Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ
Στο σφυρί μέχρι την Πέμπτη βγάζει τις μετοχές του ο Αλέξης Κούγιας. Η δήλωση την οποία ανέμεναν οι φίλαθλοι την Τετάρτη έγινε τελικά σήμερα Δευτέρα, με το μεγαλομέτοχο να ζητάει τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου. Η «βιασύνη» του κ. Κούγια έγκειται στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να προετοιμαστεί έγκαιρα για το επόμενο πρωτάθλημα και να προλάβει μεταγραφές και συνεργασία με προπονητή. Επίσης ο κ. Κούγιας επισημαίνει ότι οι μετοχές θα πωληθούν σε άνθρωπο επιφανή και γνώστη του ποδοσφαίρου.

«Κατόπιν των όσων συνέβησαν μετά τον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εις βάρος μου, έστω και από μικρή μερίδα κατευθυνόμενων νεαρών οπαδών, αλλά κυρίως από το γεγονός της -γι' άλλη μια φορά- επιλεκτικής διοχετεύσεως από τοπικούς δημοσιογράφους προς τηλεοράσεις και εφημερίδες πανελληνίου εμβέλειας μόνον ειδήσεων και εικόνων που αντικειμενικά θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και πλήττουν τη δημόσια εικόνα μου, αποφάσισα να πουλήσω το ποσοστό του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, των οποίων είμαι νόμιμος κάτοχος.

Η παρούσα ανακοίνωσή μου έχει το χαρακτήρα της δημόσιας δέσμευσης και λόγω του ότι η χρονική συγκυρία απαιτεί άμεση διεκπεραίωση της αγοροπωλησίας, αφού πρέπει άμεσα να προληφθεί προπονητής και να γίνουν άμεσα μεταγραφές παικτών, ορίζω προθεσμία πέρατος της υποβολής των προτάσεων την Πέμπτη 5-6-2008.

Θα πωλήσω τις μετοχές μου σε πρόσωπο το οποίο θα παρέχει όλες τις εγγυήσεις για την κατοχή του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (λευκό ποινικό μητρώο, κοινωνικό κύρος, οικονομική ευμάρεια, σχέση με το ποδόσφαιρο) και σημείο εκκινήσεως είναι τα 3.000.000 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο απ' αυτό που έχω καταβάλει εντόκως για την αγορά ποδοσφαιριστών, την εξόφληση μισθών και δόσεων συμβολαίων τους, την κατασκκευή προπονητικού κέντρου, την αγορά πούλμαν και αυτοκινήτων, αλλά και τη μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού και ελάχιστο όσον αφορά την αξία των ποδοσφαιριστών και τη φήμη της ιστορικής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα».

Αλέξιος Κούγιας

Το ερώτημα που ανακύπτει, βέβαια, είναι ποιος συμφωνεί να δώσει 3 εκ. ευρώ σε 4 ημέρες; Επομένως, αν βρεθεί αγοραστής, οι διαπραγματεύσεις θα είναι λίγο πιο χρονοβόρες, με ενδεχόμενο μεταγραφικό κόστος για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να διευκρινιστεί αυτή τη στιγμή ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση.
...

Επισκέπτης
Αρκετά σε ανεχτήκαμε Μοντελοπνήχτη...!!!
Στο ματς με το Βόλο πήρες ηχηρό μήνυμα ΦΥΥΥΓΕΕΕΕΕΕ....ΠΟΥΥΥΛΛΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]Vr0KJlGUBWM[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]IVYuyQXuxlU&feature=related[/youtube]
στην λιμνη ρε,μαζι με την κυρα φροσυνη..

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

«Σήμερα καταθέτω επίσημη πρόταση»

Ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα του Αλέξη Κούγια για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του. Ο κ. Γιώργος Χριστοβασίλης, πρόεδρος του Ηλυσιακού, σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Γιάννη Γιαννάκη «SUPER MAGAZINO» του SUPER 104,3 FM STEREO επιβεβαίωσε ότι τον ενδιαφέρει η αγορά των μετοχών και η εμπλοκή του στον ΠΑΣ, αρκεί να πάνε όλα καλά στις διαπραγματεύσεις που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, οι οποίες δεν μπορούν να έχουν μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα από δύο εβδομάδες, ώστε να μπορέσει η ομάδα να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά.

Κε Χριστοβασίλη σας ευχαριστούμε για την τηλεφωνική παρέμβαση που μας κάνετε. Το όνομά σας γνωρίζετε ότι έχει εμπλακεί σε μια έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια ότι προτίθεται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ισχύει όντως το ενδιαφέρον σας;

Όπως ξέρετε η καταγωγή μου είναι από την Ήπειρο και από μικρός έχω μεγαλώσει με το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι πάντα στην καρδιά μου. Οπωσδήποτε υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις απαιτήσεις του κ. Κούγια. Θα του κάνουμε σήμερα κάποια πρόταση και να δούμε και τι άλλο θα προκύψει απ' αυτή τη συνάντηση και οπωσδήποτε η διάθεση πάντα υπάρχει.

Θα έχετε συνάντηση με τον κ. Κούγια;

Όχι. Σε πρώτη φάση, όπως είχε ζητήσει κι αυτός δημοσίως, θα δεχθεί το ενδιαφέρον κάποιου κι αυτό το κάνουμε σήμερα και από εκεί και πέρα πιστεύω θα υπάρξουν και οι συναντήσεις.

Τα 3 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Αλέξης Κούγιας σας φαίνονται φυσιολογικό ποσό ή θα το διαπραγματευθείτε;

Κοιτάξτε στο θέμα των οικονομικών δεν θα ήθελα να συζητήσουμε, γιατί το νούμερο δεν ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να γίνουν κάποιοι έλεγχοι, να δούμε τι αντιπροσωπεύει αυτό το ποσό και θα δούμε.

Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπετε τον Ηλυσιακό;

Κοιτάξτε, αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα μπορώ να είμαι σε δύο ομάδες, έτσι δεν είναι;

Άρα αυτό που μας λέτε ουσιαστικά είναι ότι καταθέτετε δημοσίως την πρόταση που ήθελε ο Αλέξης Κούγιας και περιμένετε τις επόμενες κινήσεις να δείτε τι θα κάνει και ο ίδιος για να υπάρξει άμεση συνάντηση.

Ναι και ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ άμεσα, γιατί οι εξελίξεις τρέχουνε και πρέπει αυτόν τον καιρό οι ομάδες να οργανωθούν για την καινούργια σεζόν.

Δίνετε κάποιο χρονικό ορίζοντα τον οποίο θα περιμένετε για να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές;

Μετά την πρόταση που θα καταθέσω σήμερα θα πρέπει τις επόμενες 1-2 εβδομάδες τουλάχιστον να έχουμε φτάσει σε μια λύση, γιατί διαφορετικά ο χρόνος στενεύει πάρα πολύ.

Δεν ξέρω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο, πάντως την είδηση μας τη δώσατε και είστε αυτός που πρώτος δείχνει εμπράκτως ενδιαφέρον.

Πιστεύω να έχουμε και ένα καλό και αίσιο τέλος.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Κι εγώ ευχαριστώ και εύχομαι να τα βρούμε σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως το βράδυ της Τετάρτης ενδέχεται να κατατεθεί και δεύτερη πρόταση. Άνθρωπος που μεσολαβεί στην υπόθεση μας είπε ότι ενδεχομένως να υπάρξει ενδιαφέρον και ότι περιμένει μέχρι το βράδυ τηλεφώνημα για το τελικό Ok. Σύμφωνα με την πληροφόρηση θα πρόκειται για Ηπειρώτη επιχειρηματία που κι αυτός δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Το WHO IS WHO

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης γεννήθηκε το 1955 στα Άγναντα του Νομού Άρτας. Είναι έγγαμος, έχει δύο παιδιά και σπούδασε στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης (Αμερική) λαμβάνοντας πτυχίο MASTER. Το διάστημα 1980-1986, ως πολιτικός μηχανικός ήταν υπεύθυνος του Δήμου Νέας Υόρκης για την κατασκευή Σχολικών Κτιρίων.

Το 1986 απέκτησε δική του κατασκευαστική εταιρεία, με έδρα πάντα τη Νέα Υόρκη, κατασκευάζοντας έργα στην ευρύτερη περιοχή. Το 1993 επέστρεψε στην Ελλάδα και ίδρυσε την εταιρεία Β.M MEDITERRANEAN ΑΒΕΕ, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή-διανομή των αμερικανικών οικοδομικών χρωμάτων BENJAMIN MOORE

Η Εταιρεία έχει ακτίνα διανομής σε ολόκληρη στην ελληνική επικράτεια, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων σε αυτές της Βαλκανικής χερσονήσου, καθώς επίσης και στη Μέση Ανατολή.

Από τις 22/7/2004 συμμετέχει στα κοινά του Ηλυσιακού αποκτώντας το 49,56% των μετοχών της Π.Α.Ε, κατέχοντας τη θέση του Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αν θες τώρα μην πουλάς...όλη η πόλη είναι εναντίον σου...
[size=18pt]ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΓΕΡΕ!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν θέλει ας μην πουλήσει...!!!!
1000 φορές στη Δ' μ'αξιοπρέπεια παρά μ'αυτόν πρόεδρο!!!!
Θα πάρει όλους τους παίχτες στο δικηγορικό του γραφείο και θα σας ρίξει στην Γ' Εθνική...αχάριστοι! :birdman:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
γιατι???ολοι οι ηπειρωτες απανταχου(και ειδικα οι της αθηνας),δεν θα τον δερνουν οπου τον βρισκουν???
Το έχει καταλάβει πλέον...ότι δεν τον σηκώνει πια το κλίμα....στο ματς με τον Βόλο αν δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν το γλίτωνε το λιντσάρισμα!!!!
Αυτά που έδειξε η ΕΤ 3 δεν ήταν τίποτα!!!! :ak: :ak:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Θα πάρει όλους τους παίχτες στο δικηγορικό του γραφείο και θα σας ρίξει στην Γ' Εθνική...αχάριστοι! :birdman:
Ας τολμούσε...!!!!να και η απάντηση του...
«Δεν τίθεται θέμα διάλυσης»

Σε ερώτηση για το αν η δήλωση περί διάλυσης της ομάδας και υποβιβασμού της στη Δʼ Εθνική ήταν μια σκέψη που δημοσιοποιήθηκε εν θερμώ ή αν έχει πραγματική βάση, απάντησε ότι ασφαλώς και ήταν μια σκέψη εν θερμώ και ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να διαλύσει μια ιστορική ομάδα που εκφράζει όλη την περιοχή.
Σε άλλο σημείο ο κ. Κούγιας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο εθίγει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας ότι οι ενέργειες των οπαδών έπληξαν τη δημόσια εικόνα του ανά την Ελλάδα. Σε ερώτηση για το τι τον πείραξε περισσότερο, το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε από τη δικιά του «ποδοσφαιρική οικογένεια» ή από τον τρόπο προβολής των γεγονότων, ξεκαθάρισε ότι και τα δύο λειτούργησαν εξίσου προσβλητικά για τον ίδιο.

Επισκέπτης
Ας τολμούσε...!!!!να και η απάντηση του...
«Δεν τίθεται θέμα διάλυσης»

Σε ερώτηση για το αν η δήλωση περί διάλυσης της ομάδας και υποβιβασμού της στη Δʼ Εθνική ήταν μια σκέψη που δημοσιοποιήθηκε εν θερμώ ή αν έχει πραγματική βάση, απάντησε ότι ασφαλώς και ήταν μια σκέψη εν θερμώ και ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να διαλύσει μια ιστορική ομάδα που εκφράζει όλη την περιοχή.
Σε άλλο σημείο ο κ. Κούγιας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο εθίγει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας ότι οι ενέργειες των οπαδών έπληξαν τη δημόσια εικόνα του ανά την Ελλάδα. Σε ερώτηση για το τι τον πείραξε περισσότερο, το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε από τη δικιά του «ποδοσφαιρική οικογένεια» ή από τον τρόπο προβολής των γεγονότων, ξεκαθάρισε ότι και τα δύο λειτούργησαν εξίσου προσβλητικά για τον ίδιο.
τι τσιμπας ρε???πλακα σου κανει η κουφαλομουχριτσα..

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
«Απάτη» οι Αργεντινοί

Ο κ. Κούγιας από τα λεγόμενά του έδειξε διάθεση να συνεχίσει στην ηγεσία της ομάδας, αν δεν βρεθεί λύση, αν και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ένα τόσο ιστορικό σωματείο δεν μπορεί να μείνει χωρίς πρόταση. Τέλος, επανέλαβε τα περί «μύθου» και «απάτης» των Αργεντινών της δεκαετίας του ʽ70, σημειώνοντας ότι η τότε ομάδα θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί μόνο το ντόπιο έμψυχο υλικό.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πως τολμάς ρε????
Στον αγύριστοοοοοοοο....που'σαι "ψηλέ"...πάρε και το μπαστόπιασμα τον 31 μαζί σου... :knuppel:

Εμείς σου απαντάμε μόνο αυτό :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]Vr0KJlGUBWM[/youtube]

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ...ΕΣΥ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

Επισκέπτης
«Απάτη» οι Αργεντινοί

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ...ΕΣΥ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]
ρε αυτος σταματησε να τρωει τακουνιες & απο καπου ψαχνεται για ξυλικι..οι μονες απαντησεις που ξερει ειναι αυτες που θα τον οδηγησουν στην αρρωστεια του,δηλαδη στην κλαψα σε καμια κωλοεκπομπη..

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε αυτος σταματησε να τρωει τακουνιες & απο καπου ψαχνεται για ξυλικι..οι μονες απαντησεις που ξερει ειναι αυτες που θα τον οδηγησουν στην αρρωστεια του,δηλαδη στην κλαψα σε καμια κωλοεκπομπη..
Η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια πλέον...
μετά τα γεγονότα με τον βόλο και τις μαλακίες που είπε για την ομάδα,για τους φιλάθλους και για όποιον άλλον θυμόταν ελείνη την ώρα...ήτθε και στην Καστοριά για να πουλήσει οπαδιλίκι και αγάπη για την ομάδα ωγάζοντας και την μπλούζα του :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Φυσικά ήταν σαν να μην υπήρχε για τους οπαδούς του ΠΑΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kougiaskastoria_m.jpg
    kougiaskastoria_m.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια πλέον...
μετά τα γεγονότα με τον βόλο και τις μαλακίες που είπε για την ομάδα,για τους φιλάθλους και για όποιον άλλον θυμόταν ελείνη την ώρα...ήτθε και στην Καστοριά για να πουλήσει οπαδιλίκι και αγάπη για την ομάδα ωγάζοντας και την μπλούζα του :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Φυσικά ήταν σαν να μην υπήρχε για τους οπαδούς του ΠΑΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα μολις εφαγα..βαλτην στο τραβελια χωρις προσοντα να καυλωσεις κανα πουστρακι,τι μου γαμας την συζητηση???

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαλακα μολις εφαγα..βαλτην στο τραβελια χωρις προσοντα να καυλωσεις κανα πουστρακι,τι μου γαμας την συζητηση???
Καλά...πάρε αυτή μπας και έρθεις στα ίσια σου :grin:

Υ.Γ. καλή χώνεψη...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν δε γυρισει ο αναστο πισω ναναλαβει την ομαδα δε βλεπω προκοπη :tickedoff:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

«Πήρα απόφαση, επέλεξα Χριστοβασίλη»!

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει σύντομα ο Αλέξης Κούγιας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε εκτενέστατη συνέντευξη τύπου που διήρκεσε περίπου μία ώρα ο κ. Κούγιας, αφού έκανε έναν απολογισμό 4ετίας, στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη, που κατέθεσε την πλέον σοβαρή πρόταση.

Στο κυριότερο μέρος της συνέντευξής του ο κ. Κούγιας είπε τα εξής:

«Πήρα μια απόφαση κόντρα σε ό,τι πιστεύατε, γιατί ποτέ δεν καταλάβατε ότι έχω συναίσθηση ντροπής και ευθύνης. Ήταν αμετάκλητη η απόφασή μου να πουλήσω. Σήμερα στις 11 αποφάσισα και ήρθα σε συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη, έστω κι αν μου έδωσε λιγότερα χρήματα απ' ό,τι ζητούσα. Δεν ήθελα να του πουλήσω τις μετοχές μου, γιατί μας στέρησε την άνοδο δύο φορές λειτουργώντας με υπόγειες διαδρομές. Πέρυσι με τους 5 βαθμούς που μας έκοψε και φέτος χάνοντας από τον Πανθρακικό. Ήταν, όμως, ειλικρινής και μου είπε τι εκβιασμούς δέχτηκε και ποιοι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση.

Είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας, έχει υγιείς επιχειρήσεις. Δεν υπογράψαμε, απλά δόθηκαν τα χέρια. Τον διευκόλυνα να πληρώσει σε 3 χρόνια. Εμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μου κόστισε 2.700.000, αλλά η ποδοσφαιρική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Δέχτηκα ακόμα προτάσεις από τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και από κάποιους περίεργους τύπους, Γιαννιώτες επιχειρηματίες που έστειλαν την πρότασή τους χθες στις 12 παρά 5 το βράδυ.

Έκανα την καλύτερη επιλογή με τον κ. Χριστοβασίλη. Αν έμενα θα δημιουργούνταν προβλήματα, γιατί είχα αποφασίσει να κλείσω κάποιους φυλακή και να εξυγιάνω τον ερασιτέχνη, που χθες έστειλε ένα εξώδικο ζητώντας τα χρήματα από το 10% των εισιτηρίων και αρνήθηκε να εγγράψει μέλη του τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Πέρασα 4 χρόνια υπέροχα και πραγματικά θα είμαι Γιαννιώτης». Στο σημείο αυτό ο κ. Κούγιας δάκρυσε και αποχώρησε μη δεχόμενος ερωτήσεις.

Στο μεταξύ είχε προηγηθεί εκτενής τοποθέτησή του για τα 4 χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ήρθα στον ΠΑΣ Γιάννινα πιστεύοντας όσα μου είπαν και έχοντας άγνοια κινδύνου. Με τη βοήθεια των κ.κ. Δήμου και Παππά και του αείμνηστου Πύρρου Γιαννάκου φτιάξαμε το νόμο για τα ΤΑΠ, αλλά οι Αντωνιάδης-Σημαιοφορίδης κατάφεραν να περάσουν κάποια παράθυρα στη διάταξη, με αποτέλεσμα στο τέλος να μας αφαιρεθούν βαθμοί. Κινητοποίησα τότε βουλευτές, πολιτευτές, Νομάρχη, Δήμαρχο και σε 3 μέρες έγινε ολοκληρωμένος Νόμος, ανασταίνοντας οικονομικά τον ΠΑΣ.

Η μόνη στιγμή που γέλασα στα Γιάννενα είναι η άνοδος με τον Πανθρακικό.

Έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη στους Blue Vayeros πιστεύοντας στην ανιδιοτελή αγάπη τους. Προσέλαβα την ανιψιά του Χριστόδουλου.

Σε αιφνιδιαστικό οικονομικό έλεγχο ανακάλυψα ανοίγματα 600.000 ευρώ, παρά τα έσοδα που είχαμε από κύπελλο, εισιτήρια χορηγίες και άλλες 139.000 από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας.

Ο Χατζάρας είχε νεκρώσει τα αποδυτήρια, δεν είχε επαφή με τους παίκτες. Δεν βλέπαμε καλή μπάλα, αλλά παρ' όλα αυτά εγώ δεν τον έδιωξα, αυτός παραιτήθηκε, λόγω Σιντιμπέ.

Πέρασα ψυχική ταλαιπωρία και με λήστεψαν όταν συνέβησαν τα επεισόδια με τον Κιάσσο. Τότε κατάλαβα ότι είχα να κάνω με οργανωμένο κύκλωμα και με οπαδούς της τσέπης

Δεν ξεχνάω τα όσα έγιναν με τον Βόλο και το γήπεδο να γιουχάρει την πιο καθαρή ομάδα.

Αποκορύφωμα ήταν το χθεσινό εξώδικο του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, που μας παρουσίασε μια κατάσταση με 123 διαρκείας και εισέπραξε 30.000 ευρώ.

Το Υπ. Ανάπτυξης έδωσε ISO στην ΠΑΕ.

Δεν μαγνητοφώνησα συνομιλίες, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε την άνοδο από τον κ. Γκαγκάτση, τον κ. Ψυχομάνη, τους πρωτοκλασάτους διαιτητές που ήρθαν στις τελευταίες αγωνιστικές και τις ομάδες που έστρωναν κόκκινο χαλί στους αντιπάλους μας.

Μετά το EURO θα τα πω όλα στην Αθήνα, για να μην κλονίσω την προσπάθεια της Εθνικής με όσα θα ακουστούν.

Μου πρότειναν να αγοράσω ματς με 30.000 ευρώ και δεν δέχτηκα.

4 χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και έχασε δύο φορές την άνοδο από τη βρώμικη Βέροια και μία φέτος με τα όσα έγιναν.

Πίστευα ότι όλα αυτά θα εκτιμηθούν, αλλά τα κανάλια πρόβαλλαν το χαστούκι στον Κατρακυλάκη και το μπουκάλι που έφαγα με τον Βόλο.

Στην Καστοριά απαγόρευσα στον κ. Αμανατίδη να καθίσει στον πάγκο, γιατί του είπα να ετοιμάσουμε κάζο σ' αυτούς που μας στέρησαν την άνοδο και να φύγουμε από το γήπεδο με την Καστοριά και μέσα σε 10 λεπτά με πήρε ο Κούτρης και κάποιος άλλος υψηλά ιστάμενος, που σημαίνει ότι τους ενημέρωσε άμεσα.

Δεν περίμενα τον εξευτελισμό. Είμαι υπερήφανος που γνώρισα τον Νομάρχη Αλέκο Καχριμάνη, που ήταν ο μόνος που με στήριξε.

Ένιωσα πολύ μόνος, γι' αυτό έβαλα πωλητήριο.

Ήρθαν κάποιοι επιχειρηματίες από τα Γιάννενα να αγοράσουν και μου είπαν ότι αυτό με τον Βόλο δεν είναι τίποτα και ότι αυτές οι εικόνες θα επαναληφθούν. Αποφάσισα να μην πέσουν στα χέρια τους οι μετοχές.

Χθες μου έστειλαν ένα κωμικό φαξ στις 12 παρά 5».

Ενα απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε χτές ο Μοντελοπνήχτης... :grin:

Πάρε και τη μαϊμού,τον 31 μαζί σου....ΟΥΣΤ :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]YrkgarrjSoI[/youtube]

O ΠΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ... :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΕΞΗ... :rockon: :rockon: :rockon:

[size=18pt]ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ...ΒΑΓΕΡΕ!!![/size]

[size=18pt]38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αχάριστοι βλάχοι! :tickedoff:
Σας έσωσε ο άνθρωπος απο το να παίζετε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και βγάζετε και γλώσσα και απο πάνω! :birdman:

[move]ΑΛΕΞΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!![/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom