Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο κουγιας επαιξε κατασταλτικο ρολο σε μια κρισιμη για το ΠΑΣ περιοδο και οικονομικη αλλα και αγωνιστικη!
αποτελεσε βαλσαμο οταν ανελαβε την ομαδα.την εσωσε κυριολεκτικα απο πολλα ασχημα παρατραγουδα (υποβιβασμους κτλπ.).
θα μπορουσε να δωσει την ομαδα στον ψωμιαδη για να μας εκδικηθει πραμα που δε το εκανε..
παραγματικα προσεφερε στην ομαδα πρεπει ολοι οι γιαννιωτες να το παραδεχτουμε αυτο.

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ο κουγιας επαιξε κατασταλτικο ρολο σε μια κρισιμη για το ΠΑΣ περιοδο και οικονομικη αλλα και αγωνιστικη!
αποτελεσε βαλσαμο οταν ανελαβε την ομαδα.την εσωσε κυριολεκτικα απο πολλα ασχημα παρατραγουδα (υποβιβασμους κτλπ.).
θα μπορουσε να δωσει την ομαδα στον ψωμιαδη για να μας εκδικηθει πραμα που δε το εκανε..
παραγματικα προσεφερε στην ομαδα πρεπει ολοι οι γιαννιωτες να το παραδεχτουμε αυτο.
Μόνο και μόνο από το νίκνέϊμ σου,δεν περίμενα να πεις και τίποτα διαφορετικό για τον Μοντελοπνήχτη... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
«Ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια»
Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον SUPER 104,3 FM STEREO και στον Γιάννη Γιαννάκη ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης είπε: «Ευχαριστώ τον κ. Κούγια που επέλεξε εμένα, αν και είχε πολλές προτάσεις. Η καταγωγή μου είναι από την ήπειρο, όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο κ. Κούγιας και να δούμε σύντομα την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Άμεσα από Δευτέρα-Τρίτη θα είμαι Γιάννενα. Θα κάνουμε ελέγχους πάρα πολύ γρήγορα στην ΠΑΕ για να οργανωθούμε στη συνέχεια.

Στην αρχή θα χρειαστεί η συνεργασία του κ. Κούγια να μας ενημερώσει για κάποια πράγματα και στη συνέχεια θα επιλέξουμε τους συνεργάτες μας από τα Γιάννενα, αλλά και από την Αθήνα, οι οποίοι θα έχουν καταγωγή από Ήπειρο.

Το ποσό εξαγοράς των μετοχών δεν είναι ανακοινώσιμο. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη.

Έχουμε ένα σχεδιασμό κατά νου, αλλά θα κάνουμε ενημέρωση στον κόσμο την επόμενη εβδομάδα».

ΠΗΓΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μόνο και μόνο από το νίκνέϊμ σου,δεν περίμενα να πεις και τίποτα διαφορετικό για τον Μοντελοπνήχτη... :2funny: :2funny: :2funny:

αν κριτηριο σου για μια εμπεριστατωμενη αποψη και κριση ειναι ενα νικνειμ τοτε εισαι αξιος σχολιασμου..

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αν κριτηριο σου για μια εμπεριστατωμενη αποψη και κριση ειναι ενα νικνειμ τοτε εισαι αξιος σχολιασμου..
Δεν σου φταίει καννένας γι'αυτό...μόνος σου το προκαλείς...ίσως και να το επιδιώκεις...δεν ξέρω!!!
Άλλά παρ' όλ'αυτά για το πόσο εμπεριστατωμένη είναι η άποψη σου και για το πόσο πραγματικά πρσέφερε ο Κούγιας στην ομάδα μπορούμε να το συζητήσουμε ευχαρίστως κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα πρέπει να την κάνω...
Καλή σου μέρα...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σου φταίει καννένας γι'αυτό...μόνος σου το προκαλείς...ίσως και να το επιδιώκεις...δεν ξέρω!!!
Άλλά παρ' όλ'αυτά για το πόσο εμπεριστατωμένη είναι η άποψη σου και για το πόσο πραγματικά πρσέφερε ο Κούγιας στην ομάδα μπορούμε να το συζητήσουμε ευχαρίστως κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα πρέπει να την κάνω...
Καλή σου μέρα...

εγω δε προκαλω κανεναν φιλε μου!μαλλον μονοι σας αυτοπροκαλειστε εδω.. :grin:

θυμαστε την εποχη χρηστιδη στην ομαδα?εκει θα ειμασταν ακομα...αν δεν ειχε ερθει ο κουγιας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι ασχολουμαστε με μια ομαδα που ειναι ανυπαρκτη
με 42 χρονια υπαρξης μονο δεν πας πουθενα,ακομα και ο πλεζουρ ειναι αρχαιοτερος :rockon: :rockon:
σε καμια 20 χρονια ισως και να εχετε γινει το παραρτημα που θελουμε,ακομα ειστε λιγοι :birdman:

[size=20pt]αλεξη ψυχαρα για παντα γιαννεναρα[/size]

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι ασχολουμαστε με μια ομαδα που ειναι ανυπαρκτη
με 42 χρονια υπαρξης μονο δεν πας πουθενα,ακομα και ο πλεζουρ ειναι αρχαιοτερος :rockon: :rockon:
σε καμια 20 χρονια ισως και να εχετε γινει το παραρτημα που θελουμε,ακομα ειστε λιγοι :birdman:

[size=20pt]αλεξη ψυχαρα για παντα γιαννεναρα[/size]
www.freesmileys.org] [/url]

Δωρητή κωλοτρυπίδας πάρε τις ντομάτες σου πας και ξεκολήσουν τα ελάχιστα εγκεφαλικά σου κύτταρα...ταγάρα :thefinge:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• _____25.jpg
    _____25.jpg
    198,1 KB · Εμφανίσεις: 48

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτος ειναι ο πας
ομαδα πιο μικρη απο τον ξεφτιλα προεδρο της

Συνημμένα

• aaaaa_494x320.jpg
    aaaaa_494x320.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 21

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πρώην πρόεδρας... :P

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥΥΥ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
βαλτε τον τσιπρα τωρα ωστε να νιωθει και λιγο δεος για τα 42 χρονια ιστοριας :rockon: :rockon: :rockon:
καλα γιατι δεν μας ειπες ρε συ οτι εισαι απο τα ιδρυτικα στελεχη του πας?

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• _____24.jpg
    _____24.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 55

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε συ ταύρε, άφησες τον πατριωτάκη μου τον Κιάσσο και τα έβαλες με τον Αλέξη??? :)

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ ταύρε, άφησες τον πατριωτάκη μου τον Κιάσσο και τα έβαλες με τον Αλέξη??? :)
Ρε Σόνυ...μόνο μια περίπτωση υπήρχε να φύγει τοπατριωτάκι σου...να φύγει ο Αλέξης!!!!

Μ'ένα σμπάρο...2 τρυγώνια...ψέμματα 3!!!βάγερε και ο Μπάμπης :dancing: :dancing: :dancing:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την έκανε κιόλας και αυτός ρε συ?

Stories

Νέο!