελληνιδα εμφανίσει μαύρο είναι βαρυτατο το κοινωνικό στίγμα τι εννοείς όμως?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εγώ ενδιαφέρομαι για τον πακιστανό αν είναι ακόμα διαθέσιμος :confused:
Είσαι Ελληνίδα και θες πακιστανο ?περίεργο οι Ελληνίδες δε πάνε με πακιστανους γιατί είναι κοντοί και μικροψωληδες και λαπαδες σωματικά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Kαταρχάς οι μικρές πάνε με πακιστανούς, άραβες και ότι υπάρχει αφού πλέον μισοί είναι ξένοι στην ελλάδα. Επίσης το μέσο ελληνόπουλο είναι μέσα στο φόβο, ευνουχισμένο και τραβάει 20 μαλακίες τη μέρα. Είναι καλωδιωμένο με τον υπολογιστή και έχει σφήνα στο πάτο. Μια βόλτα στο μοναστηράκι θα σε πείσει. Ειδικά σπίτια που δεν ασχολούνται πολύ με τα παιδιά τους, έχουν σοβαρά προβλήματα και είναι πέρα βρέχει, 15-18χρονα πηγαίνουν φουλ με τέτοιους και με γύφτους. Βασικά όποιος βάζει τα ναρκωτικά και είναι πιο μάγκας. Ας είναι γύφτος, οτιδήποτε. Στις διακοπές είδα γύφτο με 3-4 πιτσιρίκες μαζί του.
Με πακιστανους δε πάνε γιατί δε έχουν ούτε λεφτά ούτε τίποτα με άραβες που έχουν λεφτά και με γύφτους που έχουν λεφτά πάνε,με πακιστανους Ελληνίδα δε έχω δει ποτέ και είναι λογικό είναι ασχημοο κοντοί με μικρό μοριο και χαλια σώματα κοκαλιάρικα και το κυριότερο αφραγκοι δε υπάρχει συμφέρον άρα γιατί να πάνε?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Γτ υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Ο μέσος νέος είναι πούστης με εξαρτήματα άγνωστης κατασκευής σφηνωμένα στη σούφρα του. Οι μισοί είναι πούστηδες και ευνουχισμένα βρωμόπαιδα. Ούτε να γαμήσουν δε μπορούν. Πήγα στο γήπεδο που μεγάλωσα και βάρεσα φρίκη. Το επίπεδο έχει κατέβει σε άρρωστο βαθμό. Πάρα πάρα πολλές μαθήτριες γυμνασίου-λυκείου εντελώς άσεμνα ντυμένες περιτριγυριζώμενες από γύφτους, αλβανούς και πακιστανό-παράγωγα. Λέω τι έγινε ρε φίλε; Στο ίδιο σημείο ούτε 7-8 χρόνια πριν που πήγαινα εγώ όλη μέρα, ήμουν εγώ και μόνο έλληνες που κάναμε ποδήλατο, skate, παίζαμε μπάσκετ, άλλη έκαναν παρκούρ στις μάντρες και δειλά δειλά έσκαγε και καμιά κοπέλα όχι όμως καρφωτά να φάει πούτσα. Βασικά δε γαμούσαμε δεν το είχαμε τόσο στο νου. Είχαμε σκοπό να περάσουμε όλοι στο πανεπιστήμιο, με ξένες γλώσσες , ωδεία και τα αρχίδια μας όλα. Εδώ μιλάμε για γυφτοποίηση πλήρης έτσι. Θα αυτοκτονούσα αν έβλεπα το παιδί μου έτσι αύριο. Και τώρα νιώθω τους γονείς μου που στενοχωριόντουσαν για τους παρακμιακούς που μάζευε το γήπεδο και πήγαιν κι εγώ. Οι οποίοι στο σήμερα λένε και οι δικοί μου ακόμη ήταν η μέρα με τη νύχτα. Ο χειρότερος τότε είναι καθηγητής στο σερν σε σχέση με τον καλύτερο που είναι έξω στη γύρα. Σκέτη απογοήτευση και ξεφτίλα να βλέπεις μικρά παιδιά να έχουν βάσεις το σκουπιδαριό. Τι εφόδια θα έχουν για το μέλλον αύριο;
Φταινε και οι τραπερ γιαυτό τη κατάσταση που είναι γύφτοι και αραπηδες και Αλβανοί και προμοταρουν τα χάλια τους και οι ηλιθιες τσιμπάνε σα χάνοι δηλαδή εμμετος τόσο απλά.Φταιει και το ίντερνετ που προωθεί συνέχεια τους σκουρόχρωμους αυτά τα 2 φταινε γιαυτα που βλέπεις,έχω δει και εγώ γύφτους με Ελληνίδες πιτσιρίκες 15-18 επίσης τις έχω δει με αλβανούς και άραβες αλλά με πακιστανους ποτέ μη λέμε μαλακιες οι πακιστανοι βολεύονται μεταξύ τους και γαμανε σε μπουρδελα μεταξουργειο και φυλής.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε μου όταν ήμουν στο λύκειο γαμούσες μόνο τύπισσες που ήταν στα δικά σου χόμπυ. Πχ έπαιζε μπάσκετ, ακούγατε ίδια μουσική ή έκανες κάτι καλά και σε θαύμαζε και καθόταν. Τύπου μουνάρες-ντίβες πήγαιναν μόνο με μεγαλύτερους (τύπους που ενδεχομένως ήταν και πάνω από 18), είχαν μηχανάκι και είχαν και μια μούρη να τις πάνε σε κανένα κλαμπ ή βόλτα με το αμάξι. Αυτές δεν τις άγγιζες με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μετά είναι οι κοπελιές της γειτονιάς άντε μια τέτοια να είχε 1 - 2 γκόμενους όλο το λύκειο η κάθε μια. Επίσης δεν υπήρχε ναρκωτικό ούτε ίχνος. Μόνο χόρτο από λίγα άτομα κι αυτό έπρεπε να είσαι πάνω από το όριο αλήτης για να τα δεις.

Πλέον μιλάμε για τύπου φαβέλα κατάσταση. Αμόρφωτα ζώα, χρήστες ναρκωτικών από τα 15 ή και πιο πριν, μαχαιρώματα, γύφτοι και οτιδήποτε άλλο παρακμιακό μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ένα μέσο ελληνόπουλο είναι στα δύο άκρα, ή θα είναι γύφτος στο δρόμο με 10 δικαστήρια απ τα 12, ή με σφήνα στο κώλο και πούστης και καλός μαθητής. Άλλη σύσταση τελείως. Τώρα είναι η ξεφτίλα έξω. Δεν ξέρω πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάντια πραγματικά. Να δω άυριο το παιδί μου με γύφτους και διάφορα παρεμφερή συρφετά , θα δέσω μπάλα στο πόδι μου και θα πηδήξω σε κανένα ποτάμι.
Το ξέρω οι τραπερ φταινε για τα δικαστήρια που λες τα ναρκωτικά κλπ μεγάλα μουνοπανα οι τραπερ έχουν έρθει για να διαλύσουν τη νέα γενιά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Και οι γονείς φταίνε σε τεράστιο βαθμό. Ναι μεν θα πάρει το κακό μονοπάτι το παιδί αλλά θα έχει πάντα έναν φραγμό να το τραβήξει παρα πέρα αν έχει σωστές βάσεις απ το σπίτι. Τώρα παίρνουν τις βάσεις από τους πακιστανούς και τους γύφτους. Σκέψου το παιδί σου αύριο, θα το κρατήσεις μέσα ευνουχισμένο πούστη να τραβάει 15 μαλακίες να τρέχεις για χειρουργία ρίξη ώμων 17 χρονών από το τρομπάρισμα και σε ψυχιάτρους, ή να πάει με το γύφτο στη πλατεία να κάνει καριέρα στη φυλακή. Πλέον διαλέγεις και παίρνεις. Αλλιώς είσαι ματσωμένος και το πας δραστηριότητες, εκδρομές αλλά πάλι θα έχχει κάποια κενά και θα είναι φλώροςκλπ
απλα στη σημερινη εποχη με τους σκατοτραπερ δε κανεις παιδι τοσο απλα,εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Μπα άλλαξαν οι εποχές φίλε μερικές Ελληνίδες εμφανίζουν και μαύρους πλέον αλλά οι περισσότερες πάνε στα κρυφά με αυτούς,εδώ εμφανίζονται γκει ζευγαράκια χεράκι χεράκι οι μαυροι μας πείραξαν?άλλαξαν οι εποχές απλά οι περισσότερες δε τους εμφανίζουν γιατί φοβούνται τη κορόιδεια που θα τρώνε στο δρόμο.Καποιες δε τις νοιάζει και τους εμφανίζουν αλλά λιγότερες είναι αυτές.Οταν λες ότι αν μια ελληνιδα εμφανίσει μαύρο είναι βαρυτατο το κοινωνικό στίγμα τι εννοείς όμως?
Εννοώ ότι εφόσον αντιλαμβάνεται ότι το γεγονός ότι έχει πάει με αράπη της απαγορεύει πλέον να πάει με λευκό άντρα και ότι αυτό θα κρατήσει για την υπόλοιπη της ζωή, αρχίζει μοιραία κάποια στιγμή να παρουσιάζει κατάθλιψη. Το βαρύ στίγμα του ότι έχει κάνει η άλλη διαφυλετικό σεξ οδηγεί στην κατάθλιψη. Έρχεται μοιραία η στιγμή που σκέφτεται ότι δεύτερη ζωή δεν έχει να ζήσει, ότι όλα πια έχουν τελειώσει. Επίσης διαισθάνονται και την εχθρότητα των λευκών αντρών, γνωρίζουν ότι η γυναίκα έχει την τυπική ανάγκη για εξάρτηση και ότι η καλύτερη λύση για να κάνει οικογένεια ήταν οι άντρες της φυλής της. Περιττό να σου πω ότι το 94% των Αφροαμερικανίδων στις ΗΠΑ μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους γιατί οι αράπηδες δεν τους δείχνουν κανένα σεβασμό και γιατί πετάνε τα παιδιά τους πάντα στον δρόμο. Μια ηλίθια λευκή είχε γκαστρωθεί από έναν αράπη και εκείνος της είχε πει: ''αν θες να είμαστε μαζί παράτησε το παιδί''. Ποια Ελληνίδα που της έκανε πλύση εγκεφάλου η παγκοσμιοποίηση από την παιδική της ηλικία να γκαστρωθεί από αράπηδες θα κάτσει να γκαστρωθεί στην τελική αφού δεν της εμπνέουν καμία ασφάλεια έτσι που είναι; Τέσπα αυτές τοποθετήθηκαν στο περιθώριο για πάντα, το θέμα έχει λήξει οριστικά εδώ και πολλά χρόνια.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εννοώ ότι εφόσον αντιλαμβάνεται ότι το γεγονός ότι έχει πάει με αράπη της απαγορεύει πλέον να πάει με λευκό άντρα και ότι αυτό θα κρατήσει για την υπόλοιπη της ζωή, αρχίζει μοιραία κάποια στιγμή να παρουσιάζει κατάθλιψη. Το βαρύ στίγμα του ότι έχει κάνει η άλλη διαφυλετικό σεξ οδηγεί στην κατάθλιψη. Έρχεται μοιραία η στιγμή που σκέφτεται ότι δεύτερη ζωή δεν έχει να ζήσει, ότι όλα πια έχουν τελειώσει. Επίσης διαισθάνονται και την εχθρότητα των λευκών αντρών, γνωρίζουν ότι η γυναίκα έχει την τυπική ανάγκη για εξάρτηση και ότι η καλύτερη λύση για να κάνει οικογένεια ήταν οι άντρες της φυλής της. Περιττό να σου πω ότι το 94% των Αφροαμερικανίδων στις ΗΠΑ μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους γιατί οι αράπηδες δεν τους δείχνουν κανένα σεβασμό και γιατί πετάνε τα παιδιά τους πάντα στον δρόμο. Μια ηλίθια λευκή είχε γκαστρωθεί από έναν αράπη και εκείνος της είχε πει: ''αν θες να είμαστε μαζί παράτησε το παιδί''. Ποια Ελληνίδα που της έκανε πλύση εγκεφάλου η παγκοσμιοποίηση από την παιδική της ηλικία να γκαστρωθεί από αράπηδες θα κάτσει να γκαστρωθεί στην τελική αφού δεν της εμπνέουν καμία ασφάλεια έτσι που είναι; Τέσπα αυτές τοποθετήθηκαν στο περιθώριο για πάντα, το θέμα έχει λήξει οριστικά εδώ και πολλά χρόνια.
καταλαβα απολυτα τι λες δε ειναι ετσι απολυτα οπως τα λες,μια που εχει παει με μαυρο δε σημαινει πως δε θα βρει ποτε λευκο εχει κατι φλωρους μουνοδουλους λευκους που προκειμενου να βρουν μουνι πανε και με τη αραπογαμημενη δε εχουν θεμα,ανετα μια αραπογαμημενη καποιος λευκος μπορει να τη παντρευτει για να μη μεινει στο ραφι ο λευκο ςκαι τον πουνε οι φιλοι του αγαμητο και ψυχοπαθη που δε μπορει να βρει κοπελα οποτε αυτο που λες στη ελλαδα ισχιει σε εναν βαθμο αλλα οχι στον μεγιστο.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
καταλαβα απολυτα τι λες δε ειναι ετσι απολυτα οπως τα λες,μια που εχει παει με μαυρο δε σημαινει πως δε θα βρει ποτε λευκο εχει κατι φλωρους μουνοδουλους λευκους που προκειμενου να βρουν μουνι πανε και με τη αραπογαμημενη δε εχουν θεμα,ανετα μια αραπογαμημενη καποιος λευκος μπορει να τη παντρευτει για να μη μεινει στο ραφι ο λευκο ςκαι τον πουνε οι φιλοι του αγαμητο και ψυχοπαθη που δε μπορει να βρει κοπελα οποτε αυτο που λες στη ελλαδα ισχιει σε εναν βαθμο αλλα οχι στον μεγιστο.
Παραλήρημα έχεις; Κάπου έχεις αρχίσει να λες παράξενα πράγματα.Οι γυναίκες ανέκαθεν φοβούνταν ότι θα μείνουν στο ράφι. Ένας άντρας ζει μια χαρά και μόνος του. Είτε στις ΗΠΑ πας, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Αυστραλία, η γυναίκα που έχει πάει με μαύρο έχει μηδενική αξία πλέον. Ισχύει 100%.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Παραλήρημα έχεις; Κάπου έχεις αρχίσει να λες παράξενα πράγματα.Οι γυναίκες ανέκαθεν φοβούνταν ότι θα μείνουν στο ράφι. Ένας άντρας ζει μια χαρά και μόνος του. Είτε στις ΗΠΑ πας, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Αυστραλία, η γυναίκα που έχει πάει με μαύρο έχει μηδενική αξία πλέον. Ισχύει 100%.
Ναι έχει μηδενική αξια αλλά όλο και κάποιος μουνοδουλος μαλακας θα τη παντρευτεί γιατί όπως λέει και ο μποσικαν στο τραγούδι φεμινιστης οι γυναίκες και η πιο πουτανα κάποιον θα βρει να τη παντρευτεί και πως γίναμε έτσι.Οποτε μη ορκίζεσαι ότι έστω και γυναίκα μηδενικής αξίας δε βρίσκει άντρα να τη παντρευτεί.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Ναι έχει μηδενική αξια αλλά όλο και κάποιος μουνοδουλος μαλακας θα τη παντρευτεί γιατί όπως λέει και ο μποσικαν στο τραγούδι φεμινιστης οι γυναίκες και η πιο πουτανα κάποιον θα βρει να τη παντρευτεί και πως γίναμε έτσι.Οποτε μη ορκίζεσαι ότι έστω και γυναίκα μηδενικής αξίας δε βρίσκει άντρα να τη παντρευτεί.
Ο φιλόσοφος Φρήντριχ Νίτσε δεν πιάνει μια μπροστά στην ιδιοφυία του Μπόσικαν που σπρώχνει άσπρη στη γωνία του δρόμου. Πάντα θαύμαζα τους έξυπνους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που έχουν βιβλιοθήκες στα σπίτια τους. Πάντα, ακόμα και τα gangbangs που θέλουν να κάνουν στο πατάρι του Άλκα, με τα διακοσάευρα μάτσο στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom