Νέα

Αιμοδοσία, έχετε καμιά καλή δικαιολογία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Keyser Soze
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή έχω δει κάποιες φορές τη λέξη "αιμοδότης" και άλλα παράγωγά της εδώ, μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω:

Έχετε κάποια δικαιολογία για το ότι δεν είστε εθελοντές αιμοδότες?? (όσοι...)?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι σίγουρος πως θέλεις ο μπουρδελιάρηδες τούτοι μπορούν να γίνουνε αιμοδότες; Το τι αφροδίσια κυκλοφορούν και δεν λέγονται εδώ μέσα είναι προφανές. Το σπορ αυτό, λόγω επικινδυνότητας δεν συνάδει με τον εθελοντισμό αιμοδοσίας.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...εαν πας να δωσεις αιμα , σε ρωτανε εαν εχεις πολλους ερωτικους συντροφους....οσοι συναναστρεφονται με κοινες γυναικες , απαγορευεται να δωσουν αιμα....βεβαια και ψεμματα να πει καποιος , το αιμα εξεταζεται πριν δοθει σε καποιον αλλον...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
...εαν πας να δωσεις αιμα , σε ρωτανε εαν εχεις πολλους ερωτικους συντροφους....οσοι συναναστρεφονται με κοινες γυναικες , απαγορευεται να δωσουν αιμα....βεβαια και ψεμματα να πει καποιος , το αιμα εξεταζεται πριν δοθει σε καποιον αλλον...

O ελεγχος που γινεται συνηθως δεν ειναι μοριακος που σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλης.
Τα περισσοτερα κρουσματα AIDS ειναι απο αιμοδοσιες.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εδωσα μια φορα ολο και ολο στο στρατο και πηρα αδεια καλη ιδεα να παω να δωσω αλλα βαριεμαι ντροπη μου

OP
OP
K

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι σίγουρος πως θέλεις ο μπουρδελιάρηδες τούτοι μπορούν να γίνουνε αιμοδότες; Το τι αφροδίσια κυκλοφορούν και δεν λέγονται εδώ μέσα είναι προφανές. Το σπορ αυτό, λόγω επικινδυνότητας δεν συνάδει με τον εθελοντισμό αιμοδοσίας.

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο το να είναι κανείς μέλος του site τον κατατάσσει σε ομάδα κινδύνου σε σχέση με την αιμοδοσία. Κάποιος που δεν είναι μέλος μπορεί κάλλιστα να έχει περισσότερες επαφές με ιερόδουλες και να είναι παράλληλα και αιμοδότης, όχι? Η παρουσία κάποιου σε ένα δικτυακό forum δεν σημαίνει και δεν αποδεικνύει τίποτε. Πέρα από το γεγονός ότι αρκετοί δεν είναι "λάτρεις των κόκκινων σπιτιών" αλλά "απλά τους αρέσει το site"...

O ελεγχος που γινεται συνηθως δεν ειναι μοριακος που σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλης.

Το αίμα ελέγχεται (κατά το μάλλον ή ήττον). Αν, πάλι, δεν έχει κάποιος εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία (που δεν τον αδικώ διόλου), δεν μπορεί να κάνει τεστ από μόνος του για να βεβαιωθεί ότι το αίμα είναι υγιές, και μετά να πάει να δώσει? Εκτός αν εννοούμε, ότι μπορεί και να είναι φορέας, δεν εμπιστεύεται τις διαδικασίες ελέγχου, αλλά δεν πάει να κάνει μια εξέταση HIV... για ποιο λόγο ακριβώς??? :think: :think: :think: :huh:

εδωσα μια φορα ολο και ολο στο στρατο και πηρα αδεια καλη ιδεα να παω να δωσω αλλα βαριεμαι ντροπη μου

Έξι ως δέκα λεπτά κρατάει η διαδικασία αιμοληψίας. Άντε και κανένα τέταρτο τα τυπικά πριν... Για τα πλησιέστερα κέντρα και άλλες πληροφορίες,
Εγώ προτιμώ Ιπποκράτειο, πολύ λαφριά χέρια οι νοσοκόμες, και παίζει και ένα ΤΡΕΛΟ μιλφάκι! ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Φυσικά και έχω μία πάρα πολύ καλή δικαιολογία που δεν είμαι εθελοντής αιμοδότης:είμαι εκ της φύσεώς μου υποτασικός!!!

OP
OP
K

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι ένας καλός λόγος.Εγώ εννοούσα όσους δεν είναι υποτασικοί και δεν έχουν χαμηλό αιματοκρίτη. Ούτε κάποιο άλλο ιατρικό κώλυμα.

OP
OP
K

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φρυγανίτσα και χυμούλι πορτοκάλι... μόνον.  :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν και ανησυχει ο κοσμος αδικα...ο ελεγχος που γινεται στα νοσοκομεια ειναι ασφαλης με ανοσοχημικες μεθοδους αρκει η εξεταση του αιματος να γινει αφου περασει ενα χρονικο διαστημα , οποτε εχουν αναπτυχθει τα αντισωματα του ιου , το λεγομενο "παραθυρο".....απλα η μοριακη μεθοδος ειναι ακομα καλυτερη.....
....και AIDS δεν κολλας ευκολα απο αιμοληψια αλλα απο σεξ χωρις προφυλακτικο με πουτανες οπως ομολογουν  καποια ζωα εδω μεσα....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Εγω εχω στιγμα και δεν μπορω να δωσω (δεν μου επιτρεπουν)

OP
OP
K

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
....μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν και ανησυχει ο κοσμος αδικα...ο ελεγχος που γινεται στα νοσοκομεια ειναι ασφαλης με ανοσοχημικες μεθοδους αρκει η εξεταση του αιματος να γινει αφου περασει ενα χρονικο διαστημα, το λεγομενο "παραθυρο" ...απλα η μοριακη μεθοδος ειναι ακομα καλυτερη...
....και AIDS δεν κολλας ευκολα απο αιμοληψια αλλα απο σεξ χωρις προφυλακτικο με πουτανες.
:thumbsup:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ προτιμώ Ιπποκράτειο, πολύ λαφριά χέρια οι νοσοκόμες, και παίζει και ένα ΤΡΕΛΟ μιλφάκι! ;)

Χρονια ειμαι αιμοδοτης....
  Κανω καλο σε συνανθρωπους,αλλα και στον οργανισμο μου
  Κρυβε λογια για το μιλφακι αδελφε....

Εκτος και αν το ειπες ως επιχειρημα γαι να προσεγγισουν οσοι θελουν
  την εθελοντικη αιμοδοσια....

Δωστε παιδια,κανει καλο γενικως....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
....[size=10pt]και AIDS δεν κολλας ευκολα απο αιμοληψια[/size] αλλα απο σεξ χωρις προφυλακτικο με πουτανες οπως ομολογουν  καποια ζωα εδω μεσα....

Θα αστειεύεσαι βέβαια!

Π Ρ Ο Φ Α Ν Ω Σ  και μεταδίδεται ο ιός HIV με την αιμοληψία (αν ο δότης είναι φορέας)!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όχι?

Μεγαλη αληθεια λες,ειδικα γι'αυτο το θεμα
  Πριν χρονια (22 για την ακριβεια...) φιλος,χρειαστηκε αιμα
  Δεν βρεθηκε η αναγκαια ποσοτητα για την εγχειρηση....
  Δεν ειναι πια μαζι μας
  Απο τοτε,του υποσχεθηκα νοερα οτι θα γινω εθελοντης αιμοδοτης
  για ολη μου την ζωη...
  Και ακομα νοιωθω,προσωπικα,ενοχος που τοτε δεν εδωσα αιμα..
  Δεν ημουνα αρκετα "αντρας" ωστε να ξεπερασω τα διαφορα φοβικα
  μου συνδρομα για βελονες και αλλα...Μαλλον χεστης ημουν
  Τωρα, μετα χαρας δινω οσο μπορω
  Και απο εδω μεσα,σε μια περιπτωση,παντελως αγνωστου σε μενα μελους του
  σαιτ,πηγα και εδωσα επειτα απο ενα ποστ που εκανε ...Ανωνυμα

Μακαρι ολοι μας να γινομαστε εθελοντες αιμοδοτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom