Νέα

Ακρωτηριασμός της Γιαννάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καινούργιος είμαι και εγώ φίλε:

Όνομα:  podolagnos_28
Αξίωμα:  Ο παλιός, είν' αλλιώς
[size=30pt]Ημερομηνία εγγραφής:  16/05/06, 16:04[/size]
Τελευταία σύνδεση:  Σήμερα στις 20:53

Άστο φίλε.....δεν παίζονται εδώ μέσα κάποιοι.... :headbang: :headbang: :headbang:
κανεις και πλαστογραφιες μπαγασα
εγω ειδα 3113 μηνυματα
τι εχεις να πεις γιαυτο?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ουτε εγω δε ξερω τι αλλο εχεις κανει εδω μεσα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καινούργιος είμαι και εγώ φίλε:

Όνομα:  podolagnos_28
Αξίωμα:  Ο παλιός, είν' αλλιώς
[size=30pt]Ημερομηνία εγγραφής:  16/05/06, 16:04[/size]
Τελευταία σύνδεση:  Σήμερα στις 20:53

Άστο φίλε.....δεν παίζονται εδώ μέσα κάποιοι.... :headbang: :headbang: :headbang:
Μα αυτό λέω. Αφού είσαι παλιός τώρα τι κόλημα είναι αυτό;! Εμένα πιο πολύ με πείραξε το μαύρο χιούμορ συναγωνιστή παρά η ευχή που έκανες (ξεκάθαρη και ανθρώπινη) σε σχέση με το νικ. Αλλά δυστυχώς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το ακρωτηριασατε το θεμα απο ολες τις πλευρες,πολλοι το πηραν παρτουζα και το ψωλοχυσαν καθως βολευονται με διαδικτυακους τσαμπουκαδες μερα-νυχτα.

Περαστικα της και κλειδωστε το θρεντακι

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
κανεις και πλαστογραφιες μπαγασα
εγω ειδα 3113 μηνυματα
τι εχεις να πεις γιαυτο?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ουτε εγω δε ξερω τι αλλο εχεις κανει εδω μεσα

Είναι το τελευταίο που έστειλα...μην με μαλώνετε άλλο...... :2funny: :2funny: :2funny: δεν είμαι πλαστογράφος..... :headbang: :headbang: :headbang: την αλήθεια λέω κύριε εισαγγελέα..... :rockon: :rockon: :rockon:

Μα αυτό λέω. Αφού είσαι παλιός τώρα τι κόλημα είναι αυτό;! Εμένα πιο πολύ με πείραξε το μαύρο χιούμορ συναγωνιστή παρά η ευχή που έκανες (ξεκάθαρη και ανθρώπινη) σε σχέση με το νικ. Αλλά δυστυχώς βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος....

Τί ψάχνεις και εσύ τώρα...είπαμε...άβυσσος..... :headbang: :headbang: :headbang:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το ακρωτηριασατε το θεμα απο ολες τις πλευρες,πολλοι το πηραν παρτουζα και το ψωλοχυσαν καθως βολευονται με διαδικτυακους τσαμπουκαδες μερα-νυχτα.

Περαστικα της και κλειδωστε το θρεντακι
+10000000000
Να συμπληρώσω εαν έλεγε Θέμα: Ακρωτηριασμός του Μπάμπη, θα κάναμε πολιτικά και προσωπικά σχόλια; Θα ρωτάγαμε ποιος είναι ο Μπάμπης και θα λέγαμε περαστικά του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμένα ρε φιλαράκο δε μου άρεσε και είπα όμορφα και ωραία την άποψή μου. Τραβάς κάνα ζόρι εσύ με αυτό;
Ο κάθε καραγκιόζης μετά μιλάει για αβύσσους και μαλακίες και εμφανίζονται ταυτόχρονα και άλλα 2-3 παπαγαλάκια με τις ίδιες απόψεις για όλα μέσα στο σάιτ και μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Μπορούσε να πει Οκ συμφωνώ, ή δε συμφωνώ. Σε όλα τα άλλα θρεντς τον τρώει ο κώλος του να του ρίξω χριστοπαναγίες και πολλά άλλα. Δεν το κάνω γιατί δεν γουστάρω να γίνω μιούτ για ένα μαλακισμένο. Πολύ κόμπλεξ κυκλοφορά στο ίντερνετ. Πολύ μιλάμε.
Τέλος εδώ.

Επισκέπτης
Εμένα ρε φιλαράκο δε μου άρεσε και είπα όμορφα και ωραία την άποψή μου. Τραβάς κάνα ζόρι εσύ με αυτό;
Ο κάθε καραγκιόζης μετά μιλάει για αβύσσους και μαλακίες και εμφανίζονται ταυτόχρονα και άλλα 2-3 παπαγαλάκια με τις ίδιες απόψεις για όλα μέσα στο σάιτ και μας ζαλίζουν τ αρχίδια. Μπορούσε να πει Οκ συμφωνώ, ή δε συμφωνώ. Σε όλα τα άλλα θρεντς τον τρώει ο κώλος του να του ρίξω χριστοπαναγίες και πολλά άλλα. Δεν το κάνω γιατί δεν γουστάρω να γίνω μιούτ για ένα μαλακισμένο. Πολύ κόμπλεξ κυκλοφορά στο ίντερνετ. Πολύ μιλάμε.
Τέλος εδώ.
μονο μαζι μου θα γινεσαι μιουτ εσυ κερατσινιωτη βαζελε..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τέλος εδώ.
Πίστεψέ με το ζόρι που τραβάω δε έχει να κάνει με εσένα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρεις. Απλά κόλησες σε κάτι που κανένας άλλος δεν κόλησε, ακόμα και αφού το ανέφερες, πάλι κανείς δεν είπε τίποτα, και από την άλλη λες να πει συμφωνώ ή διαφωνώ, με τι, αφού η άποψή του είναι αυτή που είπε στο σχόλιο. Όντως πολύ κόμπλεξ κυκλοφορεί. Λέει κάποιος περαστικά και ο άλλος κολάει στο νικ που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια και από εκεί και πέρα μία είδηση μετετράπει σε προσωπικές μάχες. Δεν ξέρω και τον άλλο αλλά ξέρω το άλλο. Από σελίδα για ενημέρωση έχω την εντύπωση πως την καταντάμε κοκορομαχίες. Απλά φίλε λέω λίγη ηρεμία. Τις εκδιδόμενες πηδάμε, αλλά τελευταία "πηδιόμαστε" μεταξύ μας. Φιλικά.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η απάντηση ήρθε απο τα...παπαγαλάκια :idiot:.....και ποιόν τρώει ο κώλος του :think:......μπήκε και αυτός στο club των χουλιγκάνων του πληκτρολογίου....στο τέλος θα μας πεί και τί θα απαντάμε...και ξέρετε τί συμπέρασμα έχει βγεί για τους διάφορους χουλιγκάνους των....πληκτρολογίων???Απλα...καρπαζοεισπράκτορες στην ζωή τους....
ΥΓ1--->Δεν πα να βρίζει???Εμένα βρίζει???Ένα απλό nick θα βρίσει....αλλά πολλοί δεν το έχουν καταλάβει....είπαμε...[size=30pt]ΑΒΥΣΣΟΣ[/size]... :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ2--->pilot...μην απαντήσεις...(δεν σε πρόλαβα...)θα φας...χριστοπαναγία..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΥΓ3--->Και έχεις δίκιο pilot....για το τελευταίο που αναφέρεις...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το έμαθα σήμερα το πρωί και πραγματικά στεναχωρέθηκα. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλες της τις δυναμεις. Καλό της κουραγιο

Επισκέπτης
Η απάντηση ήρθε απο τα...παπαγαλάκια :idiot:.....και ποιόν τρώει ο κώλος του :think:......μπήκε και αυτός στο club των χουλιγκάνων του πληκτρολογίου....στο τέλος θα μας πεί και τί θα απαντάμε...και ξέρετε τί συμπέρασμα έχει βγεί για τους διάφορους χουλιγκάνους των....πληκτρολογίων???Απλα...καρπαζοεισπράκτορες στην ζωή τους....
ΥΓ1--->Δεν πα να βρίζει???Εμένα βρίζει???Ένα απλό nick θα βρίσει....αλλά πολλοί δεν το έχουν καταλάβει....είπαμε...[size=30pt]ΑΒΥΣΣΟΣ[/size]... :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ2--->pilot...μην απαντήσεις...(δεν σε πρόλαβα...)θα φας...χριστοπαναγία..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΥΓ3--->Και έχεις δίκιο pilot....για το τελευταίο που αναφέρεις...
& εσυ αμα ετρωγες 4 απο τον λαγο,ετσι θα εσκουζες..δειξε κατανοηση..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πίστεψέ με το ζόρι που τραβάω δε έχει να κάνει με εσένα.
Δεκτόν

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρεις.
Ομοίως στο τετράγωνο

Απλά κόλησες σε κάτι που κανένας άλλος δεν κόλησε, ακόμα και αφού το ανέφερες, πάλι κανείς δεν είπε τίποτα,
Μάθε να διαβάζεις....

και από την άλλη λες να πει συμφωνώ ή διαφωνώ, με τι, αφού η άποψή του είναι αυτή που είπε στο σχόλιο.
από την πολη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Όντως πολύ κόμπλεξ κυκλοφορεί.
Να που συμφωνείς μαζί μου

Λέει κάποιος περαστικά και ο άλλος κολάει στο νικ που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια
τι μαλακία είναι τώρα αυτό; τι σημασία έχει το πόσα χρόνια είναι στο σάιτ με την αναγωγή που έκανα;

και από εκεί και πέρα μία είδηση μετετράπει σε προσωπικές μάχες.
τι μάχη ρε μάγκα. Μια επισήμανση έκανα και έχεις αναλάβει πληρεξούσιος δικηγόρος στις παρηγορήτρες/κλάφτρες του σάιτ.

Από σελίδα για ενημέρωση
Ποιά ενημέρωση ρε φίλε.... Ανοίγει ένα θρέντ και ο ένας λέει περαστικά, ωχ λυπάμαι, τι κρίμα, αδικία....
Που βλέπεις την ενημέρωση στο μαλάκα που λέει ανώνυμα περαστικά σε ένα σάιτ για μπουρδέλα στην πρώην Υπουργό Παιδείας. Εάν θέλει να της πει περαστικά ας πάει στο Ερρίκος Ντυνάν να της δώσει ανθοδέσμη. Εμένα στ αρχίδια μου. Αχρηστα ποστς με κανένα αποδέκτη, από πουθενάδες που νομίζουν ότι εάν εκφράσουν ανώνυμα την συγκίνησή τους θα βρουν συμπαραστάτες στην ανώνυμη μιζέρια τους.

έχω την εντύπωση πως την καταντάμε κοκορομαχίες. Απλά φίλε λέω λίγη ηρεμία.
Εγώ ήρεμος είμαι. Αλλοι νομίζουν ότι η κοινωνική ευαισθησία κρίνεται από ένα ανώνυμο ποστ συμπαράστασης σε ένα σάιτ για μπουρδέλα χωρίς μάλιστα ο αποδέκτης να το γνωρίζει καν. Αναλαμβάνω να πάρω τηλέφωνο το γραφείο της Υπουργού και να της μεταβιβάσω τα θερμά μου περαστικά από ανώνυμους χρήστες σε ένα σάιτ για πουτάνες. [size=12pt]Θα βάλω πρώτο πρώτο το νικ νέιμ του ποδολάγνου.[/size]

Τις εκδιδόμενες πηδάμε, αλλά τελευταία "πηδιόμαστε" μεταξύ μας.
Ούτε εκδιδόμενες πηδάω. Με κάποιες από αυτό το σάιτ έχω όντως δηλώσει ότι πηδιέμαι και μάλιστα μ αρέσει.

Φιλικά.
Ομοίως

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πειράζει Μαριέτα. Τώρα πρέπει απλά να φανείς πιο δυνατή. Συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον κόσμο. Υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κλαυσίγελως λέμε τα τέτοιου τύπου threads

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κριμα για την Μαριεττα.Ελπιζω να βγει νικητρια απ την ολη ιστορια και να επιστερψει στα γραφεια της .Για μενα ειναι η καλυτερη υπουργος παιδειας καθως ουδεποτε εχει δωσει δικαιωμα για πορειες(πχ Αρσενης),αλλο απο ενα βιβλιο ιστοριας της ΣΤ δημοτικου τιποτ αλλο.Καλη αναρωση και σιδερενια.

Επισκέπτης
στην εκπομπη της ποπης τσαπανιδου/νετ,ενας γιατρος ελεγε πως το 2005 εγιναν 7.500 ακρωτηριασμοι σε διαβητικους..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
στην εκπομπη της ποπης τσαπανιδου/νετ,ενας γιατρος ελεγε πως το 2005 εγιναν 7.500 ακρωτηριασμοι σε διαβητικους..
Ωραία. Τι θες να πεις; Και εγώ έχω διαβητικό στην οικογένειά μου(όλη η ελλάδα σχεδόν έχει πρόβλημα και οι μισοί δε το ξέρουν). Πρέπει να λέμε στα @@ μου είναι επώνυμη/επώνυμος ή έχει λεφτά και να γυρνάμε το κεφάλι; Αυτά είναι μικροψυχίες.

Επισκέπτης
Ωραία. Τι θες να πεις; Και εγώ έχω διαβητικό στην οικογένειά μου(όλη η ελλάδα σχεδόν έχει πρόβλημα και οι μισοί δε το ξέρουν). Πρέπει να λέμε στα @@ μου είναι επώνυμη/επώνυμος ή έχει λεφτά και να γυρνάμε το κεφάλι; Αυτά είναι μικροψυχίες.
δεν μπορω να καταλαβω απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα..ακουσα μια σχετικη ειδηση & την μοιραστικα με τα υπολοιπα μελη..τι επρεπε να κανω???να ανοιξω ειδικο θρεντ???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom