Νέα

Αγοραίος έρωτας και γάμος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Redmad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.198
Πόντοι
27.261
Δεν ξέρω εάν είμαι ο κατάλληλος για να σε αποτρέψω ..
Εάν πρόσφατα μπήκες στο κλαμπ των παντρεμένων ,που για εμένα είναι πολύ λάθος έκφραση , γιατί συνεχίζεις να ψάχνεται ??
Πώς μπορείς και μετά την αγκαλιάζεις ?
Επειδή πληρώνεις για να έχεις οποία θέλεις ?
Επειδή θεωρεί ότι δεν την απατάς ?
Για σκέψου να σου κάνει τα ίδια ??
Και μην νομίζεις ότι δεν μπορεί !!
Μπορεί και θα το κάνει εάν την παραμελήσεις ! Ν
λαθος παραθεση μαστορα :confused:

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Με αφορμή αυτό το ενδιαφέρον νήμα του αγαπητού μέλους @Redmad μερικές λιαν πρόχειρες σημειώσεις.
Θα παρακαλούσα το μέλος που άνοιξε το νήμα να μην με παρεξηγήσει. Δεν απευθύνομαι σε αυτόν, απλά χρησιμοποιώ το θέμα του για να παραθέσω την άποψή μου.

Σχετικά με το δόγμα: "Ωραίο το σπιτικό φαγητό αλλά άλλη απόλαυση το fastfood"

? Όταν είσαι κάπου, είσαι εκεί ή φεύγεις. Αυτό το ελληνικό "και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη" ποτέ στη ζωή μου δεν το κατανόησα. Μάλλον έχω ανατραφεί τελείως διαφορετικά και έχω φτάσει στα 38 μου να είμαι σκατόφλωρος γιατί θεωρώ οτι αν παντρευτεις δεν πρέπει να κοιτάς αλλού.

? Δεν χρειάζεται να ζεις μια κατάσταση (σαν αυτή του νήματος) για την κρίνεις. Μπορείς να την κρίνεις μέσω της παιδείας, του χαρακτήρα και της ανατροφής σου. Από μικρή ηλικία έλεγα πχ ότι δεν θα καπνίσω ποτέ και το τήρησα. Άρα άκυρη η παπαριά που θα μου τσαμπουνίσει κάποιος λέγοντας "κάτσε να παντρευτείς και θα δεις πως θα γυρνάς από δω και από κει" γιατί πολύ απλά δεν θα γυρνάω - γιατί ούτε ο πατέρας μου γύρναγε ποτέ και το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα και όχι τις συμβουλές - μου το έχει μεταδώσει.

?️ Έχω μία ιδιαίτερα αιρετική άποψη πάνω στο θέμα. Ναι, ίσως είμαι εκτός φιλοσοφίας πολλών από δω.

Όταν μπω, αν μπω ποτέ, μάλλον δύσκολο, στο κλαμπ των παντρεμένων, ποτέ δεν θα ασχοληθώ να κυνηγάω κορασίδες, μάλλον κανενός είδους κορασίδες. Αν το νιώσω τότε απλά θα χωρίσω. Έχω μάθει να πληρώνω τις επιλογές μου σε πολύ σκληρό νόμισμα - γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι να λούζονται τα δικά μου γαμησιάτικα. Είναι ανήθικο και βρωμιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν φανερώνει κανενός είδους ανδρισμό και πολλώ δε μάλλον ανδρεία.

Εδώ ούτε τώρα ασχολούμαι. Μόνο με πληρωμένες πάω πλέον - για να με ελέγχω- και αυτές εξαιρετικά σπάνια. Εκτός αν ο νηματοθέτης ως κορασίδες λογίζει και τις ιερόδουλες - αλλά μάλλον όχι καθώς γράφει για να κρύβει τη βέρα κλπ
Φίλε (με την ευρεία έννοια της λέξης) επειδή είμαστε σχεδόν συνομήλικοι θα σου μιλήσω ευθέως χωρίς πολλές ευγένειες.
Λες κάποια σωστά πράγματα, αλλά λες και πολλές πίπες!
Αρχικά παρομοιάζεις το κάπνισμα με το γαμήσι… μία μορφή εξάρτησης με μία μορφή αρχέγονης ανάγκης… δύο τελείως άσχετα πράγματα!
Επίσης δεν προλαβαίνεις να έρθεις στη θέση μας γιατί είσαι ήδη 38 ετών μαγκούφης. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις μακροχρόνια σχέση/γάμο και να είσαι ηλικιακά στις μεγάλες καύλες σου. Δεν βγαίνουν τα νούμερα! Άρα στη θέση μας δε θα έρθεις ποτέ…
Αναφέρεις τον πατέρα σου για τον οποίο λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν ξέρεις τί έκανε ο άνθρωπος κι ούτε θα στο έλεγε ποτέ (σαν σωστός πατέρας) αν ξενογάμησε κάποια στιγμή στη ζωή του. Αλλά ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο για εκείνον για να μη σου χαλάσω το όνειρο… με ποιο δικαίωμα κατακρίνεις την ανατροφή και παιδεία των υπολοίπων;;;; Γνωρίζεις που και πως μεγαλώσαμε;;; Μας γνωρίζεις προσωπικά;;; Ή μάλλον είσαι εσύ ο κλασικός ελληναράς που είναι πάντα πρώτος στο να κρίνει και να κατακρίνει τον καθένα αλόγιστα;;;
Καλά κάνεις και είσαι πιστός και τα σχετικά που λες για το πως ζεις εσύ τη ζωή σου. Άσε όμως τις κριτικές προς τρίτους… για αυτούς που όντως είναι στο γκρουπ των παντρεμένων και έχουν βιώσει κάποια πράγματα παραπάνω από σένα.
Για να μην αρχίσουμε την όλη συζήτηση για το ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον…

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.725
Πόντοι
2.356
Φίλε (με την ευρεία έννοια της λέξης) επειδή είμαστε σχεδόν συνομήλικοι θα σου μιλήσω ευθέως χωρίς πολλές ευγένειες.
Λες κάποια σωστά πράγματα, αλλά λες και πολλές πίπες!
Αρχικά παρομοιάζεις το κάπνισμα με το γαμήσι… μία μορφή εξάρτησης με μία μορφή αρχέγονης ανάγκης… δύο τελείως άσχετα πράγματα!
Επίσης δεν προλαβαίνεις να έρθεις στη θέση μας γιατί είσαι ήδη 38 ετών μαγκούφης. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις μακροχρόνια σχέση/γάμο και να είσαι ηλικιακά στις μεγάλες καύλες σου. Δεν βγαίνουν τα νούμερα! Άρα στη θέση μας δε θα έρθεις ποτέ…
Αναφέρεις τον πατέρα σου για τον οποίο λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν ξέρεις τί έκανε ο άνθρωπος κι ούτε θα στο έλεγε ποτέ (σαν σωστός πατέρας) αν ξενογάμησε κάποια στιγμή στη ζωή του. Αλλά ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο για εκείνον για να μη σου χαλάσω το όνειρο… με ποιο δικαίωμα κατακρίνεις την ανατροφή και παιδεία των υπολοίπων;;;; Γνωρίζεις που και πως μεγαλώσαμε;;; Μας γνωρίζεις προσωπικά;;; Ή μάλλον είσαι εσύ ο κλασικός ελληναράς που είναι πάντα πρώτος στο να κρίνει και να κατακρίνει τον καθένα αλόγιστα;;;
Καλά κάνεις και είσαι πιστός και τα σχετικά που λες για το πως ζεις εσύ τη ζωή σου. Άσε όμως τις κριτικές προς τρίτους… για αυτούς που όντως είναι στο γκρουπ των παντρεμένων και έχουν βιώσει κάποια πράγματα παραπάνω από σένα.
Για να μην αρχίσουμε την όλη συζήτηση για το ότι ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον…
Προφανώς σε ενόχλησαν οι αλήθειες. Αυτα που αναφέρεις καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που αναφέρω εγώ. Μια χαρά αλήθειες είναι. Σε καταλαβαίνω.

Οι αλήθειες πάντα ενοχλούν. Να είσαι γερός και να είσαι πάντα καλά. Και να θέλεις το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Τα μαγκούφης και τις άλλες ιστορίες είναι για μένα. Εδώ δεν μας για μένα αλλά για αυτούς που δεν έχουν τη μαγκιά να πληρώνουν τις επιλογές τους.

Καλημέρα φίλε. Δεν θα ανοίξω κουβέντα. Έχουμε αλλοτροπο σκέψης. Να έχεις ότι καλύτερο. Καλή συνεχεια

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.457
Πόντοι
3.446
Με αφορμή αυτό το ενδιαφέρον νήμα του αγαπητού μέλους @Redmad μερικές λιαν πρόχειρες σημειώσεις.
Θα παρακαλούσα το μέλος που άνοιξε το νήμα να μην με παρεξηγήσει. Δεν απευθύνομαι σε αυτόν, απλά χρησιμοποιώ το θέμα του για να παραθέσω την άποψή μου.

Σχετικά με το δόγμα: "Ωραίο το σπιτικό φαγητό αλλά άλλη απόλαυση το fastfood"

? Όταν είσαι κάπου, είσαι εκεί ή φεύγεις. Αυτό το ελληνικό "και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη" ποτέ στη ζωή μου δεν το κατανόησα. Μάλλον έχω ανατραφεί τελείως διαφορετικά και έχω φτάσει στα 38 μου να είμαι σκατόφλωρος γιατί θεωρώ οτι αν παντρευτεις δεν πρέπει να κοιτάς αλλού.

? Δεν χρειάζεται να ζεις μια κατάσταση (σαν αυτή του νήματος) για την κρίνεις. Μπορείς να την κρίνεις μέσω της παιδείας, του χαρακτήρα και της ανατροφής σου. Από μικρή ηλικία έλεγα πχ ότι δεν θα καπνίσω ποτέ και το τήρησα. Άρα άκυρη η παπαριά που θα μου τσαμπουνίσει κάποιος λέγοντας "κάτσε να παντρευτείς και θα δεις πως θα γυρνάς από δω και από κει" γιατί πολύ απλά δεν θα γυρνάω - γιατί ούτε ο πατέρας μου γύρναγε ποτέ και το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα και όχι τις συμβουλές - μου το έχει μεταδώσει.

?️ Έχω μία ιδιαίτερα αιρετική άποψη πάνω στο θέμα. Ναι, ίσως είμαι εκτός φιλοσοφίας πολλών από δω.

Όταν μπω, αν μπω ποτέ, μάλλον δύσκολο, στο κλαμπ των παντρεμένων, ποτέ δεν θα ασχοληθώ να κυνηγάω κορασίδες, μάλλον κανενός είδους κορασίδες. Αν το νιώσω τότε απλά θα χωρίσω. Έχω μάθει να πληρώνω τις επιλογές μου σε πολύ σκληρό νόμισμα - γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι να λούζονται τα δικά μου γαμησιάτικα. Είναι ανήθικο και βρωμιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν φανερώνει κανενός είδους ανδρισμό και πολλώ δε μάλλον ανδρεία.

Εδώ ούτε τώρα ασχολούμαι. Μόνο με πληρωμένες πάω πλέον - για να με ελέγχω- και αυτές εξαιρετικά σπάνια. Εκτός αν ο νηματοθέτης ως κορασίδες λογίζει και τις ιερόδουλες - αλλά μάλλον όχι καθώς γράφει για να κρύβει τη βέρα κλπ
χαίρομαι που δεν σκέφτομαι μόνο εγώ έτσι...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.725
Πόντοι
2.356
χαίρομαι που δεν σκέφτομαι μόνο εγώ έτσι...

Σε ευχαριστώ

Ο άλλος από πάνω έκανε ολόκληρο κήρυγμα σε ακατάληπτα βάζοντας και φάτσα αγριεμενη. Δηλαδή έλεος ορισμένοι. Εν τω μεταξύ ότι λέει είναι ό,τι να ναι...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.563
Πόντοι
3.556
Καλημέρα στην παρέα :hi: Ας παραθέσω και την προσωπική μου άποψη αν και σίγουρα αρκετοί θα διαφωνήσουν ! Έχοντας φτάσει τα 39 και έχοντας βάλει και λίγο μυαλό στο κεφάλι μου νομίζω οτι το θέμα του γάμου αποτελεί κάτι σημαντικό στην ζωή μου ! Φυσικά αν κάποια στιγμή παντρευτώ, ο αγοραίος έρωτας θα αποτελέσει παρελθόν και μια ωραία ανάμνηση.Φυσικά δεν θα παντρευτώ γιατί θέλω να κάνω παιδιά (όχι οτι δεν μου αρέσει η οικογένεια) αλλά απο αγάπη ! Νομίζω οτι η έννοια του γάμου έχει να κάνει με την ψυχική ένωση δυο ανθρώπων και όχι την σωματική. Οταν ένα ζευγάρι ''συνδέεται εγκεφαλικά, συναισθηματικά αλλά και σωματικά η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική και δεν μπορεί να συγκριθέι με τίποτα, ξέρω ζω σε άλλη εποχή και ίσως να ακούγονται γραφικά όλα αυτά, αλλά το πιστεύω ! Οντας ελεύθερος μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαι κάπως γεμάτος από διάφορα πράγματα που έχω ζήσει και κάνει.Επίσης καλό είναι να σεβόμασται το έτερον ήμισυ, άλλωστε και εμείς ζητάμε τον αντίστοιχο σεβασμό . Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να ''θίξω'' ή να''προσβάλλω'' κάποιον που λειτουργεί διαφορετικά , ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.457
Πόντοι
3.446
Σε ευχαριστώ

Ο άλλος από πάνω έκανε ολόκληρο κήρυγμα σε ακατάληπτα βάζοντας και φάτσα αγριεμενη. Δηλαδή έλεος ορισμένοι. Εν τω μεταξύ ότι λέει είναι ό,τι να ναι...
o κάθε ένας μας έχει της ιδέες του και την στάση ζωής που θεωρεί σωστή. συμφωνώ με κατι με κάποιον/καποια;; χαίρομαι να ανταλαξω κουβέντες, δεν συμφωνω;; ιδικά εδώ μέσα που όλοι είμαστε με ... παρατσούκλι και σε άλλα θέματα γαυγιζουμε αλλά στην πραγματική ζωή πολυ πιθανόν νιαουριζουμε, δεν ασχολούμαι.. ούτε θα επιβάλλω με (φωνές) την δικιά μου αλήθεια, ούτε θα χάσω χρόνο για κάτι άλλο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.725
Πόντοι
2.356
o κάθε ένας μας έχει της ιδέες του και την στάση ζωής που θεωρεί σωστή. συμφωνώ με κατι με κάποιον/καποια;; χαίρομαι να ανταλαξω κουβέντες, δεν συμφωνω;; ιδικά εδώ μέσα που όλοι είμαστε με ... παρατσούκλι και σε άλλα θέματα γαυγιζουμε αλλά στην πραγματική ζωή πολυ πιθανόν νιαουριζουμε, δεν ασχολούμαι.. ούτε θα επιβάλλω με (φωνές) την δικιά μου αλήθεια, ούτε θα χάσω χρόνο για κάτι άλλο.
Εγώ, αν με παρακολουθήσεις σε νήματα, μιλάω σαν να μην έχω παρατσούκλι. Δίκαια. Ναι θα γελάσω. Αλλά είμαι σοβαρός. Δεν είναι μομφή για τον παραπάνω φίλο απλά εγώ έτσι είμαι.

Ο φίλος απλά μάλλον έχει κάποιο θέμα και ενοχλήθηκε. Είπε επιθετικά την άποψη του. Είναι δεκτή άσχετα αν δεν συμφωνώ.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.457
Πόντοι
3.446
Καλημέρα στην παρέα :hi: Ας παραθέσω και την προσωπική μου άποψη αν και σίγουρα αρκετοί θα διαφωνήσουν ! Έχοντας φτάσει τα 39 και έχοντας βάλει και λίγο μυαλό στο κεφάλι μου νομίζω οτι το θέμα του γάμου αποτελεί κάτι σημαντικό στην ζωή μου ! Φυσικά αν κάποια στιγμή παντρευτώ, ο αγοραίος έρωτας θα αποτελέσει παρελθόν και μια ωραία ανάμνηση.Φυσικά δεν θα παντρευτώ γιατί θέλω να κάνω παιδιά (όχι οτι δεν μου αρέσει η οικογένεια) αλλά απο αγάπη ! Νομίζω οτι η έννοια του γάμου έχει να κάνει με την ψυχική ένωση δυο ανθρώπων και όχι την σωματική. Οταν ένα ζευγάρι ''συνδέεται εγκεφαλικά, συναισθηματικά αλλά και σωματικά η εμπειρία είναι τελείως διαφορετική και δεν μπορεί να συγκριθέι με τίποτα, ξέρω ζω σε άλλη εποχή και ίσως να ακούγονται γραφικά όλα αυτά, αλλά το πιστεύω ! Οντας ελεύθερος μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαι κάπως γεμάτος από διάφορα πράγματα που έχω ζήσει και κάνει.Επίσης καλό είναι να σεβόμασται το έτερον ήμισυ, άλλωστε και εμείς ζητάμε τον αντίστοιχο σεβασμό . Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να ''θίξω'' ή να''προσβάλλω'' κάποιον που λειτουργεί διαφορετικά , ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί:hi:
αυτό ακριβώς Τζιμακο ?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.725
Πόντοι
2.356
Εγώ αδερφέ στα 38 ήδη νιώθω ότι έχω αργήσει να παντρευτώ. Άσχετο απλώς το αναφερω

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690
αφου "μπηκες" στο κλαμπ παντρεμενων οπως λες, δηλαδη προσφατα, γιατι να πας αλλου και οχι να μεινεις με τη γυναικουλα σου η' τα ιδια κανει και η γυναικα σου μηπως... παει και με αλλους ?
Το ότι το συγκεκριμένο post είχε εισπράξει like ακόμα και από την (καλή επαγγελματία ομολογουμένως) Μελίνα με ξεπερνάει :confused:. Κορίτσια ξέρετε ότι τουλάχιστον η μισή πελατεία σας είναι παντρεμένοι, έτσι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: cursed

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.529
Πόντοι
456
Γενικά τις ηλεκτρονικές αντιπαραθέσεις τις βαριέμαι γι' αυτό και αποσύρομαι διακριτικά.

Από την άλλη αυτή η ηθικολογία που κατά καιρούς ξεσπά σε ένα site σαν το bou με ξεπερνά.

Όπως ο διαχωρισμός σε ανήθικους, αμαρτωλούς (παντρεμένους) και ηθικούς, αναμάρτητους ανύπαντρους (ες).

Η Μελίνα δυστυχώς πρωτοστατεί κατά καιρούς στα κηρύγματα ηθικής.

Έτσι από περιέργεια την πιθανότητα κάποιος να είναι ελευθεριακός ως στάση ζωής την έχετε σκεφτεί.

Ή η κοσμοθεωρία του να πλησιάζει το "Προς την ελευθερία στον έρωτα" του Φουριέ.

Ή όλοι πρέπει να συνταχθούμε με το προτεσταντικό σύστημα ηθικής των ηθικολογούντων.

OP
OP
Redmad

Redmad

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Κριτικές
7
Like
246
Πόντοι
281
λοιπο νιαμου εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε:headbaning1: αλλο η οικογενεια ο γάμος η πατρότητα και αλλο το γαμησι. μάθετε μπαλίτσα:takethis::takethis::takethis:

ο σωστος ο αντρας ο αρσενικός ο νοικοκυρης φροντίζει την φαμίλια και τα εχει ολα σε τάξη. δινει αγαπη και φράγκα και ιδρωτα. παντα γαμαει τη γυναικα του με πάθος και την εχει κορώνα στο κεφαλι του:zfuck::fuck1:

και πανω απολα να πουμε ειναι και προτυπο για τα παιδια:coffee:

αλλο τονα αλλο ταλλο ομως :erection:

καθε τοσο ψωνίζει να αλλάζει τον αερα του γιατι καθε μερα μακαρόνια θα τα βαρεθείς:alivedick::alivedick::alivedick:

αγαπη και πουτσα και γλυφομουνι αγαπησιάρικο μονο στη σύζυγο ?

βιζιτες και λαδοκορες στεγνη πουτσα και χαβαλές :takethis::takethis::takethis:

στα ισα κουφάλες

και μην κρίνετε για να μη κριθείτε
Ωραίος και συνάμα απάντησες αντί για μένα...!!!

• Like
OP
OP
Redmad

Redmad

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Κριτικές
7
Like
246
Πόντοι
281
Εγώ έκανα μία απλή ερώτηση για την όλη διαδικασία.Εννοείται πως αν είσαι του χώρου γνωρίζεις πως οι 8/10 πελάτες του αγοραίου έρωτα έχουν σχέση/γάμο.
Είναι υποκριτικό πιστεύω μια κοπέλα του "χώρου" να κρίνει καθότι πρέπει ναναι επαγγελματίας εκτός αν είναι χομπίστρια ή εθελόντρια. Με τη λογική της θαχε χάσει το 80% των πελατών της αν την άκουγαν.
Γιατί ορισμένοι μπερδεύετε την αγάπη με το "πάθος";

• Like

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.198
Πόντοι
27.261
Το ότι το συγκεκριμένο post είχε εισπράξει like ακόμα και από την (καλή επαγγελματία ομολογουμένως) Μελίνα με ξεπερνάει :confused:. Κορίτσια ξέρετε ότι τουλάχιστον η μισή πελατεία σας είναι παντρεμένοι, έτσι;
μαλλον αυτο που εννοω μονο η μελινα το καταλαβαινει :confused: ...η' απλα κανετε τον αλεκο.
παρολα αυτα, ακομα περιμενω απαντηση για το 2ο σκελος.

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690
Ηθικολόγοι φίλοι μου, θα έχετε σκεφθεί ασφαλώς ότι και "ελεύθερος" να είσαι, εξακολουθεί να είναι "ανήθικο" να "πηγαίνεις" με πόρνες και με τα χρήματά σου να συντηρείς τα κυκλώματα πορνείας ε;
Τί, τότε είναι ηθικό και γίνεται ανήθικο μόνο όταν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος; Βρε βρε τί ωραία που είναι να βάζουμε το ηθικόμετρο όπου μας βολεύει και να κουνάμε και το δάκτυλο ως άσπιλοι στους άλλους. Εφόσον όλοι κάνουμε εκπτώσεις στην ηθική μας, ας μην κρίνουμε. Κυρίως ας μην κρίνουμε ανθρώπους που τελούν σε διαφορετική κατάσταση απο τη δική μας. Είναι τουλάχιστον αφελές.

Η Μελίνα, άραγε ,αν ήξερε ότι ένας πελάτης είναι παντρεμένος θα αρνείτο να του προσφέρει τις υπηρεσίες της; Τί, όχι; Κατακρίνει την επιλογή του να "ξενοπηδήξει", αλλά τα λεφτάκια του τα δέχεται ευχαρίστως δηλαδή; Τί ωραία!

Το αν θα θέλαμε να κάνει και η γυναίκα μας το ίδιο, θέλει απάντηση; Μήπως είστε και feminazi τύποι μου;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Με το συμπάθιο δεν έχεις ιδέα για το τι μιλάς. Και λογικό αφού δεν έχεις φτάσει σε σημείο να παντρευτείς και να μείνεις χρόνια με την ίδια γυναίκα.

Αλλιώς θα καταλάβαινες ότι άλλο η αγάπη που μπορείς να έχεις για τη σύντροφό/γυναίκα σου και άλλο αν θες να ρίξεις έναν πούτσο σε κανένα μουνάκι.
Είναι 2 διαφορετικά πράγματα και η κάθε περίσταση καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Οι ηθικολογοι συνηθως ειναι
1) Αποτυχημενα ναυαγια της ζωης,που κατα βαθος ζηλευουν οτι καποιοι ανθρωποι μπορουν να γαμανε ειτε παντρεμενοι, ειτε ανυπαντροι.
2) Καμμενες πουτανες(πολλες φορες απ την πολυ κοκα κολα δυστυχως) που προσπαθουν να πουλησουν καθωσπρεπισμο κοροιδευοντας τον ιδιο τους τον εαυτο κυριως.
3) Χοντρες κυρακατινες που δεν τις γαμει ουτε ο αντρας τους
4) Μικροτσουτσουνοι που ουτε κωλο δεν μπορουν να παρουν γιατι εχουν τοσο μικρη ψωλη που ουτε γι αυτο δεν τους καθονται οι γυναικες.
5)Παρακλαδια των παραπανω κατηγοριων.
6)Ειλικρινεις ανιδεοι μαλακες που δεν εχουν κατσει σε σχεση με γυναικα ποτε πανω απο 2 χρονια και εχουν και αποψη.
7) Παντρεμενοι τρομπες που παντρευτηκαν απο προξενιο με καποια γυναικα, η γυναικα ομως ξυπνησε και τρωει τις πουτσες που της αξιζει και αυτοι προσπαθουν να την κρατησουν μεσα απο τυπολατρειες,αντι να την ξεσκισουν στο πηδημα να το χαρει κι αυτη κι αυτος,αλλα ειπαμε οι τυποι ειναι τρομπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom