Νέα

Ακρωτηριασμός της Γιαννάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκτός της ανθρωπιστικής πλευράς του θέματος που σοκάρει οποιονδήποτε έχει έστω και τη στοιχειώδη ηθική, η ελληνική πραγματικότητα δίδει καθημερινά μαθήματα αφύπνισης τα οποία κανείς νεοέλληνας, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών δεν λαμβάνει.
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όταν η ίδια η άρχουσα τάξη ταλανίζεται από τα προβλήματα του απλού λαού, σημαίνει ότι ο πάτος είναι εγγύς.
Η δημοσιογραφική σήψη χτυπάει με εμφύλιο σπαραγμό την 4η εξουσία.
Η ιατρική ανυπαρξία οδηγεί σε ακρωτηριασμό της ίδιας της νομοθετικής εξουσίας.
Ο πολιτικός εκβιασμός οδηγεί σε αυτοκτονία την ίδια την νομοθετική εξουσία.
Η ιδεολογική κατάντια οδηγεί σε πόλεμο συμμοριών την ίδια την εκτελεστική εξουσία.
Ο καρκίνος είναι εδώ. Το σύστημα αυτοκαταστρέφεται και τα λιγοστά υγιή κύτταρα απλά περιμένουν τη σειρά τους...  :priest:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φανταστείτε,να ήταν ένας από μας κ ξαφνικά να χρειαζόταν να μας κόψουν το πόδι.Απλά φανταστείτε το.
Προσωπικά δεν θα την γλύτωνα την αυτοκτονία.
Η αναπηρία είναι χειρότερη απο το θάνατο

Πολυ κριμα.
Ειναι κριμα για τον καθε ανθρωπο να του συμβει κατι τετοιο.
Κατι ασχετο με την Γιαννακου αλλα σχετικο με την αναπηρια.
Εχθες ειχε στην EΤ3 στιγμιοτυπα απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα 5x5 τυφλον πραγματικα θαυμασα το κουραγιο αυτον τον ανθρωπον.

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ειναι κριμα για τον καθε ανθρωπο να του συμβει κατι τετοιο.
Κατι ασχετο με την Γιαννακου αλλα σχετικο με την αναπηρια.
Εχθες ειχε στην EΤ3 στιγμιοτυπα απο το πανευρωπαικο πρωταθλημα 5x5 τυφλον πραγματικα θαυμασα το κουραγιο αυτον τον ανθρωπον.
το εχω δει στο παρελθον
και πολλα αλλα
οπως βλεπεις και την παραολυμπιαδα και σου φευγει το κεφαλι με τη δυναμη τους τη σωματικα και την ψυχικη

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ειδικά στο ελλαδιστάν που βασιλευει η γυφτιά και τα αμάξια παρκάρουν όπου γουστάρουν γιατι έτσι βολευει τον τεμπέλη που τα οδηγεί, που δεν υπάρχει σεβασμός για τον άνθρωπο αλλα μόνο για τα λεφτά του, θέλει πολύ κουράγιο το να είσαι ανάπηρος.

Κάποτε είχα ακούσει για την αργνετινή ότι ο θεος απο τη μία δημιούργησε μια υπέροχη χώρα αλλα τη γέμισε με αργεντίνους για να το ισορροπήσει. Ειμαι πια πεπεισμένος οτι η χώρα αυτή δεν ήταν η αργεντινή αλλα η ελλάδα.

Και επειδή εκτός των άλλων οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν και μνήμη ψαριού παραθέτω το ακόλουθω λινκ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειδικά στο ελλαδιστάν που βασιλευει η γυφτιά και τα αμάξια παρκάρουν όπου γουστάρουν γιατι έτσι βολευει τον τεμπέλη που τα οδηγεί, που δεν υπάρχει σεβασμός για τον άνθρωπο αλλα μόνο για τα λεφτά του, θέλει πολύ κουράγιο το να είσαι ανάπηρος.

Κάποτε είχα ακούσει για την αργνετινή ότι ο θεος απο τη μία δημιούργησε μια υπέροχη χώρα αλλα τη γέμισε με αργεντίνους για να το ισορροπήσει. Ειμαι πια πεπεισμένος οτι η χώρα αυτή δεν ήταν η αργεντινή αλλα η ελλάδα.

Και επειδή εκτός των άλλων οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν και μνήμη ψαριού παραθέτω το ακόλουθω λινκ

enforcer.... πρόσφατα είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για την Αργεντινή..... όπως έχω πει και σε πολύ φίλους/φίλες μου η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό το μοντέλο.... Απλά η ένταξη στην ΕΕ καθυστέρησε μερικές δεκαετίες την πορεία αυτή η οποία όμως είναι βέβαιο πως ΔΕΝ είναι πλέον αναστρέψιμη......

gaudi72

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικα εκτος απο το λυπηρο οντως συμβαν λυπαμαι και για κατι αλλο , που με πικρανε αφανταστα διαβαζοντας καποιες αποψεις εδω μεσα....Πριν 7 χρονια μετα απο ενα τροχαιο που ημουν και θυμα ( οχι θυτης) εχασα το αριστερο μου ποδι περιπου στο υψος που το χανει απο οτι ακουσα και η επισης ατυχη Γιαννακου..παρολα αυτα και με ολα τα εμποδια που συναντησα ( γραφειοκρατειες και αλλες χυδαιες συμπεριφορες του ελληνικου κρατους??)  καταφερα με τη βοηθεια γιατρων ( υπαρχουν και πιστοι στον ιπποκρατη)  φυσιοθεραπευτη , και προπαντως της υπεροχης οικογενειας μου να ξανασταθω στα ποδια μου με ενα απιστευτα εξελιγμενο τεχνητο μελος...βαδιζω , οδηγω κανω τζοκιν,σηκωνω βαρη, ΓΑΜΑΩ και κυριολεκτικα και μεταφορικα...ΦΥΣΙΚΑ και εγω πριν το μοιραιο πρωινο που με θερισε ο γαμοσπιτος ημουν αρτιμελης οπως ολοι σας και ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να μη χασει κανεις ουτε παρανυχιδα παγκοσμιως !Αλλα με πικρανε πολυ ρε << συντροφια>> , που νεοι ανθρωποι εδω οι περισσοτεροι και ακουω  φρασεις του στυλ  << θα αυτοκτονουσα , καλυτερα να ειχα πεθανει >> και αλλες συγχωρεστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!  Δε σας βριζω απλα σας ταρακουναω για να δειτε πως η ζωη ( και εγω απο αυτη το εμαθα δεν ειμαι σοφος) αν συνεχιζεται μετα απο μια τετοια δοκιμασια  ( και εγω γαμηθηκα δεν ειπα πως ειναι ευχαριστο που εχασα μισο ποδι) πρεπει να ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οι αποψεις αυτες που λετε πικραινουν ατομα και ειδικα νεα που ισως διαβασουν η ακουν καθε μερα , στον περιγυρο τον κοινωνικο...Δε ζηταω κανενα ειδους συμπονοιας ( τι καλα που τα λεει ο καημενος ) και αλλες παπαριες αλλωστε συχενομουν απο την πρωτη μερα που σταθηκα ξανα να με λυπουνται...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ περαστικα στη γυναικα και σε οποιον αλλο ανθρωπο στον κοσμο περνα δυσκολες ωρες..ΚΥΡΙΟΙ δε μας τα εδωσε η φυση για να κατουραμε και να κανουμε σεξ...ΤΑ αρχιδια παραγουν και ανδρισμο και θαρρος...και μη ξανακουσω << χεσμενες >> αποψεις ρε !!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικα εκτος απο το λυπηρο οντως συμβαν λυπαμαι και για κατι αλλο , που με πικρανε αφανταστα διαβαζοντας καποιες αποψεις εδω μεσα....Πριν 7 χρονια μετα απο ενα τροχαιο που ημουν και θυμα ( οχι θυτης) εχασα το αριστερο μου ποδι περιπου στο υψος που το χανει απο οτι ακουσα και η επισης ατυχη Γιαννακου..παρολα αυτα και με ολα τα εμποδια που συναντησα ( γραφειοκρατειες και αλλες χυδαιες συμπεριφορες του ελληνικου κρατους??)  καταφερα με τη βοηθεια γιατρων ( υπαρχουν και πιστοι στον ιπποκρατη)  φυσιοθεραπευτη , και προπαντως της υπεροχης οικογενειας μου να ξανασταθω στα ποδια μου με ενα απιστευτα εξελιγμενο τεχνητο μελος...βαδιζω , οδηγω κανω τζοκιν,σηκωνω βαρη, ΓΑΜΑΩ και κυριολεκτικα και μεταφορικα...ΦΥΣΙΚΑ και εγω πριν το μοιραιο πρωινο που με θερισε ο γαμοσπιτος ημουν αρτιμελης οπως ολοι σας και ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να μη χασει κανεις ουτε παρανυχιδα παγκοσμιως !Αλλα με πικρανε πολυ ρε << συντροφια>> , που νεοι ανθρωποι εδω οι περισσοτεροι και ακουω  φρασεις του στυλ  << θα αυτοκτονουσα , καλυτερα να ειχα πεθανει >> και αλλες συγχωρεστε με ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!  Δε σας βριζω απλα σας ταρακουναω για να δειτε πως η ζωη ( και εγω απο αυτη το εμαθα δεν ειμαι σοφος) αν συνεχιζεται μετα απο μια τετοια δοκιμασια  ( και εγω γαμηθηκα δεν ειπα πως ειναι ευχαριστο που εχασα μισο ποδι) πρεπει να ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και οι αποψεις αυτες που λετε πικραινουν ατομα και ειδικα νεα που ισως διαβασουν η ακουν καθε μερα , στον περιγυρο τον κοινωνικο...Δε ζηταω κανενα ειδους συμπονοιας ( τι καλα που τα λεει ο καημενος ) και αλλες παπαριες αλλωστε συχενομουν απο την πρωτη μερα που σταθηκα ξανα να με λυπουνται...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ περαστικα στη γυναικα και σε οποιον αλλο ανθρωπο στον κοσμο περνα δυσκολες ωρες..ΚΥΡΙΟΙ δε μας τα εδωσε η φυση για να κατουραμε και να κανουμε σεξ...ΤΑ αρχιδια παραγουν και ανδρισμο και θαρρος...και μη ξανακουσω << χεσμενες >> αποψεις ρε !!!
μαγκα οτι και να γραψω ειναι λιγο,μακραν οτι καλυτερο εχει γραφτει εδω μεσα και οτι καλυτερο εχω διαβασει γενικα,μπραβο σου και ευχομαι να σου πανε ολα καλα απο εδω και περα :thumbsup:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Gaudi αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση

Ελπίζω κάποτε να αποτελείς και τον κανόνα

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μπραβο σου φιλε
τελος

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μαρίεται Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει...

Κρίμαι και περαστικά (αν και εγώ ήμουν πάντα εναντίων της)

Επισκέπτης
Τέτοια κολοχωρα που είμαστε τι να περιμένεις.
Και ύστερα μερικοί "ελληνάρες" διαμαρτυρονται οταν λεω κάτι για την σκατοχώρα που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε και λενε οτι ολα είναι μια χάρα και είναι περήφανοι για την χώρα τους.
Ένα μεγάλο σείσμο θέλει να παεί στον γερο διαολο αυτη η πουτσοχώρα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και ύστερα μερικοί "ελληνάρες" διαμαρτυρονται οταν λεω κάτι για την σκατοχώρα που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε και λενε οτι ολα είναι μια χάρα και είναι περήφανοι για την χώρα τους.

Που κολλαει ρε φιλε αυτο τωρα?

Κριμα για την Γιαννακου.

Ηταν και πιονι της κυβερνησης για να χρεωθει το νομο-πλαισιο, και επαθε αυτο με το ποδι της. Μαλακια :(

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
εσυ το βιολι σου!!!

Κριμα για την Γιαννακου.

Ηταν και πιονι της κυβερνησης για να χρεωθει το νομο-πλαισιο, και επαθε αυτο με το ποδι της. Μαλακια :(
αμα εισαι αποτυχημενος στη ζωη σου κολλαει πως δεν κολλαει...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι, είμαι συγκλονισμένος από τα αισθήματα ανθρωπιάς και ευσπλαχνίας που εκφράζετε για έναν συνάνθρωπο που υπέφερε τα πάνδεινα επί σαράντα μέρες, και τελικά αντιμετώπισε τη φρίκη του ακρωτηριασμού, η οποία, όπως εύστοχα παρατηρήσατε, είναι χειρότερη και από το θάνατο.

Εύχομαι και παρακαλώ να μην παρουσιαστεί ούτε ένας, που σε αυτό το τόσο ανθρώπινο thread, θα θελήσει να καθρεφτίσει τις πολιτικές του ζοχάδες, ή τίποτα προσωπικά απωθημένα.

Η πρώην υπουργός υπέστη διπλό κάταγμα στον αστράγαλο στο σχολείο της μικρής μονάκριβής της κόρης, την ημέρα που γινόταν η γιορτή των Χριστουγέννων. Τηε έγινε επέμβαση, τοποθετήθηκαν λάμες, λόγω υψηλού σακχάρου οι πληγές δεν έκλειναν με τίποτα, οι πόνοι από τα σπασίματα και τις λάμες ήταν τόσο αφόρητοι που, επί σαράντα μέρες, δεν κοιμόταν παραπάνω από δύο ώρες το εικοσιτετράωρο, κρατιόταν μόνο με φάρμακα και ηρεμιστικά. Εδώ και δέκα μέρες υπήρξε έντονη φλεγμονή, το πόδι υπέστη νέκρωση και τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρέθηκε στην απειλή γενικής σηψαιμίας, που με ένα ισχυρό σηψαιμικό σόκ θα οδηγούσε με βεβαιότητα -σχεδόν- στο θάνατο. Η ίδια, στάθηκε δυνατή μέχρι την τελευταία στιγμή για να γλυτώσει τον ακρωτηριασμό, αλλά όταν έφτασε στο σημείο να απειλείται μεβέβαιο -σχεδόν- θάνατο, συναίνεσε. Το πόδι ακρωτηριάστηκε λίγο πιο κάτω από το γόνατο, βρίσκεται στη ΜΕΘ σε καταστολή και τα πάντα είναι ακόμη πιθανά.

Είναι σαφές πώς προτίμησε την αναπηρία από το θάνατο, αποκλειστικά και μόνο λόγω του παιδιού, γιατί, σε ότι αφορά τα δικά της όνειρα, αυτά τελείωσαν με τον πλέον άσχημο τρόπο στις 16 Σεπτεμβρίου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαρίεται Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει...
Κρίμαι και περαστικά (αν και εγώ ήμουν πάντα εναντίων της)

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι παντού είναι ότι προσωποποιούν τον εχθρό τους.
Ο εχθρός σου δεν είναι, ούτε ήταν ούτε υπήρξε ποτέ της η Μαριέττα. Ο εχθρός σου είναι και θα είναι πάντα ο εαυτός σου, ο πατέρας σου, η μάνα σου, οι φίλοι σου, οι συγγενείς σου, το περιβάλλον σου, το σινάφι σου και όλοι τέλος πάντων που σε περιβάλλουν και δεν κάνουν ποτέ το παραμικρό για να αλλάξουν τη ζωή τους. Η Μαριέττα δεν φύτρωσε. Κάποιοι τη μεγάλωσαν, της έδωσαν αυτές τις αρχές τις οποίες κάποιοι της ζήτησαν μαζικά να εφαρμόσει. Αναζήτησε σε αυτούς τον εχθρό σου. Τα περαστικά και το κρίμα δεκτά. Το πόδι όμως δεν φυτρώνει ξανά, όπως και δε φυτρώνουν και αυτοί που είναι κατ ουσίαν υπεύθυνοι για τον συγκεκριμένο, αλλά και για τον κάθε ακρωτηριασμό. Ψυχικό και Σωματικό.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

[size=16pt]Μπράβο ρε φίλε.[/size]
Και χαράς στο κουράγιο σου, ειλικρινά .
Για τους συνάδελφους που τους είδες λίγο απαισιόδοξους....μην τα πολυπιστεύεις. Έτσι τους φαίνεται....γιατί δεν το έχουν ζήσει.
Αν τους τύχαινε κάτι τέτοιο (εννοείται μακρυά από όλα τα παιδιά )....θα το αντιμετώπιζαν αλλοιώς.
Η ζωή είναι γλυκιά....και δεν την εγκαταλείπει κανείς έτσι εύκολα.

Επισκέπτης

Κολαει στο οτι η ιατρικη μας περιλθαψη σαν κρατος ειναι σκατα τελιως.
Ενας 17χρονος το καλοκαιρι νομιζω εχασε και αυτος το ποδι του επειδη οταν ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι οι γιατροι  με τις μαλακιες ενεργειες τους τον σακατεψανε τελιως.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κωστάκη,
η γυναίκα έπασχε απο διαβήτη.
Κόψε επιτέλους τις μαλακίες.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εύχομαι και παρακαλώ να μην παρουσιαστεί ούτε ένας, που σε αυτό το τόσο ανθρώπινο thread, θα θελήσει να καθρεφτίσει τις πολιτικές του ζοχάδες, ή τίποτα προσωπικά απωθημένα.

γιατί, σε ότι αφορά τα δικά της όνειρα, αυτά τελείωσαν με τον πλέον άσχημο τρόπο στις 16 Σεπτεμβρίου.
μηπως το κανεις εσυ ο ιδιος.....?????????

Επισκέπτης
αμα εισαι αποτυχημενος στη ζωη σου κολλαει πως δεν κολλαει...

Βρε μπαγλαμα αντε απο δω που θα μου πεις αν ειμαι αποτυχημενος η οχι.Αντε στριβε στο καφενειο  να την αραξεις και να στριβεις το μουστακι σου και να λες ποσο Ελληναρας εισαι και τι γαμοουα χωρα ειναι η Ελλαδα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom