papaz
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συμφωνα με το ποστ αυτο εγινε ενα μεγαλο βημα με το θεμα που απασχολει τον τελευταιο καιρο
για αυτο εσυ να γαμας ακαποτα, να μοιραζεσαι συριγκες και να κανεις ο,τι extreme υπαρχει με τα παραγωγα του αιματος!!!!!...αφου δεν υπαρχει το αιδσ!!!!....βεβαια το οτι πεθαιναν χιλιαδες ανθρωποι μεχρι τα μεσα του 90 οπου βγηκαν τα πρωτα αντιρετρωικα φαρμακα δεν σου λεει τπτ. !!! Ουτε οτι μεχρι το 96 πεθαιναν στην ελλαδα κατα μεσο ορο 150 ανθρωποι το χρονο ενω τα τελευταια χρονια ο μεσος ορος ειναι 20 ατομα!( και οι περισσοτεροι χρηστες ενδοφλεβιων , δλδ εχουν ηδη χαμηλο ανοσοποιητικο)συμφωνα με αυτό αλλα και πολλά άλλα όπως το ο hiv ΔΕΝ ειναι ανιχνευσιμος. τα τεστ για τον HIV δεν ανιχνευουν τον ιο αλλα τα αντισωματα απεναντι στον ιο. το AIDS ειναι αυτο που προκαλειται και καλα απο τον hiv αλλα στην ουσια το ανοσοποιητικο συστημα καταστρεφεται απο τα φαρμακα (χημειοθεραπειες) που παίρνουν οι φορεις. το ντοκυμαντερ αυτο κυκλοφορει και στα τορρεντς δεν το εχω δει ακομα το εχω κατεβασει ομως ειναι πολυ ενδιαφερον.
για αυτο εσυ να γαμας ακαποτα, να μοιραζεσαι συριγκες και να κανεις ο,τι extreme υπαρχει με τα παραγωγα του αιματος!!!!!...αφου δεν υπαρχει το αιδσ!!!!....βεβαια το οτι πεθαιναν χιλιαδες ανθρωποι μεχρι τα μεσα του 90 οπου βγηκαν τα πρωτα αντιρετρωικα φαρμακα δεν σου λεει τπτ. !!! Ουτε οτι μεχρι το 96 πεθαιναν στην ελλαδα κατα μεσο ορο 150 ανθρωποι το χρονο ενω τα τελευταια χρονια ο μεσος ορος ειναι 20 ατομα!( και οι περισσοτεροι χρηστες ενδοφλεβιων , δλδ εχουν ηδη χαμηλο ανοσοποιητικο)
κοιτα κατι μαλακες που κυκλοφορουν , βλεπουν ενα ντοκυμαντερ που εβγαλαν καποιοι για να τα οικονομησουν και τα εχουν πιστεψει!!!
Δε ξερω τι λετε εσεις μαγκες,παντως ο παθολογος μου που ειναι διακεκριμενος επιστημονας και υπηρξε διευθυντης του Ελληνικου κεντρου λοιμωξεων για 1,5 χρονο,μου ειπε οτι δεν εχει καταγραφει κανενα κρουσμα AIDS στην Ελλαδα,απο ετεροφυλικη "φυσιολογικη" ερωτικη πραξη.
Ολα τα κρουσματα ηταν απο μεταγγισεις μολυσμενου αιματος,κοινη χρηση συριγκας στους ναρκομανεις και ετεροφυλικο η ομοφυλικο ΠΡΩΚΤΙΚΟ σεξ...
Αυτα...
Ο κόλος κωλάει?δηλαδη εαν γαμαμε μουνι δεν κολαμε και εαν γαμαμε κωλο κολαμε???????
υπάρχουν ακόμη τύποι που πιστεύουν ότι υπάρχει ιός HIV?Μήπως υπάρχει και κανείς που πιστεύει ότι τα κράτη δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τις συντάξεις των ασφαλισμένων τους?Μήπως υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι όλα αυτά που γίνονται σε οικονομικό παγκόσμιο επίπεδο συνέβησαν,συμβαίνουν ή θα συμβούν τυχαία χωρίς κάποιο απώτερο σκοπό που όμως ποτέ δεν ειναι αυτό που αναλύεται από τους εκάστοτε αναλυτές,δημοσιογράφους?Άρα μήπως υπάρχουν ακόμη κορόιδα-θύματα-παραπληροφορημένοι έρμαια της παγκόσμιας "θέλησης"?
Σκληροπυρινικος κ λαθος στο πρωτο
ρε αντε απο δω που θα κοψουμε και το μπουροκωλι..
Κωλο και ξερο ψωμι ρεεεεε , με καποτα εστω
η αληθεια ειναι οτι αν αυτος ο ιος (αγνωστο πως πραγματικα προηλθε, εκτος αν πιστευετε οτι προηλθε απο τους πιθηκους........ )
υπαρχει με την μορφη που μας λενε, τοτε ολοι θα επρεπε να εχουμ αυτο τον ιο.να ειμαστε φορεις.με ποσες γκομενες το εχετε κανει ακαποτα?και αυτες με ποσους αλλους πριν?και αυτοι με ποσες αλλες πιο πριν, κτλ..με αυτη την λογικη ο μισος πληθυσμος θα επρεπε να ειναι φορεις.σπροφανως υπαρχει αυτος ο ιος, αλλα δεν πιστευω οτι κολλαει ακριβως ετσι οπως μας το λενε.μεσω του αιματος προφανως μεταδιδεται, και αυτο οχι σιγουρα και ισως οχι εμ την πρωτη φορα.μεσω των υγρων (σπερματικων και κολπικων) δειχνει εξαιρετικα απθανο και δυσκολο.εξαλλου και στην ελλαδα, απο τα επισημα κρουσματα, το 80 τοις εκατο ειναι ομοφυλλοφιλοι.το πιο λογικο θα ηταν να ειναι το αναποδο...πιο πολυ να ανησυχουμε για καμια ηπατιτιδα μην κολλησουμε η κατι αλλο σεξουαλικως μεταδιδομενο, παρα για τον HIV.
Η γνωστή ιστορία της δημοσιογραφου Μ Παπαγιαννιδού .Όταν διαγνωστηκε απο τον ιο ειπε στο γιατρο της να γνωρισει αλλους αντρεσ ετεροφιυλοφιλους για να μπορει να συναψει σχεσεις και διαπιστωσε οτι δεν υπηρχε κανενας ετεροφυλοφιλος που να ηταν φορεας ,εκτος απο ναρκομανεις και η συνεχεια στο
hivwave.gr ,oπως και τα παρακατω που αντιγραφω
Mύθοι γύρω από το AIDS
1. Ο ιός "HIV" ευθύνεται για το λεγόμενο AIDS.
Οχι, δεν υπάρχουν πουθενά οι επιστημονικές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Περισσότερα στο Inventing the AIDS Virus ("Εφευρίσκοντας τον ιό του AIDS") του Dr. Peter Duesberg (1996), καθηγητή μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, υποψήφιου για Νόμπελ για την ανακάλυψη της ογκογένεσης.
2. Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες "μολύνονται από τον ιό" μέσω κολπικής επαφής.
Κανείς δεν μολύνεται από τίποτα. Το θέμα είναι ποιοί βγαίνουν θετικοί στο τεστ αντισωμάτων χωρίς λόγο. Εδώ και 10 χρόνια προσπαθούσα να βρω τον όμοιό μου στο αντίθετο φύλο και έπεφτα διαρκώς πάνω σε γυναίκες, ομοφυλόφιλους, αιμοφιλικούς και ναρκομανείς, γιατί αυτούς διαλέγει το τεστ αντισωμάτων στον δυτικό κόσμο. Σήμερα έχει πάψει να με απασχολεί. Περισσότερα στο Lack of Evidence for Transmission of Human Immunodeficiency Virus Through Vaginal Intercourse, Archives of Sexual Behavior του Stuart Brody (1995), όπου προφανώς επιχειρείται να εξηγηθεί το φαινόμενο με βάση τον ιό HIV που δεν υπάρχει.
3. Το AIDS στην Αφρική έχει εξελιχθεί σε πανδημία.
Οχι, αφού εκεί ονομάζονται AIDS όλες οι προϋπάρχουσες κακουχίες. Περισσότερα: AIDS in Africa: distinguishing fact and fiction by Eleni Papadopulos-Eleopulos, Valendar Turner, John Papadimitrious.
4. Ο "ιός ΗΙV" ανιχνεύεται από συγκεκριμένα τεστ.
Οχι. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές γράφουν στις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για διάγνωση του HIV. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει τεστ που να ανιχνεύει τον HIV ή τα αντισώματά του. Περισσότερα στο Questions on HIV Antibody Tests του Matthew Irwin και στο βίντεο About the HIV Tests.
5. Οι διεθνείς οργανισμοί γνωρίζουν την αλήθεια και την πραγματική στατιστική εικόνα.
Οχι. Ολα τα στατιστικά του AIDS βασίζονται σε προγράμματα υπολογιστών και κατ' εκτίμησιν αριθμολογία. Περισσότερα στο Serious Adverse Events: An Uncensored History of AIDS της Celia Farber. (2006)
6. To AIDS είναι αναγκαίο κακό, αφού έτσι πιστεύουν όσοι μιλούν γι΄αυτό.
Οχι. Είναι ένα ψέμα που συντηρείται μέσα από τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Περισσότερα: Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου 2006.
7. Υπάρχει επιστημονική ομοφωνία για το AIDS
Oχι. Περισσότεροι από 4.000 επιστήμονες, πρώην ερευνητές του AIDS και δημοσιογράφοι περιλαμβάνονται στο rethinkers. Μια δημόσια αντιπαράθεση (debate) δέκα επιστημόνων από την κάθε πλευρά θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση. Αρκεί να υπάρξει γενική απαίτηση για κάτι τέτοιο. Περισσότερα στο
8. Το AIDS έχει ανάγκη από περισσότερα χρήματα για την έρευνα.
Οχι. Τα χρήματα δίνονται σε λάθος κατεύθυνση επί 25 χρόνια.
9. Το AIDS είναι προϊόν συνωμοσίας.
Οχι, είναι αυτό που περιγράφουν οι συγγραφείς John Stauber & Sheldon Rampton στο βιβλίο τους "Trust Us, We're the Experts! How Industry Manipulates Science and Gambles with your Future", Penguin, New York 2002. Στα ελληνικά: "Πιστέψτε μας, είμαστε ειδικοί. Πώς η βιομηχανία χειραγωγεί την επιστήμη και παίζει στα χαρτιά το μέλλον σας".
10. Με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η ζωή των οροθετικών.
Οχι, αλλά - εξ ιδίας πείρας - με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η περίοδος που περιμένεις να πεθάνεις. Εχει μειωθεί η τοξικότητά τους, οπότε αντί να γίνεσαι σκιάχτρο και να πεθαίνεις μέσα σε τρεις μήνες, πρέπει να παραμένεις αόρατος στην κοινωνία για πολύ καιρό και κανείς να μην μάθει ποτέ ότι πέθανες από AIDS.
11. Το AIDS έχει ανάγκη από φιλανθρωπία
Οχι. Η dr. Rebecca Culshaw το 2006 έκανε λόγο για ιατρικής φύσεως γενοκτονία μεταμφιεσμένη σε φιλανθρωπία για τον Τρίτο Κόσμο - τα τοξικά φάρμακα του AIDS δίνονται σε ανθρώπους που ήδη λιμοκτονούν χωρίς να έχουν τον "ιό". Οι κυβερνήσεις καταβάλλουν το ποσό που χρειάζεται για να "σώσουν" τον λαό
τους.
Λύση
Toυ πρώην γερουσιαστή της Αριζόνα Stephen Davis, συγγραφέα του
βιβλίου "H δίκη του AIDS" 2006, από το νέο βιβλίο του “Are you positive?” 2007
---
Επίμετρο: Θέλεις να κάνεις κάτι;
....
Αν έχεις διαγνωστεί οροθετικός, υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΝΑΙ! Είναι πολλά αυτά που μπορείς και πρέπει να κάνεις. Διάβασε την παρακάτω λίστα πληροφοριών και αν βρεις ένα ή δύο σημεία που έλειπαν από όσα σου είπαν, υπάρχει μια σχετική πρόταση για σένα στο τέλος αυτής της σελίδας:
1. Δεν με πληροφόρησαν για τους κινδύνους που ενέχει το τεστ αντισωμάτων για τον ιό HIV (τον κίνδυνο να καταστρέψεις τη ζωή σου κατά λάθος), όπως έχουν διατυπωθεί από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Λος Αντζελες στο επίσημο σάιτ του.
2. Δεν με πληροφόρησαν ότι το τεστ αντισωμάτων για τον HIV δεν έχει λάβει επίσημη έγκριση από τον αρμόδιο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.
3. Δεν με πληροφόρησαν ότι το λεγόμενο τεστ για τον ιό HIV δεν είναι τεστ για τον ιό HIV, αλλά για τα αντισώματά του.
4. Δεν με πληροφόρησαν ότι καμία μέθοδος ανίχνευσης τέτοιων αντισωμάτων στο ανθρώπινο αίμα δεν έχει εγκριθεί επισήμως, όπως άλλωστε αναγράφεται στην ετικέτα του ELISA τεστ αντισωμάτων. Ούτε και μου έδειξαν αυτή την ετικέτα.
5. Δεν με πληροφόρησαν ότι οι πρωτεϊνες που ανιχνεύονται με αυτό το τεστ δεν έχουν ποτέ αποδειχτεί ότι είναι πρωτεϊνες ειδικές ή μοναδικές στον ιό HIV ή ότι σχετίζονται ειδικά με αυτόν.
6. Δεν με πληροφόρησαν ότι κανένα τεστ ανίχνευσης για τον HIV δεν έχει ποτέ λάβει επίσημη έγκριση. Δηλαδή δεν υπάρχει έρευνα ελέγχου που να έχει αποδείξει ότι όσοι προκύπτουν θετικοί στο τεστ αντισωμάτων διαθέτουν στο αίμα τους τον ιό HIV ενώ όσοι προκύπτουν αρνητικοί στο τεστ δεν τον έχουν.
7. Δεν με πληροφόρησαν ότι, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το τεστ HIV ELISA μπορεί να φέρει λάθος αποτέλεσμα στο 90% των περιπτώσεων. Ούτε μου είπαν τι συνέπειες θα έχει για τη ζωή μου ένα τέτοιο λάθος.
8. Δεν με πληροφόρησαν ότι υπάρχουν πάνω από 70 λόγοι για να προκύψει λάθος θετικό αποτέλεσμα στο τεστ, ώστε να μην το κάνω αν διαθέτω κάποιον από τους 70 αυτούς λόγους στο ενεργητικό μου.
9. Δεν με πληροφόρησαν ότι ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνει μόνο ότι διαθέτω τα αντισώματα στον ιό HIV. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα αντισώματα σε έναν ιό δείχνουν ανοσία στον ιό. Δεν μου έδειξαν κάποια επιστημονική μελέτη ή τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο ειδικά στην περίπτωση του HIV.
10. Δεν με πληροφόρησαν ότι το αμερικανικό υπουργείο Υγείας (CDC) αποφάσισε αυθαίρετα το 1987 πως τα τεστ αντισωμάτων στον ιό HIV δείχνουν μόλυνση από τον ιό HIV χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα τις επιστημονικές αποδείξεις γι’ αυτό.
11. Δεν με πληροφόρησαν ότι το επιβεβαιωτικό Western Blot τεστ αντισωμάτων διαφέρει από εργαστήριο σε εργαστήριο. Ούτε μου είπαν με ποιο σκεπτικό ο γιατρός μου αποφάσισε ότι τα αποτελέσματα του εργαστηρίου ήταν σωστά στη δική μου περίπτωση και με ποια επιστημονικά δεδομένα έλαβε αυτή την απόφαση.
12. Δεν με πληροφόρησαν ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να αναγνώσεις ένα τεστ Western Blot με βάση τα διαφορετικά κριτήρια που χρησιμοποιούνται κατά τόπους. Αλλιώς ερμηνεύονται με βάση τα κριτήρια του CDC, αλλιώς με βάση τα κριτήρια Ερυθρού Σταυρού, αλλιώς με βάση τα κριτήρια του FDA (του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ). Ούτε μου είπαν ποια κριτήρια χρησιμοποιήθηκαν στην περίπτωση του δικού μου τεστ και με βάση ποια επιστημονικά δεδομένα ήταν σωστή η διάγνωση στην περίπτωσή μου.
13. Δεν με πληροφόρησαν ότι στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες έχει απαγορευτεί το Western Blot τεστ αντισωμάτων, ούτε μου είπαν γιατί συνέβη αυτό.
14. Δεν με πληροφόρησαν ότι τα λεγόμενα τεστ για το «ιικό φορτίο» στο αίμα μου χρησιμοποιούν τα ίδια «καλούδια» για να περιγράψουν τις ίδιες μη αναγνωρισμένες, μη ειδικές πρωτείνες που βρίσκουμε και στα τεστ αντισωμάτων για τον HIV, συνεπώς δεν αποτελούν ένδειξη για την ύπαρξη του ιού στο αίμα μου. Και δεν μου έδειξαν την ετικέτα αυτού του τεστ που έγραφε ότι ¨δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να πιστοποιεί την ύπαρξη του ιού στο αίμα ή τη μόλυνση από τον ιό¨. Ούτε μου εξήγησε ο γιατρός μου γιατί το χρησιμοποίησε παρά την αρνητική υπόδειξη ή ποιές επιστημονικές μελέτες τον έπεισαν ότι παρουσιάζει πράγματι το «ιικό φορτιό» του HIV.
15. Δεν με πληροφόρησαν ότι τα αποτελέσματα στο τεστ για το ιικό φορτίο ποικίλλουν σημαντικά από εργαστήριο σε εργαστήριο, ούτε μου είπαν με βάση ποια στοιχεία αποφάσισαν ότι τα δικά μου αποτελέσματα ήταν σωστά και ποιες είναι οι επιστημονικές αποδείξεις.
16. Δεν με πληροφόρησαν ότι άνθρωποι που προέκυψαν αρνητικοί στον HIV με τα τεστ ELISA και WESTERN BLOT, βρέθηκαν να έχουν υψηλό δείκτη του ιού HIV στο αντίστοιχο τεστ ιικού φορτίου. Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει, λοιπόν, και αυτό το τεστ;
17. Δεν με πληροφόρησαν ότι τα τεστ ιικού φορτίου απέτυχαν στο 90% των περιπτώσεων να υποδείξουν την πτώση των Τ4 κυττάρων, και πέτυχαν μόνο στο 4%-6% των περιπτώσεων να υποδείξουν την «προέλαση της αρρώστιας» (AIDS). Δεν με πληροφόρησαν γιατί ο γιατρός μου αποφάσισε ότι στην περίπτωσή μου το τεστ για το ιικό φορτίο δείχνει την «προέλαση της αρρώστιας».
18. Δεν με πληροφόρησαν ότι ο αριθμός των Τ4 κυττάρων (που δείχνει την ανοσοποιητική επάρκεια του οργανισμού) έχει μεγάλες αυξομειώσεις από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα. Επίσης δεν με πληροφόρησαν ότι απολύτως υγιείς άνθρωποι μπορεί να έχουν χαμηλό αριθμό Τ4 κυττάρων. Ούτε με πληροφόρησαν γιατί ο γιατρός μου αποφάσισε ότι ο δικός μου αριθμός Τ4 κυττάρων είναι ενδεικτικός οποιασδήποτε κατάστασης, πόσο μάλλον ένδειξης του AIDS, και με βάση ποια επιστημονικά κριτήρια έκανε κάτι τέτοιο.
19. Δεν με πληροφόρησαν ότι η διάγνωση του AIDS στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να βασιστεί μόνο σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην εξέταση για τον HIV και έναν αριθμό Τ4 κυττάρων κάτω από 200. Επίσης δεν με πληροφόρησαν ότι αυτός ο ορισμός του AIDS δεν έγινε αποδεκτός σε άλλες χώρες (π.χ. τον Καναδά), και ότι αν πήγαινα στον Καναδά, δεν θα είχα AIDS. Ούτε μου εξήγησε ο γιατρός μου πώς γίνεται μια αρρώστια να αλλάζει ορισμό όταν περνάει τα σύνορα μιας χώρας. Ούτε μου έδωσε επιστημονικές εξηγήσεις που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο.
20. Με ενημέρωσαν ότι είμαι οροθετικός μόνο με το αποτέλεσμα του ELISA και πριν να ακολουθήσει το WESTERN BLOΤ, παραβιάζοντας τον κανονισμό του CDC (τον οποίο εφαρμόζουμε κι εμείς στην Ελλάδα).
21. Επίσης δεν με πληροφόρησαν ότι τα φάρμακα του AIDS που θα ξεκινούσα, έχουν αποδειχτεί εδώ και πέντε χρόνια πιο θανατηφόρα από τις σχετικές με το AIDS ασθένειες. Δεν με πληροφόρησαν ότι τα καινούργια φάρμακα θεωρούνται χειρότερα από αυτά που δίνονταν πριν 10 χρόνια.
22. Σαν αποτέλεσμα της έλλειψης παροχής αυτών των πληροφοριών πριν από την διεξαγωγή του τεστ αντισωμάτων για τον HIV και πριν από την έναρξη θεραπείας κατά του AIDS, δεν έδωσα ποτέ τη συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης που δικαιούμουν σαν ασθενής. Βίωσα ψυχικό τραύμα, οικογενειακή πίεση και κοινωνική απόρριψη εξαιτίας της ανεξακρίβωτης θετικής διάγνωσης και θεραπείας κατά του HIV από μέρους του γιατρού μου.
Αν οποιαδήποτε από αυτές τις προτάσεις ισχύουν στην περίπτωσή σας, έχετε κάθε λόγο να συντάξετε μια επίσημη αίτηση παραπόνων για τον γιατρό, το νοσοκομείο ή την κλινική, επειδή παραβιάστηκε το δικαίωμά σας να έχετε συγκατάθεση κατόπιν πληροφόρησης για τη θεραπεία σας. Αυτά τα παράπονα συντάσσονται σύμφωνα με τον κανονισμό του Συλλόγου Ιατρών της κάθε χώρας και συνήθως οδηγούν σε ανοιχτή ακρόαση των εμπλεκομένων, ώστε να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε αφαίρεση της άδειας του γιατρού.
- Είναι νέα ασθένεια το AIDS;
Αντίθετα με τη διαδεδομένη αντίληψη, το AIDS δεν είναι καινούργιο και δεν είναι ασθένεια. Είναι ένα όνομα που δόθηκε από το Centers for Disease Control (CDC) σε μια συλλογή από 47 ήδη γνωστές αρρώστιες, μεταξύ των οποίων ο έρπης, η διάρροια, κάποιες πνευμονίες, κάποιοι καρκίνοι, η φυματίωση και άλλες. Αυτές οι αρρώστιες τώρα καλούνται AIDS αν βρεθούν σε άτομο που έχει προκύψει θετικό στο τεστ αντισωμάτων για τον HIV.
Με άλλα λόγια η πνευμονία σε ένα άτομο που προέκυψε αρνητικό στο τεστ αντισωμάτων λέγεται πνευμονία, ενώ σε ένα άτομο που βγήκε θετικό στο τεστ αντισωμάτων λέγεται AIDS. Στην πρώτη περίπτωση αντιμετωπίζεται με την αντιβίωση της πνευμονίας και θεωρείται θεραπεύσιμη, στη δεύτερη δίνεται η αντιβίωση της πνευμονίας και παράλληλα αρχίζει «η θεραπεία του AIDS» με τα διάφορα αντιρετροϊκά φάρμακα (χημειοθεραπείες) εφ' όρου ζωής.
- Eφόσον οι άντρες είναι οι τυχεροί της υπόθεσης όπως λέτε και δεν μολύνονται, τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τους ομοφυλόφιλους άνδρες και αυτοί μολύνονται;
Κανείς δε μολύνεται από τίποτα. Το τεστ αντισωμάτων για τον HIV δεν ανιχνεύει τον HIV. Ούτε τα αντισώματά του ανιχνεύει. Τι ανιχνεύει, κανείς δεν ξέρει. Γι' αυτό και έχει προκηρυχτεί βραβείο 50.000 δολαρίων ΗΠΑ για όποιον βρει τη μελέτη που παρουσιάζει τις αποδείξεις ότι το τεστ κάνει αυτό που λέει.
Το θέμα είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι άντρες δεν προκύπτουν οροθετικοί. Δηλαδή παίρνουν αρνητική απάντηση στο τεστ αντισωμάτων για τον HIV.
Γιατί επέλεξαν να προκύπτει το τεστ θετικό μόνο στις ομάδες υψηλού κινδύνου και τους ερωτικούς συντρόφους τους, ρωτήστε τον Robert Gallo και την εταιρεία Abbott Laboratories που παρασκευάζουν το τεστ για να μας εξηγήσουν. Ωσπου να φθάσουμε σε αυτό το σημείο ωριμότητας, οι ετεροφυλόφιλοι άντρες δεν κινδυνεύουν να πάθουν τη λαχτάρα που λέγεται AIDS. Ούτε και οι ομοφυλόφιλοι θα κινδύνευαν, αν σταματούσαν να κάνουν το τεστ. Δεν τους απειλεί το AIDS, αλλά το τεστ αντισωμάτων.
- Αν δεν είναι ο HIV η αιτία του AIDS, τι άλλο μπορεί να είναι;
Η θεωρία περί της υπάρξεως ενός ιού που προκαλεί τις ασθένειες που τώρα ονομάστηκαν AIDS αναιρείται από το γεγονός ότι οι ίδιες ακριβώς ασθένειες προκύπτουν και σε άτομα μη οροθετικά. Και η καθεμία είχε από πριν μια ξεχωριστή αιτιολογία εμφάνισης. Τώρα οι ίδιες ασθένειες, εφόσον προκύψουν σε άτομα οροθετικά, αποδίδονται όλες σε μια αιτία, τον HIV. Αλλά δεν υπάρχει ιός στην ιστορία της ιατρικής που να προκαλεί 30 διαφορετικές ασθένειες.
Δεν είναι κάποιος ιός λοιπόν που προκαλεί το AIDS, είναι το τεστ αντισωμάτων που σε καταδικάζει, το εξαντλητικό άγχος που προκαλείται από μια θανατηφόρα διάγνωση, και η πρώτη κατάρρευση του οργανισμού μετά από όλη αυτή την πίεση. Τότε σου λένε ότι εμφάνισες το AIDS, και ξεκινάς μια άκρως τοξική θεραπεία.
- Για ποιό λόγο θέλουν να μας κοροϊδέψουν οι Αμερικανοί; Ποιός είναι ο σκοπός τους και γιατί μέχρι τώρα δεν έχει προβληθεί από τις κυβερνήσεις η άλλη άποψη;
Αντιγράφω από το Πώς νίκησα το AIDS, που είναι ένα ημερολόγιο προσωπικών αποκαλύψεων:
"Τα θαυμαστά αποτελέσματα του φόβου σε καθεστώς δημοκρατίας είχε παρουσιάσει από τη δεκαετία του ’60 ο Εριχ Φρομ. Το θυμήθηκε πάνω στην ώρα ο αδελφός μου. Από παιδί διάβαζε αυτόν τον Γερμανό ψυχοθεραπευτή και εγώ κορόϊδευα. Δεν χρειαζόμαστε ψυχοθεραπευτές, δήλωνα, και δεν μπορούσα να καταλάβω τι του έβρισκε. Πήγε και μου έφερε τώρα το ισχνό τομίδιο: Εριχ Φρομ, Να έχεις ή να Είσαι (εκδόσεις Μπουκουμάνη, 1978):
«Το πόσο καταπιεστικοί ή φιλελεύθεροι είναι οι νόμοι και ποια μέτρα παίρνονται για την επιβολή τους, έχει μικρή σημασία σε σχέση με το κεντρικό θέμα: οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να φοβούνται την εξουσία όχι μόνο στο πρόσωπο των αξιωματούχων, που ¨επιβάλλουν το νόμο¨ γιατί οπλοφορούν. Αυτός ο φόβος δεν αποτελεί εγγύηση για την ομαλή λειτουργία του κράτους. Ο πολίτης πρέπει να εσωτερικεύσει αυτό το φόβο και να μετατρέψει την υπακοή σε ηθική και θρησκευτική κατηγορία: την αμαρτία.
Οι άνθρωποι σέβονται τους νόμους όχι μόνο γιατί φοβούνται, αλλά γιατί αισθάνονται ένοχοι για την ανυπακοή τους. Το αίσθημα αυτό της ενοχής μπορεί να ξεπεραστεί με τη συγχώρεση, που μόνο η εξουσία μπορεί να δώσει. Οι συνθήκες για μια τέτοια συγχώρεση είναι: ο αμαρτωλός μετανοεί, τιμωρείται και με την αποδοχή της τιμωρίας ξαναϋποτάσσεται. Η ακολουθία: αμαρτία (ανυπακοή) - αίσθημα ενοχής – νέα υποταγή (τιμωρία) – συγχώρεση, είναι ένας φαύλος κύκλος, στο βαθμό που κάθε πράξη ανυπακοής οδηγεί σε μεγαλύτερη υπακοή..."
Τη δεκαετία του '50 στην Αμερική θριάμβευσε ο Μακαρθισμός. Το AIDS τώρα είναι ιατρικός μακαρθισμός. Και έχει απλωθεί σε όλο τον πλανήτη, λόγω παγκοσμιοποίησης.
- Είναι προϊόν συνωμοσίας το AIDS;
Η ιδέα για την ύπαρξη του ιού HIV ήταν μια πολιτική απόφαση. Και όλη η εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου ανά την υφήλιο για την εμφάνιση μιας νέας ασθένειας και την ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής, χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Εφόσον έφτασε με τα πρώτα φάρμακα κατά του "ιού" να είναι μια επιχείρηση με τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναπτύχθηκαν όλες οι πρακτικές διαχείρισης προβλημάτων, κάλυψης αναγκών, εξάπλωσης της αγοράς, διαφήμισης του προϊόντος, διεύρυνσης της πελατειακής βάσης, εξασφάλισης κρατικών συμβολαίων. Και αμέσως έχουμε την εξήγηση για πολλές από τις πλευρές του φαινομένου του AIDS.
Οπότε δε χρειάζονται θεωρίες συνωμοσίας για να ερμηνεύσουμε το AIDS, όπως έχει εξελιχθεί. Είναι μια βιομηχανία που κινείται με τους νόμους της αγοράς, ή αλλιώς "business as usual".