Νέα

Αιτίες Διαζυγίων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά τα λέει η έρευνα Αρκανς..τελικά ο φεμινισμός μας έχει κανει μεγάλο κακό.Δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω..σκατά είμαι κι εγώ.Καμία σχέση με τις παλιότερες γενεές που έκαναν τουμπεκί,υπηρετούσαν τον άντρα και είχαν ενωμένη την οικογένεια.Μάλλον τότε ήταν καλύτερα.Οι γυναίκες περνούσαν άσχημα ,ο άντρας καλά και τα παιδιά καλύτερα απο όλους με μια μάνα μέσα στο σπίτι,να τα φροντίζει και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και μόνο.
Δεν θα μπορούσα να ζω κάτω απο αυτές τις συνθήκες με τα σημερινά δεδομένα αλλά οφείλω να πω πως οι γυναίκες έχουμε ξεφύγει .Έχουν χαθεί οι ρόλοι και το λέω εγώ που είμαι ήδη διαζευγμένη με παιδιά που τα μεγαλώνω εγώ και όχι οι γονεις μου,δουλεύω αρκετές ώρες και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω ούτε στην σκέψη τα παραπάνω που ανέφερα.Όμως πάντα κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα και είμαι πολύ αντικειμενική.
Ξαναλέω λοιπόν πως ο φεμινισμός ευθύνεται για τις διαλυμένες οικογένειες.Μας έκανε σαν τα μούτρα του γι'αυτό και υπάρχουν χιλιάδες προβληματικές σχέσεις με όλα τα επακόλουθα αυτών.
Μπα τα πιτσιρίκια παιρνάνε καλύτερα σήμερα!Διαλυμένες οικογένειες,και οι 2 γονείς να δουλεύουν και να λείπουν από το σπίτι τις περισσότερες ώρες...η καλύτερη τους!
Αν και αυτό δημιουργεί άλλα προβλήματα...μεγάλη κουβέντα!

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τα διαζυγια θα παψουν να υπαρχουν οταν εξαφανιστουν οι χαφτωμουνιδες και οι φεμινιστριες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι το εξης απο την ερευνα.

αν πιασεις την γυναικα σου να γαμιετε,δεν χωριζεις.
αν βγαζει περισσοτερα φραγκα απο εσενα χωριζεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να παντρευεστε μονο γυναικες των 700-1000 ευρω.
τυχον αυξηση μισθου,ειναι αιτια χωρισμου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρκανς μπορεις να μου αναφερεις ενα λινκ της ερευνας?

πηγη κλπ.

ποιος φορεας εκανε αυτην την ερευνα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιθανοτατα να σκεφτεις "εγω εκανα τη μαλακία μου ας μην πληρωνουν τις δικες μου μαλακιες τα παιδια μου"

πάλι στα ίδια γυρνάμε, έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές αυτό, αλλά από το να βλέπουν τους γονείς τους να σκοτώνονται και να μην περνάνε καλά...

τέλος πάντων, για μένα όλα αυτά είναι τσιρότα, η λύση πιστεύω ότι είναι να ξέρουμε τι κάνουμε όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό. Από τη στιγμή που το κάνουμε και κάνουμε και παιδιά η μαλακία απλώς συνεχίζεται, είτε μαζί είτε χώρια. Χρειάζεται μεγάλη ωρίμανση για να μπορέσεις να γίνεις σωστός άνθρωπος και σωστός γονιός για τα παιδιά σου μετά το διαζύγιο...

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

πηγη κλπ.

το διαβασα στην εφημεριδα σημερα.
εχω την εντυπωση ομως οτι την ερευνα την εκανε ο ασκητης και το κεντρο που εχει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ το πιστεύω ότι κύρια αιτία διαζυγίων δεν είναι το κέρατο πάντως...

άμα ένας απ'τους δύο κερατώσει μια φορά λες δε θα διαλύσω το γάμο μου, δε θα πάνε στράφι τόσα χρόνια προσπάθειας γι' αυτό. Ίσως ο γάμος διαλύεται όταν ο ένας συνεχίζει να κερατώνει αβέρτα.

Αλλά το κέρατο δεν πιστεύω ότι αποτελεί αφορμή για διαζύγιο από μόνο του, μόνο υπό προϋποθέσεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε δύο παράγοντες - φωτιά:
1) Κακιά πεθερά
2) Μαμάκιας άνδρας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλά τα λέει η έρευνα Αρκανς..τελικά ο φεμινισμός μας έχει κανει μεγάλο κακό.Δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω..σκατά είμαι κι εγώ.Καμία σχέση με τις παλιότερες γενεές που έκαναν τουμπεκί,υπηρετούσαν τον άντρα και είχαν ενωμένη την οικογένεια.Μάλλον τότε ήταν καλύτερα.Οι γυναίκες περνούσαν άσχημα ,ο άντρας καλά και τα παιδιά καλύτερα απο όλους με μια μάνα μέσα στο σπίτι,να τα φροντίζει και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και μόνο.
Δεν θα μπορούσα να ζω κάτω απο αυτές τις συνθήκες με τα σημερινά δεδομένα αλλά οφείλω να πω πως οι γυναίκες έχουμε ξεφύγει .Έχουν χαθεί οι ρόλοι και το λέω εγώ που είμαι ήδη διαζευγμένη με παιδιά που τα μεγαλώνω εγώ και όχι οι γονεις μου,δουλεύω αρκετές ώρες και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω ούτε στην σκέψη τα παραπάνω που ανέφερα.Όμως πάντα κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα και είμαι πολύ αντικειμενική.
Ξαναλέω λοιπόν πως ο φεμινισμός ευθύνεται για τις διαλυμένες οικογένειες.Μας έκανε σαν τα μούτρα του γι'αυτό και υπάρχουν χιλιάδες προβληματικές σχέσεις με όλα τα επακόλουθα αυτών.
kalytera τοτε γ ποιον;;;;;;;;;;
πλακα κανουμε?!

Επισκέπτης
φεμινισμος δεν ειναι η εγωπαθεια των γυναικών

φεμινισμος δεν ειναι το κακομαθημενο κοριτσακι που νομιζει οτι δικαιουται τα παντα και δεν οφειλει τιποτα

φεμινισμος ειναι ισα δικαιώματα αλλα και ισες υποχρεώσεις...

π.χ. εξισωση οριων συνταξιοδοτησης (ισοι μισθοι, ισες εισφορες .... δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να εχουμε διαφορα στα ορια συνταξιοδητησης..) ----> αυτο ειναι φεμινισμος
Αυτά που λες ναι σωστά αλλά άλλο εννοούσα με το ποστ μου.
Απο την στιγμή που άρχισε η γυναίκα να δουλεύει γαμήθηκε το σύμπαν και ξέρεις γιατί?Σχολάει πτώμα στις 5 το απόγευμα ας πούμε και δεν έχει καμία διάθεση να πλύνει σιδερώσει,φροντίσει την οικογένεια της κτλ.Το μόνο που θέλει εκείνη την στιγμή είναι να ταβλιαστεί και να κοιμηθεί απο την κούραση..Λογικό αλλά ανέφικτο..Οπότε τι επακολουθεί?Νεύρα ,γκρίνια,σπασαρχιδισμός  και ξινίλα.Εκαί έρχονται και οι τσακωμοί,τα ξεπορτίσματα,το shopping therapy και κατα συνέπεια το ξεμπουρδέλιασμα της οικογένειας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε δύο παράγοντες - φωτιά:
1) Κακιά πεθερά
2) Μαμάκιας άνδρας...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
άλλο τραγικό φαινόμενο, μπουλούκοι και μπουλούκες που ρωτάνε τη μαμά για το τι θα κάνουν στη ζωή τους...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Απο την στιγμή που άρχισε η γυναίκα να δουλεύει γαμήθηκε το σύμπαν και ξέρεις γιατί?Σχολάει πτώμα στις 5 το απόγευμα ας πούμε και δεν έχει καμία διάθεση να πλύνει σιδερώσει,φροντίσει την οικογένεια της κτλ.Το μόνο που θέλει εκείνη την στιγμή είναι να ταβλιαστεί και να κοιμηθεί απο την κούραση..Λογικό αλλά ανέφικτο..Οπότε τι επακολουθεί?Νεύρα ,γκρίνια,σπασαρχιδισμός  και ξινίλα.Εκαί έρχονται και οι τσακωμοί,τα ξεπορτίσματα,το shopping therapy και κατα συνέπεια το ξεμπουρδέλιασμα της οικογένειας.

ναι, γιατί η γυναίκα έχει μπει στο ρόλο του άντρα, δηλαδή δουλεύω και δεν ασχολούμαι με το σπίτι. Από τη στιγμή που δουλεύουν και οι δύο όμως, να στρώσουν κώλο και οι δύο. Οι δουλειές του σπιτιού είναι καθήκον της γυναίκας από τη στιγμή που δε δουλεύει. Από τη στιγμή που δουλεύει όμως δεν μπορεί να θεωρεί ότι πρέπει να κάνει κι εκείνη όλες τις δουλειές.

Σ'αυτή τη χώρα όλο μισές δουλειές ρε πούτη, σε όλους τους τομείς. Ναι μεν οι γυναίκες πλέον είναι ανεξάρτητες αλλά δεν μπορεί να μας βγει από το μυαλό ο ρόλος που είχαν πριν γίνουν ανεξάρτητες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

πηγη κλπ.

Τα τελευταία χρόνια στις αναπτυγμένες χώρες, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, παρατηρείται μια σημαντική αύξηση του αριθμού των διαζυγίων. Σύμφωνα με τα διεθνή στατιστικά στοιχεία, περίπου το 70% των γάμων διαλύονται. Στην Ελλάδα, τα διαζύγια αυξάνονται κάθε χρόνο γεωμετρικά. Σε πέντε, το πολύ δέκα χρόνια θα έχουμε φτάσει και στην Ελλάδα το 50%. Από κει και πέρα είναι ενθαρρυντικό ότι 70% περίπου των ανθρώπων ξαναπαντρεύονται. Κι ένα μεγάλο ποσοστό παντρεύονται τον / την ίδια σύζυγο.
:jerking: :jerking: :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
άλλο τραγικό φαινόμενο, μπουλούκοι και μπουλούκες που ρωτάνε τη μαμά για το τι θα κάνουν στη ζωή τους...

Ω, ναι!
Και αν σε μια γυναίκα κάπου δικαιλογείται το να βλέπεις άνδρες στα 35 να κρέμονται από τα χείλη της μαμάς σε κάνει να ντρέπεσαι για παντελόνια που φοράς...
Πάντως τα προβλήματα ξεκινάνε κυρίως από την έλλειψη οικονομικής ανεξαρτησίας πολλών ζευγαριών που σε μεγάλο βαθμό τα συντηρούν τα σόγια...
Αν κάποιος σου τα σκάει, αυτόματα αποκτά και λόγο στη ζωή σου...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα αγορια δλδ παιρνουν λανθασμενο προτυπο αντρα-του γαμαω κ δερνω-
κ τα κοριτσακια της γυναικας που δε βγαζει μουγκα κ κρεμεται απο τα αρχιδια του αντρα..που κ μια σφαλιαρα να ριξει αντρας ειναι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ω, ναι!
Και αν σε μια γυναίκα κάπου δικαιλογείται το να βλέπεις άνδρες στα 35 να κρέμονται από τα χείλη της μαμάς σε κάνει να ντρέπεσαι για παντελόνια που φοράς...
Πάντως τα προβλήματα ξεκινάνε κυρίως από την έλλειψη οικονομικής ανεξαρτησίας πολλών ζευγαριών που σε μεγάλο βαθμό τα συντηρούν τα σόγια...
Αν κάποιος σου τα σκάει, αυτόματα αποκτά και λόγο στη ζωή σου...

ακριβως.
και δεν δικαιολογείται για κανέναν. θες γάμο; να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου. τι μαλακίες είναι αυτές, δεν κοιτάμε να ωριμάσουμε, κοιτάμε να παντρευτούμε όπως όπως...

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ολοσωστη η αλιντισσα :thumbsup: τετοιες μαναδες χρειαζονται

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγώ το πιστεύω ότι κύρια αιτία διαζυγίων δεν είναι το κέρατο πάντως...

άμα ένας απ'τους δύο κερατώσει μια φορά λες δε θα διαλύσω το γάμο μου, δε θα πάνε στράφι τόσα χρόνια προσπάθειας γι' αυτό. Ίσως ο γάμος διαλύεται όταν ο ένας συνεχίζει να κερατώνει αβέρτα.

Αλλά το κέρατο δεν πιστεύω ότι αποτελεί αφορμή για διαζύγιο από μόνο του, μόνο υπό προϋποθέσεις.
για την γυναικα ειναι διαφορετικα το κερατο.
για τον αντρα ομως ξενερωνει απιστευτα,και κατα την γνωμη μου πρεπει να χωριζει απευθειας.

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι αλλα πει κανεις οτι δεν αφηνει να την γυναικα του να δουλευει,πεφτετε να το φατε,και τον λετε σατραπη και μαλακιες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
για την γυναικα ειναι διαφορετικα το κερατο.
για τον αντρα ομως ξενερωνει απιστευτα,και κατα την γνωμη μου πρεπει να χωριζει απευθειας.

δεν είναι διαφορετικό, και οι δύο ξενερώνουν απίστευτα.
και όχι, δεν πιστεύω ότι πρέπει να χωρίζουν αμέσως από τη στιγμή που έχουν φτιάξει μια ζωή μαζί. Ίσως πρέπει να δουν τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν να ζουν καλά μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom