Νέα

Αγορά Mercedes

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
Ωχ.. κατάλαβα.. έχω βρει μια slk 200 μοντέλο του 5 στα 1800 κυβικά.
θα σου έλεγα να πάρεις κάτι πιό φτηνό φίλε μου!!!!!! έχει κοστος συντήρησης αυτό το αμάξι!!!!!
Μη βιάζεσαι....έχεις χρόνια να πάρεις mercedes!!! πάρε κάτι άλλο να μάθεις και να ξεκαβλώσεις πρώτα ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε αμα εχεις λεφτα παρτο ,αμα δεν εχεις και το παρεις ομως εισαι μλκας τυπος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Ωχ.. κατάλαβα.. έχω βρει μια slk 200 μοντέλο του 5 στα 1800 κυβικά.

Άν θέλετε ανοιχτό διθέσιο σας προτείνω το Mazda MX 5.

Θα το βρείτε στο ένα τρίτο (περίπου) της τιμής που αναγράφετε.

Άν πάλι θέλετε Mercedes... Γούστα είναι αυτά... Αρκεί να έχετε υπ΄όψιν σας ότι τα "γούστα" κοστίζουν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συναγωνιστές.. Θέλω να αγοράσω μια ωραία mercedes που έχω δει.. στα 16 χιλιάρικα.. να πω είμαι 20 και δεν είχα ποτέ δικό μου αμάξι .. κυρίως οδηγούσα της μάνας μου..
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα? Να πω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ.. φοιτητής είμαι. Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?
Ακούω συμβουλές!!  :)
Για να διαθετεις στα 20 σου 16.000 ευρω φανταζομαι δεν σου λειπουν τα λεφτα...!ΕΑΝ μπορεις να την συντηρησεις ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ φιλε μου..!Ειναι super το αμαξι ΑΛΛΑ ειναι λιγο νωρις για την ηλικια σου το συγκεκριμενο....!Ειναι σοβαρο σαν αυτοκινητο κ θα ηταν κριμα να το ριξεις σε καμια κολονα μονο κ μονο για να κανεις φιγουρα...η να πηγαινεις στα ΤΕΙ η το ΑΕΙ με την slk. Παρε ενα golf η εαν επιμενεις σε 2θεσιο ενα ΜX-5 mazda ειναι το ιδιο καυλωτικο εαν εξεραισεις το σημα ;). Τωρα οσο αφορα την βενζινη. Εγω εχω ενα skoda fabia 2005 κ καιει μεσο ορο 8lt-10lt/100χλμ αυτα που λενε οι εταιριες ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ενας φιλος εχει μια E250 CGI AMG 1800cc του 2010 καιει σχεδον το ιδιο με το δικο μου στο νορμαλ ισως κ κανα 2lt λιγοτερο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 1800cc δεν αξιζει κ φορολογικα εαν μπορεις να το σπασεις σε 2 ονοματα των γονιών σου μόνο εαν δεν εχεις εισοδηματα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Άν θέλετε ανοιχτό διθέσιο σας προτείνω το Mazda MX 5.

Θα το βρείτε στο ένα τρίτο (περίπου) της τιμής που αναγράφετε.

Άν πάλι θέλετε Mercedes... Γούστα είναι αυτά... Αρκεί να έχετε υπ΄όψιν σας ότι τα "γούστα" κοστίζουν.
Και μαλιστα Α Κ Ρ Ι Β Α !!!  ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εαν ειναι αυτη   ΠΡΟΣΕΧΕ της φωτο ειναι ψευτικες..!ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΣ πηγαινε σε μια αντιπροσοπια με 50 ευρω να σου κανουν τεχνικο ελεγχο στο αμαξι...!Θα σου πουν πολλα που δεν φαινονται...ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΤΡΑ να τσεκαρεις τα service οτι τα χιλιομετρα ταιριαζουν με της ημερομηνιες... ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εχουν πεσει οι τιμες..δεν ειναι τοσο ακριβα πλεον...και οι αντιπροσωπειες περνουν κριση....κ τα εξωτερικα συνεργεια εχουν ριξει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΤΙΜΕ ΤΟΥΣ σχετικα με της αντιπροσωπειες...!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Δε βαριέστε φίλτατε...

Άμα το ψάξουμε σε βάθος, σχεδόν όλοι μας, κάπου τα ακουμπάμε. Άλλος σε αυτοκίνητα, άλλος σε μοτοσυκλέτες, άλλος σε μπουζούκια, άλλος σε χάι τεκ συσκευές, άλλος σε όπλα και κυνήγια, άλλος στις ιερόδουλες.

Ως άνδρες είμεθα και κομματάκι ματαιόδοξοι.  :dunno:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Δώσε 4-5 χιλιάρικα και πάρε ένα αυτοκινητάκι να κάνεις τη δουλειά σου και όποτε γουστάρεις νοίκιασε ότι αυτοκίνητο θέλεις για ένα Σαββατοκύριακο και κάνε τη πλάκα σου. Και φτηνότερα Θα σου κοστίσει και θα αλλάζεις συνέχεια και αυτοκίνητα...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να γνωρίζετε ότι όσο αφορα την μερσεντές ,σε οποιοδήποτε εξουσιωδοτημένο σερβις πας για έλεγχο πληκτρολογόντας τον αριθ. πλαισιου  βγαζει πλήρη αναφορά για το ιστορικό του αυτοκινήτου , οπότε εάν δεν βρίκετε ιστορικό σημαίνει ότi από πλευράς συντήρησης/ katάστασης / γνησιότητας , θέλει ψάξιμο  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα καλυτερα μαθηματα τα πληρωνεις για να τα μαθεις. προχωρα παιχτουρι μου. εδω θαμαστε και για το θρεντ της πωλησης σε κανα 6μηνο  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τα καλυτερα μαθηματα τα πληρωνεις για να τα μαθεις. προχωρα παιχτουρι μου. εδω θαμαστε και για το θρεντ της πωλησης σε κανα 6μηνο  :grin:

εκτοράκο , γιατί δεν λές από τώρα και τί χρώμα την θές ?  :rolleyes:  :2funny: :2funny: :2funny: μην πάρει καμμιά σε ρόζ
και σε περνάνε gia την julia ? :rolleyes: :2funny:

Επισκέπτης
να γνωρίζετε ότι όσο αφορα την μερσεντές ,σε οποιοδήποτε εξουσιωδοτημένο σερβις πας για έλεγχο πληκτρολογόντας τον αριθ. πλαισιου  βγαζει πλήρη αναφορά για το ιστορικό του αυτοκινήτου , οπότε εάν δεν βρίκετε ιστορικό σημαίνει ότi από πλευράς συντήρησης/ katάστασης / γνησιότητας , θέλει ψάξιμο  ;)
Nα συμπληρωσω οτι τα ακριβα αυτοκινητα εχουν και ωρομετρο,μπορει ο παλιος να εχει γυρισει τα χιλιομετρα (150 ευρω κοστος) αλλα το ωρομετρο δεν το γυρνανε.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μια συμβουλη απο εναν ψυχακια μετα γερμανικα αυτοκινητα.ΜΑΚΡΙΑ απ την συγκεκτιμενη εταιρια.μαζεψε λεφτα και πηγαινε παρε το rs4 θα ξεροχυνεις οση ωρα θα το οδηγας

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Και κατια αλλο ,
αν η συγκεκριμένη ειναι φτιαγμένη στην τουρκια οπως και κατι Ε 200 την εβαψες με τα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά
σκεψου μονο οτι ο αισθητηρας λ κανει γυρω στα 1200
θα βαρεθεις να τρεχεις με μαλακιες ζημιες , σαν τις παλιες αλφα ρομεο ενα πραγμα
τωρα αν ειναι γερμανική εχει καλως τα προβληματα σου θα ειναι λιγωτερα

φιλικά πάντως , αν και συ πας καρφωτος για την μουνοπαγιδα , μην την παρεις ....θα βλαστιμησης την ωρα και την στιγμη

και θα συμφωνησω με τον φιλο πιο κατω ..παρε ενα AUDI δεν θα σε πουλησει ποτε ( εχω αλλαξει 5 και η μονες ζημιες ηταν 2 καμενες λαμπες )

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
η μονη εξηγηση ειναι για πουλμουρ.

και εγω που πλησιαζω τα πρωτα ηντα,θα προτιμουσα παραδειγμα ενα ASTRA OPC
[/quote]

Αν το θέλει για μουρη ας δει αυτό
και να ζητήσει και το απαραίτητο αξεσουάρ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
excalibur ποιο εχεις τωρα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και κατια αλλο ,
αν η συγκεκριμένη ειναι φτιαγμένη στην τουρκια οπως και κατι Ε 200 την εβαψες με τα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά
σκεψου μονο οτι ο αισθητηρας λ κανει γυρω στα 1200
θα βαρεθεις να τρεχεις με μαλακιες ζημιες , σαν τις παλιες αλφα ρομεο ενα πραγμα
τωρα αν ειναι γερμανική εχει καλως τα προβληματα σου θα ειναι λιγωτερα

φιλικά πάντως , αν και συ πας καρφωτος για την μουνοπαγιδα , μην την παρεις ....θα βλαστιμησης την ωρα και την στιγμη

και θα συμφωνησω με τον φιλο πιο κατω ..παρε ενα AUDI δεν θα σε πουλησει ποτε ( εχω αλλαξει 5 και η μονες ζημιες ηταν 2 καμενες λαμπες )
Δλδ δεν σου αναβε το λαμπακη του κινητηρα?Ειτε απο βενζινη ειτε απο αισθητηρα L ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom