Νέα

Αγορά Mercedes

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.436
Πόντοι
2.606
-Παντως σε σχεση με το μερσεντικο εχει ενα τεραστιο ελλατωμα,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΓΙΑ ΓΡΙΕΣ μπροστα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πας σε ταπετσερη κ ξηλωνει λιγο αφρωδες απο καθισμα κ κερδιζει μερικα ποντακια

μαθε μπαλιτσα

η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...

ή αν είσαι πάνω από 1.95 βγάζεις το κάθισμα του οδηγού και κάθεσαι στο πίσω  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ειναι προσωπικο αυτοκινητο,να το χαρεις εσυ,οχι οι αλλοι,αντε κ ο συνοδηγος κολλητος σου οταν ντριφταρετε ή η εκαστοτε ξεκωλιαρα σελα που εχεις μεσα που γουσταρει καμπριο...
Κατα τα αλλα ομως ειναι για την παρτη σου και μονο,το πιασες?
το mx5 το χα στο μυαλο μου παντα ως το μικρο αδερφακι απο αλλη μανα του s2k..
μεγαλη η διαφορα τους στην τιμη,αλλα και στο δρομο..το χοντα ειναι πολυ πιο ζορικο αμαξι απ ολες τις αποψεις..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.436
Πόντοι
2.606
Εγω για να καταλαβεις,οταν τα χα με μια βουλγαρα,εκανα ταξιδι αθηνα -σαντανσκι με το mx5 και πισω φυσικα και δεν κουραζομουν καθολου.
Ειμαι 1.72 υψος και ειναι ιδανικο.Οταν μπαινω μεσα,το "φοραω" το αυτοκινητο αν με καταλαβαινεις...
ΑΡΧΗΓΕ οχι απλα σε καταλαβαινω,εχουμε κανει τρελες τεραστιες με αυτο το εργαλειο,μεχρι και γκομενα 'τρικαβαλο' ειχαμε βολεψει  ;) ...το νοου ας μπετερ στριμωχτα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.436
Πόντοι
2.606
η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...

ή αν είσαι πάνω από 1.95 βγάζεις το κάθισμα του οδηγού και κάθεσαι στο πίσω  :grin:
στο μχ5 πισω απο τον οδηγο πρεπει να χωραει εφημεριδα με το ζορι,  :2funny: οχι ομως κυριακατικη εκδοση!  :grin:

Επισκέπτης

Μη το γελας καθολου,ειχα καθηγητη στο δημοτικο πανω απο 2 μετρα που ειχε μινι και οδηγουσε απ το πισω καθισμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να παει που πιο πισω ρε μας δουλευεις? δεν παει πουθενα με αυτο το σκελετο. αυτο ειναι τελος.

Μη το γελας καθολου,ειχα καθηγητη στο δημοτικο πανω απο 2 μετρα που ειχε μινι και οδηγουσε απ το πισω καθισμα.

στα διθεσια δεν εχεις αυτη την...πολυτελεια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.436
Πόντοι
2.606
Μορτάκο, αν ο ντάντυ σου καλύπτει τα λοιπά έξοδα κι έχει αβάντα να το δικαιολογήσει σε ότι αφορά το τεκμήριο τσίμπα με μια δεκαπενταρού:

3021755_0_n.jpg

Ή δώσε 4 χιλιαρικάκια για τούτο:

2228379_1_n.jpg

να σου μείνουν τ'άλλα στην τσέπη..
χαχαχαχα στο δευτερο μπορεις -αμα του βαλεις χεστρα- να το κανεις γκαρσονιερα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μορτάκο, αν ο ντάντυ σου καλύπτει τα λοιπά έξοδα κι έχει αβάντα να το δικαιολογήσει σε ότι αφορά το τεκμήριο τσίμπα με μια δεκαπενταρού:

αυτο μαλιστα. απο κει ξεκιναμε να λεμε για αυτοκινητα (διθεσια).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να παει που πιο πισω ρε μας δουλευεις? δεν παει πουθενα με αυτο το σκελετο. αυτο ειναι τελος.

στα διθεσια δεν εχεις αυτη την...πολυτελεια.

εντάξει ρε μιλάμε για τετραθέσια.. το mx5 είναι για κοντούς και όχι για κανονικούς ανθρώπους σαν και μας έκτορακο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μαγκα-μαλακα που ανοιξες το θρεντ αν παρεις καμπριο τετοια εποχη θα στο τσακισουν

ειναι που ειναι φθονερα κομπλεξικα μουνοσκυλα οι ελληνες μεσα στην κριση που πολλοι δεν εχουν να φανε κ θα ζουνε με τους γερους τους μεχρι να ψωφησουν εχουν αγριεψει τα πραγματα

αν το αραξεις κατω απο το σπιτι σου μεσα σε μια βδομαδα θα το δεις σπασμενο χαρακομενο κλπ

εδω θα μαι κ αμα θες βαζουμε κ στοιχημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εντάξει ρε μιλάμε για τετραθέσια.. το mx5 είναι για κοντούς και όχι για κανονικούς ανθρώπους σαν και μας έκτορακο...

μα να τα λενε και αυτοκινητα? στο φαναρι το κεφαλι του ειναι πιο χαμηλα απο τη ροδα μου  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ασε που δε θαχει και που να βαλει τη σαιγκα ο λακης  :grin:

Επισκέπτης
μα να τα λενε και αυτοκινητα? στο φαναρι το κεφαλι του ειναι πιο χαμηλα απο τη ροδα μου  :S

Έχω κάτι χρόνια που δεν οδηγώ αυτοκίνητα που δε χρειάζεται να σχηματίσει το πόδι μου οξεία γωνία με το σώμα μου μπαίνοντας..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• pratiria.JPG
    pratiria.JPG
    249,5 KB · Εμφανίσεις: 25

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ω θυμηθηκα το αλλο τωρα με ενα ΤΤ καμπριο. βγαινοντας αττικη οδο, ρε ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ απο το βουητο του αερα με κλειστη κουκουλα?
μα δε γαμιεστε λεω γω με τα τεντοπανα πριμαβερα  :jerking:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το mx5 το χα στο μυαλο μου παντα ως το μικρο αδερφακι απο αλλη μανα του s2k..
μεγαλη η διαφορα τους στην τιμη,αλλα και στο δρομο..το χοντα ειναι πολυ πιο ζορικο αμαξι απ ολες τις αποψεις..
Ναι αλλα το mx5 βγηκε 11 χρονια πριν το s2000 οποτε το χοντα ειναι γιος του μαζντα...Συμφωνω οτι ως αμαξι ειναι απιστευτο κ με πολλα γκαζια αλλα ειναι πολυ νευρικο λογω αυτου και αμα σου φυγει δε μαζευεται...Το mx5 ειναι πιο προοδευτικο και συγχωρει λαθη,το χοντα οχι...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
-Παντως σε σχεση με το μερσεντικο εχει ενα τεραστιο ελλατωμα,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΓΙΑ ΓΡΙΕΣ μπροστα!!!
Πλεον πολυ λιγα μερσεντικα εχουν το σκοπευτικο...και ιδιως το slk εχει σημα πλακα πανω στο καπω...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΑΡΧΗΓΕ οχι απλα σε καταλαβαινω,εχουμε κανει τρελες τεραστιες με αυτο το εργαλειο,μεχρι και γκομενα 'τρικαβαλο' ειχαμε βολεψει  ;) ...το νοου ας μπετερ στριμωχτα!
Τα γαμησια που εχω ριξει μεσα στο mazda δεν τα φανταζεσαι...Με κλειστη την οροφη,με ανοιχτη την οροφη,πανω στο καπω,με ανοιχτη την πορτα κ γω απο πισω...Εχω γραψει το καμα σουτρα του mx5 χαχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom