Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ετσι μαλακα σε εχω γαμησει και σε εχω ριξει στη Β ετσι για να με θυμασαι!!! σου εχει αφησει πολλα καταλοιπα η ψωλια σε καταλαβαινω αγορινα δεν πειραζει με τα χρονια θα το ξεπερασεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος αν και εσενα τεινει να σου γινει ανιατη ασθενεια αυτο το παιχνιδι. ηταν και ωραια εκδρομη στη λαρισα ειχα φαει και σε ωραιες ταβερνες αν θες πες μου να σου συστησω καμια :boobies:
Πω πω...μου'κανες τη μούρη κρέας,δεν θα κοιμηθώ το βράδυ... :jerking:
Παρεπιπτόντως η εκδρομή ήταν γαμάτη στη Λάρισα 12.000 Γιαννιώτες αλλά τι σου λέω για εκδρομές...που να ξέρεις εσύ από αυτά...ούτε στο ΟΑΚΑ δεν φτάνετε :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πω πω...μου'κανες τη μούρη κρέας,δεν θα κοιμηθώ το βράδυ... :jerking:
Παρεπιπτόντως η εκδρομή ήταν γαμάτη στη Λάρισα 12.000 Γιαννιώτες αλλά τι σου λέω για εκδρομές...που να ξέρεις εσύ από αυτά...ούτε στο ΟΑΚΑ δεν φτάνετε :2funny:
εχει απεργια ο ηλεκτρικος  :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
...ούτε στο ΟΑΚΑ δεν φτάνετε :2funny:

Ξέρεις πόσα χλμ. είναι το ΟΑΚΑ από τη Ν.Σμύρνη???που να κάνουν τέτοιο ταξίδι μ'αυτό τον καιρό??? :grin:

Τι λες πάλι μωρή κουνίστρο ? Αφου δεν μας δώσαν εισητήρια οι βάζελοι.
Μωρέ ανέβα εσύ κατηγορία και μην σε νοιάζει τίποτα  :knockinb: :cum: :sperm: :birdman: 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπουλάκο άρχισε το ξεπούλημα?Ο Ριμόλντι πάει προς τον κάμπο...

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μπουλάκο άρχισε το ξεπούλημα?Ο Ριμόλντι πάει προς τον κάμπο...
Ελεύθερος είναι ρε το καλοκαίρι...αν δεν ανεβάσει την προσφορά του ο πρόεδρος δεν βλέπω να μένει... :-

Δυο πράγματα περιμένει ο Λούκας...όπως προανέφερα να ανέβει η προσφορά και να δει αν θα παραμείνει και ο Ογιος,αν δεν μείνει ο Ογιος όσα και να του δώσει κουνάει μαντήλι!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τραγούδα όσο θές Lucy...και πλύσου καλά γιατί σήμερα σε βλέπω να γυρίζεις με 4 παστελάκια στις αποσκευές σου... :birdman:
με τον πας παιζω?η εγινες γαλλιδα και εσυ?
πολυ κοσμο κατεβασες αλλα φλωροι οι περισσοτεροι,δεν φωναζαν,ασε που ακουγοντε κατι βλαχικα και δεν καταλαβαινουμε τιποτα

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
πολυ κοσμο κατεβασες αλλα φλωροι οι περισσοτεροι,δεν φωναζαν,ασε που ακουγοντε κατι βλαχικα και δεν καταλαβαινουμε τιποτα
Αφου δεν πήγες γήπεδο μωρή φλάτσκα...εκφράζεις και άποψη οπαδέ του κανα-πέος :thefinge:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:tickedoff: Σούχει λάχει, σούχει λάχει να σε πηδάνε βλάχοι; Όταν θάρθετε στα Γιάννενα θα φάτε  τρία .....

Επισκέπτης
Δεν έχει emotion μούντζας να σου ρίξω μια να είναι όλη δικιά σου... :jerking:

Για πες τώρα σοβαρά τι βλέπεις για σήμερα???
na.gif

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
thnks μαρή... :grin:Ρε χαλβά...2.20 σ'αυτό τον άσο με γαργαλάει να το μπουμπουνίσω...μη στεναχωρίεσαι δεν θα παίξω και τα ρέστα μου... :sunglasses:
Κι επειδή στο χρτωστούσα ΝΑΑΑΑΑΑΑ στούρνεεε
na.gif
μπουλακο με 2.20 αξιζει να το παιξεις και ας το χασεις
ειναι καλη αποδοση βαση και της εικονας που εχουμε
αυτο που δεν μπορω με τιποτα ειναι τα ξερα παιχνιδακια με αποδοσεις στο 1.5
δεν τις ακουμπαω ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom