Καλα ρε νουμερο ειχες δει το βιντεακι με τον Λεοντιαδη να γαμαει τον Μητροπουλο και δεν μου ειχες πει τιποτα?2009 εχουμε και να ενημερωσω οτι υπαρχουν και τα μαχητικα σπορ(μποξ,ται,κλουβι)για τους λατρεις του αιματος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σου έχει γίνει εμμονή, πρόσεξε το!Καλα ρε νουμερο ειχες δει το βιντεακι με τον Λεοντιαδη να γαμαει τον Μητροπουλο και δεν μου ειχες πει τιποτα?
Δες ποιος μιλαει για εμμονες.Σου έχει γίνει εμμονή, πρόσεξε το!
Επισκέπτης
Τουλάχιστον εγώ έχω ποικιλία στις εμμονές!Δες ποιος μιλαει για εμμονες.
Εγω αμα κολλησω με κατι δεν με ξεκολας με τιποτα και δεν μπορω να ασχολουμαι με πολλα θεματα συγχρονως.Τουλάχιστον εγώ έχω ποικιλία στις εμμονές!
Ασε με τωρα ψαχνω το θρεντ του παοκ να βρω αυτα που γραφατε για τον Λεοντιαδη.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Που είσαι εσύ ρε και σε ψάχναμε?Σε κατεβάσανε από την πτήση για Μιλάνο και επέστρεψες?2009 εχουμε και να ενημερωσω οτι υπαρχουν και τα μαχητικα σπορ(μποξ,ται,κλουβι)για τους λατρεις του αιματος
Επισκέπτης
Θα σε ρωτήσω κάτι απλό, δέχεσαι ότι υπάρχουν χιλιάδες στιγμές και φάσεις ειδικά απο το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν σε βίντεο στο youtube?Εγω αμα κολλησω με κατι δεν με ξεκολας με τιποτα και δεν μπορω να ασχολουμαι με πολλα θεματα συγχρονως.
Ασε με τωρα ψαχνω το θρεντ του παοκ να βρω αυτα που γραφατε για τον Λεοντιαδη.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάλι τους είπες παραμύθια και δεν ξέρεις πως θα το μαζέψεις?Θα σε ρωτήσω κάτι απλό, δέχεσαι ότι υπάρχουν χιλιάδες στιγμές και φάσεις ειδικά απο το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν σε βίντεο στο youtube?
Καλα κοροιδευε γατε οταν ομως γυρισει ντυμενος με την τελευταια λεξη της μοδας θα τριβεις τα ματια σου.Που είσαι εσύ ρε και σε ψάχναμε?Σε κατεβάσανε από την πτήση για Μιλάνο και επέστρεψες?
Ναι αλλα το συγκεκριμενο περιστατικο που μας λεγατε πρεπει να ειναι αυτο που σου ποσταρα.Θα σε ρωτήσω κάτι απλό, δέχεσαι ότι υπάρχουν χιλιάδες στιγμές και φάσεις ειδικά απο το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν σε βίντεο στο youtube?
Το ειδες το βιντεο? γαμιωντας τον πηγαινε τον Μητροπουλο.Πάλι τους είπες παραμύθια και δεν ξέρεις πως θα το μαζέψεις?
Επισκέπτης
Λες πρέπει να είναι, εγώ λέω δεν είναι αυτό.Ναι αλλα το συγκεκριμενο περιστατικο που μας λεγατε πρεπει να ειναι αυτο που σου ποσταρα.
Επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη δηλαδή και δεν έχω βίντεο να το αποδείξω που και εσύ είπες ότι λογικό είναι να μην υπάρχουν όλα τα βιντεο θεωρούμαι ψεύτης για το συγκεκριμένο θέμα?
Επισκέπτης
Αυτοί νομίζουν ότι έχω στήσει ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας σαν αυτούς που πέρσι ξαφνικά έγιναν η μεγαλύτερη ομάδα στο σύμπαν!Πάλι τους είπες παραμύθια και δεν ξέρεις πως θα το μαζέψεις?
ΝΑΙ!!!Λες πρέπει να είναι, εγώ λέω δεν είναι αυτό.
Επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη δηλαδή και δεν έχω βίντεο να το αποδείξω που και εσύ είπες ότι λογικό είναι να μην υπάρχουν όλα τα βιντεο θεωρούμαι ψεύτης για το συγκεκριμένο θέμα?
Αφου οι παοκτζηδες εισαστε τσακωμενοι με την αληθεια.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μου άρεσε ο τύπος με το κομπολόι στο τέλος!Το ειδες το βιντεο? γαμιωντας τον πηγαινε τον Μητροπουλο.
Τον έδειρε μετά στην φυσούνα ρε συ...δεν είναι ολόκληρο το βίντεο!
Επισκέπτης
Ναι βέβαια, εσείς όλο αλήθειες είστε!ΝΑΙ!!!
Αφου οι παοκτζηδες εισαστε τσακωμενοι με την αληθεια.
Εδώ νομίζετε ότι είστε καθαρό σωματείο!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το εχω ποσταρει εδω και καιρο και μαλιστα μετα απο τα παραμυθια του ταρατσα οτι εφαγε ξυλο ο μητροπουλοςΚαλα ρε νουμερο ειχες δει το βιντεακι με τον Λεοντιαδη να γαμαει τον Μητροπουλο και δεν μου ειχες πει τιποτα?
το βιντεο ειναι αυτο και τρανη αποδειξη ειναι οτι ακομη και με αυτο το βιντεο πανυγηριζουν οτι μας δειρανε κτλ
αντιστοιχη τακτικη εχουν εφαρμοσει και για την αλαμανα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαιρετω τον γκουρου του στοιχηματοςΝαι βέβαια, εσείς όλο αλήθειες είστε!
Επισκέπτης
Η αντικειμενικότητα μίλησε!το εχω ποσταρει εδω και καιρο και μαλιστα μετα απο τα παραμυθια του ταρατσα οτι εφαγε ξυλο ο μητροπουλος
το βιντεο ειναι αυτο και τρανη αποδειξη ειναι οτι ακομη και με αυτο το βιντεο πανυγηριζουν οτι μας δειρανε κτλ
αντιστοιχη τακτικη εχουν εφαρμοσει και για την αλαμανα
Να σου ζητησω μια χαρη γιατι εσυ εισαι μανουλα σε αυτα, μπορεις να μου βρεις της σελιδες που γραφατε για τον Λεοντιαδη και τον Μητροπουλο γιατι η αναζητηση δεν μου βγαζει τιποτα.Ναι βέβαια, εσείς όλο αλήθειες είστε!
Σοβαρα? του εκανε επιθεση στις φτερνες?Μου άρεσε ο τύπος με το κομπολόι στο τέλος!
Τον έδειρε μετά στην φυσούνα ρε συ...δεν είναι ολόκληρο το βίντεο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις