Νέα

Αγορά Mercedes

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
νομιζω πως η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη...εαν ψαξεις θα βρεις και πιο φτηνες!!!!!οσο για την εφορια μην σε αγχωνει το τεκμηριο θα ειναι πολυ πιο μικρο απο το σημερινο εαν την αγορασεις σε 45 ημερες απο σημερα δλδ 1/1/2013 γυρω στα 4 χιλ € αρκει βεβαια να εχεις εσυ ή καποιος δικος σου απο την οικογενεια να πληρωση την εφορια απο το τεκμηριο που σου επαναλαμβωνω δεν ειναι πολλα χρηματα σε 45 ημερες απο σημερα.....περιμενε αν θελεις να δεις και το νεο φορολογικο που θα ψηφιστει την αλλη εβδομαδα και για ακριβη ποσα τεκμηριων και εφοριας τα ξανα λεμε  με λεπτομερια cents

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Άν θέλετε ανοιχτό διθέσιο σας προτείνω το Mazda MX 5.

Θα το βρείτε στο ένα τρίτο (περίπου) της τιμής που αναγράφετε.

Άν πάλι θέλετε Mercedes... Γούστα είναι αυτά... Αρκεί να έχετε υπ΄όψιν σας ότι τα "γούστα" κοστίζουν.
Συμφωνω απολυτα...Δεν υπαρχει καλυτερο αμαξι σε αυτην την κατηγορια.Ευχαριστο στην οδηγηση,οικονομικο,ωραιο εμφανισιακα,πισωκουνα χωρις ηλεκτρονικους περιοριστες και μαλακιες οπως εχει η μαλακια η μερσεντες...Με ενα 5ακι παιρνεις πολυ καλο αυτοκινητο και ειναι και σχολειο στην πισωκινητη οδηγηση...Πιστεψε με,αυτο που εχω τωρα ειναι το 2ο,αλλωστε το λεει και το nick μου...
Θα ξεχασεις οτι εχεις αυτοκινητο,δε ζηταει τιποτα ποτε!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συμφωνω απολυτα...Δεν υπαρχει καλυτερο αμαξι σε αυτην την κατηγορια.Ευχαριστο στην οδηγηση,οικονομικο,ωραιο εμφανισιακα,πισωκουνα χωρις ηλεκτρονικους περιοριστες και μαλακιες οπως εχει η μαλακια η μερσεντες...Με ενα 5ακι παιρνεις πολυ καλο αυτοκινητο και ειναι και σχολειο στην πισωκινητη οδηγηση...Πιστεψε με,αυτο που εχω τωρα ειναι το 2ο,αλλωστε το λεει και το nick μου...

τα mx5 δεν ειναι αυτοκινητο. ειναι αυτοκινητακι. παιχνιδι για παιδια. ακου κει το καλυτερο στην κατηγορια  :S

υ.γ. αντρας πανω απο 1.82 δεν χωραει καλα καλα μεσα. εγω που ειμαι 1.88 με τιποτα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
αμα τα χεις τα φραγκα αγορι μου παρτο , κανε την καβλα σου και βλεπεις για αυριο ... μια φορα ζουμε ! οι υπολοιποι που δουλευουμε απο τα 16 τι καταφεραμε ? να παρουμε ( και αν τα καταφερουμε )συνταξη στα 67  , π ο υ τ α ν α   ο λ α   λ ο ι π ο ν!!
ΑΡΧΗΓΕ ξυπνας μεσα μου το κτηνος λεμε!ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ και θα με αναγκασεις να ψηφισω!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
τα mx5 δεν ειναι αυτοκινητο. ειναι αυτοκινητακι. παιχνιδι για παιδια. ακου κει το καλυτερο στην κατηγορια  :S

υ.γ. αντρας πανω απο 1.82 δεν χωραει καλα καλα μεσα. εγω που ειμαι 1.88 με τιποτα.
ΤΟ μχ-5 αρχες 90ς ηταν το αμαξι του μπαρμαν που σεβοταν τον εαυτο του....ΤΡΕΛΟ παιχνιδι λεμε,αλλο αν δε χωραγαμε μεσα με την καμια...εχω παει ταξιδι 3 ωρες με φιλου και στα μισα τον ειπα να ανοιξει την κουκουλα,ξεκαπωτο παντως κωλοελεγε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
σωστος!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τα mx5 δεν ειναι αυτοκινητο. ειναι αυτοκινητακι. παιχνιδι για παιδια. ακου κει το καλυτερο στην κατηγορια  :S

Μην το παρεις τοτε...Εσυ με τετοιο υψος δε χωρας σε πολλα αυτης της κατηγοριας...Αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να κρινεις.Ειχα κ αλλα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας και εχω μετρο συγκρισης.
Πανω απο 1.000.000 mx5 που εχουν πουληθει κατι σημαινει.Κανενα αλλο αυτοκινητο αυτου του segment δεν πιανει αυτο το νουμερο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΤΟ μχ-5 αρχες 90ς ηταν το αμαξι του μπαρμαν που σεβοταν τον εαυτο του....ΤΡΕΛΟ παιχνιδι λεμε,αλλο αν δε χωραγαμε μεσα με την καμια...εχω παει ταξιδι 3 ωρες με φιλου και στα μισα τον ειπα να ανοιξει την κουκουλα,ξεκαπωτο παντως κωλοελεγε!

εγω μια φορα προσπαθησα να μπω μεσα και δεν εκατσα ουτε ενα δευτερολεπτο ακινητος. οπως μπηκα βγηκα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην το παρεις τοτε...Εσυ με τετοιο υψος δε χωρας σε πολλα αυτης της κατηγοριας...Αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να κρινεις.Ειχα κ αλλα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας και εχω μετρο συγκρισης.
Πανω απο 1.000.000 mx5 που εχουν πουληθει κατι σημαινει.Κανενα αλλο αυτοκινητο αυτου του segment δεν πιανει αυτο το νουμερο...

τη γνωμη μας λεμε ρε τυπε μη το παιρνεις και κατακαρδα. ειπα μια υποκειμενικη αποψη και μια αντικειμενικη (υψος).
να μη ξερει το παιδι?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
εγω μια φορα προσπαθησα να μπω μεσα και δεν εκατσα ουτε ενα δευτερολεπτο ακινητος. οπως μπηκα βγηκα.
:2funny:μη ξηγιεσαι ρε,καλοκαιρακι με κουκουλα κατω και καθιστος λιγο με καμαρι(αγγουρωτος) αντεχες κανα 25λεπτο στην παραλιακη!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τωρα αυτο τι να λεει. και το hyndai accent πουλησε και παραπανω. να το λιβανισουμε?
Οχι ρε συ,αλλα το mx5 δεν ειναι το μεσο αυτοκινητο που θα το παρει ο μεσος ανθρωπος οικογενειαρχης ητοι το 60% των καταναλωτων.Ειναι αυτοκινητο για το πολυ 10% το καταναλωτικου κοινου.
Ειναι πολυ συγκεκριμενο αυτοκινητο για καποιον που θελει ΑΥΤΟ.
Ειναι προσωπικο αυτοκινητο,να το χαρεις εσυ,οχι οι αλλοι,αντε κ ο συνοδηγος κολλητος σου οταν ντριφταρετε ή η εκαστοτε ξεκωλιαρα σελα που εχεις μεσα που γουσταρει καμπριο...
Κατα τα αλλα ομως ειναι για την παρτη σου και μονο,το πιασες?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
:2funny:μη ξηγιεσαι ρε,καλοκαιρακι με κουκουλα κατω και καθιστος λιγο με καμαρι(αγγουρωτος) αντεχες κανα 25λεπτο στην παραλιακη!
Εγω για να καταλαβεις,οταν τα χα με μια βουλγαρα,εκανα ταξιδι αθηνα -σαντανσκι με το mx5 και πισω φυσικα και δεν κουραζομουν καθολου.
Ειμαι 1.72 υψος και ειναι ιδανικο.Οταν μπαινω μεσα,το "φοραω" το αυτοκινητο αν με καταλαβαινεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τη κουκουλα τη βγαζεις, τα ποδια που τα βαζω? στον κωλο μου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι ρε συ,αλλα το mx5 δεν ειναι το μεσο αυτοκινητο που θα το παρει ο μεσος ανθρωπος οικογενειαρχης ητοι το 60% των καταναλωτων.Ειναι αυτοκινητο για το πολυ 10% το καταναλωτικου κοινου.
Ειναι πολυ συγκεκριμενο αυτοκινητο για καποιον που θελει ΑΥΤΟ.
Ειναι προσωπικο αυτοκινητο,να το χαρεις εσυ,οχι οι αλλοι,αντε κ ο συνοδηγος κολλητος σου οταν ντριφταρετε ή η εκαστοτε ξεκωλιαρα σελα που εχεις μεσα που γουσταρει καμπριο...
Κατα τα αλλα ομως ειναι για την παρτη σου και μονο,το πιασες?

ναι τυπε μου συμφωνω οτι ειναι για παιχνιδια. αλλα εχει και απολυτους περιορισμους στο αναστημα. χαθηκε να το τραβαγανε λιγο να μακρυνει? κατα αλλα προσωπικα μιλωντας και να χωραγα παλι δε θα μαρεσε. δε μαρεσουν τα μινιον αυτοκινητα. γιαυτο εχουμε τις μοτοσυκλετες εξαλλου (αν και ουτε αυτες μαρεσουν μινιον).

Επισκέπτης
Μορτάκο, αν ο ντάντυ σου καλύπτει τα λοιπά έξοδα κι έχει αβάντα να το δικαιολογήσει σε ότι αφορά το τεκμήριο τσίμπα με μια δεκαπενταρού:

3021755_0_n.jpg

Ή δώσε 4 χιλιαρικάκια για τούτο:

2228379_1_n.jpg

να σου μείνουν τ'άλλα στην τσέπη..

Επισκέπτης
Aν ντε και καλα θελει διθεσιο αμαξι και ειναι διατεθημενος να χαλασει λεφτα παιρνει ενα honda s2000 και εχεις και ρεστα.
Αμαξι ποιημα και δεν σπαει δεν χαλαει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τη κουκουλα τη βγαζεις, τα ποδια που τα βαζω? στον κωλο μου?

που να δείς εμένα με 1.92 που το πρώτο μου αμάξι ήταν mini cooper... αλλά παραδόξως χωρούσα  ;)

επίσης είχα κάποια στιγμή και ένα triumph herald 1.3 κουκουλάτο... ρημάδι ήταν (το είχα πάρει 50.000 δραχμές γιατί είχα βάλει το αμάξι για κανένα μήνα στο συνεργείο για γενικό λίφτινγκ μια αμαζόνα ήταν) έκαιγε βενζίνη και λάδι μαζί (χεχεχε) αλλά εμφανισιακά καλό...

για να μπώ μέσα άνοιγα την κουκούλα και έμπαινα από πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom