Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εγινε μπουλ το καταλαβαμε
οταν βλεπεις πας τυφλωνεσαι
δεν ακουμπησε ο μιχαηλιδης ποδια επεσε για μπαλα δεν την βρηκε και ο παγουρας εκανε μια ωραια βουτια αφου πρωτα επεσε πανω στον μιχαηλιδη
ελα σουπρολιγκα να σε παω γαμιοντας με παραγκα για να μαθεις να στηνεις την β εθνικη

δεν πηγα γιατι εμπλεξα και γυρισα σπιτι 3 και 20,ξυλο δεν προβλεπεται οποτε αραξα
:2funny: :2funny: :2funny:

Μην τσιμπάς χρυσομαλλούσα μου...λοιπόν πέρα από την πλάκα μεγάλη βουτιά του Σαϊτιώτη,μου θύμησε Ντιογκο :jerking:
Μάπα το παιχνίδι δυστυχώς...αντί να παίξουν λίγη μπαλίτσα τώρα που είναι σχεδόν βγαλμένοι και οι 2 παίζουν το πουλάκι τους...ειδικά οι θκοί μας :tickedoff:

Για όποιον θέλει στο Ιντερνετ στο  live ρίχνει κάτι ψιλά στην ανατροπή...εγώ θα το κάνω πάντως :rockon:
Δωρη... :-* :-* :-* :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Μην τσιμπάς χρυσομαλλούσα μου...λοιπόν πέρα από την πλάκα μεγάλη βουτιά του Σαϊτιώτη,μου θύμησε Ντιογκο :jerking:
Μάπα το παιχνίδι δυστυχώς...αντί να παίξουν λίγη μπαλίτσα τώρα που είναι σχεδόν βγαλμένοι και οι 2 παίζουν το πουλάκι τους...ειδικά οι θκοί μας :tickedoff:

Για όποιον θέλει στο Ιντερνετ στο  live ρίχνει κάτι ψιλά στην ανατροπή...εγώ θα το κάνω πάντως :rockon:
Δωρη... :-* :-* :-* :birdman:
τι να τσιμπησω ρε
χεστηκα και αν τον σφαξουν τον ατρομητο
παντως μπουλακο κατι μου λεει οτι το εχουν παιξει 2-1 οποτε καλα θα κανεις

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έλα του χρόνου...σε περιμένουμε! :bigdick: :bigdick: :bigdick:
πλύσου κι έρχομαι ντεμίνιο... :knockinb:

τι να τσιμπησω ρε
χεστηκα και αν τον σφαξουν τον ατρομητο
παντως μπουλακο κατι μου λεει οτι το εχουν παιξει 2-1 οποτε καλα θα κανεις
Εγώ το είπα... :sunglasses:

Επισκέπτης
Τι ταλαιπωρία και αυτή για μερικές ομάδες, πάνω κάτω κάθε χρόνο σχεδόν!
Αντε να κάνεις σχεδιασμό μετά! :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παγουρια τι ειναι?ευχομαι τα γιαννενα να ανεβουν στην Α,γιατι ειναι ομαδα που μαζι με την αελ εχουν πολυ λαο για επαρχιακη ομαδα....και...ακομη...ευχομαι να ανεβει και η ΚΑΒΑΛΑ...εστω και αν εχει το προεδρο που εχει...επισης να μεινουν οι σερρες στην Α...αν και δυσκολο...και να πεσει ο θρασυβουλακος,η λεβαδεια(ομαδα του γαβρου,απο τις πλεον αντιπαθητικες ομαδες για πολλους) και ο οφη...η κρητη εχει τον εργοτελη,που απεδειξε οτι κοντραρει ολες τις ομαδες στα ισα....παο 2 φορες,χ με παοκ ,νικη  και χ με ΑΡΗ ,χ με νιωνιο στην αθηνα και γενικα ειναι ομαδα που αντιπροσωπευει καλυτερα τη κρητη απο τον οφη των τελευταιων 7-8 χρονων.ετσι θα ενισχυθουν οι ομαδες της επαρχιας σε μεγαλο βαθμο...αελ,πας,καβαλα,ξανθη ειναι ομαδες για Α ...εστω και αν η ξανθη ειναι φιλικο σωματειο με οσφπ...ευχομαι στο μελλον να ανεβει στην Α και η ΔΟΞΑ δραμας....απο αθηνα 4 ομαδες μας φτανουν...αντε 5 το πολυυυυυ...
ναι οντως απο την σουπερ λιγκα λειπει η καβαλα και η δοξα δραμας :jerking: :jerking:
δυστυχως οι μονες ομαδες της επαρχιας που αξιζουν να παιζουν Α λογω κοσμου ειναι η λαρισσα και τα γιαννενα
αντε και η κερκυρα με τις σερρες
ολες οι αλλες ειναι για τον πουτσο
παντως αν πρεπει η αθηνα να εχει 4 ομαδες με τον μισο πληθυσμο της ελλαδας η θεσσαλονικη ποσσες πρεπει να εχει?

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι ταλαιπωρία και αυτή για μερικές ομάδες, πάνω κάτω κάθε χρόνο σχεδόν!
Αντε να κάνεις σχεδιασμό μετά! :grin:
Aκου λουγκρα...τις 2 τελευταίες φορές που ανεβήκαμε μας έριξαν και τις 2 με το έτσι θέλω ο μπαρμπα Θωμάς και το συνάφι του... :birdman:
Εσύ τι γελάς λούσυ???ξεχασες κίολας την πούτσα που έφαγες τελευταία φορά που σε πέτυχα??? :cum: :cum: :cum:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπουλ οταν ιδρυθηκες ηδη ειχα αποκτησει το προσωνυμιο θρυλος
κουλαρισε αφου παλι στο ναο θα ερθεις ντυμενος στα κοκκινα απο πανω μεχρι κατω και θα φωναζεις θρυλε θεε μου ολυμπιακε μου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κουλαρισε αφου παλι στο ναο θα ερθεις ντυμενος στα κοκκινα απο πανω μεχρι κατω και θα φωναζεις θρυλε θεε μου ολυμπιακε μου
:think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι εχει πιασει αυτο το παγουρι ρε πουστη μου?
τουλαχιστον 3 σιγουρα γκολ

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ποτε ρε κατέβηκα εγώ με κόκκινα και φώναζα κιόλας???
Δεν λες που ήρθα σ ένα ευρωπαϊκό αγώνα σου και έριξες 5 στην ευρώπη???είπα και στον πλέζουρα βάλτε μου τα εισητίρια να κατεβάινω στα ευρωπαϊκά μας δεν με ακούγατε...3 τα παστέλια προχτές :2funny:

Επισκέπτης
Μην της πετάς απότομα τέτοιες μαλακίες, θα κρασάρει ο Σερβερ!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν λες που ήρθα σ ένα ευρωπαϊκό αγώνα σου και έριξες 5 στην ευρώπη???είπα και στον πλέζουρα βάλτε μου τα εισητίρια να κατεβάινω στα ευρωπαϊκά μας δεν με ακούγατε...3 τα παστέλια προχτές :2funny:
δεν θα επεκταθω
και κακως ειπες απο μονος σου

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Όλα στο φως! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom