Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

darksun1890

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ΠΑΣ καλα εισαι εκει στην β εθνικη!!!!!!!!!γιατι ειχατε παρι πολυ αερα τον τελευταιο καιρο!!!!!!Και μην ξεχνιομαστε εγω σας εριξα!!!!!!!!!!(ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ)

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Χριστοβασίλης στον SUPER FM

«Κρατάω μόνο τις θετικές αναμνήσεις»-«Ανοίγει νέα σελίδα»

Λίγα λεπτά μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Κούγια και Χριστοβασίλη επικοινωνήσαμε μαζί τους στον αέρα του SUPER 104,3 FM STEREO και μας έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τις αποφάσεις τους και τις κινήσεις τους τις τελευταίες μέρες, αλλά αναφέρθηκαν και στην επόμενη μέρα τόσο τη δικιά τους όσο και της ομάδας.

Κ. Κούγια τι σας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση;

Το σύστημα αξιών που έχω. Τίποτα άλλο. Έχω μια στάση ζωής. Όταν ασχολούμαι με κάτι εκτός οικογενείας και δουλειά το κάνω για διασκέδαση. Από τη στιγμή που έγινε δοκιμασία και από τη στιγμή που δοκιμάστηκαν οι δικές μου αξίες της αξιοπρέπειας, της ευγνωμοσύνης κτλ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω αυτές τις μέρες στενοχωρηθεί και αυτό ξεκίνησε από τη πρώτη μέρα της μεταγραφής του Κιάσσου και συνεχίστηκε. Μέσα από σκοτεινές διαδικασίες χάθηκε και η άνοδος, οπότε για μένα ήταν μονόδρομος η έξοδος.

Θέλω να πιστεύω ότι απ' όσους ενδιαφέρθηκαν ο κ. Χρηστοβασίλης ήταν η καλύτερη επιλογή. Τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι δεν παρέδωσε σε κανένα απατεώνα ή σε κάποιους που στήνουν παιχνίδια ή σε λαθρέμπορους.

Το τίμημα ήταν όντως 3,5 εκ. ευρώ;

Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Εν πάση περιπτώσει, όμως, η αγοραπωλησία είναι σύνθετη, γιατί εκτός από το ότι παραδόθηκαν οι μετοχές, περίπου 14 νεαροί ποδοσφαιριστές έμεινα στη δική μου «ιδιοκτησία». Εγώ λατρεύω το ποδόσφαιρο και λατρεύω κάποια παιδιά στα οποία επένδυσα. Δεν είναι πρωτοκλασάτοι.

Δηλαδή θα πάρετε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και θα τους πάτε εσείς σε ομάδα που θα επιλέξετε;

Μπορώ να τους υποδείξω αν θέλουν να πάνε κάπου, αλλά αν τους χρειάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορούν να μείνουν. Είναι κάτι που αφορά εμένα και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο.

Κρατάτε εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματά τους;

Ναι, εξ' ολοκλήρου. Τα παιδιά αυτά τα έχω ανακαλύψει εγώ.

Μπορείτε να μας πείτε τα ονόματα αυτών των ποδοσφαιριστών;

Παπαδόπουλος, Λάππας, Αβραμίδης, Τζάννης Καπουράνης, Δάσκαλος, Γιαννακός, Φαρμάκης, Γιάκος, Κιάσσος, Κουτσοσπύρος και Διαμαντίδης. Το πιθανότερο, όμως, είναι να μείνουν αν το θέλουν. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Μακάρι να παίξουν, όμως. Είναι βέβαιο ότι ο Κιάσσος θα αποχωρήσει, ενώ ο Κουτσοσπύρος αν θέλει μπορεί να μείνει, όπως και ο Διαμαντίδης.

Ισχύει ότι εσείς μπορεί να πάτε σε κάποια άλλη ομάδα;

Δεν ξέρω πως πρόλαβε και διαδόθηκε αστραπιαία το νέο και εδώ και μια ώρα έχω δεχτεί 7 προτάσεις (γέλια)! Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και μια ΠΑΕ της Κρήτης. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει και το ευχάριστο ότι τουλάχιστον η ελληνική κοινωνία εμένα με αγαπά. Μπορεί στα Γιάννινα να υπήρχαν λίγες διχογνωμίες, αλλά η υπόλοιπη κοινωνία με αγαπά. Μου έστειλαν μήνυμα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι στο πρόσωπό μου ονειρεύονται τον ιδανικό ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δηλαδή μπορεί να σας δούμε στον ΠΑΟΚ;

Μπορεί να μην πάω πουθενά και το πιθανότερο αυτό είναι. Θέλω να ηρεμήσω λίγο. Να κάνω διακοπές.

Οι διαπραγματεύσεις με τον κ. Χρηστοβασίλη έμεναν ανοιχτές όλο αυτό το διάστημα;

Όχι, κυρίως τις δύο τελευταίες μέρες επανήλθε, αλλά κι εγώ ήμουν πιο ώριμος πια.

Δεν είχαν γίνει, πάντως, κινήσεις από εσάς και αυτό δημιουργούσε την αίσθηση ότι είστε σε δίλημμα.

Όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αναστόπουλο. Είχαμε κλείσει 2 Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και 2 κοινοτικούς, τους οποίους αν θέλει μπορεί να κρατήσει και ο κ. Χρηστοβασίλης, όπως νομίζω ότι θα κρατήσει και τον κ. Αναστόπουλο. Τουλάχιστον αυτό διαφάνηκε.

Κλείσατε ακριβώς 4 χρόνια στο τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα θετικά και αρνητικά αυτής της παρουσίας σας εδώ;

Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια μ' ένα κοντράστ συναισθημάτων. Θυμάστε πως χάθηκε η άνοδος την πρώτη χρονιά, πως πήραμε την άνοδο στον Πανθρακικό και πως χάθηκαν οι δύο τελευταίες άνοδοι. Εγώ προσωπικά ευχαριστήθηκα ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε χρονιά που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν πρωταγωνιστής για άνοδο. Δημιουργήσαμε από το μηδέν και είχαμε μεγάλες στιγμές όπως τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Θέλω να ξεχάσω μόνο το τελευταίο διάστημα, που αμαυρώνει την εικόνα των Ηπειρωτών από αυτά τα παλιόπαιδα που φέρθηκαν όπως φέρθηκαν στον Κιάσσο και σ' εμένα και που το τελευταίο διάστημα έδειξαν ένα χυδαίο πρόσωπο σε μια κοινωνία που έχει μόνο προτερήματα.

Τι ευχή θα κάνετε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί είναι και δικό σας «παιδί».

Μέχρι τώρα είναι μόνο δικό μου παιδί. Η ανακοίνωσή μου τα λέει όλα.

Γιώργος Χριστοβασίλης

«Ανοίγει νέα σελίδα από αύριο»

Κ. Χρηστοβασίλη αυτή τη φορά έπεσαν οι υπογραφές, οπότε υλοποιήσατε εκείνο που είχατε πει προ ημερών ότι την επόμενη φορά θα κοιτάξω να πάρω και την υπογραφή του μέσα σε πέντε λεπτά.

Οπωσδήποτε δεν ήταν πέντε λεπτά, αλλά κάποιες μέρες που συζητάγαμε. Όλα πήγαν καλά και ξεκινάει μια καινούργια σελίδα από αύριο.

Είχαμε μέρες που ακούγαμε πολλές φήμες και παράλληλα δεν βλέπαμε κινήσεις του Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα να επιτείνονται αυτές οι φήμες.

Ήταν και δικιά του επιθυμία να γίνει έτσι.

Κι εσείς μας είχατε ζητήσει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι για να μην έχουμε νέα υπαναχώρηση.

Ακριβώς. Αυτός ήταν και ο πιο σωστός τρόπος απ' ό,τι την προηγούμενη φορά. Μπορεί να χάσαμε λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι θα τρέξουμε να προλάβουμε.

Αυτό είναι το ζήτημα τώρα. Χάθηκε ο πρώτος μήνας, αλλά είχατε πει ότι ήσασταν προετοιμασμένος. Και προπονητή είχατε κλείσει και μεταγραφές. Είσαστε σε θέση να πείτε τώρα αν ο Γιώργος Παράσχος θα είναι ο νέος προπονητής ή θα παραμείνει ο Νίκος Αναστόπουλος;

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο προσκήνιο ο Νίκος Αναστόπουλος. Θα μιλήσουμε και μ' αυτόν και θα μιλήσουμε και με τους προπονητές που είχαμε έρθει σε επαφή πιο πριν. Θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Πιστεύω ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξέρουμε καλύτερα και για κάποιους παίκτες που χρειάζονται.

Οι μεταγραφές που θα έκαναν αίσθηση είναι ακόμα ελεύθεροι;

Δεν είμαι ενήμερος αυτή τη στιγμή θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Στα τέλη της εβδομάδας θα το γνωρίσουμε.

Το επιτελείο που θα σας πλαισιώσει είναι γνωστό;

Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Έχουμε αρκετή δουλειά για σήμερα (σ.σ. χθες) το βράδυ.

Στα Γιάννενα πότε έρχεστε για τη δικιά σας επίσημη παρουσίαση;

Αρχές της επόμενης εβδομάδας μάλλον, αλλά το θέμα δεν είναι η παρουσίασή μου, αλλά τα έργα και η δουλειά. Ξέρετε ότι είμαι χαμηλών τόνων και θέλω να βγει σωστά η δουλειά μας προς τα έξω.

Απ' ό,τι μας είπε ο Αλέξης Κούγιας θα κρατήσει τα δικαιώματα ορισμένων ποδοσφαιριστών που ήθελε. Αυτό σημαίνει ότι θα τους διαχειριστεί ο ίδιος;

Πρόκειται για κάποιους μικρούς που ήταν δανεικοί ή δεν έπαιζαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν θέλουν να μείνουν θα ακολουθήσουν τον Αλέξη Κούγια. Τα παιδιά θα μείνουν εδώ.

Από το υπάρχον ρόστερ σκέφτεστε άλλες αλλαγές;

Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να απαντήσω σ' αυτό. Περιμένω να ενημερωθώ.

Με ποιους θα έρθετε σε επαφή για να πάρετε αυτές τις αποφάσεις;

Βασικά με τον καινούργιο προπονητή. Αυτός θα αποφασίζει πιο πολύ.

Θα μιλήσετε άμεσα με τον Αναστόπουλο;

Ναι θα υπάρξει επαφή.

Η ενημέρωση πλέον θα γίνεται από εσάς.

Σίγουρα θα ενημερωνόσαστε τακτικά για τα θέματα.

Ξέρετε τώρα υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα, ακόμα και για τα διαρκείας, οπότε περιμένουμε άμεσα τις πρώτες σας κινήσεις.

Μας περιμένει πολλή δουλειά.

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα κι αυτή τη φορά οριστικά.

Να είστε καλά σας ευχαριστώ.

ΠΗΓΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Χτες το βράδυ καθώς γύριζα στο σπίτι άκουγα μια ψυχή(sic)να τραγουδάει τοπαρακάτω άσμα... :2funny:
[youtube=425,350]xYKJ1h_JXIw[/youtube]
Συγκινίθηκα :'(

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΟΥΣΤ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είσαι εγκάθετος μπουλάκο!Σε λίγους μήνες θα τον παρακαλάς να επιστρέψει... :P

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
15νθήμερη προσφορά στα διαρκείας από την ΠΑΕ
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορά η πρώτη ανακοίνωση του νέου μεγαλομετόχου Γιώργου Χρηστοβασίλη. Σύμφωνα μ' αυτήν λοιπόν, για τις επόμενες 15 μέρες οι τιμές θα είναι αισθητά μειωμένες, ενώ επανέρχονται άμεσα και τα συνδεσμικά των 150 ευρώ. Για όσους αγόρασαν ήδη εισιτήρια διαρκείας με ακριβές τιμές δεν διευκρινίζεται κάτι συγκεκριμένα, αλλά μάλλον θα είναι οι χαμένοι του φετινού καλοκαιριού, κατά πως δείχνουν τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 7-7-08 θα ισχύουν οι κάτωθι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας:

VIP Α: 600 €

VIP B: 500 €

VIP C: 400 €

Επισήμων: 300 €

Σκεπαστή Α: 200 €

Σκεπαστή Β: 160 €

Σκεπαστή Γ' Συνδέσμων: 150€

Οικογενειακό 1 παιδί: 160 €

Οικογενειακό 2 παιδιά: 190€

Οικογενειακό 3 παιδιά: 210 €

Γυναικών: 100 €

Παιδικό: 50 €

Από την Δευτέρα 21-7-08 οι τιμές των εισιτηρίων θα αλλάξουν και θα είναι σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ».

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966

Οι τιμές από 21/7/2008

Οι τιμές που είχε ανακοινώσει προηγουμένως η ΠΑΕ του Αλέξη Κούγια και οι οποίες θα ισχύουν από 21 Ιουλίου θα είναι:

VIP Α: 800 €

VIP B: 700 €

VIP C: 600 €

Επισήμων: 400 €

Σκεπαστή Α: 250 €

Σκεπαστή Β: 200 €

Aντε να γίνει το γήπεδο πάλι όπως τις παλιές καλές εποχές

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• palia skepasti.jpg
    palia skepasti.jpg
    176 KB · Εμφανίσεις: 23

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Στα χέρια του Γιώργου Χριστοβασίλη κατέληξε τελικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παρά το αρχικό «ναυάγιο», ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε τελικά με τον πρώην παράγοντα της ΠΑΕ Ηλυσιακός για την παραχώρηση του.

Η πρώτη κίνηση του κ. Χριστοβασίλη, αναμένεται να είναι η ακύρωση της συμφωνίας με τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς «εκλεκτός» του για την τεχνική ηγεσία φέρεται να είναι ο Γιώργος Παράσχος.

Ο μέχρι πρότινος ηγέτης του «Αγιαξ της Ηπείρου», Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σήμερα, 3-7-2008, υπεγράφη μεταξύ εμού και του επιχειρηματία Γιώργου Χριστοβασίλη, σύμβαση πωλήσεως του 87,12% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από εμέ προς αυτόν. Εύχομαι στο νέο ιδιοκτήτη της ιστορικής ΠΑΕ να μετουσιώσει σε πράξη όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες όλης της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στο τιμόνι της λατρεμένης μας ομάδας και ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να κατορθώσει να πραγματοποίησει περισσότερα από όσα εγώ κατάφερα να πραγματοποιήσω».

Από την πλευρά του, ανακοίνωση εξέδωσε και ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, στην οποία αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε η αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από τον κ. Κούγια προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια για το αίσιο τέλος που είχε αυτή και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο που αυτός ξεκίνησε και να επαναφέρουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκεί που όλοι πιστεύουμε ότι αξίζει».

παει ο μοντελοπνιχτης!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε τον κακομοίρη τον Αναστό... :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε τον κακομοίρη τον Αναστό... :2funny:
Eπαθε κόλπο ο Αναστό όταν το έμαθε... :2funny:

Ο Παπαχρήστου να δεις τι έπαθε...ο καημένος ανέβηκε Γιάννενα για να υπογράψει και καλά...ήταν μάλιστα και στα γραφεία του ΠΑΣ και ο Αλέξης εκείνη τη ώρα ανακοίνωνε ότι πουλάει(την πρώτη φορά)... :2funny: :2funny: :2funny:
Έμεινε παγωτό ο Παπαχρήστου...εεε ρεεεε πάει το τριάρ' σύννεφοοοο :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι είναι ο Παπαχρήστου? :think:
Έχετε και σκεπαστή?Με συγκινήσατε ρε κωλόπαιδα... :'(

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τι είναι ο Παπαχρήστου? :think:
Έχετε και σκεπαστή?Με συγκινήσατε ρε κωλόπαιδα... :'(
O προπονητής ρε μπαγλαμά...Βασίλης Παπαχρήστου... :idiot:

Οσο για τη σκεπαστή...παντού υπάρχει ένας Μύθος :tooth:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
15νθήμερη προσφορά στα διαρκείας από την ΠΑΕ
Τα εισιτήρια διαρκείας αφορά η πρώτη ανακοίνωση του νέου μεγαλομετόχου Γιώργου Χρηστοβασίλη. Σύμφωνα μ' αυτήν λοιπόν, για τις επόμενες 15 μέρες οι τιμές θα είναι αισθητά μειωμένες, ενώ επανέρχονται άμεσα και τα συνδεσμικά των 150 ευρώ. Για όσους αγόρασαν ήδη εισιτήρια διαρκείας με ακριβές τιμές δεν διευκρινίζεται κάτι συγκεκριμένα, αλλά μάλλον θα είναι οι χαμένοι του φετινού καλοκαιριού, κατά πως δείχνουν τα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 7-7-08 θα ισχύουν οι κάτωθι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας:

VIP Α: 600 €

VIP B: 500 €

VIP C: 400 €

Επισήμων: 300 €

Σκεπαστή Α: 200 €

Σκεπαστή Β: 160 €

Σκεπαστή Γ' Συνδέσμων: 150€

Από την Δευτέρα 21-7-08 οι τιμές των εισιτηρίων θα αλλάξουν και θα είναι σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ».

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο μαρακανα παιζεται και εχετε 3 ξεχωριστα vip?ποσο βλαχοι ειστε ρε γαμωτο  :2funny: :2funny: :2funny:
το παιδικο που λεει ειναι μονο πατατες και ντοματα???????
[size=20pt]ΟΥΣΤ[/size]

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Ajax της Ηπειρου?
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.
Εδω ο πρωταθλητης Ελλαδος για 10 + χρονια, η δευτερη και η τριτη ομαδα στην Ελλαδα
που υποτιθεται οτι ειναι οι καλυτερες ομαδες στη χωρα ειναι απλα ανυπαρκτες παγκοσμιως,
και μας λενε για Ajax της Ηπειρου?
Δεν υπαρχει Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Πρεπει μερικοι να το καταλαβουν.
Ξεπλυμα χρηματος, παροχες απο το κρατος και επιρροες για κλεισιμο δουλειων με το Δημοσιο.
Αυτος ειναι ο ρολος των ΠΑΕ.
Εγινε τωρα ομαδα και ο ΠΑΣ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
O προπονητής ρε μπαγλαμά...Βασίλης Παπαχρήστου... :idiot:
Καλά ρε νούμερα ,αφού είχε κλείσει για προπονητή τον Αναστό,μιλούσε και με άλλους? :S
Άσε που άκουσα ότι θα κρατήσει τα δικαιώματα 10-12 παιχτών!Σας βλέπω στα μέσα της χρονιάς να παίρνετε από την παιδική ομάδα για να συμπληρώσετε αποστολή! :grin:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλά ρε νούμερα ,αφού είχε κλείσει για προπονητή τον Αναστό,μιλούσε και με άλλους? :S
Άσε που άκουσα ότι θα κρατήσει τα δικαιώματα 10-12 παιχτών!Σας βλέπω στα μέσα της χρονιάς να παίρνετε από την παιδική ομάδα για να συμπληρώσετε αποστολή! :grin:
Ρε σούργελο όταν ανακοίνωσε την πρώτη φορά ότι πουλάει ο Μοντελοπνήχτης,είχε φωνάξει παράλληλα και τον Παπαχρήστου για να υπογράψει... :uglystupid:για ποιόν Αναστό μου μιλάς...??? :jerking:
Οσο για τους 10-12 παίκτες που λες εσύ πρόκειται για κάτι μεταγραφάρες που είχε κάνει και τους έδινε από'δω κι από'κει και ο Κουτσοσπύρος με τον Κιάσσο... :2funny:
Πώ πώ στεναχώρια που θα φύγει ο Κιάσσος :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Number23.jpg
    Number23.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • akatanomastos.jpg
    akatanomastos.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 43
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ajax της Ηπειρου?
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.
Εδω ο πρωταθλητης Ελλαδος για 10 + χρονια, η δευτερη και η τριτη ομαδα στην Ελλαδα
που υποτιθεται οτι ειναι οι καλυτερες ομαδες στη χωρα ειναι απλα ανυπαρκτες παγκοσμιως,
και μας λενε για Ajax της Ηπειρου?
Δεν υπαρχει Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Πρεπει μερικοι να το καταλαβουν.
Ξεπλυμα χρηματος, παροχες απο το κρατος και επιρροες για κλεισιμο δουλειων με το Δημοσιο.
Αυτος ειναι ο ρολος των ΠΑΕ.
Εγινε τωρα ομαδα και ο ΠΑΣ.
Πήγαινε να κάνεις καμιά πιρούετα ρε Bruce Lee που θα μας πείς για τον ΠΑΣ... :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο μαρακανα παιζεται και εχετε 3 ξεχωριστα vip?ποσο βλαχοι ειστε ρε γαμωτο  :2funny: :2funny: :2funny:
το παιδικο που λεει ειναι μονο πατατες και ντοματα???????
[size=20pt]ΟΥΣΤ[/size]
Καλώς την κωλοτρυπίδα...εμφανίστηκες??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιό Μαρακανά ρε γαυρούκο...Ζωσιμάδες rules :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλώς την κωλοτρυπίδα...εμφανίστηκες??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιό Μαρακανά ρε γαυρούκο...Ζωσιμάδες rules :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:
γελαστε το παραρτημα μας εχει κλεψει μεχρι και την θυρα των φανατικων
μια ζωη παραρτημα του θρυλου
[youtube=425,350]8Q_DTr0vVV0&feature=related[/youtube]

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=15pt]Όγιος ο θεός, Όγιος ισχυρός… ανέβασον ημάς![/size]  
Ξεκαθάρισε οριστικά το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Χρηστοβασίλης έφτασε σε τελική συμφωνία σήμερα το βράδυ με τον Γκιγιέρμο Όγιος, με τον οποίο υπήρξε η κατ' αρχήν συμφωνία από το πρωί και απέμενε μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Αν όλα κυλήσουν βάσει προγραμματισμού, τότε ο Γκιγιέρμο Άνχελ Όγιος μετράει αντίστροφα για να πιάσει δουλειά, μαζί με τους συνεργάτες του που θα είναι οι ίδιοι που είχε συνεργαστεί σε Άρη και Ατρόμητο, δηλαδή βοηθός ο Φερνάντο Χοσέ Ντε Αργκίλα και γυμναστής ο Πάμπλο Λουγκιτάνο. Η ΠΑΕ θα προσλάβει άμεσα και μεταφραστή, που σε πρώτη φάση θα είναι της επιλογής της, μέχρι να αναρρώσει από εγχείριση ο κ. Τάσος Παυλίδης, με τον οποίο συνεργαζόταν ο Αργεντινός.
Το WHO IS WHO του Όγιος

Αγωνίστηκε: Μπόκα Τζούνιορς, Ρεάλ.
Προπόνησε: Μπαρτσελόνα Β, Παλάμος (Γ κατηγορίας Βαρκελώνης)
Τώρα: Έχει 5 ακαδημίες ποδοσφαίρου σε Αργεντινή, Μεξικό, Παραγουάη, Βενεζουέλα, Ισπανία.

Με την απόκτηση Όγιος, τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ανεβάζουν το πρεστίζ τους. Ο Αργεντινός είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι Αμανατίδης. Αναμένεται, λοιπόν, μια χρονιά με επιθετικογενές ποδόσφαιρο και μεγάλα σκορ, αν και η Β' Εθνική φημίζεται ότι είναι μια σφιχτή και σκληρή κατηγορία, όπου κυριαρχούν οι νίκες με μικρά σκορ. Θα είναι ένα πρώτο στοίχημα για το Αργεντινό να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο κ. Όγιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με Λουτσιάνο και Μερίνο, οπότε αν ο ΠΑΣ θελήσει να στραφεί σε τέτοιες λύσεις δεν θα είναι δύσκολο να βρει τον άνθρωπο που θα λειτουργήσει ως μαγνήτης.

Σε άλλα μεταγραφικά, επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Γκαρέ, ο οποίος την περίοδο 2006-2007 είχε παίξει στον Ηλυσιακό. Πρόσφατα έπαιζε σε ομάδα Β' Εθνικής της Αργεντινής. Η θέση του είναι αριστερός μπακ. Να θυμίσουμε βεβαίως ότι από τη νέα σεζόν θα μπορούν να αγωνίζονται στην ενδεκάδα 2 κοινοτικοί και 2 ξένοι.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύουν κατά πρώτο λόγο σε Έλληνες παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση στο χώρο της Β' Εθνικής, με τον κ. Χρηστοβασίλη να είναι αποφασισμένος να φέρει γνωστά ονόματα. Υπολογίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή θα ακολουθήσουν 10 τουλάχιστον μεταγραφές, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν σύντομα και αποδεσμεύσεις.

ΠΗΓΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• loasarjentinosa.jpg
    loasarjentinosa.jpg
    254,2 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
μπουλακο κρυψτε τις φουντες γιατι θα σας πιει μεχρι & τις ντοματιες λεμε..
κατα τ' αλλα εγω τον γουσταρω σαν προπονητη..
οτι επαιξε ο αρης δουλεια δικη του ειναι & οχι του σιχαμενου βατραχα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom