Νέα

Ακρωτηριασμός της Γιαννάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Βρε μπαγλαμα αντε απο δω που θα μου πεις αν ειμαι αποτυχημενος η οχι.Αντε στριβε στο καφενειο  να την αραξεις και να στριβεις το μουστακι σου και να λες ποσο Ελληναρας εισαι και τι γαμοουα χωρα ειναι η Ελλαδα.
μην βριζεις στους γιατρους στην Ελλαδα γιατι Ελληνας ειναι κι ο ψυχιατρος που σε παρακολουθει....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι παντού είναι ότι προσωποποιούν τον εχθρό τους.
Ο εχθρός σου δεν είναι, ούτε ήταν ούτε υπήρξε ποτέ της η Μαριέττα. Ο εχθρός σου είναι και θα είναι πάντα ο εαυτός σου, ο πατέρας σου, η μάνα σου, οι φίλοι σου, οι συγγενείς σου, το περιβάλλον σου, το σινάφι σου και όλοι τέλος πάντων που σε περιβάλλουν και δεν κάνουν ποτέ το παραμικρό για να αλλάξουν τη ζωή τους. Η Μαριέττα δεν φύτρωσε. Κάποιοι τη μεγάλωσαν, της έδωσαν αυτές τις αρχές τις οποίες κάποιοι της ζήτησαν μαζικά να εφαρμόσει. Αναζήτησε σε αυτούς τον εχθρό σου. Τα περαστικά και το κρίμα δεκτά. Το πόδι όμως δεν φυτρώνει ξανά, όπως και δε φυτρώνουν και αυτοί που είναι κατ ουσίαν υπεύθυνοι για τον συγκεκριμένο, αλλά και για τον κάθε ακρωτηριασμό. Ψυχικό και Σωματικό.
Άσχετο με το τοπικ ... Η Εξουσία διαφθείρει την προσωπικότητα των ανθρώπων..

Υ.Γ. Και είπα και πριν συλυπητίρια

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δυστυχώς αρκετοί από εμάς δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μία διαφορά από τον πολιτικό ή τον παπά(και αυτό είναι των ημερών) με τον άνθρωπο. Τα ίδια λέγανε μερικοί και για τον Χριστόδουλο προ ημερών. Τα ίδια λένε και θα πουν και για την Γιαννάκου. Η διαφορά είναι πως εδώ μιλάμε για ανθρώπινο πόνο και όχι για την ιδιότητα του καθενός. Άλλωστε, όλοι αυτοί που το παίζουν ότι δεν τους νοιάζει και καλά να πάθει(είτε το πουν ευθέως ή όχι), εάν τους έδινες ένα κουμπούρι και το ελεύθερο να καθαρίσουν τον "εχθρό" τους θα κώλοναν. Απλά εκμεταλευόμενοι την ατυχία, και αφού δε λερώνουν τα δικά τους χέρια, βγάζουν τη χολή τους. Δυστυχώς ξεχνάνε πως και με την ιδέα, ακόμα και εάν δεν κάνουν πράξη οι ίδιοι αυτά που λένε, το ίδιο ρεζίλια είναι. Περαστικά στον άνθρωπο Γιαννάκου, με το καλό να γυρίσει σπίτι της στην οικογένειά της, όπως και κάθε ασθενής ανώνυμος ή επώνυμος. Όταν θα πάψουμε να γελάμε με τον πόνο του άλλου, τότε δε θα υπάρχει πια ανίκητη αρρώστια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι παντού είναι ότι προσωποποιούν τον εχθρό τους.
Ο εχθρός σου δεν είναι, ούτε ήταν ούτε υπήρξε ποτέ της η Μαριέττα. Ο εχθρός σου είναι και θα είναι πάντα ο εαυτός σου, ο πατέρας σου, η μάνα σου, οι φίλοι σου, οι συγγενείς σου, το περιβάλλον σου, το σινάφι σου και όλοι τέλος πάντων [size=30pt]που σε περιβάλλουν και δεν κάνουν ποτέ το παραμικρό για να αλλάξουν τη ζωή τους.[/size] Η Μαριέττα δεν φύτρωσε. Κάποιοι τη μεγάλωσαν, της έδωσαν αυτές τις αρχές τις οποίες κάποιοι της ζήτησαν μαζικά να εφαρμόσει. Αναζήτησε σε αυτούς τον εχθρό σου. Τα περαστικά και το κρίμα δεκτά. Το πόδι όμως δεν φυτρώνει ξανά, όπως και δε φυτρώνουν και αυτοί που είναι κατ ουσίαν υπεύθυνοι για τον συγκεκριμένο, αλλά και για τον κάθε ακρωτηριασμό. Ψυχικό και Σωματικό.

Μεγαλειωδες post.

OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δυστυχώς αρκετοί από εμάς δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μία διαφορά από τον πολιτικό ή τον παπά(και αυτό είναι των ημερών) με τον άνθρωπο. Τα ίδια λέγανε μερικοί και για τον Χριστόδουλο προ ημερών. Τα ίδια λένε και θα πουν και για την Γιαννάκου. Η διαφορά είναι πως εδώ μιλάμε για ανθρώπινο πόνο και όχι για την ιδιότητα του καθενός. Άλλωστε, όλοι αυτοί που το παίζουν ότι δεν τους νοιάζει και καλά να πάθει(είτε το πουν ευθέως ή όχι), εάν τους έδινες ένα κουμπούρι και το ελεύθερο να καθαρίσουν τον "εχθρό" τους θα κώλοναν. Απλά εκμεταλευόμενοι την ατυχία, και αφού δε λερώνουν τα δικά τους χέρια, βγάζουν τη χολή τους. Δυστυχώς ξεχνάνε πως και με την ιδέα, ακόμα και εάν δεν κάνουν πράξη οι ίδιοι αυτά που λένε, το ίδιο ρεζίλια είναι. Περαστικά στον άνθρωπο Γιαννάκου, με το καλό να γυρίσει σπίτι της στην οικογένειά της, όπως και κάθε ασθενής ανώνυμος ή επώνυμος. Όταν θα πάψουμε να γελάμε με τον πόνο του άλλου, τότε δε θα υπάρχει πια ανίκητη αρρώστια.
+10000000000000

Επισκέπτης
το ιδιο πραγμα λεμε....τα καταφερε ο γιατρος!!!

Για την δικη σου περιπτωση δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα παντως.Δοκιμασε στο εξωτερικο πριν επειδυνωθει και αλλο η κατασταση βαρυ αντρα "Ελληναρα"

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
μηπως το κανεις εσυ ο ιδιος.....?????????
Είναι ηλίου φαινότερο πώς με την τελευταία μου φράση, αναφερόμουν στην αδικία που υπέστη η ίδια η πρώην υπουργός παίρνοντας προσωπικά στην πλάτη της το βάρος της εφαρμογής μίας πολιτικής η οποία, ήταν κεντρικά αποφασισμένη και κατευθυνόμενη από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον Καραμανλή. Σημειωτέο, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι συχνά-πυκνά η Γιαννάκου διασταύρωνε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις της με τον Καραμανλή, αν όντως εφάρμοζε με ακρίβεια ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση είχαν καθορίσει, ή εάν παρεξέκλινε από κάτι και οι απαντήσεις που πάντοτε λάμβανε ήταν ενθαρρυντικές για να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Όταν έφτασε η στιγμή της καταβολής του πολιτικού κόστους βέβαια, όλοι οι συνάδελφοί της υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, έως και ο ίδιος ο Καραμανλής έτειναν το δάκτυλο προς το μέρος της. Αυτά εν ολίγοις και λυπάμαι πολύ που προκαλούμενος από το σχόλιό σου, έκανα τελικά πολιτικού περιεχομένου αναφορά. Παρακαλώ τους υπολοίπους φίλους να ΜΗΝ τοποθετηθούν, ας ανοίξουμε άλλο thread με τίτλο "Η Μαριέττα ως ΥΠΕΠΘ".

Η απορία που μου μένει ωστόσο, ήταν εάν όντως ήταν τόσο ασαφές και συγκεγχυμένο αυτό που έγραψα, ή, εάν είμαστε και πάλι στη φάση που παρακολουθείς τα γραφτά μου σε διάφορα threads και ηδονίζεσαι να μου την λές. Στην πρώτη περίπτωση, πρέπει να φανώ πιο προσεκτικός και να γίνομαι σαφής. Στη δεύτερη περίπτωση, χέστηκα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Για την δικη σου περιπτωση δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα παντως.Δοκιμασε στο εξωτερικο πριν επειδυνωθει και αλλο η κατασταση βαρυ αντρα "Ελληναρα"
Μπα....αν δεν μπορει Ελληνας γιατρος δεν μπορει κανενας!!Δεν στο ειπε αυτος που σε εκανε φυτο?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Είναι ηλίου φαινότερο πώς με την τελευταία μου φράση, αναφερόμουν στην αδικία που υπέστη η ίδια η πρώην υπουργός παίρνοντας προσωπικά στην πλάτη της το βάρος της εφαρμογής μίας πολιτικής η οποία, ήταν κεντρικά αποφασισμένη και κατευθυνόμενη από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον Καραμανλή. Σημειωτέο, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι συχνά-πυκνά η Γιαννάκου διασταύρωνε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις της με τον Καραμανλή, αν όντως εφάρμοζε με ακρίβεια ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση είχαν καθορίσει, ή εάν παρεξέκλινε από κάτι και οι απαντήσεις που πάντοτε λάμβανε ήταν ενθαρρυντικές για να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Όταν έφτασε η στιγμή της καταβολής του πολιτικού κόστους βέβαια, όλοι οι συνάδελφοί της υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, έως και ο ίδιος ο Καραμανλής έτειναν το δάκτυλο προς το μέρος της. Αυτά εν ολίγοις και λυπάμαι πολύ που προκαλούμενος από το σχόλιό σου, έκανα τελικά πολιτικού περιεχομένου αναφορά. Παρακαλώ τους υπολοίπους φίλους να ΜΗΝ τοποθετηθούν, ας ανοίξουμε άλλο thread με τίτλο "Η Μαριέττα ως ΥΠΕΠΘ".

Η απορία που μου μένει ωστόσο, ήταν εάν όντως ήταν τόσο ασαφές και συγκεγχυμένο αυτό που έγραψα, ή, εάν είμαστε και πάλι στη φάση που παρακολουθείς τα γραφτά μου σε διάφορα threads και ηδονίζεσαι να μου την λές. Στην πρώτη περίπτωση, πρέπει να φανώ πιο προσεκτικός και να γίνομαι σαφής. Στη δεύτερη περίπτωση, χέστηκα.
οχι ρε κοουτς cool...απλα εξ αρχης ηταν ασαφες...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τότε ζητάω συγγνώμη αγαπητέ φίλε και θα κοιτάξω να είμαι λίγο πιο σαφής σε όσα γράφω για να μη γίνονται παρανοήσεις.
Επειδή είσαι γουρλής, κοίτα να γράφεις την εντεκάδα σε κάθε αγώνα.

Όσο για την Γιαννάκου, μάλλον που απο την αρχή ήξερε τι την περίμενε όταν αναλάμβανε το Υ.Παιδείας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δοκιμασε να βγεις απο την γυαλα που ζεις και ισως αλλαξεις αποψεις.
μηπως εισαι εσυ μεσα στη γυαλα και μαλιστα σε βαλαν χωρις να το παρεις χαμπαρι....?
Οταν για τον ακρωτηριασμο ενος ανθρωπου απο διαβητη σου φταιει η κακια Ελλαδα,τοτε σε εχουν βαλει βαθια στη γυαλα κι εχουν βαλει και το καπακι!!!!

Επισκέπτης
μηπως εισαι εσυ μεσα στη γυαλα και μαλιστα σε βαλαν χωρις να το παρεις χαμπαρι....?
Οταν για τον ακρωτηριασμο ενος ανθρωπου απο διαβητη σου φταιει η κακια Ελλαδα,τοτε σε εχουν βαλει βαθια στη γυαλα κι εχουν βαλει και το καπακι!!!!

Σε μια σοβαρη χωρα με σοβαρη ιατρικη περιθλαψη δεν θα συνεβαινε αυτο απαραιτητα.
Διαβασε και λιγο εδω να δεις τι σημαινει ελληνικη ιατρικη περιθαλψη και μετα ελα να μου πεις πιος ειναι στην γυαλα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σε μια σοβαρη χωρα με σοβαρη ιατρικη περιθλαψη δεν θα συνεβαινε αυτο απαραιτητα.
Διαβασε και λιγο εδω να δεις τι σημαινει ελληνικη ιατρικη περιθαλψη και μετα ελα να μου πεις πιος ειναι στην γυαλα.
Φίλε μου και πάνω στον πόνο της εν λόγω ασθενούς θα λύσουμε το πρόβλημα της ιατρικής περίθαλψης; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Όχι τίποτε άλλο αλλά υπάρχει η φράση που λέει κάθε πράγμα στον καιρό του κλπ κλπ. Ε ας την κάνουμε πράξη.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
αλλα λογια ν αγαπιωμαστε...
το ξερω το μπλογκ και το χω διαβασει kostis....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή είσαι γουρλής, κοίτα να γράφεις την εντεκάδα σε κάθε αγώνα.
Ίσως και τυχαία, ενδέχεται να 'χεις παρατηρήσει πώς έχω καιρό να γράψω στο thread του Θρύλου. Δεν πηγαίνω πουθενά να κολλήσω σαν κολιτσίδα, ή να κατσικωθώ ντε-και-σώνει, ενώ μου δείχνουν πώς είμαι παρείσακτος. Ακόμη και σε ένα μπουρδέλο σαν το bourdela, επιβάλλεται λίγη αξιοπρέπεια.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom