Νέα

Αγορά Mercedes

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα γαμησια που εχω ριξει μεσα στο mazda δεν τα φανταζεσαι...Με κλειστη την οροφη,με ανοιχτη την οροφη,πανω στο καπω,με ανοιχτη την πορτα κ γω απο πισω...Εχω γραψει το καμα σουτρα του mx5 χαχαχαχα!!!

κοιτα κατι πραματα. μην εχει χωρο και για ντουζιερα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Συναγωνιστές.. Θέλω να αγοράσω μια ωραία mercedes που έχω δει.. στα 16 χιλιάρικα.. να πω είμαι 20 και δεν είχα ποτέ δικό μου αμάξι .. κυρίως οδηγούσα της μάνας μου..
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα? Να πω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ.. φοιτητής είμαι. Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?
Ακούω συμβουλές!!  :)
φιλε οπως σου ειπε και ο ποδολαγνος κρατα τα λεφτακια σου για κανενα μεταπτυχιακο η διδακτορικο η αλλιως φατα στα μπουρδελα να τα απολαυσεις κιολλας διοτι τα σιδερα ουτε τρωγονται αλλα και ουτε  θα σου δωσουν ψωμι να φας!!!!
  με εκτιμηση ο sex volcano

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Συναγωνιστές.. Θέλω να αγοράσω μια ωραία mercedes που έχω δει.. στα 16 χιλιάρικα.. να πω είμαι 20 και δεν είχα ποτέ δικό μου αμάξι .. κυρίως οδηγούσα της μάνας μου..
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα? Να πω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ.. φοιτητής είμαι. Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?
φιλαρακι ακου και την δικη μου γνωμη,εγω εχω ενα slk 55 AMG αν ξερεις ειναι 5500 κυβικα η εφορια σε κοιταει στα κυβικα και οχι στην μαρκα εκτος αν εχεις στο ονομα σου καποια στιγμη ferrari η κατι αναλογο θα σε κοιταξει σαν μαρκα και θα σου κανει και εναν ομορφο ελγχο,αν εχεις τα χρηματα παρε οτι θελεις,αλλα σκεψου τα εξοδα συντηρησης,ασφαλειες κτλ.
εδω θα ακουσεις διαφορων ειδων γνωμες και λογικο το ακουω γιατι αν ειχαμε ολοι τις ιδιες γνωμες θα κυκλοφορουσαν μονο slk ας πουμε ...κανε οτι νομιζεις,αλλα οταν μπαινεις σε διαδικασια να γραψεις και να ρωτησεις αγνωστους για το τι αμαξι θες να παρεις ειναι σα να λες ατο το αμαξι ειναι γκομενοπαγιδα?????θα σου απαντησω και σε αυτο γκομενοπαγιδα ειναι ο οδηγος οχι το αμαξι αν ο οδηγος δεν το εχει στο να σπικαρει την ελληνικη διαλεκτο και καμακωσει οτι αμαξι και να εχεις δε θα καμακωσεις....αρα σκεψου για πιο λογο θες αυτο το αμαξι κι αν εχεις το θεμα του καμακιου...και σου ευχομαι να το αποκτισεις....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
να ρωτησω κατι ρε παιδια? ασχετο με το θεμα αλλα και σχετικο..εχω καταληξει να αγορασω ενα nissan micra 1000cc μοντελο 2000 , η ενα fiat punto 1250cc μοντελο 2004..και τα 2 ειναι στις 2500 ευρω. το χρειαζομαι για απλη καθημερινη αστικη μετακινηση..ποιο θα προτιμουσατε ? ολες οι γνωμες δεκτες και σεβαστες...ευχαριστω

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να ρωτησω κατι ρε παιδια? ασχετο με το θεμα αλλα και σχετικο..εχω καταληξει να αγορασω ενα nissan micra 1000cc μοντελο 2000 , η ενα fiat punto 1250cc μοντελο 2004..και τα 2 ειναι στις 2500 ευρω. το χρειαζομαι για απλη καθημερινη αστικη μετακινηση..ποιο θα προτιμουσατε ? ολες οι γνωμες δεκτες και σεβαστες...ευχαριστω

nα προσέξεις τα νέα μétra του δακτυλίου πρώτα ,γιατί τα παλιά αυτοκίνητα είπαν δεν θα πλησιάζουν κάν το δακτυλιο .οσο πιό καινουργιο τόσο καλύτερα διότι θα πληρεί τις προυποθέσεις .  ;)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
nα προσέξεις τα νέα μétra του δακτυλίου πρώτα ,γιατί τα παλιά αυτοκίνητα είπαν δεν θα πλησιάζουν κάν το δακτυλιο .οσο πιό καινουργιο τόσο καλύτερα διότι θα πληρεί τις προυποθέσεις .  ;)
φιλε μου κινουμαι εκτος δακτυλιου, οποτε δεν με πολυ νοιαζει..σαν αυτοκινητα εσυ ποιο θα διαλεγες?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
φιλε μου κινουμαι εκτος δακτυλιου, οποτε δεν με πολυ νοιαζει..σαν αυτοκινητα εσυ ποιο θα διαλεγες?

μην νομίζεις ότι θα τα αφήσουν όπως τα ξεραμε, μιλάμε για αλλαγές που στην ουσια θα αχρηστεουν τα παλαιά .
τεσπα μεταξύ των δύο το πιό καινούργιο χωρίς να ξερω την διαφορα μεταξύ 1000 και 1250 κκ αν προσθέτει και πόσα πάγια κατ έτος
Ασφαλεια ,τέλη . ;)
Υπήρχαν σκέψεις να γίνει οριο η αλίμου  ;)από την αλλη πλευρά δεν ξερω!

πάντως έτσι για να πώ κ εγώ την  :jerking: , μην πάρης γιατί ούτως ή άλλως θα μας πηγαινουν γαμώντας  :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Κατι σε Opel astra h cabrio 1600 κυβικα τουρμπο με 180 αλογα ?
Η σε κανενα Vw EOS ???
δες στο car.gr εχει πολυ καλες τιμες...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Κατι σε Opel astra h cabrio 1600 κυβικα τουρμπο με 180 αλογα ?
Η σε κανενα Vw EOS ???
δες στο car.gr εχει πολυ καλες τιμες...
αγοράκι τάλογα θέλουν σανό , ...μετά πηγαίνετε και βάζετε 5 ευρώ βενζίνη . :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
*Πηγή ο πρεδρ. των βενζινοπωλών  ;)φιλαράκι

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
nissan micra 1000cc μοντελο 2000

fiat punto 1250cc μοντελο 2004..

και τα 2 ειναι στις 2500 ευρω.

Εγώ φίλε είμαι πάτνα υπέρ του Japan.
Κλάσεις μπροστά, κλάσεις οικονομικότερο (σε όλα του).

Κοίτα μόνο μην είναι κανένα τσαλάκωμένο.  Βρές όλη του την προϊστορία (από την έδεια κυκλοφορίας).
Απόφυγε μαγαζιά μεταχειρισμένων, και προτίμησε ιδιώτη που πουλάει.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
αγοράκι τάλογα θέλουν σανό , ...μετά πηγαίνετε και βάζετε 5 ευρώ βενζίνη . :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
*Πηγή ο πρεδρ. των βενζινοπωλών  ;)φιλαράκι

η mercedes ειναι compressor, το αστρα και το εος ειναι turbo (το εος εχει και ατμοσφαιρικες εκδοσεις οπως και το αστρα απλα δεν τα προτινουμε καν γιατι ειναι πολυυυυ αργα και επικινδυνα αυτοκινητα, κοινως ταφοι)
Μιλαμε για καποια αλογα τα οποια σε μια προσπεραση δεν θα σε προδωσουν και θα την κανεις ευκολα...συν του οτι θα πας ανετα ενα ταξιδι ξεκουραστο, (εννοω απο θεμα ταλαιπωριας μηχανης αυτοκινητου)
Και τα 3 αυτοκινητα, μερσεντες, αστρα και εος καινε μεσω ορο γυρω στα 10 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
η mercedes ειναι compressor, το αστρα και το εος ειναι turbo (το εος εχει και ατμοσφαιρικες εκδοσεις οπως και το αστρα απλα δεν τα προτινουμε καν γιατι ειναι πολυυυυ αργα και επικινδυνα αυτοκινητα, κοινως ταφοι)
Μιλαμε για καποια αλογα τα οποια σε μια προσπεραση δεν θα σε προδωσουν και θα την κανεις ευκολα...συν του οτι θα πας ανετα ενα ταξιδι ξεκουραστο, (εννοω απο θεμα ταλαιπωριας μηχανης αυτοκινητου)
Και τα 3 αυτοκινητα, μερσεντες, αστρα και εος καινε μεσω ορο γυρω στα 10 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα...
Ρε παιδια το  mercedes CGI τι ειναι????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γουσταρεις μερτσεντες τυπε μου;

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ρε παιδια το  mercedes CGI τι ειναι????
Charged Gasoline Injection.Direct fuel injection κοινώς άμεσου ψεκασμού.Οικονομικότερο..πάντα για το βάρος και την ιπποδύναμη ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πλεον πολυ λιγα μερσεντικα εχουν το σκοπευτικο...και ιδιως το slk εχει σημα πλακα πανω στο καπω...

τα στόχαστρα έχουν διεθνώς καταργηθεί για λόγους ασφαλείας... ακόμη και η τζάγκουαρ δεν έχει πλέον την γάτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom