Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εαν δεν τον απελευθερωσουνε ολοι εμεις δεν θα ξαναμπουμε στο σαιτ  *P *P :2funny:..συμφωνειτε? :2funny:

υσ--->τωρα θα πουνε οι μοντς επιτελους  :2funny:
υψώστε το λάβαρο της επανάστασης..
images

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μάγκες να'μαι πάλι... :rockon: :rockon: :rockon:

Κατ'αρχήν οφείλω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ'όλη την κοινότητα(εκτός από έναν...)για τη χτεσινή μου συμπεριφορά!!!

Ρε αλάνια..τι κάνατε εδώ ρε???με συγκινήσατε ρε... :'(
Ειδικά εσύ gatto... :thefinge:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Κατ'αρχήν οφείλω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ'όλη την κοινότητα(εκτός από έναν...)για τη χτεσινή μου συμπεριφορά!!!

[move]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

Καλωσορίζουμε το εκλεκτό μέλος bull ξανά στην κοινότητα μας!Περιμέναμε με αγωνία αυτή την στιγμή...τα δευτερόλεπτα μας φαινόντουσαν για ώρες!Εγώ προσωπικά και πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη,εύχομαι να μην ξαναζήσω τόσο δύσκολες στιγμές!

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλωσορίζουμε το εκλεκτό μέλος bull ξανά στην κοινότητα μας!Περιμέναμε με αγωνία αυτή την στιγμή...τα δευτερόλεπτα μας φαινόντουσαν για ώρες!Εγώ προσωπικά και πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη,εύχομαι να μην ξαναζήσω τόσο δύσκολες στιγμές!
Ουυυστ κοπρίτη...τα είδα τα προκλητικά και συκοφαντικά ποσταρίσματά σου... :knuppel:
Γλείψε με όσο θές...αλλά πιές και πολύ νερό...πάρα πολύ νερό,μην πάθεις καμιά αφυδάτωση φίδ' κολοβό... :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρετσινα ωρε πατριδα,να φυγουν τα μπουκαλια για πλακα.μαλαματινα και προβατινα...
Τι ρετσίνα ωρέ...??? :o
Πάς...χάλασες κι εσύ Αθ'ναίος έγ'νες... :grin:
ΠΑΣ κλαρίνο...τσίπουρο να πίνωωωω... :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ουυυστ κοπρίτη...τα είδα τα προκλητικά και συκοφαντικά ποσταρίσματά σου... :knuppel:
Γλείψε με όσο θές...αλλά πιές και πολύ νερό...πάρα πολύ νερό,μην πάθεις καμιά αφυδάτωση φίδ' κολοβό... :2funny:
Με παρεξήγησες ρε φίλε... :-*

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=13pt]Νικητής ο κόσμος! Πολύτιμη ισοπαλία (1-1) του ΠΑΣ στην Κέρκυρα[/size]

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έφυγε από την Κέρκυρα με το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο στο νησί των Φαιάκων κέρδισε αυτό που μέχρι τώρα δεν το είχε τόσο έντονα σε όλη τη σεζόν και μιλάμε για τον απίστευτο κόσμο, που «έκλεψε» την παράσταση. Περίπου 600 άτομα στην κερκίδα των οργανωμένων και άλλοι τόσοι διάσπαρτοι στη σκεπαστή εξέδρα του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα και θύμισαν εποχές Αʼ Εθνικής. Η συσπείρωση αυτή σʼ ένα χρονικό σημείο που όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τελική ευθεία είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον ΠΑΣ. Αγωνιστικά τώρα, ο ΠΑΣ μπήκε με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι και φαινόταν ότι θα επιβάλει το ρυθμό του. Πράγματι, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Καρακατσάνη στο 10ο λεπτό, όπου με ενστικτώδη απόκρουση έσωσε ο Ζαφειρόπουλος, οι γηπεδούχοι κινδύνεψαν σε πολλές περιπτώσεις να μείνουν πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 8ʼ ένα μακρινό σουτ του Ντάσιου πέρασε άουτ, στο 11ʼ σουτ του Σαϊτιώτη έπεσε στη δεξιά του γωνία ο Συμεωνίδης και μπλόκαρε. Στο 13ʼ ο Σολάκης μπήκε από τα δεξιά, αλλά και πάλι ο Συμεωνίδης με τα πόδια έσωσε την εστία του. Στο 18ʼ ο Σαϊτιώτης με φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας σε 2πλη επέμβαση. Στο 29ʼ ο Ντα Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Συμεωνίδη, αλλά με εξαιρετική εκτίναξη ο τελευταίος κατάφερε να απομακρύνει έναν ακόμα κίνδυνο. Στο 35ʼ ο Μιχαλόπουλος από καλή θέση στη μεγάλη περιοχή προτίμησε να σουτάρει διαγώνια, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η Κέρκυρα απείλησε και πάλι σε μια αντεπίθεση στο 37ʼ με τον Καρακατσάνη που σούταρε από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια και το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι άλλο σπουδαίο, αλλά με τον ΠΑΣ να ελέγχει το ματς.
Στην επανάληψη και πάλι οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 51ʼ με τον Κούσα, που από κόρνερ του Ντα Σίλβα πήρε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Συμεωνίδης ενστικτωδώς μπλόκαρε πάνω στη γραμμή του! Στο 57ʼ ο Ντα Σίλβα ζήτησε πέναλτι, αλλά ο κ. Ντάτης τον κιτρίνισε για «θέατρο». Η φάση δεν είναι καθαρή, αλλά υπάρχει κάποιο σπρώξιμο από πίσω, που τουλάχιστον δεν δικαιολογεί την κίτρινη κάρτα.
Κι ενώ ο ΠΑΣ- ειδικά στο βʼ ημίχρονο- έπαιζε μονότερμα τους Κερκυραίους, μια αντεπίθεση από τα δεξιά και μια καλή παράλληλη σέντρα του Γκουστάβο βρήκε μόνο του τον Κακλαμάνο που ένα μέτρο πριν τη γραμμή την προώθησε απλά στα δίχτυα. Στον ΠΑΣ διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ του σκόρερ.
Η πίεση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, δεν χαλάρωσε μετά το 1-0 και σʼ ένα από τα φάουλ που κέρδισε ο Σολάκης έξω από την περιοχή, ο Σαϊτιώτης στο 70ʼ με το γνωστό τρόπο (απευθείας φάουλ) τιμώρησε τον μέχρι τότε ανίκητο Συμεωνίδη, που δικαιολογημένα φέρει τον τίτλο του κορυφαίου των γηπεδούχων.
Οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν σʼ ένα ανέλπιστο γκολ, όταν ο Πελαγίας λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου επιχείρησε ένα διώξιμο απελπισίας, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αναγκάζοντας τον Ζαφειρόπουλο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 86ʼ ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό, αν ο Κοντογουλίδης που βρέθηκε στη γωνία της μικρής περιοχής έδειχνε μεγαλύτερη ψυχραιμία στο σουτ που επιχείρησε και το οποίο έφυγε άουτ.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Συμεωνίδης, Φλαβίνιο, Κολοτούρος, Κακλαμάνος (87ʼ Χανιώτης), Πελαγίας, Τζημόπουλος, Γκασπάρ, Δρούγας (46ʼ Σιόντης), Ράνιτς (90ʼ Νατσέφσκι), Καρακατσάνης, Γκουστάβο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Ζαπρόπουλος, Ντα Σίλβα, Αντάντο, Κιάσσος, Μιχαλόπουλος (75ʼ λ.τρ. Καζναφέρης), Σιλά, Σαϊτιώτης (86ʼ Κουτσοσπύρος), Σολάκης (80ʼ Κοντογουλίδης).

Αμανατίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Κλίμα αβροφροσύνης μεταξύ των δύο προπονητών (Αλεξανδρή και Αμανατίδη) στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών… Π. Αμανατίδης:«Έγινε ένα παιχνίδι που είχε καλά στοιχεία. Έπαιζαν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αλλά είναι καλό να πηγαίνουν και οι δύο για τη νίκη. Εμένα και της ομάδας μου, μας αρέσει αυτό. Έγινε μια γιορτή.
Στο αʼ ημίχρονο η ομάδα μου ήταν πιο καλή. Δεχτήκαμε 1-2 επιθέσεις που θα μπορούσε η Κέρκυρα να πετύχει γκολ, αλλά είχαμε κι εμείς ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στο βʼ ημίχρονο δυστυχώς τρώμε ένα γκολ τη στιγμή που η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή. Βέβαια οι παίκτες μας ωρύονται ότι υπήρχε οφσάιντ του Κακλαμάνου. Από εκεί και πέρα δεν πιστέψαμε ότι θα χάσουμε, βγήκαμε στην επίθεση, ήμασταν στενά μαρκαρισμένοι και εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις που μας έδιναν οι Κερκυραίοι με φάουλ. Έχουμε έναν παίκτη που έχει ικανότητα στις εκτελέσεις. Φέραμε εκεί το ματς στα ίσια, αλλά νομίζω ότι μετά ήταν η ευκαιρία μας να γυρίσουμε με το διπλό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στο πέναλτι που ζητάει ο Ντα Σίλβα. Θα το δω και θα πω την άποψή μου. Έχουμε δικαίωμα να σχολιάζουμε κάποιες φάσεις.
Εξωαγωνιστικά, τώρα, η υγεία πάνω από το αποτέλεσμα. Μέσα στα αποδυτήρια το μόνο που μας ένοιαζε ήταν τι κάνει ο Μιχαλόπουλος. Είναι η δεύτερη Κυριακή που έχουμε ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι. Εύχομαι να είναι καλά.
Όπου πάει ο ΠΑΣ βλέπω γιορτή. Κόσμος γεμίζει τα γήπεδα για πρώτη φορά. Παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι πραγματικά μια γιορτή. Αφού είναι τέτοια, ας σεβαστούν τον ΠΑΣ λίγο παραπάνω κι ας τον αφήσουν να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι στην Κέρκυρα να κάνει σταθερά βήματα κι όταν ωριμάσουν οι συνθήκες να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ
Καλό Πάσχα και εύχομαι να ξεκουραστούμε γιατί βγάζουμε ένα πρωτοφανές αγωνιστικό πρόγραμμα κι αυτό ρίχνει την ποιότητα των αγώνων, γιατί όλοι κουράζονται. Εύχομαι να αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».
Για τον κόσμο του ΠΑΣ ο κ. Αμανατίδης σχολίασε: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπαράσταση. Σίγουρα σαν ομάδα δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι στον κόσμο».
Α. Αλεξανδρής: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι για επίπεδο Βʼ Εθνικής και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους κυνήγησαν τους τρεις βαθμούς. Ίσως η ομάδα μου είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Τελικά το σκορ έμεινε στο 1-1. Για μας είναι ευχάριστο να βλέπουμε κόσμο στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους παίκτες να κάνουν πράγματα σε άδεια γήπεδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τον κόσμο μαζί του και είναι πολύ σημαντικό για ομάδα της επαρχίας να έχει συνέχεια τόσο κόσμο. Φανταστείτε αν έγινε αυτό σήμερα εδώ, τι γίνεται στα Γιάννινα. Εύχομαι ολόψυχα να είναι από τις ομάδες που θα ανέβουν γιατί το αξίζει και η ομάδα και ο κόσμος. Η Σούπερ Λιγκ χρειάζεται την επαρχία και ειδικά τέτοια επαρχία, όπως τα Γιάννινα, με τόσο πολύ κόσμο.
Είμαι 2 μήνες εδώ, δεν περίμενα με τόσο ολιγομελές ρόστερ να πάμε τόσο καλά. Δεν είναι εύκολα όσα έχω στο κεφάλι μου να τους τα περάσω. Ωστόσο η δουλειά τους βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αν βλέπω την ομάδα με τόσο πάθος, τότε τη χαιρόμαστε όλοι μας και βάζουμε βάσεις για να είμαστε κι εμείς σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα του χρόνου και να διεκδικούμε άνοδο».
Για τη φημολογία που υπήρχε σχετικά με το αν φύγει από την ομάδα της Κέρκυρας απάντησε: «εξαρτάται από πού ξεκινάει αυτή η φημολογία, γιατί διαβάζω κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάποιες εντάσεις τεχνητές που πρέπει να γίνονται σε κάποιες ομάδες. Το τι λέω εγώ στους παίκτες, το λέω σʼ αυτούς. Αν καταλαβαίνουν τι εννοώ βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το νόημα του ποδοσφαίρου και νομίζουν ότι κάνουν καλό με το να σας παίρνουν τηλέφωνο και να σας λένε ότι ο Αλεξανδρής φεύγει δεν είναι αλήθεια. Θα το ακούσετε από το δικό μου στόμα στην πλατεία Λιστόν. Αν ορισμένοι ποδοσφαιριστές νομίζουν ότι έτσι κάνουν τον έξυπνο θα το καταλάβουν εύκολα ότι δεν είναι εξυπνότεροι από εμένα. Υπάρχουν οικογενειακά πράγματα που δεν πρέπει να τα μαθαίνει κανείς. Τα είπα για να ξυπνήσω κάποιους. Είναι άσχημο να αποδεικνύω συνεχώς ότι δεν είμαι ελέφαντας».
* Ο κ. Αμανατίδης μετά το ματς αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει το σεμινάριο προπονητών που παρακολουθεί.

Κούγιας: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά»

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο κ. Κούγιας έκανε μια σύντομη δήλωση σε ειρωνικό ύφος για τους φιλάθλους της Κέρκυρας που τον αποδοκίμασαν. «Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Κέρκυρας για τις εξαίρετες κουβέντες που μου απηύθυναν. Πρώτη φορά ακούω τόσο αισχρές ύβρεις από ένα πολιτισμένο μέρος. Λυπάμαι γιατί έχω ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ, αλλά ορισμένοι κομπλεξικοί βρήκαν ευκαιρία. Περίμενα ένα τηλέφωνο από τον κ. Καλογιάννη να με φιλοξενήσει στην κερκίδα, όπως κάνω κι εγώ σε όλους τους προέδρους. Φαίνεται ότι έχει τη δική του άποψη γιʼ αυτά τα θέματα και ξεχνάει ανθρώπους που τον στήριξαν σε πολύ δύσκολες προσωπικές του στιγμές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τύχω τέτοιας συμπεριφοράς στην Κέρκυρα».

O κόσμος ήταν συγκλονιστικός...πάνω απο 600 άτομα οι οργανωμένοι...και άλλοι τόσοι στην απένταντι κερκίδα...θύμισαν άλλες εποχές!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Τα βλέπεις Αλέξη...??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• 2Y2C6696.jpg
    2Y2C6696.jpg
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 2Y2C6690.jpg
    2Y2C6690.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 46

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007