Νέα

Αιμοδοσία, έχετε καμιά καλή δικαιολογία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Keyser Soze
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγω είμαι. Και έχω και την πανδότρια. Οπότε...
Θα ήμανε λαλάκας αν δεν ήμανε. Βέβαια υπήρξανε φορές που το έχω αμελήσει αλλά η καρτούλα είναι πάντα εκεί.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Άντε όλο το bourdela.com να οργανώσει μια ομαδική αιμοδοσία, με πανώ έξω απ' το κέντρο! Έλα και φτιάχνομαι!

Σουπερ ιδέα. Αλλά πρακτικά ανεφάρμοστη.
Μας παρακολουθούν διάφορα λαγωνικά.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ πήγα να δώσω και έμαθα ότι απαγορεύεται επειδή έχω ζήσει στην Αγγλία το 90-91

Επισκέπτης
Zητώ χίλια συγνώμη και θα εκθέσω μία καθαρά προσωπική μου -ανυπόστατη- άποψη χωρίς να έχω καμμία επιστημονική εμπειρία ή υπόβαθρο : Aπλά μία δική μου άποψη : Πιστεύω λοιπόν ότι το να δίνεις σε κάποια χρονικά διαστήματα αίμα κάνει πολύ κακό στον ανθρώπινο οργανισμό καθότι δεν είναι από την φύση του προετοιμασμένος να αναπληρώνει τόσο μεγάλες ποσότητες αίματος (εκτός 1-2 φορές στην διάρκεια της ζωής αν προκύψουν ατυχήματα). Συνήγορος στην παραπάνω θεωρία μου είναι η πρόσφατη ιστορία της γιαγιάς μου η οποία ήταν τακτική αιμοδότρια και τελικά πέθανε από ασθένεια που είχε να κάνει με την έλλειψη αιμοπεταλίων. Έτσι διαμόρφωσα την λογική κατά την άποψή μου άποψη ότι όταν αναγκάζεις πολλές φορές τον οργανισμό σου να παράγει τα συστατικά του αίματος του κάνεις ενδεχόμενα μακροχρόνια ζημιά. Kαι πάλι συγνώμη για την θεωρία μου, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αποθέματα αίματος, αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Zητώ χίλια συγνώμη και θα εκθέσω μία καθαρά προσωπική μου άποψη χωρίς να έχω καμμία επιστημονική εμπειρία ή υπόβαθρο : Aπλά μία δική μου άποψη : Πιστεύω λοιπόν ότι το να δίνεις σε κάποια χρονικά διαστήματα αίμα κάνει πολύ κακό στον ανθρώπινο οργανισμό καθότι δεν είναι από την φύση του προετοιμασμένος να αναπληρώνει τόσο μεγάλες ποσότητες αίματος (εκτός 1-2 φορές στην διάρκεια της ζωής αν προκύψουν ατυχήματα). Συνήγορος στην παραπάνω θεωρία μου είναι η πρόσφατη ιστορία της γιαγιάς μου η οποία ήταν τακτική αιμοδότρια και τελικά πέθανε από ασθένεια που είχε να κάνει με την έλλειψη αιμοπεταλίων. Έτσι διαμόρφωσα την λογική κατά την άποψή μου άποψη ότι όταν αναγκάζεις πολλές φορές τον οργανισμό σου να παράγει τα συστατικά του αίματος του κάνεις ενδεχόμενα μακροχρόνια ζημιά. Kαι πάλι συγνώμη για την θεωρία μου, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αποθέματα αίματος, αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ισχύει.
ανυποστατη θεωρια

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εγώ πρόσφατα έγινα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Όντως δεν είναι τίποτα.

10 λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ζωή.

;)

OP
OP
K

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φοβαμαι τις βελονες

Δεν είναι τίποτα...

Οι βελόνες δεν πρόκειται ποτέ να σου αναθέσουν επιπλέον δουλειά επειδή έφερες σε πέρας κάτι δύσκολο, δεν πρόκειται ποτέ να σου ζητήσουν να μείνεις παραπάνω αφού η εταιρεία έχει κλείσει, δεν θα σε προσλάβουν ούτε θα σε απολύσουν, δεν θα σου κάνουν τη ζωή ούτε εύκολη ούτε δύσκολη, δεν πρόκειται ποτέ να σου ζητήσουν να τις καλύψεις ένα πρωί που πηδάνε κάποιο ξέκωλο...

Όπως επίσης, δεν πρόκειται ποτέ να σε κρίνουν για τα λεφτά που δεν έχεις, όπως και για τα λεφτά που έχεις και το πώς τα απέκτησες, για το πόσα ξοδεύεις και πόσα βάζεις στην άκρη, για το πώς περπατάς και για το πόσο κάθεσαι, για τις ταινίες που σου αρέσουν και για τις ταινίες όπου ποτέ δεν τις πας, όπως δεν θα σε κρίνουν για όσα λες σ' αυτές όταν δεν ακούν οι φίλες τους, αλλά και για όσα λες στις φίλες τους όταν οι ίδιες δεν είναι μπροστά, για το ότι πρέπει να δίνεσαι σ' αυτές και μόνο σ' αυτές, δεν θα μιλήσουν ποτέ άσχημα για σένα σε τρίτους, ούτε και θα σου πουν ποτέ ψέματα για το τί θέλουν από σένα ή το πώς περιμένουν να φερθείς...

400 ml. Μόνον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom