You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά Mercedes
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
πας σε ταπετσερη κ ξηλωνει λιγο αφρωδες απο καθισμα κ κερδιζει μερικα ποντακια
μαθε μπαλιτσα
η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...
ή αν είσαι πάνω από 1.95 βγάζεις το κάθισμα του οδηγού και κάθεσαι στο πίσω
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το mx5 το χα στο μυαλο μου παντα ως το μικρο αδερφακι απο αλλη μανα του s2k..Ειναι προσωπικο αυτοκινητο,να το χαρεις εσυ,οχι οι αλλοι,αντε κ ο συνοδηγος κολλητος σου οταν ντριφταρετε ή η εκαστοτε ξεκωλιαρα σελα που εχεις μεσα που γουσταρει καμπριο...
Κατα τα αλλα ομως ειναι για την παρτη σου και μονο,το πιασες?
μεγαλη η διαφορα τους στην τιμη,αλλα και στο δρομο..το χοντα ειναι πολυ πιο ζορικο αμαξι απ ολες τις αποψεις..
Επισκέπτης
-Παντως σε σχεση με το μερσεντικο εχει ενα τεραστιο ελλατωμα,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΓΙΑ ΓΡΙΕΣ μπροστα!!!
Γι'αυτό γρασάρουμε τακτικά τους μεντεσέδες..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.436
- Πόντοι
- 2.606
ΑΡΧΗΓΕ οχι απλα σε καταλαβαινω,εχουμε κανει τρελες τεραστιες με αυτο το εργαλειο,μεχρι και γκομενα 'τρικαβαλο' ειχαμε βολεψει ;) ...το νοου ας μπετερ στριμωχτα!Εγω για να καταλαβεις,οταν τα χα με μια βουλγαρα,εκανα ταξιδι αθηνα -σαντανσκι με το mx5 και πισω φυσικα και δεν κουραζομουν καθολου.
Ειμαι 1.72 υψος και ειναι ιδανικο.Οταν μπαινω μεσα,το "φοραω" το αυτοκινητο αν με καταλαβαινεις...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.436
- Πόντοι
- 2.606
στο μχ5 πισω απο τον οδηγο πρεπει να χωραει εφημεριδα με το ζορι, οχι ομως κυριακατικη εκδοση!η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...
Επισκέπτης
Μη το γελας καθολου,ειχα καθηγητη στο δημοτικο πανω απο 2 μετρα που ειχε μινι και οδηγουσε απ το πισω καθισμα.η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η μετατρέπεις την βάση του καθίσματος του οδηγού και την πάς 5-7 πόντους πίσω.. αλλά φυσικά έτσι χάνεις μια θέση (αυτήν πίσω από τον οδηγό)...
να παει που πιο πισω ρε μας δουλευεις? δεν παει πουθενα με αυτο το σκελετο. αυτο ειναι τελος.
Μη το γελας καθολου,ειχα καθηγητη στο δημοτικο πανω απο 2 μετρα που ειχε μινι και οδηγουσε απ το πισω καθισμα.
στα διθεσια δεν εχεις αυτη την...πολυτελεια.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.436
- Πόντοι
- 2.606
χαχαχαχα στο δευτερο μπορεις -αμα του βαλεις χεστρα- να το κανεις γκαρσονιερα!Μορτάκο, αν ο ντάντυ σου καλύπτει τα λοιπά έξοδα κι έχει αβάντα να το δικαιολογήσει σε ότι αφορά το τεκμήριο τσίμπα με μια δεκαπενταρού:
Ή δώσε 4 χιλιαρικάκια για τούτο:
να σου μείνουν τ'άλλα στην τσέπη..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μορτάκο, αν ο ντάντυ σου καλύπτει τα λοιπά έξοδα κι έχει αβάντα να το δικαιολογήσει σε ότι αφορά το τεκμήριο τσίμπα με μια δεκαπενταρού:
αυτο μαλιστα. απο κει ξεκιναμε να λεμε για αυτοκινητα (διθεσια).
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
να παει που πιο πισω ρε μας δουλευεις? δεν παει πουθενα με αυτο το σκελετο. αυτο ειναι τελος.
στα διθεσια δεν εχεις αυτη την...πολυτελεια.
εντάξει ρε μιλάμε για τετραθέσια.. το mx5 είναι για κοντούς και όχι για κανονικούς ανθρώπους σαν και μας έκτορακο...
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαγκα-μαλακα που ανοιξες το θρεντ αν παρεις καμπριο τετοια εποχη θα στο τσακισουν
ειναι που ειναι φθονερα κομπλεξικα μουνοσκυλα οι ελληνες μεσα στην κριση που πολλοι δεν εχουν να φανε κ θα ζουνε με τους γερους τους μεχρι να ψωφησουν εχουν αγριεψει τα πραγματα
αν το αραξεις κατω απο το σπιτι σου μεσα σε μια βδομαδα θα το δεις σπασμενο χαρακομενο κλπ
εδω θα μαι κ αμα θες βαζουμε κ στοιχημα
ειναι που ειναι φθονερα κομπλεξικα μουνοσκυλα οι ελληνες μεσα στην κριση που πολλοι δεν εχουν να φανε κ θα ζουνε με τους γερους τους μεχρι να ψωφησουν εχουν αγριεψει τα πραγματα
αν το αραξεις κατω απο το σπιτι σου μεσα σε μια βδομαδα θα το δεις σπασμενο χαρακομενο κλπ
εδω θα μαι κ αμα θες βαζουμε κ στοιχημα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εντάξει ρε μιλάμε για τετραθέσια.. το mx5 είναι για κοντούς και όχι για κανονικούς ανθρώπους σαν και μας έκτορακο...
μα να τα λενε και αυτοκινητα? στο φαναρι το κεφαλι του ειναι πιο χαμηλα απο τη ροδα μου :S
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ασε που δε θαχει και που να βαλει τη σαιγκα ο λακης
Επισκέπτης
μα να τα λενε και αυτοκινητα? στο φαναρι το κεφαλι του ειναι πιο χαμηλα απο τη ροδα μου :S
Έχω κάτι χρόνια που δεν οδηγώ αυτοκίνητα που δε χρειάζεται να σχηματίσει το πόδι μου οξεία γωνία με το σώμα μου μπαίνοντας..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ασε που δε θαχει και που να βαλει τη σαιγκα ο λακης
ααα εδώ του έχω λύση.. μόνο που πρέπει να αντικαταστήσει την μάνικα με την σάιγκα
Συνημμένα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ω θυμηθηκα το αλλο τωρα με ενα ΤΤ καμπριο. βγαινοντας αττικη οδο, ρε ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ απο το βουητο του αερα με κλειστη κουκουλα?
μα δε γαμιεστε λεω γω με τα τεντοπανα πριμαβερα
μα δε γαμιεστε λεω γω με τα τεντοπανα πριμαβερα
Ναι αλλα το mx5 βγηκε 11 χρονια πριν το s2000 οποτε το χοντα ειναι γιος του μαζντα...Συμφωνω οτι ως αμαξι ειναι απιστευτο κ με πολλα γκαζια αλλα ειναι πολυ νευρικο λογω αυτου και αμα σου φυγει δε μαζευεται...Το mx5 ειναι πιο προοδευτικο και συγχωρει λαθη,το χοντα οχι...το mx5 το χα στο μυαλο μου παντα ως το μικρο αδερφακι απο αλλη μανα του s2k..
μεγαλη η διαφορα τους στην τιμη,αλλα και στο δρομο..το χοντα ειναι πολυ πιο ζορικο αμαξι απ ολες τις αποψεις..
Πλεον πολυ λιγα μερσεντικα εχουν το σκοπευτικο...και ιδιως το slk εχει σημα πλακα πανω στο καπω...-Παντως σε σχεση με το μερσεντικο εχει ενα τεραστιο ελλατωμα,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ ΓΙΑ ΓΡΙΕΣ μπροστα!!!
Τα γαμησια που εχω ριξει μεσα στο mazda δεν τα φανταζεσαι...Με κλειστη την οροφη,με ανοιχτη την οροφη,πανω στο καπω,με ανοιχτη την πορτα κ γω απο πισω...Εχω γραψει το καμα σουτρα του mx5 χαχαχαχα!!!ΑΡΧΗΓΕ οχι απλα σε καταλαβαινω,εχουμε κανει τρελες τεραστιες με αυτο το εργαλειο,μεχρι και γκομενα 'τρικαβαλο' ειχαμε βολεψει ;) ...το νοου ας μπετερ στριμωχτα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 23K