Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποδολαγνε αν σου αρεσε αυτη η γυναικα θα στεναχωρηθηκες γιατι τωρα θα εχει ενα ποδι ε; (πλακα κανω)Περαστικά στην γυναίκα και κουράγιο...
ποδολαγνε αν σου αρεσε αυτη η γυναικα θα στεναχωρηθηκες γιατι τωρα θα εχει ενα ποδι ε; (πλακα κανω)Περαστικά στην γυναίκα και κουράγιο...
Σε αυτά δεν κάνουν πλάκα όμως.....ούτε στον εχθρό σου τέτοιο πράγμα....ποδολαγνε.....(πλακα κανω)
Φίλε συγνώμη αλλά ταπεινή μου γνώμη ξεφύγαμε. Σόρρυ αλλά το πλάκα κάνω στο τέλος δεν διορθώνει το μαύρο του χιούμορ σου. φιλικά και χωρίς άλλη σημασία των λεγόμενών μου.ποδολαγνε αν σου αρεσε ....... (πλακα κανω)
Θα το πρότεινα αλλά ο καθείς φέρει το βάρος των λεγόμενων και γραφόμενών του.Μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψει κιόλας....
Κοίταξε, μία, δύο το πολύ, σελίδες πίσω.Γιατί σε μπάναραν???Τσακώθηκες με κάποιον???
εσύ ρε μάγκα αντί να με κρίνεις γιατί δε διαγράφεις το αρχικό σου ποστ να τελειώνουμε;Μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψει κιόλας....
Μήπως τα ισοπεδώνεις λίγο; Απλά η συγκεκριμένη είναι επώνυμη και έγινε θέμα. Ποιος σου λέει όμως πως δεν αισθάνεται ο καθένας από εμάς το ίδιο και για τους ανώνυμους; Άλλωστε και οι ανώνυμοι είναι επώνυμοι για τις οικογένειές τους.απο ηθικολογιες του κωλου αλλο τπτ αυτη η χωρα..... ολοι ηθικοι αλλα απο πισω μες την σαπιλα.... δεν στεναχωρεθηκα να πω την αληθεια αλλα δεν χαρηκα κιολας ουτε ζεστη ουτε κρυο. Αυτη δεν την βριζαν οταν ηταν υπουργο και την ριχναν καταρες; τουλαχιστον εχει φραγκα εδω καθε μερα γινονται εργατικα ατυχηματα οικογενειαρχων την γιαννακου λυπηθηκατε;
ενω το γεγονος του χριστοδουλου το αντιμετωπισα απο ψυχρα εως αδιαφορα, για το συγκεκριμενο δεν μπορω παρα να εκφρασω τη θλιψη μου.Θέλω να δω ποιος χαιρέκακος θα πεί πρώτος όλα εδώ πληρώνονται ή κάτι σχετικό.
Περαστικά της όπως σε όλους τους ασθενείς.
Προσωπικα εκτος απο το λυπηρο οντως συμβαν λυπαμαι και για κατι αλλο , που με πικρανε αφανταστα διαβαζοντας καποιες αποψεις εδω μεσα....Πριν 7 χρονια μετα απο ενα τροχαιο που ημουν και θυμα ( οχι θυτης) εχασα το αριστερο μου ποδι περιπου στο υψος που το χανει απο οτι ακουσα και η επισης ατυχη Γιαννακου..παρολα αυτα και με ολα τα εμποδια που συναντησα ( γραφειοκρατειες και αλλες χυδαιες συμπεριφορες του ελληνικου κρατους??) καταφερα με τη βοηθεια γιατρων ( υπαρχουν και πιστοι στον ιπποκρατη) φυσιοθεραπευτη , και προπαντως της υπεροχης οικογενειας μου να ξανασταθω στα ποδια μου με ενα απιστευτα εξελιγμενο τεχνητο μελος...βαδιζω , οδηγω κανω τζοκιν,σηκωνω βαρη, ΓΑΜΑΩ και κυριολεκτικα και μεταφορικα...ΦΥΣΙΚΑ και εγω πριν το μοιραιο πρωινο που με θερισε ο γαμοσπιτος ημουν αρτιμελης οπως ολοι σας και ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να μη χασει κανεις ουτε παρανυχιδα παγκοσμιως !Αλλα με πικρανε πολυ ρε << συντροφια>> , που νεοι ανθρωποι εδω οι περισσοτεροι και ακουω φρασεις του στυλ << θα αυτοκτονουσα , καλυτερα να ειχα πεθανει >> και αλλες συγχωρεστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! Δε σας βριζω απλα σας ταρακουναω για να δειτε πως η ζωη ( και εγω απο αυτη το εμαθα δεν ειμαι σοφος) αν συνεχιζεται μετα απο μια τετοια δοκιμασια ( και εγω γαμηθηκα δεν ειπα πως ειναι ευχαριστο που εχασα μισο ποδι) πρεπει να ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οι αποψεις αυτες που λετε πικραινουν ατομα και ειδικα νεα που ισως διαβασουν η ακουν καθε μερα , στον περιγυρο τον κοινωνικο...Δε ζηταω κανενα ειδους συμπονοιας ( τι καλα που τα λεει ο καημενος ) και αλλες παπαριες αλλωστε συχενομουν απο την πρωτη μερα που σταθηκα ξανα να με λυπουνται...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ περαστικα στη γυναικα και σε οποιον αλλο ανθρωπο στον κοσμο περνα δυσκολες ωρες..ΚΥΡΙΟΙ δε μας τα εδωσε η φυση για να κατουραμε και να κανουμε σεξ...ΤΑ αρχιδια παραγουν και ανδρισμο και θαρρος...και μη ξανακουσω << χεσμενες >> αποψεις ρε !!!
Μάγος είσαι;....
Επειδή δε το διάβασα όλο το θρέντ ελπίζω να μη βγήκαν πάλι οι κλασικοί πικρόχολοι μαλάκες και να'λεγαν τα δικά τους.
Καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου....στον γυάλινο κόσμο σου...ψάξτο λεβέντη...προλαβαίνεις....που θα δεχτώ και μαθήματα ηθικής και απο εσένα...ανίκητη τελικά.......και ποιούς απειλείς ότι θα αλλάξεις πρόσωπο????Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.....εσύ ρε μάγκα αντί να με κρίνεις γιατί δε διαγράφεις το αρχικό σου ποστ να τελειώνουμε;
Αντε γαμώ την ηθική μου γαμώ. Να μην αλλάξω πρόσωπο γιατί δεν αξίζει να φάω μιούτ για ανύπαρκτους. Χίλιες φορές για τον πλέζουρα που τα λέει χύμα και δεν το παίζει κλαψοπαρθένα.
Ακου ηθικολόγε χριστιανέ που έκρινες τους πάντες γιατί έκριναν τον Χριστόδουλο......Καλά εσύ είσαι στον κόσμο σου....στον γυάλινο κόσμο σου...ψάξτο λεβέντη...προλαβαίνεις....που θα δεχτώ και μαθήματα ηθικής και απο εσένα...ανίκητη τελικά.......και ποιούς απειλείς ότι θα αλλάξεις πρόσωπο????Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.....
Ακου ηθικολόγε χριστιανέ που έκρινες τους πάντες γιατί έκριναν τον Χριστόδουλο......
Εάν με νικνέιμ "Cancer_69" έγραφα στο θρέντ του Χριστόδουλου "λυπούμαι ειλικρινά και κλαψ λυγμ" θα είχες πέσει να με φας. Τράβα τώρα να ανοίξεις ένα κερί στην εκκλησιά της ενορίας σου και πάψε να μιλάς για ηθική. Σου είπα όμορφα και ωραία ότι με αυτό το νικ προκαλείς (ακόμα και εάν το δεν το θέλεις) σχόλια περίεργα. Από κει και πέρα πιο είναι μπετόβλακας θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλό απόγευμα.
Το πράγμα είναι απλό. Εάν είχε αυτό το νικ και έκανε εγγραφη σήμερα μετά την είδηση, τότε πίστεψέ με θα είχα ζαλίσει τα @@ όλων εδώ μέσα για την μαλακία. Αλλά ο φίλος είναι παλιός. Ας μη πιανόμαστε από μαλακίες. Ταπεινή μου άποψη.Ακου ηθικολόγε χριστιανέ που έκρινες τους πάντες γιατί έκριναν τον Χριστόδουλο......
Εάν με νικνέιμ "Cancer_69" έγραφα στο θρέντ του Χριστόδουλου "λυπούμαι ειλικρινά και κλαψ λυγμ" θα είχες πέσει να με φας. Τράβα τώρα να ανοίξεις ένα κερί στην εκκλησιά της ενορίας σου και πάψε να μιλάς για ηθική. Σου είπα όμορφα και ωραία ότι με αυτό το νικ προκαλείς (ακόμα και εάν το δεν το θέλεις) σχόλια περίεργα. Από κει και πέρα ποιός είναι μπετόβλακας θα το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν. Καλό απόγευμα.
Το πράγμα είναι απλό. Εάν είχε αυτό το νικ και έκανε εγγραφη σήμερα μετά την είδηση, τότε πίστεψέ με θα είχα ζαλίσει τα @@ όλων εδώ μέσα για την μαλακία. Αλλά ο φίλος είναι παλιός. Ας μη πιανόμαστε από μαλακίες. Ταπεινή μου άποψη.