Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η καθαρη και τιμια ομαδα του πας που δεν στηνει παιχνιδια εκανε παλι το θαυμα της!!!!! ρε ο μπεος ειναι του κατηχητικου :2funny:η ομαδα με τις περισοτερες ανατροπες :2funny: στο εξωτερικο η ανατροπη στο ημιχρονο δεν παιζοταν απο πολλες εταιριες :2funny:
Ναι δεν είναι σαν εσάς όμως για να στήνουν και ευρωπαϊκά παιχνίδια! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η καθαρη και τιμια ομαδα του πας που δεν στηνει παιχνιδια εκανε παλι το θαυμα της!!!!! ρε ο μπεος ειναι του κατηχητικου :2funny:η ομαδα με τις περισοτερες ανατροπες :2funny: στο εξωτερικο η ανατροπη στο ημιχρονο δεν παιζοταν απο πολλες εταιριες :2funny:
μποντο τραβα στο κωλοθρεντ του νιονιου και μην κανεις τον τυφλο
κατι σου εχω γραψει εκει

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν με νοιαζει τι παικτες εχει βγαλει καποιος
με νοιαζει [size=18pt]οι ομαδες που ειναι στην Α να εχουν κοσμο και γεματο γηπεδο[/size]
να μειωθουν οι ομαδες στην Α,να συγχωνευτουν σωματεια(πχ ατρομητος αιγαλεω/οφη εργοτελης/πνθρακικος ξανθη) και να μπουνε πλει οφ
να εχουμε 30 αγωνιστικες με δυνατα παιχνιδια
Οπως ο Θρασύβουλος,ο Ιωνικός,η Καλλιθέα και το Αιγάλεω :jerking:

Η Δοξα Δράμας και η Παναχαϊκη παίζουν στη Γ και μαζέυουν χαλαρά 5.000-6.000 κόσμο...

Επισκέπτης
ο bull τι ειναι πρωτα?πας?αν ναι μπραβο...εγω πρωτα επρεπε να μαι ξανθη η καβαλα ,αλλα ειμαι ΑΡΗΣ...γιατι η ξανθη πολλα ματσακια εχω την εντυπωση οτι τα δινει...οταν εχει σωθει και δε κυνηγαει θεση για ουεφα...αλλα δε μπορω να μη δε συμπαθω ξανθη η καβαλα...τις θελω στην Α...και τωρα που θα ανεβει η καβαλα...θα πηγαινω σε ματσακια ,μεταξυ καβαλας,ξανθης και κομοτηνης(πανθαξ)... :rockon:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ναι σαν τον μπουλ
Σε χαλάει??? :think:
ο bull τι ειναι πρωτα?πας?αν ναι μπραβο...εγω πρωτα επρεπε να μαι ξανθη η καβαλα ,αλλα ειμαι ΑΡΗΣ...γιατι η ξανθη πολλα ματσακια εχω την εντυπωση οτι τα δινει...οταν εχει σωθει και δε κυνηγαει θεση για ουεφα...αλλα δε μπορω να μη δε συμπαθω ξανθη η καβαλα...τις θελω στην Α...και τωρα που θα ανεβει η καβαλα...θα πηγαινω σε ματσακια ,μεταξυ καβαλας,ξανθης και κομοτηνης(πανθαξ)... :rockon:
Αντον...άσε τον παπάρα να γράφει :jerking:...δεν είμαι πρώτα ΠΑΣ...είμαι μόνο ΠΑΣ!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οπως ο Θρασύβουλος,ο Ιωνικός,η Καλλιθέα και το Αιγάλεω :jerking:

Η Δοξα Δράμας και η Παναχαϊκη παίζουν στη Γ και μαζέυουν χαλαρά 5.000-6.000 κόσμο...
Έλα εκδήλωσε την λατρεία σου στον Αλέξη! :2funny:
Δηλαδή με το ζόρι θα πρέπει να είναι στην Α' Εθνική οι ομάδες με κόσμο?Και τι να το κάνω που έχει 5.000 κάθε Κυριακή αν ανέβει πάλι και γίνει δορυφόρος του βάζελου?

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ονειρα γλυκά Λούσυ... :jerking:
Έλα εκδήλωσε την λατρεία σου στον Αλέξη! :2funny:
Δηλαδή με το ζόρι θα πρέπει να είναι στην Α' Εθνική οι ομάδες με κόσμο?Και τι να το κάνω που έχει 5.000 κάθε Κυριακή αν ανέβει πάλι και γίνει δορυφόρος του βάζελου?
Δεν είπα νε το ζόρι ρε φίλε...αλλά όχι να μην τις αφήνουν να δουν προκοπή με το έτσι θέλω και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις τι εννοώ??? :sunglasses:

Επισκέπτης
συμφωνω με γκατο...που λεει με την αξια τους πρεπει να παιζουν στην Α...οπως και οτι πρεπει να υπαρξει συγχωνευση ομαδων που ειπε ο δωρητητης...12 ομαδες να χουμε καλα ειναι...οχι 16 ...δε φανταζομαι να υπαρξει συγχωνευση ξανθης,κομοτηνης η καβαλας με δραμα...παρολο που θα χε ενδιαφερον κατι τετοιο και πιστευω θα βοηθουσε στο να γινει ενα δυνατο πρωταθλημα...και να αυξηθει ο κοσμος στα γηπεδα... :rockon:

Επισκέπτης
ο πας ειναι πολυ συμπαθητικη ομαδα παντως...πιο πολυ απο ολες τις επαρχιακες συμπαθω πας...λογω μερικων νικων που χει κανει...με παοκ 2-3 στη τουμπα...και για τον αποκλεισμο του γαυρου προπερσυ στο κυπελλο :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπούλ...........ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....έτσι μπιμπιπ το περισ΄τερι....κωλόβλαχε σας πεθάναμε.......γιούριαααααααααααααααααα.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μπούλ...........ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....έτσι μπιμπιπ το περισ΄τερι....κωλόβλαχε σας πεθάναμε.......γιούριαααααααααααααααααα.............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αναστήθηκες ρε μαθουσάλα??? :2funny:
Σιγα το μπιμπιπ ρε ταλιμπαν κι εμεις 2-1 σας κερδίσαμε και χωρίς αποβολή... :birdman:

Επισκέπτης
Και μπαράζ 2 σερί χρονιές για να μην πέσουν στ Β'... :jerking:
Σάλτα και γαμήσου ρε βοδο... :thefinge:
τρεις σεριχρονιες το ενα στησιμο μετα το αλλο τοσες ανατροπες ουτε ο ντιογο με τον καραγκουνη δεν εχουν :boobies: αντε φετος θα ανεβετε και παλι το γνωστο δρομολογιο :badair:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τρεις σεριχρονιες το ενα στησιμο μετα το αλλο τοσες ανατροπες ουτε ο ντιογο με τον καραγκουνη δεν εχουν :boobies: αντε φετος θα ανεβετε και παλι το γνωστο δρομολογιο :badair:
Σου το ξαναπα βλακέντιε σάλτα και γαμήσου :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σου το ξαναπα βλακέντιε σάλτα και γαμήσου :birdman:
δυστυχως βριζουμε ολοι τον πανιωνιο εξαιτιας του μποντου που το παιζει πανιωνιος
παιζει η ομαδα του και δεν την βλεπει  :jerking:

μαλλον παιζουν οι ομαδες του και δεν τις βλεπει

Επισκέπτης
δυστυχως βριζουμε ολοι τον πανιωνιο εξαιτιας του μποντου που το παιζει πανιωνιος
παιζει η ομαδα του και δεν την βλεπει  :jerking:

μαλλον παιζουν οι ομαδες του και δεν τις βλεπει
εσυ το βρηκες παλι!!!!! μπραβο!! το να το βλεπωταυτοχρονα σου φαινεται τελειως απιθανο :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom