Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σου ζητησω μια χαρη γιατι εσυ εισαι μανουλα σε αυτα, μπορεις να μου βρεις της σελιδες που γραφατε για τον Λεοντιαδη και τον Μητροπουλο γιατι η αναζητηση δεν μου βγαζει τιποτα.
Δεν ξέρεις τι κουφάλα είναι!Ζήτησε να τα σβήσουν τα συγκεκριμένα ποστ!Του έχει μάθει τα κόλπα  ο bobos...πως να κάνει κωλοτούμπες! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η αντικειμενικότητα μίλησε! :2funny: :2funny: :2funny:
ας μιλησουμε σοβαρα
στο βιντεο αυτο βλεπεις εσυ να τρωει ξυλο ο μητροπουλος?
διαβασε τι γραφουν τα μπαοκια απο κατω(φιλοι του υπνου)και τι λεει ο κουραδομαγκας στο τελος που παιζει με την μπουγατσα με χαντρες

Επισκέπτης
ας μιλησουμε σοβαρα
στο βιντεο αυτο βλεπεις εσυ να τρωει ξυλο ο μητροπουλος?
διαβασε τι γραφουν τα μπαοκια απο κατω(φιλοι του υπνου)και τι λεει ο κουραδομαγκας στο τελος που παιζει με την μπουγατσα με χαντρες
Δεν είναι αυτό το βίντεο που έχω δει εγώ, πόσες φορές πρέπει να το πω?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποσταρε μας το αλλο τοτε

και εγω εχω δει ενα βιντεο που ενας ολυμπιακος εχει παρει στο ντου ολη την θυρα 4 αλλα δεν βρισκω το βιντεο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Επισκέπτης
ποσταρε μας το αλλο τοτε

και εγω εχω δει ενα βιντεο που ενας ολυμπιακος εχει παρει στο ντου ολη την θυρα 4 αλλα δεν βρισκω το βιντεο
Δεν είμαι σαν εσένα να έχω ανεβάσει φωτό και να φυλάω τα λινκ για να έχω να κάνω προπαγάνδα! :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε ταρατσα αυτο το βιντεο το εχουν ανεβασει παοκια και καλα οτι μας γαμησανε και μαλιστα με τιτλο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ.

Επισκέπτης
Ρε ταρατσα αυτο το βιντεο το εχουν ανεβασει παοκια και καλα οτι μας γαμησανε και μαλιστα με τιτλο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ.
Βρε δεν με νοιάζει τι λένε οι καμένοι για το συγκεκριμένο βίντεο!
Αυτοί λένε μαλακίες για το συγκεκριμένο βίντεο εγώ θα την πληρώσω?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Βρε δεν με νοιάζει τι λένε οι καμένοι για το συγκεκριμένο βίντεο!
Αυτοί λένε μαλακίες για το συγκεκριμένο βίντεο εγώ θα την πληρώσω?
οταν αποκαλυπτοντε τα ψεμματα τους αποκυρρησεις,ωραια τακτικη :jerking:

Δεν είμαι σαν εσένα να έχω ανεβάσει φωτό και να φυλάω τα λινκ για να έχω να κάνω προπαγάνδα! :2funny:
ναι σε πιστεψα τωρα,προτυπο με εχεις παραδεξου το χοντρε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οταν αποκαλυπτοντε τα ψεμματα τους αποκυρρησεις,ωραια τακτικη :jerking:
ναι σε πιστεψα τωρα,προτυπο με εχεις παραδεξου το χοντρε
Λεοντιάδης: “Αν μας αφήσει η διαιτησία μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα”

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος άσος του δικεφάλου τόνισε: «Φέτος έχουμε καλή ομάδα, φοβάμαι να μην μας ταλαιπωρήσει η διαιτησία, αλλά πιστεύω ότι μπορεί η ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι οι διαιτητές πάνε για καριέρα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τις άλλες χρονιές. Τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσουμε και να είμαστε πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι θα κριθεί στην διαιτησία. Δύσκολα θα βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, δεν μου αρέσει καθόλου φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή άμυνα, παίκτες τεχνίτες, ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι δύσκολα θα χάνει ο ΠΑΟΚ. Με τον Μητρόπουλο μας κάλεσε ο Ναζίρης και μας προειδοποίησε να μην έχουμε επεισόδια. Μου έριξε αγκωνιά και εγώ του έδωσα κεφαλιά και αποβληθήκαμε στο 6΄και οι δύο.
Ο Λεοντιαδης με τον Μητροπουλο ειχανε μια βεντετα μεταξυ τους απο οτι θυμαμε δεν ειχαν ερθει στα χερια μονο σε ενα ματς

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σκαστε ρε με τον Λεοντιάδη και τον Μητρόπουλο γαμώ το φελέκι μου...μου πρήξατε τα @@ :cussing: :cussing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σκαστε ρε με τον Λεοντιάδη και τον Μητρόπουλο γαμώ το φελέκι μου...μου πρήξατε τα @@ :cussing: :cussing:
Ειχα δει βιντεο που τον πηγαινε γαμιωντας ο Μητροπουλος τον Λεοντιαδη απο το δελτα φαληρου ολοι την συγγρου και στο αντιθετο ρευμα μεχρι της στηλες του ολυμπιου διος. :rockon:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδες μην σπαμαρετε στο θρεντ του πας εχει φτασει ηδη 44 σελιδες.
Ποιος τον ακουει μετα τον bull θα μας πρηξει τα φρυδια οτι ειναι μεγαλη ομαδα και φαινεται απο τα ποστς  :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα φατε καλα αυριο παγουριααααααααααααα

OP