Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσυ το βρηκες παλι!!!!! μπραβο!! το να το βλεπωταυτοχρονα σου φαινεται τελειως απιθανο :jerking:
το να βλεπεις και να διαβαζεις και εδω ναι μου φαινεται απιθανο
για αυτο δεν σκαμπαζεις απο μπαλα,βλεπεις 2 φασεις και μετα κρινεις ολο το παιχνιδι

Επισκέπτης
το να βλεπεις και να διαβαζεις και εδω ναι μου φαινεται απιθανο
για αυτο δεν σκαμπαζεις απο μπαλα,βλεπεις 2 φασεις και μετα κρινεις ολο το παιχνιδι
οτι πεις ειδημων του ποδοσφαιρου!!!!! οσο για το αν σκαμπαζω αστο καλυτερα απο εσενα ενα κλικ παραπανω τουλαχιστον. εσυ μονο κοκινο τιποτα αλλο!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οτι πεις ειδημων του ποδοσφαιρου!!!!! οσο για το αν σκαμπαζω αστο καλυτερα απο εσενα ενα κλικ παραπανω τουλαχιστον. εσυ μονο κοκινο τιποτα αλλο!!
αυριο εχει βαρουχα
την δευτερα ελα να μας εκφρασεις αποψη για την αγωνιστικη
ποσο ασχετος εισαι ρε πουστη μου?

Επισκέπτης
αυριο εχει βαρουχα
την δευτερα ελα να μας εκφρασεις αποψη για την αγωνιστικη
ποσο ασχετος εισαι ρε πουστη μου?
αυτα μονο εσυ τα παρακολουθεις για να δεις αν θιγουν την ομαδουλα σου. σημαδεμενη τραπουλα τοσα χρονια τη να σχολιασω εχω βαρεθει πέον τα αφηνω σε εσενα να μας λες για τα πρωταθληματα που περνεις  και ασε εμενα να σου λεω για τις πουτσες που τρως εξω!!! αυτα δεν χρειαζεται να τα δω τα ξερω πριν γινουν σαν το πρωταθλημα ελλαδας κατι ας πουμε :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πουτανιτσα :idiot: η πουτσα που σου εριξα σε εχειβαρεσει στο κεφαλι και ειναι διαχρονικη ακομα σου εχει αφησει σημαδια :rockon:
Με τα δικά σου πελέ έχεις γαμήσει ποτέ ρε γελοίε που το λες και καμαρώνεις??? :jerking:
Μετά σου φταίει ο Κόκκαλης... :2funny:

Συνέχισε να μας δείχνεις πόσα κιλά μαλάκας είσαι...μας διασκεδάζεις αφάνταστα βόδο :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτα μονο εσυ τα παρακολουθεις για να δεις αν θιγουν την ομαδουλα σου. σημαδεμενη τραπουλα τοσα χρονια τη να σχολιασω εχω βαρεθει πέον τα αφηνω σε εσενα να μας λες για τα πρωταθληματα που περνεις  και ασε εμενα να σου λεω για τις πουτσες που τρως εξω!!! αυτα δεν χρειαζεται να τα δω τα ξερω πριν γινουν σαν το πρωταθλημα ελλαδας κατι ας πουμε :2funny:
εχω να δω αθλητικη κυριακη απο τοτε που ειχε τα σκιτσα για καθε παιχνιδι την δεκαετια του 80-90
εγω παω γηπεδο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πουτανιτσα :idiot: [size=14pt]η πουτσα [/size] που σου εριξα σε εχειβαρεσει στο κεφαλι και ειναι διαχρονικη ακομα σου εχει αφησει σημαδια :rockon:
Στο google αν βαλεις την λεξη πουτσα σου βγαζει το ματσ Πανιωνιου-Πας Γιαννενα το 85. :2funny:

Επισκέπτης
Με τα δικά σου πελέ έχεις γαμήσει ποτέ ρε γελοίε που το λες και καμαρώνεις??? :jerking:
Μετά σου φταίει ο Κόκκαλης... :2funny:

Συνέχισε να μας δείχνεις πόσα κιλά μαλάκας είσαι...μας διασκεδάζεις αφάνταστα βόδο :uglystupid:
ετσι μαλακα σε εχω γαμησει και σε εχω ριξει στη Β ετσι για να με θυμασαι!!! σου εχει αφησει πολλα καταλοιπα η ψωλια σε καταλαβαινω αγορινα δεν πειραζει με τα χρονια θα το ξεπερασεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος αν και εσενα τεινει να σου γινει ανιατη ασθενεια αυτο το παιχνιδι. ηταν και ωραια εκδρομη στη λαρισα ειχα φαει και σε ωραιες ταβερνες αν θες πες μου να σου συστησω καμια :boobies:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γιαυτο ξερεις τα παντα και το τη λεει ο προφεσορας :2funny:
ναι οντως εδω αντιγραφω τι λεει ο βαρουχας και τον επικαλουμαι συνεχεια :jerking:
θα πω στα παιδια απο το μοσχατο να μην σας κοπανανε αλλο γιατι εχεις χαζεψει

Επισκέπτης
ναι οντως εδω αντιγραφω τι λεει ο βαρουχας και τον επικαλουμαι συνεχεια :jerking:
θα πω στα παιδια απο το μοσχατο να μην σας κοπανανε αλλο γιατι εχεις χαζεψει
ναι πες το γιατι φοβηθηκα. πρεπει να εισαι πολυ μοβορος ολυμπιακος και με πολλες γνωριμιες :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι πες το γιατι φοβηθηκα. πρεπει να εισαι πολυ μοβορος ολυμπιακος και με πολλες γνωριμιες :2funny:
θα πω και στον σουηδο να μαζεψει τα τραβελια να μην στον σφυρανε αλλο γιατι εχεις μουρλαθει

Επισκέπτης
θα πω και στον σουηδο να μαζεψει τα τραβελια να μην στον σφυρανε αλλο γιατι εχεις μουρλαθει
απο τη τεταρτη και μετα κατι σε πειραξει κατι φαινεται σε ενοχλει!!! τα τραβελια που λες θα σε βοηθησουν να το ξεπερασεις και να σε κανουν να αισθανθεις οπως και η ομαδα σου με τους γαλλους :2funny: αντε γεια και περαστικα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom