Νέα

Ακρωτηριασμός της Γιαννάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δεν με λενε κωστη.Και μην αλλαζεις θεμα.τι αλλα λογια ν αγαπιωμαστε?
με προλαβε ο pilot τι θελω να πω με το αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εχεις δικιο για το kostis,το σωστο ειναι  kostis20!!!!
μπουχαχαχαχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ίσως και τυχαία, ενδέχεται να 'χεις παρατηρήσει πώς έχω καιρό να γράψω στο thread του Θρύλου. Δεν πηγαίνω πουθενά να κολλήσω σαν κολιτσίδα, ή να κατσικωθώ ντε-και-σώνει, ενώ μου δείχνουν πώς είμαι παρείσακτος. Ακόμη και σε ένα μπουρδέλο σαν το bourdela, επιβάλλεται λίγη αξιοπρέπεια.
Σε αυτήν την χώρα η αναγνώριση έρχεται μετά τον θάνατο.
Μην ανησυχείς λοιπόν.
Keep posting!!!!!

Επισκέπτης
με προλαβε ο pilot τι θελω να πω με το αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εχεις δικιο για το kostis,το σωστο ειναι  kostis20!!!!
μπουχαχαχαχαχα

Δεν είμαι 20 και δεν με λενε κωστη σου ξαναλεω.Δεν με ξερεις καθολου χλεμπουρα για αυτο βουλωσε το.

Επισκέπτης
Ίσως και τυχαία, ενδέχεται να 'χεις παρατηρήσει πώς έχω καιρό να γράψω στο thread του Θρύλου. Δεν πηγαίνω πουθενά να κολλήσω σαν κολιτσίδα, ή να κατσικωθώ ντε-και-σώνει, ενώ μου δείχνουν πώς είμαι παρείσακτος. Ακόμη και σε ένα μπουρδέλο σαν το bourdela, επιβάλλεται λίγη αξιοπρέπεια.
κλαψ,λυγμ..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. Σε προειδοποιώ. Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. Σε προειδοποιώ. Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.
δυστηχως κοουτς θα φας γουορν για καποιον που δεν αξιζει....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
γι αυτο μου την επεσες κατευθειαν πριν?ψιλιασμενος απ αυτον?
μου κανε εντυπωση γιατι οπως ειπες δεν σε ακολουθαω σε διαφορα θρεντς για να στην πω!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
γι αυτο μου την επεσες κατευθειαν πριν?ψιλιασμενος απ αυτον?
μου κανε εντυπωση γιατι οπως ειπες δεν σε ακολουθαω σε διαφορα θρεντς για να στην πω!!!
με την περίπτωση που αναφέρεις έγινε μία αθώα στιγμιαία παρανόηση, γι' αυτό εξάλλου έσπευσα να ζητήσω συγγνώμη.

Επισκέπτης
Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. [size=20pt]Σε προειδοποιώ.[/size] Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε..
τι εννοειται κυριε???ξεφυγες τρομοκρατη των πληκτρων..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κατά τ΄άλλα λέω, απευθυνόμενος στους διαχειριστές του site, τα warnings και οι υποδείξεις "δε βρίζουμε" σας μάραναν. Ούτε κάν εξετάζετε ποιος και πώς υποχρέωσε να εκραγεί σε βρισιές ένας χρήστης που σε 1260 μηνύματά του δεν έχει βρίσει ούτε μία φορά.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
τι εννοειται κυριε???ξεφυγες τρομοκρατη των πληκτρων..
δεν ξέρεις κάν να κάνεις χρήση του δεύτερου πληθυντικού προσώπου, ελεεινό αγράμματο ανθρωπάριο, κραχτέ αλήτη του διαδικτύου.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Κατά τ΄άλλα λέω, απευθυνόμενος στους διαχειριστές του site, τα warnings και οι υποδείξεις "δε βρίζουμε" σας μάραναν. Ούτε κάν εξετάζετε ποιος και πώς υποχρέωσε να εκραγεί σε βρισιές ένας χρήστης που σε 1260 μηνύματά του δεν έχει βρίσει ούτε μία φορά.
δεν ξέρεις κάν να κάνεις χρήση του δεύτερου πληθυντικού προσώπου, ελεεινό αγράμματο ανθρωπάριο, κραχτέ αλήτη του διαδικτύου.
Ηρέμησε φίλε δεν αξίζει το βλέπεις μόνος σου.
Σίγουρο η μονομερής προειδοποίηση είναι προκλητική αλλά δεν αξίζει.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Στις μέρες μας καλύτερα με πράσσινη βούλα παρά χωρίς.Ελπίζω όταν αρπάξω και εγώ τη δική μου να αξίζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στις μέρες μας καλύτερα με πράσσινη βούλα παρά χωρίς.Ελπίζω όταν αρπάξω και εγώ τη δική μου να αξίζει.
εγώ φίλε το ζήτησα και ο Σόνυς μου την άφησε κληρονομιά... εάν μάλιστα δω ότι και άλλοι πάτε να με πατεντάρετε θα σας γαμήσω όλους τους πρασινισμένους πάραυτα....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Περαστικά στην γυναίκα και κουράγιο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περαστικά στην γυναίκα και κουράγιο...
Τώρα αγαπητέ με αυτό το νικνέιμ δε θα έπρεπε να ποστάρεις σε αυτό το θρεντ.
Φιλικά στο λέω. Εμένα πάντως μου χτυπάει άσχημα....... :-

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τώρα αγαπητέ με αυτό το νικνέιμ δε θα έπρεπε να ποστάρεις σε αυτό το θρεντ.
Φιλικά στο λέω. Εμένα πάντως μου χτυπάει άσχημα....... :-
Φιλικά μπορείς να τα λές σε...φίλους σου....αν σου χτυπάει άσχημα απλά μην το διαβάζεις....απο ολόκληρο thread εσύ αυτό βρήκες να πείς????Άβυσσος.......

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Andras37Athina
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
Τα official (άκου official, λές και φέρουν και το θηρεό και τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας) warnings σας μάραναν, επαναλαμβάνω. Για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και προσοχή να δείτε τι έκανε έναν χρήση που δεν έχει βρίσει ποτέ σε 1260 μηνύματα να ξεσπάσει σε τέτοιες βρισιές, ούτε κουβέντα. Δίνοντας ασυλία σε κνόδαλα και ουτιδανούς του διαδικτύου και (είμαι βέβαιος και) της κοινωνίας, θα το κλείσετε το bourdelo.com σας αργά, ή γρήγορα. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα sites που την έχουν πατήσει έτσι.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Andras37Athina
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
Τα official (άκου official, λές και φέρουν και το θηρεό και τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας) warnings σας μάραναν, επαναλαμβάνω. Για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και προσοχή να δείτε τι έκανε έναν χρήση που δεν έχει βρίσει ποτέ σε 1260 μηνύματα να ξεσπάσει σε τέτοιες βρισιές, ούτε κουβέντα. Δίνοντας ασυλία σε κνόδαλα και ουτιδανούς του διαδικτύου και (είμαι βέβαιος και) της κοινωνίας, θα το κλείσετε το bourdelo.com σας αργά, ή γρήγορα. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα sites που την έχουν πατήσει έτσι.
Γιατί σε μπάναραν???Τσακώθηκες με κάποιον???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom