Νέα

Ακρωτηριασμός της Γιαννάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ποδολαγνε αν σου αρεσε ....... (πλακα κανω)
Φίλε συγνώμη αλλά ταπεινή μου γνώμη ξεφύγαμε. Σόρρυ αλλά το πλάκα κάνω στο τέλος δεν διορθώνει το μαύρο του χιούμορ σου. φιλικά και χωρίς άλλη σημασία των λεγόμενών μου.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψει κιόλας....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψει κιόλας....
εσύ ρε μάγκα αντί να με κρίνεις γιατί δε διαγράφεις το αρχικό σου ποστ να τελειώνουμε;
Αντε γαμώ την ηθική μου γαμώ. Να μην αλλάξω πρόσωπο γιατί δεν αξίζει να φάω μιούτ για ανύπαρκτους. Χίλιες φορές για τον πλέζουρα που τα λέει χύμα και δεν το παίζει κλαψοπαρθένα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
κριμα, ευχομαι δυναμη στην ιδια και την οικογενεια της γιανα ξεπερασουν αυτην την δυσκολη κατασταση.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
απο ηθικολογιες του κωλου αλλο τπτ αυτη η χωρα..... ολοι ηθικοι αλλα απο πισω μες την σαπιλα.... δεν στεναχωρεθηκα να πω την αληθεια αλλα δεν χαρηκα κιολας ουτε ζεστη ουτε κρυο. Αυτη δεν την βριζαν οταν ηταν υπουργο και την ριχναν καταρες; τουλαχιστον εχει φραγκα εδω καθε μερα γινονται εργατικα ατυχηματα οικογενειαρχων την γιαννακου λυπηθηκατε;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
απο ηθικολογιες του κωλου αλλο τπτ αυτη η χωρα..... ολοι ηθικοι αλλα απο πισω μες την σαπιλα.... δεν στεναχωρεθηκα να πω την αληθεια αλλα δεν χαρηκα κιολας ουτε ζεστη ουτε κρυο. Αυτη δεν την βριζαν οταν ηταν υπουργο και την ριχναν καταρες; τουλαχιστον εχει φραγκα εδω καθε μερα γινονται εργατικα ατυχηματα οικογενειαρχων την γιαννακου λυπηθηκατε;
Μήπως τα ισοπεδώνεις λίγο; Απλά η συγκεκριμένη είναι επώνυμη και έγινε θέμα. Ποιος σου λέει όμως πως δεν αισθάνεται ο καθένας από εμάς το ίδιο και για τους ανώνυμους; Άλλωστε και οι ανώνυμοι είναι επώνυμοι για τις οικογένειές τους.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θέλω να δω ποιος χαιρέκακος θα πεί πρώτος όλα εδώ πληρώνονται ή κάτι σχετικό.
Περαστικά της όπως σε όλους τους ασθενείς.
ενω το γεγονος του χριστοδουλου το αντιμετωπισα απο ψυχρα εως αδιαφορα, για το συγκεκριμενο δεν μπορω παρα να εκφρασω τη θλιψη μου.
δεν ξερω το σημειο  στο οποιο εγινε η εγχειριση, αλλα η συγκεκριμενη δεν εκανε κατι για να προκαλεσει σε προσωπικο επιπεδο και πραγματικα τηςε ευχομαι περαστικα και κουραγιο.
ανελαβε ενα πολιτικο εργο,για αλλους πρτυχημενα για αλλους οχι, ομως επαναλαμβανω δεν προκαλεσε με τη σταση της.
επιπλεον αλλος ο ρολος της εκκλησιας και των ηγετων της και αλλος των πολιτικων

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προσωπικα εκτος απο το λυπηρο οντως συμβαν λυπαμαι και για κατι αλλο , που με πικρανε αφανταστα διαβαζοντας καποιες αποψεις εδω μεσα....Πριν 7 χρονια μετα απο ενα τροχαιο που ημουν και θυμα ( οχι θυτης) εχασα το αριστερο μου ποδι περιπου στο υψος που το χανει απο οτι ακουσα και η επισης ατυχη Γιαννακου..παρολα αυτα και με ολα τα εμποδια που συναντησα ( γραφειοκρατειες και αλλες χυδαιες συμπεριφορες του ελληνικου κρατους??)  καταφερα με τη βοηθεια γιατρων ( υπαρχουν και πιστοι στον ιπποκρατη)  φυσιοθεραπευτη , και προπαντως της υπεροχης οικογενειας μου να ξανασταθω στα ποδια μου με ενα απιστευτα εξελιγμενο τεχνητο μελος...βαδιζω , οδηγω κανω τζοκιν,σηκωνω βαρη, ΓΑΜΑΩ και κυριολεκτικα και μεταφορικα...ΦΥΣΙΚΑ και εγω πριν το μοιραιο πρωινο που με θερισε ο γαμοσπιτος ημουν αρτιμελης οπως ολοι σας και ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να μη χασει κανεις ουτε παρανυχιδα παγκοσμιως !Αλλα με πικρανε πολυ ρε << συντροφια>> , που νεοι ανθρωποι εδω οι περισσοτεροι και ακουω  φρασεις του στυλ  << θα αυτοκτονουσα , καλυτερα να ειχα πεθανει >> και αλλες συγχωρεστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!  Δε σας βριζω απλα σας ταρακουναω για να δειτε πως η ζωη ( και εγω απο αυτη το εμαθα δεν ειμαι σοφος) αν συνεχιζεται μετα απο μια τετοια δοκιμασια  ( και εγω γαμηθηκα δεν ειπα πως ειναι ευχαριστο που εχασα μισο ποδι) πρεπει να ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οι αποψεις αυτες που λετε πικραινουν ατομα και ειδικα νεα που ισως διαβασουν η ακουν καθε μερα , στον περιγυρο τον κοινωνικο...Δε ζηταω κανενα ειδους συμπονοιας ( τι καλα που τα λεει ο καημενος ) και αλλες παπαριες αλλωστε συχενομουν απο την πρωτη μερα που σταθηκα ξανα να με λυπουνται...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ περαστικα στη γυναικα και σε οποιον αλλο ανθρωπο στον κοσμο περνα δυσκολες ωρες..ΚΥΡΙΟΙ δε μας τα εδωσε η φυση για να κατουραμε και να κανουμε σεξ...ΤΑ αρχιδια παραγουν και ανδρισμο και θαρρος...και μη ξανακουσω << χεσμενες >> αποψεις ρε !!!

Φίλε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι από μένα.
Εγώ φοβάμαι ότι συγκαταλέγομαι σ'αυτούς που δε θα άντεχαν μια τέτοια δοκιμασία.
Περαστικά και κουράγιο και στην κ. Γιαννάκου.
Τι να πω όταν είδα τον τίτλο του θέματος σκέφτηκα μήπως η λέξη "ακρωτηριασμός" είχε μεταφορική σημασία εννοώντας πολιτικά, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι στυγνή...
Επειδή δε το διάβασα όλο το θρέντ ελπίζω να μη βγήκαν πάλι οι κλασικοί πικρόχολοι μαλάκες και να'λεγαν τα δικά τους.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εσύ ρε μάγκα αντί να με κρίνεις γιατί δε διαγράφεις το αρχικό σου ποστ να τελειώνουμε;
Αντε γαμώ την ηθική μου γαμώ. Να μην αλλάξω πρόσωπο γιατί δεν αξίζει να φάω μιούτ για ανύπαρκτους. Χίλιες φορές για τον πλέζουρα που τα λέει χύμα και δεν το παίζει κλαψοπαρθένα.
Καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου....στον γυάλινο κόσμο σου...ψάξτο λεβέντη...προλαβαίνεις....που θα δεχτώ και μαθήματα ηθικής και απο εσένα...ανίκητη τελικά.......και ποιούς απειλείς ότι θα αλλάξεις πρόσωπο????Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου....στον γυάλινο κόσμο σου...ψάξτο λεβέντη...προλαβαίνεις....που θα δεχτώ και μαθήματα ηθικής και απο εσένα...ανίκητη τελικά.......και ποιούς απειλείς ότι θα αλλάξεις πρόσωπο????Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.....
Ακου ηθικολόγε χριστιανέ που έκρινες τους πάντες γιατί έκριναν τον Χριστόδουλο......
Εάν με νικνέιμ "Cancer_69" έγραφα στο θρέντ του Χριστόδουλου "λυπούμαι ειλικρινά και κλαψ λυγμ" θα είχες πέσει να με φας. Τράβα τώρα να ανοίξεις ένα κερί στην εκκλησιά της ενορίας σου και πάψε να μιλάς για ηθική. Σου είπα όμορφα και ωραία ότι με αυτό το νικ προκαλείς (ακόμα και εάν το δεν το θέλεις) σχόλια περίεργα. Από κει και πέρα ποιός είναι μπετόβλακας θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλό απόγευμα. 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ακου ηθικολόγε χριστιανέ που έκρινες τους πάντες γιατί έκριναν τον Χριστόδουλο......
Εάν με νικνέιμ "Cancer_69" έγραφα στο θρέντ του Χριστόδουλου "λυπούμαι ειλικρινά και κλαψ λυγμ" θα είχες πέσει να με φας. Τράβα τώρα να ανοίξεις ένα κερί στην εκκλησιά της ενορίας σου και πάψε να μιλάς για ηθική. Σου είπα όμορφα και ωραία ότι με αυτό το νικ προκαλείς (ακόμα και εάν το δεν το θέλεις) σχόλια περίεργα. Από κει και πέρα πιο είναι μπετόβλακας θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλό απόγευμα. 

Θα...θα...θα....πάς καλά τελικά???Μπααααα......αν και περίπου περίμενα την απάντησή σου...το ίδιο θα απάνταγε και το 16χρονο ανηψάκι μου.....και ναι...είμαι χριστιανός και είμαι περήφανος...εσείς που δεν είστε...δεν μας είπατε...τί είστε????Τεσπα...είναι ανίκητη και πρέπει να τους δεχόμαστε κάποιους....
ΥΓ1--->Να εύχεσαι ''περαστικά και κουράγιο'' και τον άλλον να τον πειράζει το nick....''προκαλέις λέει''.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΥΓ2--->Στο thread για τον Μακαριστό έκρινα αυτούς που τον έβριζαν πρίν καν μπεί στον τάφο....όπως θα έκανα για κάθε νεκρό άνθρωπο....για τον λόγο ότι έχω χάσει άνθρωπο στην οικογενειά μου και καταλαβαίνω.....
ΥΓ3--->καλό απόγευμα και σε εσένα...keep walking και εσύ.....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εάν με νικνέιμ "Cancer_69" έγραφα στο θρέντ του Χριστόδουλου "λυπούμαι ειλικρινά και κλαψ λυγμ" θα είχες πέσει να με φας. Τράβα τώρα να ανοίξεις ένα κερί στην εκκλησιά της ενορίας σου και πάψε να μιλάς για ηθική. Σου είπα όμορφα και ωραία ότι με αυτό το νικ προκαλείς (ακόμα και εάν το δεν το θέλεις) σχόλια περίεργα. Από κει και πέρα ποιός είναι μπετόβλακας θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλό απόγευμα. 
Το πράγμα είναι απλό. Εάν είχε αυτό το νικ και έκανε εγγραφη σήμερα μετά την είδηση, τότε πίστεψέ με θα είχα ζαλίσει τα @@ όλων εδώ μέσα για την μαλακία. Αλλά ο φίλος είναι παλιός. Ας μη πιανόμαστε από μαλακίες. Ταπεινή μου άποψη.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το πράγμα είναι απλό. Εάν είχε αυτό το νικ και έκανε εγγραφη σήμερα μετά την είδηση, τότε πίστεψέ με θα είχα ζαλίσει τα @@ όλων εδώ μέσα για την μαλακία. Αλλά ο φίλος είναι παλιός. Ας μη πιανόμαστε από μαλακίες. Ταπεινή μου άποψη.

Καινούργιος είμαι και εγώ φίλε:

Όνομα:  podolagnos_28
Αξίωμα:  Ο παλιός, είν' αλλιώς
[size=30pt]Ημερομηνία εγγραφής:  16/05/06, 16:04[/size]
Τελευταία σύνδεση:  Σήμερα στις 20:53

Άστο φίλε.....δεν παίζονται εδώ μέσα κάποιοι.... :headbang: :headbang: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom