Από ποιο σημείο των entries μου έβγαλες το συμπέρασμα ότι "βλάφθηκε το κοινωνικό του κύρος" και ότι "το ξεφτύλισα";
Το ότι ο άνθρωπος αγαπούσε βαθειά το το μουνί της Lola, της Noel, της Ana, της Isabella, της Μαρίνας, της Alexx, της Alice και όλων των άλλων πουτάνων που πηδούσε πολλάκις εντός της εβδομάδος είναι αδιαμφισβήτητο. Το ότι οι πουτάνες αυτές ήταν μέσα στο μυαλό του, έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιες απ' αυτές στις οποίες πήγαινε και ξαναπήγαινε και ότι πλήρωνε τα κέρατά του για το Girlfriend Experience είναι αποδεδειγμένο.
Τώρα αν μέσα σε όλα αυτά, ο άνθρωπος αυτός αγαπούσε κι εμένα, τότε ...Φίλε, φυλάξου απ' αυτούς που σ' αγαπάνε!!! Ίσως τελικά αυτοί μπορούν να σου κάνουν μεγαλύτερο κακό από τους εχθρούς σου!
Εσύ θα πρότεινες δηλαδή να μην έχω πρόβλημα για τις άπειρες πουτάνες που έχει πηδήξει, επειδή με αγαπάει; Να υποθέσω ότι η φίλη σου πηδιέται ασύστολα με ό,τι κινείται αλλά εσύ είσαι μαζί της γιατί την αγαπάς;
Διάβασα επίσης με ενδιαφέρον σήμερα το thread με τίτλο "Barone τέλος" το οποίο νομίζω ότι συνδέεται με το θέμα που έθεσα.