Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω αγαπητε μου δεν ειμαι μερος της μαζας που καθετε και γιουχαρει χωρις λογο.
υποστηριζω το προεδρο γιατι εκτιμω πως εχει προσφερει στην ομαδα.
εχεις πατήσει ποτέ στο γήπεδο εσύ....High Society??? :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Υ.Γ.ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΚΔΙΔΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΔΙΝΩ ΜΠΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ(ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny:
ολυμπιακος και εσυ?καλως ορισες στην συμμορια μας και καλο ειναι να γραφεις στο θρεντ των χουλιγκανοπρεζακηδων :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δεν καταθέτει τα όπλα ο Χριστοβασίλης

Την Πέμπτη παραχωρεί συνέντευξη τύπου

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί εύκολα από την υπόθεση αγοράς των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γ. Χριστοβασίλης, όπως διαφάνηκε από μια τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε χθες αργά το απόγευμα μαζί του. Ο κ. Χριστοβασίλης μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι χάλασε την τελευταία στιγμή. Ειλικρινά κάναμε και μια κουβέντα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας και σχεδόν όλα ήταν έτοιμα. Θα έρχονταν κάποιοι δικηγόροι δικοί μου να βάλουν τα πράγματα στην τελική ευθεία.

Εγώ από την πλευρά μου θα είμαι στα Γιάννινα αύριο και θα δώσω συνέντευξη τύπου, γιατί θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν καλύψαμε σε κάτι τον κ. Κούγια. Η προσφορά μας ήταν ειλικρινής και πολύ υψηλή. Έχω τη συμπαράσταση του Νομάρχη Αλέκου Καχριμάνη, του αντινομάρχη Παντελή Κολόκα, αλλά και άλλων θεσμικών φορέων. Θα τα μάθετε τα υπόλοιπα την Πέμπτη. Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχει μεταπειστεί ο Αλέξης Κούγιας».

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του κ. Χριστοβασίλη θα βρίσκεται και ο Νομάρχης, Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά ότι η υπαναχώρηση του μεγαλομετόχου από την αρχική απόφαση να πουλήσει είναι λανθασμένη και τον κάλεσε να το ξανασκεφτεί.
ΠΗΓΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

Ελα κι εσύ μαζί μας να σου δώσουμε λίγη πρέζα... :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αρχίζουν οι… εκκαθαρίσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι πρώτες... εκκαθαρίσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι γεγονός. Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκε ότι οι Σαϊτιώτης, Ζαπρόπουλος, Αντάντο, Σολάκης, Διαμαντίδης και Τσάτσος είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν τη μεταγραφή τους, φέρνοντας συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις από άλλους συλλόγους. Τα ονόματα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν έκπληξη, αφού οι Τσάτσος και Διαμαντίδης δεν ήταν βασικές επιλογές από κανέναν προπονητή, ο Ζαπρόπουλος απογοήτευσε οικτρά και πιθανότατα θα μετακομίσει στον Πανθρακικό, ο Σολάκης μεγάλωσε κατά ένα χρόνο, ενώ οι Σαϊτιώτης και Αντάντο είχαν πέσει στη δυσμένεια του Αλέξη Κούγια.

Ειδικά ο Σαϊτιώτης από τον Δεκέμβριο είχε πρόταση από την ΠΑΕ να αποχωρήσει, αλλά δεν είχε δεχτεί να παίξει στην Κέρκυρα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ επί του Ολυμπιακού Βόλου, την ίδια μέρα που το γήπεδο λοιδορούσε τον Αλέξη Κούγια, έφερε την οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών. Όσο για τον Αντάντο; Δεν αποκλείεται να φέρει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο καιρό είχε αισθητά πεσμένη απόδοση και στο μυαλό του ήταν να αποχωρήσει.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά από συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές Σαϊτιώτη, Ζαπρόπουλο, Αντάντο, Σολάκη, Διαμαντίδη, Τσάτσο, αποφάσισε να επιτρέψει στους ίδιους και τους μάνατζέρ τους να συζητήσουν με άλλες ΠΑΕ της Ελλάδος και του εξωτερικού τη μεταγραφή τους. Οι παίκτες συνδέονται με μακροχρόνια συμβόλαια με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η ΠΑΕ, εφόσον εισπράξει τα ανάλογα ανταλλάγματα, δεν έχει αντίρρηση να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει την ονοματολογία των προπονητών, οι οποίοι αναφέρονται στα ΜΜΕ και η αναγγελία του ονόματος του νέου προπονητού θα γίνει μετά τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος».

Kάτω τα χέρια απ'τον Σαϊτα μοντελοπνίχτη... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Συνημμένα

• _________6.jpg
    _________6.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • _________8.jpg
    _________8.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αφιερωμένο με "αγάπη" σε σένα "ΠΝΙΧΤΗ" :2funny:
[youtube=425,350]8751Qum26XM[/youtube]

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
αντε τυχεροι. θα εχετε αλλον εναν χρονο τον Κουγια προεδρο/ :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έμεινε και ο Χριστόγλου? :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να τους γυρνας στα πανηγυρια να βγαλεις φραγκα για μεταγραφες :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι γκρινιάζεις ρε ταγάρι?Σας έφερε και νέο προπονητή ο μέγας Αλέξης...την παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού...Νίκος Αναστόπουλος! :P

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Τι γκρινιάζεις ρε ταγάρι?Σας έφερε και νέο προπονητή ο μέγας Αλέξης...την παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού...Νίκος Αναστόπουλος! :P
Τιιιι!!! ο μουστάκια πάλι στον ΠΑΣ, αυτοί είχαν σκοτωθεί, αν είναι αλήθεια ο Κούγιας είναι απίθανος κωλοτούμπας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τιιιι!!! ο μουστάκια πάλι στον ΠΑΣ, αυτοί είχαν σκοτωθεί, αν είναι αλήθεια ο Κούγιας είναι απίθανος κωλοτούμπας...
Πρόσεχε τα λόγια σου για τον Αλέξη... :knuppel:
Το αναφέρει σε όλα τα αθλητικά sites...για τέταρτη φορά στην ιστορία αναλαμβάνει ο Αναστό τον ΠΑΣ!

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πρόσεχε τα λόγια σου για τον Αλέξη... :knuppel:
Το αναφέρει σε όλα τα αθλητικά sites...για τέταρτη φορά στην ιστορία αναλαμβάνει ο Αναστό τον ΠΑΣ!
Tσίρκο ΜΕΝΤΡΑΝΟ θα καταντήσουμε πάλι...εεε ρεεε γλέντια :jerking: :jerking: :jerking:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μπροστά στο συμφέρον του ΠΑΣ μακάρι να κάνει συμφωνία και με τον διάβολο΄ΠΑΣ ΟΛΕ.

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μπροστά στο συμφέρον του ΠΑΣ μακάρι να κάνει συμφωνία και με τον διάβολο΄ΠΑΣ ΟΛΕ.
Ποιο συμφέρον αδερφέ???με τον ψυχάκια τον μοντελοπνίχτη δεν πρόκειτε ποτέ να δούμε προκοπή!!!!

crak

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ενω μεχρι τωρα σαρωνατε τιτλους :2funny: :2funny: :2funny:

Δε μας νοιαζουν οι τιτλοι!Στα πελε μας γραμμενους τους εχουμε τους τιτλους, αλλωστε Π.Α.Σ. γιναμε γιατι το γουσταρουμε και οχι για τους τιτλους!Εμεις αυτο που θελουμε ειναι να φυγει ο κουγιας και να ξαναγινει η ομαδα ετσι οπως την ξεραμε και ετσι οπως μεγαλωσαμε με αυτη!Αυτο το εκτρωμα δεν ειναι ο Π.Α.Σ. ΜΑΣ!

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δε μας νοιαζουν οι τιτλοι!Στα πελε μας γραμμενους τους εχουμε τους τιτλους, αλλωστε Π.Α.Σ. γιναμε γιατι το γουσταρουμε και οχι για τους τιτλους!Εμεις αυτο που θελουμε ειναι να φυγει ο κουγιας και να ξαναγινει η ομαδα ετσι οπως την ξεραμε και ετσι οπως μεγαλωσαμε με αυτη!Αυτο το εκτρωμα δεν ειναι ο Π.Α.Σ. ΜΑΣ!
Πέστα πασιά μ' :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]ΦΥΥΥΥΓΕΕΕΕΕ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom