You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρεις τι κουφάλα είναι!Ζήτησε να τα σβήσουν τα συγκεκριμένα ποστ!Του έχει μάθει τα κόλπα ο bobos...πως να κάνει κωλοτούμπες!Να σου ζητησω μια χαρη γιατι εσυ εισαι μανουλα σε αυτα, μπορεις να μου βρεις της σελιδες που γραφατε για τον Λεοντιαδη και τον Μητροπουλο γιατι η αναζητηση δεν μου βγαζει τιποτα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ας μιλησουμε σοβαραΗ αντικειμενικότητα μίλησε!
στο βιντεο αυτο βλεπεις εσυ να τρωει ξυλο ο μητροπουλος?
διαβασε τι γραφουν τα μπαοκια απο κατω(φιλοι του υπνου)και τι λεει ο κουραδομαγκας στο τελος που παιζει με την μπουγατσα με χαντρες
Επισκέπτης
Δεν είναι αυτό το βίντεο που έχω δει εγώ, πόσες φορές πρέπει να το πω?ας μιλησουμε σοβαρα
στο βιντεο αυτο βλεπεις εσυ να τρωει ξυλο ο μητροπουλος?
διαβασε τι γραφουν τα μπαοκια απο κατω(φιλοι του υπνου)και τι λεει ο κουραδομαγκας στο τελος που παιζει με την μπουγατσα με χαντρες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποσταρε μας το αλλο τοτεΔεν είναι αυτό το βίντεο που έχω δει εγώ, πόσες φορές πρέπει να το πω?
και εγω εχω δει ενα βιντεο που ενας ολυμπιακος εχει παρει στο ντου ολη την θυρα 4 αλλα δεν βρισκω το βιντεο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν πιστεύω να ξύπνησε τον ypno!!!ποσταρε μας το αλλο τοτε
και εγω εχω δει ενα βιντεο που ενας ολυμπιακος εχει παρει στο ντου ολη την θυρα 4 αλλα δεν βρισκω το βιντεο
Επισκέπτης
Δεν είμαι σαν εσένα να έχω ανεβάσει φωτό και να φυλάω τα λινκ για να έχω να κάνω προπαγάνδα!ποσταρε μας το αλλο τοτε
Ρε ταρατσα αυτο το βιντεο το εχουν ανεβασει παοκια και καλα οτι μας γαμησανε και μαλιστα με τιτλο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ.Δεν είναι αυτό το βίντεο που έχω δει εγώ, πόσες φορές πρέπει να το πω?
Επισκέπτης
Βρε δεν με νοιάζει τι λένε οι καμένοι για το συγκεκριμένο βίντεο!Ρε ταρατσα αυτο το βιντεο το εχουν ανεβασει παοκια και καλα οτι μας γαμησανε και μαλιστα με τιτλο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ.
Αυτοί λένε μαλακίες για το συγκεκριμένο βίντεο εγώ θα την πληρώσω?
Δεν πιστεύω να ξύπνησε τον ypno!!!
Τα σχολια για Λεοντιαδη Μητροπουλο θα τα βρω μονος μου εστω και αν χρειαστει να ξαναδιαβασω απο την αρχη ολο το θρεντ του Παοκ.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι και μεγαλο
Τα σχολια για Λεοντιαδη Μητροπουλο θα τα βρω μονος μου εστω και αν χρειαστει να ξαναδιαβασω απο την αρχη ολο το θρεντ του Παοκ.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οταν αποκαλυπτοντε τα ψεμματα τους αποκυρρησεις,ωραια τακτικηΒρε δεν με νοιάζει τι λένε οι καμένοι για το συγκεκριμένο βίντεο!
Αυτοί λένε μαλακίες για το συγκεκριμένο βίντεο εγώ θα την πληρώσω?
ναι σε πιστεψα τωρα,προτυπο με εχεις παραδεξου το χοντρεΔεν είμαι σαν εσένα να έχω ανεβάσει φωτό και να φυλάω τα λινκ για να έχω να κάνω προπαγάνδα!
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Λεοντιάδης: “Αν μας αφήσει η διαιτησία μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα”οταν αποκαλυπτοντε τα ψεμματα τους αποκυρρησεις,ωραια τακτικη
ναι σε πιστεψα τωρα,προτυπο με εχεις παραδεξου το χοντρε
Ο Μιχάλης Λεοντιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος άσος του δικεφάλου τόνισε: «Φέτος έχουμε καλή ομάδα, φοβάμαι να μην μας ταλαιπωρήσει η διαιτησία, αλλά πιστεύω ότι μπορεί η ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όλοι οι διαιτητές πάνε για καριέρα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τις άλλες χρονιές. Τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσουμε και να είμαστε πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι θα κριθεί στην διαιτησία. Δύσκολα θα βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, δεν μου αρέσει καθόλου φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή άμυνα, παίκτες τεχνίτες, ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι δύσκολα θα χάνει ο ΠΑΟΚ. Με τον Μητρόπουλο μας κάλεσε ο Ναζίρης και μας προειδοποίησε να μην έχουμε επεισόδια. Μου έριξε αγκωνιά και εγώ του έδωσα κεφαλιά και αποβληθήκαμε στο 6΄και οι δύο.
Ο Λεοντιαδης με τον Μητροπουλο ειχανε μια βεντετα μεταξυ τους απο οτι θυμαμε δεν ειχαν ερθει στα χερια μονο σε ενα ματς
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ασε ρε,δωσαμε ζωη στο πεθαμενο θρεντ και μας την λες κιολας?Σκαστε ρε με τον Λεοντιάδη και τον Μητρόπουλο γαμώ το φελέκι μου...μου πρήξατε τα @@
Ειχα δει βιντεο που τον πηγαινε γαμιωντας ο Μητροπουλος τον Λεοντιαδη απο το δελτα φαληρου ολοι την συγγρου και στο αντιθετο ρευμα μεχρι της στηλες του ολυμπιου διος.Σκαστε ρε με τον Λεοντιάδη και τον Μητρόπουλο γαμώ το φελέκι μου...μου πρήξατε τα @@
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα φατε καλα αυριο παγουριααααααααααααα
doritis spermatos