You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγοραίος έρωτας και γάμος...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Redmad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 552
- Πόντοι
- 96
Εγω την βγαζω για να ειμαι σιγουρος.Έχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.198
- Πόντοι
- 27.261
αφου "μπηκες" στο κλαμπ παντρεμενων οπως λες, δηλαδη προσφατα, γιατι να πας αλλου και οχι να μεινεις με τη γυναικουλα σου η' τα ιδια κανει και η γυναικα σου μηπως... παει και με αλλους ?Έχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
Redmad
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 246
- Πόντοι
- 281
Γτ ωραίο είναι και το "σπιτικό" φαί αλλά άλλη απόλαυση είναι το fast food...αφου "μπηκες" στο κλαμπ παντρεμενων οπως λες, δηλαδη προσφατα, γιατι να πας αλλου και οχι να μεινεις με τη γυναικουλα σου η' τα ιδια κανει και η γυναικα σου μηπως... παει και με αλλους ?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.198
- Πόντοι
- 27.261
για το 2ο σκελος κατι?Γτ ωραίο είναι και το "σπιτικό" φαί αλλά άλλη απόλαυση είναι το fast food...
Βγαλτη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Μονο μην τη χασεις.Έχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 2.356
Έχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
Με αφορμή αυτό το ενδιαφέρον νήμα του αγαπητού μέλους @Redmad μερικές λιαν πρόχειρες σημειώσεις.
Θα παρακαλούσα το μέλος που άνοιξε το νήμα να μην με παρεξηγήσει. Δεν απευθύνομαι σε αυτόν, απλά χρησιμοποιώ το θέμα του για να παραθέσω την άποψή μου.
Σχετικά με το δόγμα: "Ωραίο το σπιτικό φαγητό αλλά άλλη απόλαυση το fastfood"
? Όταν είσαι κάπου, είσαι εκεί ή φεύγεις. Αυτό το ελληνικό "και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη" ποτέ στη ζωή μου δεν το κατανόησα. Μάλλον έχω ανατραφεί τελείως διαφορετικά και έχω φτάσει στα 38 μου να είμαι σκατόφλωρος γιατί θεωρώ οτι αν παντρευτεις δεν πρέπει να κοιτάς αλλού.
? Δεν χρειάζεται να ζεις μια κατάσταση (σαν αυτή του νήματος) για την κρίνεις. Μπορείς να την κρίνεις μέσω της παιδείας, του χαρακτήρα και της ανατροφής σου. Από μικρή ηλικία έλεγα πχ ότι δεν θα καπνίσω ποτέ και το τήρησα. Άρα άκυρη η παπαριά που θα μου τσαμπουνίσει κάποιος λέγοντας "κάτσε να παντρευτείς και θα δεις πως θα γυρνάς από δω και από κει" γιατί πολύ απλά δεν θα γυρνάω - γιατί ούτε ο πατέρας μου γύρναγε ποτέ και το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα και όχι τις συμβουλές - μου το έχει μεταδώσει.
?️ Έχω μία ιδιαίτερα αιρετική άποψη πάνω στο θέμα. Ναι, ίσως είμαι εκτός φιλοσοφίας πολλών από δω.
Όταν μπω, αν μπω ποτέ, μάλλον δύσκολο, στο κλαμπ των παντρεμένων, ποτέ δεν θα ασχοληθώ να κυνηγάω κορασίδες, μάλλον κανενός είδους κορασίδες. Αν το νιώσω τότε απλά θα χωρίσω. Έχω μάθει να πληρώνω τις επιλογές μου σε πολύ σκληρό νόμισμα - γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι να λούζονται τα δικά μου γαμησιάτικα. Είναι ανήθικο και βρωμιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν φανερώνει κανενός είδους ανδρισμό και πολλώ δε μάλλον ανδρεία.
Εδώ ούτε τώρα ασχολούμαι. Μόνο με πληρωμένες πάω πλέον - για να με ελέγχω- και αυτές εξαιρετικά σπάνια. Εκτός αν ο νηματοθέτης ως κορασίδες λογίζει και τις ιερόδουλες - αλλά μάλλον όχι καθώς γράφει για να κρύβει τη βέρα κλπ
Τελευταία τροποποίηση:
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 2.356
Ναι, προφανώς αντιλαμβάνεσαι, και εσύ και ο κάθε νοήμων, πως χέστηκαν τόσο αυτός όσο και οι "κορασίδες" της Φυλής που θα δουν τη βέρα. Για αυτό το άφησα ως πολύ μικρό ενδεχόμενο.Οπως το διαβασα νομιζω εννοει για μπουρδελοτσαρκα στην φυλης πχ χαχαχα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.990
- Πόντοι
- 3.656
εγώ θα σου πρότεινα να μην φοράς βέρα. Υπάρχει πιθανότητα να σε σταμπάρουν και να σε ψάξουν προκειμένου να σε εκβιάσουν. Δήλωνε πρόσφατα χωρισμένοςΈχω απορία μιας και μπήκα στο κλαμπ των παντρεμένων...Όταν πάτε για "κυνήγι" φοράτε την βέρα σας;..Σας την "λένε" οι κορασίδες;
teleutaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 264
- Πόντοι
- 280
Νομίζω ότι ο τίτλος του νήματος ξεκάθαριζει σαφέστατα σε τι αναφέρεται ο νηματοθέτης αφού μιλάει για Αγοραίο Έρωτα.
Οπότε το κατεβατό του Μενεδήμου είναι εκτός θέματος. Αν πάλι (που δεν το νομίζω) θεωρεί ότι όταν παντρεύεσαι πρέπει να σταματήσεις τον αγοραίο έρωτα, εδώ έχω πολύ σοβαρές ενστάσεις.
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας και να απαντήσω στη αρχική ερωτήση: όχι, δεν ασχολούμαι καθόλου με την βέρα. Αν τύχει και την έχω φορεμένη, συνεχίζω να τη φοράω και κατά τη διάρκεια της "επίσκεψης".
Οπότε το κατεβατό του Μενεδήμου είναι εκτός θέματος. Αν πάλι (που δεν το νομίζω) θεωρεί ότι όταν παντρεύεσαι πρέπει να σταματήσεις τον αγοραίο έρωτα, εδώ έχω πολύ σοβαρές ενστάσεις.
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας και να απαντήσω στη αρχική ερωτήση: όχι, δεν ασχολούμαι καθόλου με την βέρα. Αν τύχει και την έχω φορεμένη, συνεχίζω να τη φοράω και κατά τη διάρκεια της "επίσκεψης".
Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Με αφορμή αυτό το ενδιαφέρον νήμα του αγαπητού μέλους @Redmad μερικές λιαν πρόχειρες σημειώσεις.
Θα παρακαλούσα το μέλος που άνοιξε το νήμα να μην με παρεξηγήσει. Δεν απευθύνομαι σε αυτόν, απλά χρησιμοποιώ το θέμα του για να παραθέσω την άποψή μου.
? Όταν είσαι κάπου, είσαι εκεί ή φεύγεις. Αυτό το ελληνικό "και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη" ποτέ στη ζωή μου δεν το κατανόησα. Μάλλον έχω ανατραφεί τελείως διαφορετικά και έχω φτάσει στα 38 μου να είμαι σκατόφλωρος γιατί θεωρώ οτι αν παντρευτεις δεν πρέπει να κοιτάς αλλού.
? Δεν χρειάζεται να ζεις μια κατάσταση (σαν αυτή του νήματος) για την κρίνεις. Μπορείς να την κρίνεις μέσω της παιδείας, του χαρακτήρα και της ανατροφής σου. Από μικρή ηλικία έλεγα πχ ότι δεν θα καπνίσω ποτέ και το τήρησα. Άρα άκυρη η παπαριά που θα μου τσαμπουνίσει κάποιος λέγοντας "κάτσε να παντρευτείς και θα δεις πως θα γυρνάς από δω και από κει" γιατί πολύ απλά δεν θα γυρνάω - γιατί ούτε ο πατέρας μου γύρναγε ποτέ και το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα και όχι τις συμβουλές - μου το έχει μεταδώσει.
?️ Έχω μία ιδιαίτερα αιρετική άποψη πάνω στο θέμα. Ναι, ίσως είμαι εκτός φιλοσοφίας πολλών από δω.
Όταν μπω, αν μπω ποτέ, μάλλον δύσκολο, στο κλαμπ των παντρεμένων, ποτέ δεν θα ασχοληθώ να κυνηγάω κορασίδες, μάλλον κανενός είδους κορασίδες. Αν το νιώσω τότε απλά θα χωρίσω. Έχω μάθει να πληρώνω τις επιλογές μου σε πολύ σκληρό νόμισμα - γιατί δεν μου φταίνε οι άλλοι να λούζονται τα δικά μου γαμησιάτικα. Είναι ανήθικο και βρωμιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν φανερώνει κανενός είδους ανδρισμό και πολλώ δε μάλλον ανδρεία.
Εδώ ούτε τώρα ασχολούμαι. Μόνο με πληρωμένες πάω πλέον - για να με ελέγχω- και αυτές εξαιρετικά σπάνια. Εκτός αν ο νηματοθέτης ως κορασίδες λογίζει και τις ιερόδουλες - αλλά μάλλον όχι καθώς γράφει για να κρύβει τη βέρα κλπ
Αξίζεις κάθε σεβασμό... Τέλος!
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Αξίζεις κάθε σεβασμό... Τέλος!
υπερβολές...όντως οι πιο πολλοί παντρεύονται-κάνουν σχέσεις-απατούν, έρμαιο των στιγμιαίων ενστίκτων τους
αλλά μπορείς να είσαι πιστός και με εναλλακτικό τρόπο - αρκεί να βασανίζεσαι ισοβίως
Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πιστός με το ζόρι, απλά μένεις μόνος επιλέγοντας τον αγοραίο έρωτα και δεν παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου...υπερβολές...όντως οι πιο πολλοί παντρεύονται-κάνουν σχέσεις-απατούν, έρμαιο των στιγμιαίων ενστίκτων τους
αλλά μπορείς να είσαι πιστός και με εναλλακτικό τρόπο - αρκεί να βασανίζεσαι ισοβίως
Οι άντρες που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους, εννοείται πως αξίζουν σεβασμό.
Τόσο απλό...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.870
- Πόντοι
- 3.846
Το βρίσκω το ποστ τελείως άκυρο.
Να βγάλεις τη βέρα γιατί;
Θα στην πει η πληρωμένη γκόμενά για κάτι, την στιγμή που πληρώνεται για σεξ;
Από πού και ως πού ;
Για αυτό και για ότι άλλο μπορείς να απορείς, δεν έχεις να περιμένεις κάτι να σου πει αυτή.
Άσε που ρισκάρεις να ξεχάσεις να τη βάλεις πίσω και καρφώνεσαι έτσι.
Να βγάλεις τη βέρα γιατί;
Θα στην πει η πληρωμένη γκόμενά για κάτι, την στιγμή που πληρώνεται για σεξ;
Από πού και ως πού ;
Για αυτό και για ότι άλλο μπορείς να απορείς, δεν έχεις να περιμένεις κάτι να σου πει αυτή.
Άσε που ρισκάρεις να ξεχάσεις να τη βάλεις πίσω και καρφώνεσαι έτσι.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 2.356
Σας ευχαριστώ.Αξίζεις κάθε σεβασμό... Τέλος!
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.773
- Πόντοι
- 3.556
λοιπο νιαμου εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε αλλο η οικογενεια ο γάμος η πατρότητα και αλλο το γαμησι. μάθετε μπαλίτσα
ο σωστος ο αντρας ο αρσενικός ο νοικοκυρης φροντίζει την φαμίλια και τα εχει ολα σε τάξη. δινει αγαπη και φράγκα και ιδρωτα. παντα γαμαει τη γυναικα του με πάθος και την εχει κορώνα στο κεφαλι του
και πανω απολα να πουμε ειναι και προτυπο για τα παιδια
αλλο τονα αλλο ταλλο ομως
καθε τοσο ψωνίζει να αλλάζει τον αερα του γιατι καθε μερα μακαρόνια θα τα βαρεθείς
αγαπη και πουτσα και γλυφομουνι αγαπησιάρικο μονο στη σύζυγο ?
βιζιτες και λαδοκορες στεγνη πουτσα και χαβαλές
στα ισα κουφάλες
και μην κρίνετε για να μη κριθείτε
ο σωστος ο αντρας ο αρσενικός ο νοικοκυρης φροντίζει την φαμίλια και τα εχει ολα σε τάξη. δινει αγαπη και φράγκα και ιδρωτα. παντα γαμαει τη γυναικα του με πάθος και την εχει κορώνα στο κεφαλι του
και πανω απολα να πουμε ειναι και προτυπο για τα παιδια
αλλο τονα αλλο ταλλο ομως
καθε τοσο ψωνίζει να αλλάζει τον αερα του γιατι καθε μερα μακαρόνια θα τα βαρεθείς
αγαπη και πουτσα και γλυφομουνι αγαπησιάρικο μονο στη σύζυγο ?
βιζιτες και λαδοκορες στεγνη πουτσα και χαβαλές
στα ισα κουφάλες
και μην κρίνετε για να μη κριθείτε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Δεν ξέρω εάν είμαι ο κατάλληλος για να σε αποτρέψω ..αφου "μπηκες" στο κλαμπ παντρεμενων οπως λες, δηλαδη προσφατα, γιατι να πας αλλου και οχι να μεινεις με τη γυναικουλα σου η' τα ιδια κανει και η γυναικα σου μηπως... παει και με αλλους ?
Εάν πρόσφατα μπήκες στο κλαμπ των παντρεμένων ,που για εμένα είναι πολύ λάθος έκφραση , γιατί συνεχίζεις να ψάχνεται ??
Πώς μπορείς και μετά την αγκαλιάζεις ?
Επειδή πληρώνεις για να έχεις οποία θέλεις ?
Επειδή θεωρεί ότι δεν την απατάς ?
Για σκέψου να σου κάνει τα ίδια ??
Και μην νομίζεις ότι δεν μπορεί !!
Μπορεί και θα το κάνει εάν την παραμελήσεις ! Ν
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
ΕίσαιΑξίζεις κάθε σεβασμό... Τέλος!
Είσαι μάγκας φίλε μου !!!Αξίζεις κάθε σεβασμό... Τέλος!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.725
- Πόντοι
- 2.356
όλα στη ζωή έχουν ένα κόστος, εγώ το πληρώνω έχοντας απόψεις σαν τη παραπάνω - και είμαι περήφανος γι αυτό.Με αφορμή αυτό το ενδιαφέρον νήμα του αγαπητού μέλους @Redmad μερικές λιαν πρόχειρες σημειώσεις.
Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Εγώ είμαι ο φίλος σου ρε? ?Είσαι
Είσαι μάγκας φίλε μου !!!
Γιατί στο δικό μου σχόλιο απάντησες μη σε χ#σω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61