με προλαβε ο pilot τι θελω να πω με το αλλα λογια να αγαπιομαστε...Δεν με λενε κωστη.Και μην αλλαζεις θεμα.τι αλλα λογια ν αγαπιωμαστε?
εχεις δικιο για το kostis,το σωστο ειναι kostis20!!!!
μπουχαχαχαχαχα
με προλαβε ο pilot τι θελω να πω με το αλλα λογια να αγαπιομαστε...Δεν με λενε κωστη.Και μην αλλαζεις θεμα.τι αλλα λογια ν αγαπιωμαστε?
Σε αυτήν την χώρα η αναγνώριση έρχεται μετά τον θάνατο.Ίσως και τυχαία, ενδέχεται να 'χεις παρατηρήσει πώς έχω καιρό να γράψω στο thread του Θρύλου. Δεν πηγαίνω πουθενά να κολλήσω σαν κολιτσίδα, ή να κατσικωθώ ντε-και-σώνει, ενώ μου δείχνουν πώς είμαι παρείσακτος. Ακόμη και σε ένα μπουρδέλο σαν το bourdela, επιβάλλεται λίγη αξιοπρέπεια.
με προλαβε ο pilot τι θελω να πω με το αλλα λογια να αγαπιομαστε...
εχεις δικιο για το kostis,το σωστο ειναι kostis20!!!!
μπουχαχαχαχαχα
κλαψ,λυγμ..Ίσως και τυχαία, ενδέχεται να 'χεις παρατηρήσει πώς έχω καιρό να γράψω στο thread του Θρύλου. Δεν πηγαίνω πουθενά να κολλήσω σαν κολιτσίδα, ή να κατσικωθώ ντε-και-σώνει, ενώ μου δείχνουν πώς είμαι παρείσακτος. Ακόμη και σε ένα μπουρδέλο σαν το bourdela, επιβάλλεται λίγη αξιοπρέπεια.
Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. Σε προειδοποιώ. Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.κλαψ,λυγμ..
δυστηχως κοουτς θα φας γουορν για καποιον που δεν αξιζει....Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. Σε προειδοποιώ. Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.
με την περίπτωση που αναφέρεις έγινε μία αθώα στιγμιαία παρανόηση, γι' αυτό εξάλλου έσπευσα να ζητήσω συγγνώμη.γι αυτο μου την επεσες κατευθειαν πριν?ψιλιασμενος απ αυτον?
μου κανε εντυπωση γιατι οπως ειπες δεν σε ακολουθαω σε διαφορα θρεντς για να στην πω!!!
τι εννοειται κυριε???ξεφυγες τρομοκρατη των πληκτρων..Α γαμήσου ρε τσουτσέκι, αγράμματε, αλήτη, τιποτένιε. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου, ποτέ, και για τίποτα. [size=20pt]Σε προειδοποιώ.[/size] Βδομάδες, μήνες κάνω υπομονή να μην απαντήσω στις προκλήσεις, στις ειρωνίες και στις βρισιές που αφειδώς μου έχεις απευθύνει σε όλα τα threads που post-άρω, αλλά εσύ δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κανόνισε να σου γαμήσω κάνα ξεσταύρι, να βάλεις μυαλό. Άει σιχτίρ, γιατί παράγινες. Είναι όνειδος και ξευτίλα η παρουσία ενός αλήτη σαν και σένα, ακόμη και σ' ένα site με την ονομασία bourdela.
δεν[/URL] βριζουμε..
ναι ρε οκ ολα καλα δεκτη...με την περίπτωση που αναφέρεις έγινε μία αθώα στιγμιαία παρανόηση, γι' αυτό εξάλλου έσπευσα να ζητήσω συγγνώμη.
δεν ξέρεις κάν να κάνεις χρήση του δεύτερου πληθυντικού προσώπου, ελεεινό αγράμματο ανθρωπάριο, κραχτέ αλήτη του διαδικτύου.τι εννοειται κυριε???ξεφυγες τρομοκρατη των πληκτρων..
Κατά τ΄άλλα λέω, απευθυνόμενος στους διαχειριστές του site, τα warnings και οι υποδείξεις "δε βρίζουμε" σας μάραναν. Ούτε κάν εξετάζετε ποιος και πώς υποχρέωσε να εκραγεί σε βρισιές ένας χρήστης που σε 1260 μηνύματά του δεν έχει βρίσει ούτε μία φορά.
Ηρέμησε φίλε δεν αξίζει το βλέπεις μόνος σου.δεν ξέρεις κάν να κάνεις χρήση του δεύτερου πληθυντικού προσώπου, ελεεινό αγράμματο ανθρωπάριο, κραχτέ αλήτη του διαδικτύου.
Στις μέρες μας καλύτερα με πράσσινη βούλα παρά χωρίς.Ελπίζω όταν αρπάξω και εγώ τη δική μου να αξίζει.Κατά τ΄άλλα λέω, απευθυνόμενος στους διαχειριστές του site, τα warnings και οι υποδείξεις "δε βρίζουμε" σας μάραναν. Ούτε κάν εξετάζετε ποιος και πώς υποχρέωσε να εκραγεί σε βρισιές ένας χρήστης που σε 1260 μηνύματά του δεν έχει βρίσει ούτε μία φορά.
εγώ φίλε το ζήτησα και ο Σόνυς μου την άφησε κληρονομιά... εάν μάλιστα δω ότι και άλλοι πάτε να με πατεντάρετε θα σας γαμήσω όλους τους πρασινισμένους πάραυτα.......Στις μέρες μας καλύτερα με πράσσινη βούλα παρά χωρίς.Ελπίζω όταν αρπάξω και εγώ τη δική μου να αξίζει.
Τώρα αγαπητέ με αυτό το νικνέιμ δε θα έπρεπε να ποστάρεις σε αυτό το θρεντ.Περαστικά στην γυναίκα και κουράγιο...
Φιλικά μπορείς να τα λές σε...φίλους σου....αν σου χτυπάει άσχημα απλά μην το διαβάζεις....απο ολόκληρο thread εσύ αυτό βρήκες να πείς????Άβυσσος.......Τώρα αγαπητέ με αυτό το νικνέιμ δε θα έπρεπε να ποστάρεις σε αυτό το θρεντ.
Φιλικά στο λέω. Εμένα πάντως μου χτυπάει άσχημα....... :-
Γιατί σε μπάναραν???Τσακώθηκες με κάποιον???Andras37Athina
You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:
Τα official (άκου official, λές και φέρουν και το θηρεό και τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας) warnings σας μάραναν, επαναλαμβάνω. Για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και προσοχή να δείτε τι έκανε έναν χρήση που δεν έχει βρίσει ποτέ σε 1260 μηνύματα να ξεσπάσει σε τέτοιες βρισιές, ούτε κουβέντα. Δίνοντας ασυλία σε κνόδαλα και ουτιδανούς του διαδικτύου και (είμαι βέβαιος και) της κοινωνίας, θα το κλείσετε το bourdelo.com σας αργά, ή γρήγορα. Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα sites που την έχουν πατήσει έτσι.