Νέα

Αγορα απο eBay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grant1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Θελω για πρωτη φορα να αγορασω ενα προιόν απο το eBay,ενα σαμπουαν απο το βιολογικο μαγαζι εδω στην ελλαδα το εχει έλλειψη και η τιμη αγορας του  ειναι στα 8,40 ευρω απο το μαγαζι ενω το βρηκα στο eBay αλλα με φορους και τα σχετικα η τελικη τιμη αν το παραγγειλω απο το eBay στα 20 ευρω.Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ? Γνωριζει κανεις ?

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα..Απο που θα το αγορασεις αυτο το προιον; Ποια χωρα;Μηπως εχει μεταφορικα..Ειναι το ιδιο προιον;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Θελω για πρωτη φορα να αγορασω ενα προιόν απο το eBay,ενα σαμπουαν απο το βιολογικο μαγαζι εδω στην ελλαδα το εχει έλλειψη και η τιμη αγορας του  ειναι στα 8,40 ευρω απο το μαγαζι ενω το βρηκα στο eBay αλλα με φορους και τα σχετικα η τελικη τιμη αν το παραγγειλω απο το eBay στα 20 ευρω.Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ? Γνωριζει κανεις ?

Τυπε δωσε link με το προιον που θες να δουμε τι γινεται μηπως το παρω κι εγω.. :S :S :S

URL]]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θελω για πρωτη φορα να αγορασω ενα προιόν απο το eBay,ενα σαμπουαν απο το βιολογικο μαγαζι εδω στην ελλαδα το εχει έλλειψη και η τιμη αγορας του  ειναι στα 8,40 ευρω απο το μαγαζι ενω το βρηκα στο eBay αλλα με φορους και τα σχετικα η τελικη τιμη αν το παραγγειλω απο το eBay στα 20 ευρω.Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης ? Γνωριζει κανεις ?
Γιατι ψάχνουν για κορόιδα.Δεν υπάρχει σε άλλο μαγαζί στην Ελλάδα;
Ποιο σαμπουάν είναι;

Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Αν έρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου (ή και πιο κοντά, ανάλογα με το φορολογικό καθεστώς, δασμούς κλπ) η τιμή μπορεί πράγματι να είναι μεγαλύτερη.
Αυτό που θα ελέγξεις είναι η "φήμη" του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αναγράφεται ως ποσοστό % και αν είναι πάνω από 97-98% και έχει και ικανό αριθμό από κριτικές δεν έχεις να φοβάσαι ότι δεν θα παραλάβεις το προιόν σου..

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206
εμενα που μου ηρθε σημερα απο ebay κατι που ΔΕΝ ειχα παραγγειλει ποτε?? ειχε το δικο μου ονομα και διευθυνση αλλα στο ιστορικο παραγγελιων μου δεν υπαρχει το προιον ουτε στην watch list... τι σκατα να κανω???? και μου ειναι και αχρηστο... πως βρηκαν τα στοιχεια μου????? αοτε αποστολεα δεν ξερω...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
μου ηρθε σημερα απο ebay κατι που ΔΕΝ ειχα παραγγειλει ποτε

αοτε αποστολεα δεν ξερω...

Κι εμένα μου έχει έρθει, από Banggood.
(Απ' όπου έχω πάρει περίπου 150 πράματα).

Ψάξε βρες το να πουλιέται το ίδιο στο ebay, και ξαναπούλα το.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206
ποιος το πληρωσε ομως και το σημαντικοτερο που βρηκε το μαγαζι τα στοιχεια μου..???

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
197
Like
25.741
Πόντοι
33.818
εμενα που μου ηρθε σημερα απο ebay κατι που ΔΕΝ ειχα παραγγειλει ποτε?? ειχε το δικο μου ονομα και διευθυνση αλλα στο ιστορικο παραγγελιων μου δεν υπαρχει το προιον ουτε στην watch list... τι σκατα να κανω???? και μου ειναι και αχρηστο... πως βρηκαν τα στοιχεια μου????? αοτε αποστολεα δεν ξερω...

Αν δεν είναι βόμπα  :blowup: κράτα το και ξαναπούλα το...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
ποιος το πληρωσε ομως και το σημαντικοτερο που βρηκε το μαγαζι τα στοιχεια μου..???

Γι' αυτό σου λέω, ψαξ'το να το βρεις το ίδιο. Να δεις πόσο κάνει, ποιος το πουλάει (μπορεί να είναι μόνο ένας), από ποια χώρα, όλα αυτά.

Τι πράμα είναι?
Κυλότα?

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.196
Πόντοι
206
οχι ρε δεν ειναι μπομπα.... ενας μικρος ενισχυτης ειναι..... αν τον θελει κανεις του τον στελνω.....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τυπε δωσε link με το προιον που θες να δουμε τι γινεται μηπως το παρω κι εγω.. :S :S :S

http://[URL unfurl="true"]www.personal.psu.edu/afr3/blogs/siowfa12/bald-head.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε καραφλας εισαι και συ? ;D ;D ;D ;D ;D

BasilisSwag

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί να έχει σταματήσει η παραγωγή του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom