gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μπα τα πιτσιρίκια παιρνάνε καλύτερα σήμερα!Διαλυμένες οικογένειες,και οι 2 γονείς να δουλεύουν και να λείπουν από το σπίτι τις περισσότερες ώρες...η καλύτερη τους!Καλά τα λέει η έρευνα Αρκανς..τελικά ο φεμινισμός μας έχει κανει μεγάλο κακό.Δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω..σκατά είμαι κι εγώ.Καμία σχέση με τις παλιότερες γενεές που έκαναν τουμπεκί,υπηρετούσαν τον άντρα και είχαν ενωμένη την οικογένεια.Μάλλον τότε ήταν καλύτερα.Οι γυναίκες περνούσαν άσχημα ,ο άντρας καλά και τα παιδιά καλύτερα απο όλους με μια μάνα μέσα στο σπίτι,να τα φροντίζει και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και μόνο.
Δεν θα μπορούσα να ζω κάτω απο αυτές τις συνθήκες με τα σημερινά δεδομένα αλλά οφείλω να πω πως οι γυναίκες έχουμε ξεφύγει .Έχουν χαθεί οι ρόλοι και το λέω εγώ που είμαι ήδη διαζευγμένη με παιδιά που τα μεγαλώνω εγώ και όχι οι γονεις μου,δουλεύω αρκετές ώρες και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω ούτε στην σκέψη τα παραπάνω που ανέφερα.Όμως πάντα κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα και είμαι πολύ αντικειμενική.
Ξαναλέω λοιπόν πως ο φεμινισμός ευθύνεται για τις διαλυμένες οικογένειες.Μας έκανε σαν τα μούτρα του γι'αυτό και υπάρχουν χιλιάδες προβληματικές σχέσεις με όλα τα επακόλουθα αυτών.
Αν και αυτό δημιουργεί άλλα προβλήματα...μεγάλη κουβέντα!