Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.551
Οχι ,θέλω να δώσω όση καύλα μπορώΨυχάρα...και'γω που νόμιζα πως απλά ήθελες να βγάλεις τα οδοιπορικά σου...
Οχι ,θέλω να δώσω όση καύλα μπορώΨυχάρα...και'γω που νόμιζα πως απλά ήθελες να βγάλεις τα οδοιπορικά σου...
Τι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???Γεια σας και πάλι,είμαι καλύτερα σήμερα,αν και εχω ακόμα πονοκέφαλο,σήμερα δεν έχει ραντεβού,θα κάτσω σπίτι γ να μην ταλαιπωρηθώ,ενα δροσερό μπανάκι μετά και ξεκούραση,να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αύριο ίσως έχει το απόγευμα κάποιες ωρες ραντεβου πριν φύγω απ την Αθήνα ,έτσι,να σας αποχαιρετίσω
Γαστρεντερίτιδα το αναφέρει κάπου πιο πάνωΤι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???
Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλοΤι έχεις??Μήπως είναι covid ?? Test έκανες???
Παιδιά τρεχάτε για ραντεβού αύριο...Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλο
Τωρα καλύτερα ειμαι,εγω η ίδια δεν κάνω ραντεβου αν καταλάβω οτι δεν είμαι καλα,σήμερα οχι ας πούμεΠαιδιά τρεχάτε για ραντεβού αύριο...
Το σύμπτωμα το καταλαβαίνω, η διάγνωση από που προκύπτει;Οχι ,απλά μια γαστρεντερίτιδα ειχα κ λιγο πονοκεφαλο
Το κατάλαβα με βάση των συμπτωμάτων.τωρα δοξα το θεό ειμαι καλύτεραΤο σύμπτωμα το καταλαβαίνω, η διάγνωση από που προκύπτει;
Περαστικά....Γεια σας και πάλι,είμαι καλύτερα σήμερα,αν και εχω ακόμα πονοκέφαλο,σήμερα δεν έχει ραντεβού,θα κάτσω σπίτι γ να μην ταλαιπωρηθώ,ενα δροσερό μπανάκι μετά και ξεκούραση,να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Αύριο ίσως έχει το απόγευμα κάποιες ωρες ραντεβου πριν φύγω απ την Αθήνα ,έτσι,να σας αποχαιρετίσω
Εγω η ίδια δεν κάνω ραντεβου οταν δεν είμαι καλά ειτε απο υγεία είτε σε ψυχολογία,δεν το έγραψα ετσιΠώς μπορεί να «κολλήσετε»Γαστρεντερίτιδα: Τρόποι μετάδοσης και αντιμετώπιση
Τα κρούσματα της γαστρεντερίτιδας έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντάς την στη δεύτερη πιο κοινή ίωση μετά το κρυολόγημα.www.onmed.gr
-Αν δεν τηρείτε τους κανόνες υγιεινής (π.χ. δεν πλένετε τα χέρια σας αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα).
-Από μολυσμένα τρόφιμα, μολυσμένο νερό ή βρώμικα μαγειρικά σκεύη.
-Ακουμπώντας σε επιφάνειες κοινόχρηστων χώρων, όπως τουαλέτες, μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία κλπ.
-Αν έρθετε σε άμεση επαφή με άτομα που νοσούν ή είναι σε περίοδο ανάρρωσης (3-4 ημέρες αφού υποχωρήσουν τα συμπτώματα).
Ρε Αγγελική.. κατσε μην εχεις κανένα θέμαΑγόρια μου,διαθέσιμη όλο το απόγευμα αύριο,έτσι,για ένα αποχαιρετιστήριο πριν απο τις διακοπές
Ευχαριστώ,μια χαρά είμαι τώρα δεν έχω τίποτα,και καλές διακοπές να εχεις,αύριο φεύγω απο ΑθήναΚαλησπερα, νεος στο νημα. Πρωτιστως να ευχηθω περαστικα μιας και διαβασα για το μικρο θεμα υγειας. Επειτα πως μπορω να επικοινωνησω? Δε βρηκα το τηλεφωνο σου καπου αν και εχω ανατρεξει αρκετα πισω στο νημα. Θα το εκτιμουσα αν μου το εστελνες με μηνυμα. Ευχαριστω, και παλι περαστικα!
Χαιρομαι που το ακουω και καλα να περασεις. Θα ηθελα παντως να εχω ενα τηλεφωνο για να βρεθουμε οταν επιστρεψεις. Φαινεσαι εξαιρετικη περιπτωση, πολυ προσγειωμενη και κυριως ευχαριστη προσωπικοτητα.Ευχαριστώ,μια χαρά είμαι τώρα δεν έχω τίποτα,και καλές διακοπές να εχεις,αύριο φεύγω απο Αθήνα
Ευχαριστώ,αυτά είπανε κ όσοι με είδανε απο κοντάΧαιρομαι που το ακουω και καλα να περασεις. Θα ηθελα παντως να εχω ενα τηλεφωνο για να βρεθουμε οταν επιστρεψεις. Φαινεσαι εξαιρετικη περιπτωση, πολυ προσγειωμενη και κυριως ευχαριστη προσωπικοτητα.
Ευχαριστώ,μια χαρά είμαι τώρα δεν έχω τίποτα,και καλές διακοπές να εχεις,αύριο φεύγω απο Αθήνα
Εγω η ίδια δεν κάνω ραντεβου οταν δεν είμαι καλά ειτε απο υγεία είτε σε ψυχολογία,δεν το έγραψα ετσι
Να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς επίσης καλά.
Αν κρίνω από όσα διαβάζω εδώ, θα σε περιμένουν πολλοί και λίαν καυλωμένοι ΑΝ γυρίσεις..!