Νέα

Αγοραίος έρωτας και γάμος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Redmad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Ηθικολόγοι φίλοι μου, θα έχετε σκεφθεί ασφαλώς ότι και "ελεύθερος" να είσαι, εξακολουθεί να είναι "ανήθικο" να "πηγαίνεις" με πόρνες και με τα χρήματά σου να συντηρείς τα κυκλώματα πορνείας ε;
Τί, τότε είναι ηθικό και γίνεται ανήθικο μόνο όταν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος; Βρε βρε τί ωραία που είναι να βάζουμε το ηθικόμετρο όπου μας βολεύει και να κουνάμε και το δάκτυλο ως άσπιλοι στους άλλους. Εφόσον όλοι κάνουμε εκπτώσεις στην ηθική μας, ας μην κρίνουμε. Κυρίως ας μην κρίνουμε ανθρώπους που τελούν σε διαφορετική κατάσταση απο τη δική μας. Είναι τουλάχιστον αφελές.

Η Μελίνα, άραγε ,αν ήξερε ότι ένας πελάτης είναι παντρεμένος θα αρνείτο να του προσφέρει τις υπηρεσίες της; Τί, όχι; Κατακρίνει την επιλογή του να "ξενοπηδήξει", αλλά τα λεφτάκια του τα δέχεται ευχαρίστως δηλαδή; Τί ωραία!

Το αν θα θέλαμε να κάνει και η γυναίκα μας το ίδιο, θέλει απάντηση; Μήπως είστε και feminazi τύποι μου;
Πες τα χρυσόστομε…

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Έχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
Τι τις νοιαζει; Οι μισοι πελατες τους παντρεμενοι ειναι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Τη βέρα αν την φοράς, θα την φοράς πάντα...... γιατί αν αρχίσεις τα βάλε βγάλε, κάποια στιγμή θα ξεχαστείς και θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, γιατί δεν την φοράς. Τις κυρίες που το κάνουν σαν επάγγελμα, δεν τις άφορα και δεν τις ενδιαφέρει. Αν εννοείς άλλες γυναίκες, τότε το σωστό είναι, να γνωρίζουν την οικογενειακή σου κατάσταση και αν δεν έχουν πρόβλημα θα πράξουν ανάλογα. Τα αλλά που ειπωθήκαν, περί ηθικής, αντρισμου, μικροτσουτσουνων κλπ θεωρίες........ απλά γέμισαν το νήμα. Κάθε άποψη σεβαστή φυσικά, όσο και αν είναι προφανώς απορριπτέα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Η λεξη ειναι χυσω; :smiling-face-with-heart-eyes:

Η λεξη ειναι χυσω;

Οι ηθικολογοι συνηθως ειναι
1) Αποτυχημενα ναυαγια της ζωης,που κατα βαθος ζηλευουν οτι καποιοι ανθρωποι μπορουν να γαμανε ειτε παντρεμενοι, ειτε ανυπαντροι.
2) Καμμενες πουτανες(πολλες φορες απ την πολυ κοκα κολα δυστυχως) που προσπαθουν να πουλησουν καθωσπρεπισμο κοροιδευοντας τον ιδιο τους τον εαυτο κυριως.
3) Χοντρες κυρακατινες που δεν τις γαμει ουτε ο αντρας τους
4) Μικροτσουτσουνοι που ουτε κωλο δεν μπορουν να παρουν γιατι εχουν τοσο μικρη ψωλη που ουτε γι αυτο δεν τους καθονται οι γυναικες.
5)Παρακλαδια των παραπανω κατηγοριων.
6)Ειλικρινεις ανιδεοι μαλακες που δεν εχουν κατσει σε σχεση με γυναικα ποτε πανω απο 2 χρονια και εχουν και αποψη.
7) Παντρεμενοι τρομπες που παντρευτηκαν απο προξενιο με καποια γυναικα, η γυναικα ομως ξυπνησε και τρωει τις πουτσες που της αξιζει και αυτοι προσπαθουν να την κρατησουν μεσα απο τυπολατρειες,αντι να την ξεσκισουν στο πηδημα να το χαρει κι αυτη κι αυτος,αλλα ειπαμε οι τυποι ειναι τρομπες.
Φίλε μου καλησπέρα
Θα σου αναφέρω για την κατηγορία 2.
Αν και δεν ανήκει ακριβώς εκεί ή μάλλον είναι δύσκολος ο χαρακτηρισμός, αλλά οκ γιατί δεν πουλάει τίποτα από ότι αναφέρεις , έχεις δει ποια έχει πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα ??
Διάβασε το όλο από την αρχή , και απάντησε της μια και ΕΣΥ δεν ανήκεις σε καμιά κατηγορία όπως αναφέρεις !!
Και για να σε βοηθήσω είναι η Μελίνα (Melinadiva) , και αν μπορείς απάντησε της !!!
Για να σε δω εσένα που δεν ανήκεις σε καμιά κατηγορία !!
Μην με ρωτήσεις εμένα που ανήκω ??
Ρώτησε την εσύ ?
Καλή συνέχεια και κουράγιο !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Μην μου απαντήσεις θα πέσεις σε τοίχο
Απάντησε της απευθείας !!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Φίλε μου καλησπέρα
Θα σου αναφέρω για την κατηγορία 2.
Αν και δεν ανήκει ακριβώς εκεί ή μάλλον είναι δύσκολος ο χαρακτηρισμός, αλλά οκ γιατί δεν πουλάει τίποτα από ότι αναφέρεις , έχεις δει ποια έχει πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα ??
Διάβασε το όλο από την αρχή , και απάντησε της μια και ΕΣΥ δεν ανήκεις σε καμιά κατηγορία όπως αναφέρεις !!
Και για να σε βοηθήσω είναι η Μελίνα (Melinadiva) , και αν μπορείς απάντησε της !!!
Για να σε δω εσένα που δεν ανήκεις σε καμιά κατηγορία !!
Μην με ρωτήσεις εμένα που ανήκω ??
Ρώτησε την εσύ ?
Καλή συνέχεια και κουράγιο !!
Αδελφε μου , μολις διαβασα τις απαντησεις της. Η Μελινα εχει τις αποψεις της κι εγω τις δικες μου. Μαλλον δεν προκειται να συμφωνησουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Αδελφε μου , μολις διαβασα τις απαντησεις της. Η Μελινα εχει τις αποψεις της κι εγω τις δικες μου. Μαλλον δεν προκειται να συμφωνησουμε.
Φίλε μου απλά όταν γράφουμε , κάποια πράγματα πρέπει να τα προσέχουμε .
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτές είναι γυναίκες .
Το ότι δεν θα συμφωνήσετε είναι το μόνο σίγουρο , και δεν ξέρω εάν δει τι έγραψες και σου απαντήσει !

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Φίλε μου απλά όταν γράφουμε , κάποια πράγματα πρέπει να τα προσέχουμε .
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και αυτές είναι γυναίκες .
Το ότι δεν θα συμφωνήσετε είναι το μόνο σίγουρο , και δεν ξέρω εάν δει τι έγραψες και σου απαντήσει !
Ναι οκ. Το οτι δεν θ αρεσει σε καποιους η αποψη μας δεν σημαινει οτι δεν θα την πουμε ομως. Ας απαντησει οτι θελει. Δικαιωμα της ειναι να διαφωνει οπως και δικο μου(και δεν το γραφω ειρωνικα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Ναι οκ. Το οτι δεν θ αρεσει σε καποιους η αποψη μας δεν σημαινει οτι δεν θα την πουμε ομως. Ας απαντησει οτι θελει. Δικαιωμα της ειναι να διαφωνει οπως και δικο μου(και δεν το γραφω ειρωνικα)
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μπορώ και συζητάω μαζί της. Είναι τιμή μου χωρίς υπερβολές !
Για αυτό, και όταν μια συζήτηση είναι υγιής οι απόψεις είναι πάντα δέκτες !!
Η ζωή διδάσκει και εμείς ήμαστε μαθητές !!

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom