Νέα

Αιτίες Διαζυγίων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Απο μια ερευνα που εγινε στην Ελλαδα, προέκυψε ότι οι κυριοτεροι λογοι διαζυγιων ειναι οι παρακατω:

1. Συμμετοχή της γυναίκας στον εργασιακό χώρο
2. Οικονομική της ανεξαρτησία
3. 'Aνοδος εκπαιδευτικού και μορφωτικού επιπέδου της γυναίκας
4. Η αλλαγή της νομοθεσίας στο διαζύγιο, χωρίς υπαιτιότητα
5. Οι αλλαγές στη ζωή και των δύο φύλων και στο ζευγάρι
6. Οι αλλαγές στην αντίληψη για συζυγική και συντροφική ζωή
7. Η μεταβολή στις αξίες και πρότυπα στις νέες γενιές, για τον θεσμό της οικογένειας
8. Υψηλές οικονομικές απαιτήσεις το τρόπου ζωής μας
9. Η μη ανοχή του ενός προς τον άλλο
10. Οικονομικές δυσκολίες που φέρνουν το ζευγάρι σε συγκρούσεις

Παντως απο κερατωμα δεν χωριζει κανενας στην Ελλαδα!

Καμια πουστια των δικηγορων παλι για να τα κονομανε θα ειναι. Ειδαν οτι το κερατο δεν μετραει σαν αιτια χωρισμου στις μερες μας, ειπαν να βρουν αλλες αιτιες... :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
2 ειναι οι κυριοι λογοι διαζυγιων.

1.το χρημα.η ελλειψη.η ανισσοροπια του μεταξυ ανδρα-γυναικας.

2.η ελλειψη υπομονης πια απο τους ανθρωπους.πιο πολυ απο τις γυναικες.

δεν ειναι διατεθειμενες να περιμενουν,να υπομενουν,να στηριζουν επαοριστων..

αν δουν οτι τα πραγματα δυσκολευουν η βαριουνται δεν μενουν σε εναν πεθαμενο γαμο

οπως οι μαναδες τους αλλα χωριζουν,παιρνουν τα παιδια και φευγουν.. ;)

ελληνιδες δεν θελατε για γαμο? παρτε τες στην μουρη. :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι το εξης απο την ερευνα.

αν πιασεις την γυναικα σου να γαμιετε,δεν χωριζεις.
αν βγαζει περισσοτερα φραγκα απο εσενα χωριζεις. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να παντρευεστε μονο γυναικες των 700-1000 ευρω.
τυχον αυξηση μισθου,ειναι αιτια χωρισμου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν μενουν σε εναν πεθαμενο γαμο

οπως οι μαναδες τους αλλα χωριζουν,παιρνουν τα παιδια και φευγουν.. ;)

πού είναι το κακό εδώ;

το να παίρνουν τα παιδιά δεν το σχολιάζω, το θεωρώ απαράδεκτο, αλλά γιατί πρέπει να μένουν σε έναν πεθαμένο γάμο (άντρες-γυναίκες)?  :think:

η μαλακία είναι ότι αφήνουν το γάμο να ψοφήσει αλύπητα, όχι ότι φεύγουν αφού ψοφήσει  :sunglasses:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πού είναι το κακό εδώ;

το να παίρνουν τα παιδιά δεν το σχολιάζω, το θεωρώ απαράδεκτο, αλλά γιατί πρέπει να μένουν σε έναν πεθαμένο γάμο (άντρες-γυναίκες)?  :think:

η μαλακία είναι ότι αφήνουν το γάμο να ψοφήσει αλύπητα, όχι ότι φεύγουν αφού ψοφήσει  :sunglasses:
και μετα πετανε τα παιδια στο παππου-γιαγια να τα μεγαλωνουν και γκομενιαζουν ανελεητα.
ωραιος χωρισμο εκαναν,να γαμιουντε ελευθερα,αυτο ηθελαν στην τελικη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και μετα πετανε τα παιδια στο παππου-γιαγια να τα μεγαλωνουν και γκομενιαζουν ανελεητα.
ωραιος χωρισμο εκαναν,να γαμιουντε ελευθερα,αυτο ηθελαν στην τελικη.

πουτάνες γυναίκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. αφού πιάνεις εσύ αυτές λέω κι εγώ καλύτερα αυτό παρά να ταϊζουν τον μπούλη που ακόμα δε βγήκε από το βρακί της μάνας του  :boobies: :boobies:

edit: γαμιέται ο γάμος και οι άνθρωποι που παντρεύονται χωρίς να ξέρουν τι σκατά θέλουν  :cussing: :cussing:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πουτάνες γυναίκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. αφού πιάνεις εσύ αυτές λέω κι εγώ καλύτερα αυτό παρά να ταϊζουν τον μπούλη που ακόμα δε βγήκε από το βρακί της μάνας του  :boobies: :boobies:

edit: γαμιέται ο γάμος και οι άνθρωποι που παντρεύονται χωρίς να ξέρουν τι σκατά θέλουν  :cussing: :cussing:
εγω μιλησα και για τους 2,οχι μονο για την γυναικα.

αντε μην αρχιζεις παλι τις φεμινιστικες σου μαλακιες.

σε ενα χωρισμο,και ειδικα οταν υπαρχουν παιδια,τα θυματα ειναι τα παιδια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ οσο μικροτερα ειναι τα παιδια τοσο χειροτερο γι αυτα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω μιλησα και για τους 2,οχι μονο για την γυναικα.

αντε μην αρχιζεις παλι τις φεμινιστικες σου μαλακιες.

σε ενα χωρισμο,και ειδικα οταν υπαρχουν παιδια,τα θυματα ειναι τα παιδια.

εσύ αρχίζεις τις φεμινιστικές σου μαλακίες, φεμινιστικό γουρούνι ουστττττττττ  :rockon: :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
απλα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οι γυναικες που πιανουν κανα 700αρι το μηνα το παιζουν ανεξαρτητες και μπορουν να χεζουν ολο τον κοσμο ξεκινώντας απο γονεις που παυουν να τους υπολογιζουν

οταν ειναι σε οικογενεια και παιρνουν παλι ενα μισθο (οσο και να ναι αυτος) θεωρουν οτι δικαιουνται αυτοματα να εχουν αμαξι (πως αλλιως θα πας στη δουλεια?) κομμωτηριο (πως θα εμφανιστεις στο γραφειο?) τσαντα, ρουχα, γυναικα να κραταει τα παιδια, γυναικα να καθαριζει το σπιτι κλπ κλπ με αποτελεσμα ο μισθος της να πηγαινει σε αυτα και να μη μενει τιποτα σπιτι

θεωρουν (οσο φεμινιστριες κι αν το παιζουν ) οτι ο ρόλος τους στα οικονομικά του σπιτιου ειναι απλα να "συνεισφερουν" κι αυτο στην καλυτερη περιπτωση

Ειναι λογικο οταν βλεπουν τα ζορια να επιστρεφουν στην αγκαλια της μαμας αντι να κάτσουν να υποστηριξουν τις επιλογες τους, γιατι οταν παντρεύεσαι ειανι επιλογη σου κι αν πήρες μπουλη καλό ειναι να κατσεις και να τον ανεχτεις, οπως σε ανεχεται κι αυτος.

ειναι δυσκολη η ζωη και δεν μας ερχονται ολα οπως τα θελουμε.

Επισκέπτης
με απο μια ερευνα που εγινε στην ελλαδα,οι κυριοτεροι λογοι διαζυγιων ειναι οι παρακατω.

1. Συμμετοχή της γυναίκας στον εργασιακό χώρο
2. Οικονομική της ανεξαρτησία
3. 'Aνοδος εκπαιδευτικού και μορφωτικού επιπέδου της γυναίκας
4. Η αλλαγή της νομοθεσίας στο διαζύγιο, χωρίς υπαιτιότητα
5. Οι αλλαγές στη ζωή και των δύο φύλων και στο ζευγάρι
6. Οι αλλαγές στην αντίληψη για συζυγική και συντροφική ζωή
7. Η μεταβολή στις αξίες και πρότυπα στις νέες γενιές, για τον θεσμό της οικογένειας
8. Υψηλές οικονομικές απαιτήσεις το τρόπου ζωής μας
9. Η μη ανοχή του ενός προς τον άλλο
10. Οικονομικές δυσκολίες που φέρνουν το ζευγάρι σε συγκρούσεις

παντως απο κερατωμα δεν χωριζει κανενας στην ελλαδα.

καμια πουστια των δικηγορων παλι για να τα κονομανε θα ειναι.ειδαν οτι το κερατο δεν μετραει σαν αιτια χωρισμου στις μερες μας,ειπαν να βρουν αλλες αιτιες. :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά τα λέει η έρευνα Αρκανς..τελικά ο φεμινισμός μας έχει κανει μεγάλο κακό.Δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω..σκατά είμαι κι εγώ.Καμία σχέση με τις παλιότερες γενεές που έκαναν τουμπεκί,υπηρετούσαν τον άντρα και είχαν ενωμένη την οικογένεια.Μάλλον τότε ήταν καλύτερα.Οι γυναίκες περνούσαν άσχημα ,ο άντρας καλά και τα παιδιά καλύτερα απο όλους με μια μάνα μέσα στο σπίτι,να τα φροντίζει και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και μόνο.
Δεν θα μπορούσα να ζω κάτω απο αυτές τις συνθήκες με τα σημερινά δεδομένα αλλά οφείλω να πω πως οι γυναίκες έχουμε ξεφύγει .Έχουν χαθεί οι ρόλοι και το λέω εγώ που είμαι ήδη διαζευγμένη με παιδιά που τα μεγαλώνω εγώ και όχι οι γονεις μου,δουλεύω αρκετές ώρες και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω ούτε στην σκέψη τα παραπάνω που ανέφερα.Όμως πάντα κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα και είμαι πολύ αντικειμενική.
Ξαναλέω λοιπόν πως ο φεμινισμός ευθύνεται για τις διαλυμένες οικογένειες.Μας έκανε σαν τα μούτρα του γι'αυτό και υπάρχουν χιλιάδες προβληματικές σχέσεις με όλα τα επακόλουθα αυτών.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλά τα λέει η έρευνα Αρκανς..τελικά ο φεμινισμός μας έχει κανει μεγάλο κακό.Δεν βγάζω την ουρά μου απ΄έξω..σκατά είμαι κι εγώ.Καμία σχέση με τις παλιότερες γενεές που έκαναν τουμπεκί,υπηρετούσαν τον άντρα και είχαν ενωμένη την οικογένεια.Μάλλον τότε ήταν καλύτερα.Οι γυναίκες περνούσαν άσχημα ,ο άντρας καλά και τα παιδιά καλύτερα απο όλους με μια μάνα μέσα στο σπίτι,να τα φροντίζει και να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της και μόνο.
Δεν θα μπορούσα να ζω κάτω απο αυτές τις συνθήκες με τα σημερινά δεδομένα αλλά οφείλω να πω πως οι γυναίκες έχουμε ξεφύγει .Έχουν χαθεί οι ρόλοι και το λέω εγώ που είμαι ήδη διαζευγμένη με παιδιά που τα μεγαλώνω εγώ και όχι οι γονεις μου,δουλεύω αρκετές ώρες και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω ούτε στην σκέψη τα παραπάνω που ανέφερα.Όμως πάντα κοιτάω σφαιρικά τα πράγματα και είμαι πολύ αντικειμενική.
Ξαναλέω λοιπόν πως ο φεμινισμός ευθύνεται για τις διαλυμένες οικογένειες.Μας έκανε σαν τα μούτρα του γι'αυτό και υπάρχουν χιλιάδες προβληματικές σχέσεις με όλα τα επακόλουθα αυτών.

φεμινισμος δεν ειναι η εγωπαθεια των γυναικών

φεμινισμος δεν ειναι το κακομαθημενο κοριτσακι που νομιζει οτι δικαιουται τα παντα και δεν οφειλει τιποτα

φεμινισμος ειναι ισα δικαιώματα αλλα και ισες υποχρεώσεις...

π.χ. εξισωση οριων συνταξιοδοτησης (ισοι μισθοι, ισες εισφορες .... δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να εχουμε διαφορα στα ορια συνταξιοδητησης..) ----> αυτο ειναι φεμινισμος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειναι λογικο οταν βλεπουν τα ζορια να επιστρεφουν στην αγκαλια της μαμας αντι να κάτσουν να υποστηριξουν τις επιλογες τους, γιατι οταν παντρεύεσαι ειανι επιλογη σου κι αν πήρες μπουλη καλό ειναι να κατσεις και να τον ανεχτεις, οπως σε ανεχεται κι αυτος.

ειναι δυσκολη η ζωη και δεν μας ερχονται ολα οπως τα θελουμε.

στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά γιατί δεν μπορείς να μετανιώσεις για κάτι που έκανες?

εγώ λέω να μάθουν οι άνθρωποι να παντρεύονται για τους σωστούς λόγους, δηλαδή επειδή πραγματικά θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους με έναν σωστό άνθρωπο, και αφού βρήκαν αυτόν το σωστό άνθρωπο, όποιος και να είναι αυτός, τότε να πάρουν μια ώριμη απόφαση.

Όσο παντρευόμαστε επειδή έτσι βρε αδερφέ, θα πάρουμε και πιο γρήγορα το δάνειο, ε, μας πήραν και τα χρόνια, γάμος της προκοπής δεν πρόκειται να γίνει και δε θα έχει και νόημα όταν δεις ότι έχει ψοφήσει από χρόνια να μείνεις..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά γιατί δεν μπορείς να μετανιώσεις για κάτι που έκανες?

εγώ λέω να μάθουν οι άνθρωποι να παντρεύονται για τους σωστούς λόγους, δηλαδή επειδή πραγματικά θέλουν να μοιραστούν τη ζωή τους με έναν σωστό άνθρωπο, και αφού βρήκαν αυτόν το σωστό άνθρωπο, όποιος και να είναι αυτός, τότε να πάρουν μια ώριμη απόφαση.

Όσο παντρευόμαστε επειδή έτσι βρε αδερφέ, θα πάρουμε και πιο γρήγορα το δάνειο, ε, μας πήραν και τα χρόνια, γάμος της προκοπής δεν πρόκειται να γίνει και δε θα έχει και νόημα όταν δεις ότι έχει ψοφήσει από χρόνια να μείνεις..

πιθανοτατα να σκεφτεις "εγω εκανα τη μαλακία μου ας μην πληρωνουν τις δικες μου μαλακιες τα παιδια μου"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom