Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
2009 εχουμε και να ενημερωσω οτι υπαρχουν και τα μαχητικα σπορ(μποξ,ται,κλουβι)για τους λατρεις του αιματος :jerking:
Καλα ρε νουμερο ειχες δει το βιντεακι με τον Λεοντιαδη να γαμαει τον Μητροπουλο και δεν μου ειχες πει τιποτα?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τουλάχιστον εγώ έχω ποικιλία στις εμμονές! :bounce-glasses:
Εγω αμα κολλησω με κατι δεν με ξεκολας με τιποτα και δεν μπορω να ασχολουμαι με πολλα θεματα συγχρονως.
Ασε με τωρα ψαχνω το θρεντ του παοκ να βρω αυτα που γραφατε για τον Λεοντιαδη. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
2009 εχουμε και να ενημερωσω οτι υπαρχουν και τα μαχητικα σπορ(μποξ,ται,κλουβι)για τους λατρεις του αιματος :jerking:
Που είσαι εσύ ρε και σε ψάχναμε?Σε κατεβάσανε από την πτήση για Μιλάνο και επέστρεψες? :grin:

Επισκέπτης
Εγω αμα κολλησω με κατι δεν με ξεκολας με τιποτα και δεν μπορω να ασχολουμαι με πολλα θεματα συγχρονως.
Ασε με τωρα ψαχνω το θρεντ του παοκ να βρω αυτα που γραφατε για τον Λεοντιαδη. :grin:
Θα σε ρωτήσω κάτι απλό, δέχεσαι ότι υπάρχουν χιλιάδες στιγμές και φάσεις ειδικά απο το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν σε βίντεο στο youtube? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα σε ρωτήσω κάτι απλό, δέχεσαι ότι υπάρχουν χιλιάδες στιγμές και φάσεις ειδικά απο το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν σε βίντεο στο youtube? :think:
Πάλι τους είπες παραμύθια και δεν ξέρεις πως θα το μαζέψεις? :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Που είσαι εσύ ρε και σε ψάχναμε?Σε κατεβάσανε από την πτήση για Μιλάνο και επέστρεψες? :grin:
Καλα κοροιδευε γατε οταν ομως γυρισει ντυμενος με την τελευταια λεξη της μοδας θα τριβεις τα ματια σου. :grin:
Ναι αλλα το συγκεκριμενο περιστατικο που μας λεγατε πρεπει να ειναι αυτο που σου ποσταρα.

Επισκέπτης
Ναι αλλα το συγκεκριμενο περιστατικο που μας λεγατε πρεπει να ειναι αυτο που σου ποσταρα.
Λες πρέπει να είναι, εγώ λέω δεν είναι αυτό.
Επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη δηλαδή και δεν έχω βίντεο να το αποδείξω που και εσύ είπες ότι λογικό είναι να μην υπάρχουν όλα τα βιντεο θεωρούμαι ψεύτης για το συγκεκριμένο θέμα? :headbang:

Επισκέπτης
Πάλι τους είπες παραμύθια και δεν ξέρεις πως θα το μαζέψεις? :grin:
Αυτοί νομίζουν ότι έχω στήσει ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας σαν αυτούς που πέρσι ξαφνικά έγιναν η μεγαλύτερη ομάδα στο σύμπαν!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λες πρέπει να είναι, εγώ λέω δεν είναι αυτό.
Επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη δηλαδή και δεν έχω βίντεο να το αποδείξω που και εσύ είπες ότι λογικό είναι να μην υπάρχουν όλα τα βιντεο θεωρούμαι ψεύτης για το συγκεκριμένο θέμα? :headbang:
ΝΑΙ!!! :grin:
Αφου οι παοκτζηδες εισαστε τσακωμενοι με την αληθεια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα ρε νουμερο ειχες δει το βιντεακι με τον Λεοντιαδη να γαμαει τον Μητροπουλο και δεν μου ειχες πει τιποτα?
το εχω ποσταρει εδω και καιρο και μαλιστα μετα απο τα παραμυθια του ταρατσα οτι εφαγε ξυλο ο μητροπουλος
το βιντεο ειναι αυτο και τρανη αποδειξη ειναι οτι ακομη και με αυτο το βιντεο πανυγηριζουν οτι μας δειρανε κτλ
αντιστοιχη τακτικη εχουν εφαρμοσει και για την αλαμανα

Επισκέπτης
το εχω ποσταρει εδω και καιρο και μαλιστα μετα απο τα παραμυθια του ταρατσα οτι εφαγε ξυλο ο μητροπουλος
το βιντεο ειναι αυτο και τρανη αποδειξη ειναι οτι ακομη και με αυτο το βιντεο πανυγηριζουν οτι μας δειρανε κτλ
αντιστοιχη τακτικη εχουν εφαρμοσει και για την αλαμανα
Η αντικειμενικότητα μίλησε! :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι βέβαια, εσείς όλο αλήθειες είστε! :boobies:
Εδώ νομίζετε ότι είστε καθαρό σωματείο! :2funny:
Να σου ζητησω μια χαρη γιατι εσυ εισαι μανουλα σε αυτα, μπορεις να μου βρεις της σελιδες που γραφατε για τον Λεοντιαδη και τον Μητροπουλο γιατι η αναζητηση δεν μου βγαζει τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom