Διαγραμμένο μέλος 248089
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Με η χωρίς άψογη εισαι!φουλ γλύψιμο!Mε τριχούλες vs χωρίς
Με η χωρίς άψογη εισαι!φουλ γλύψιμο!Mε τριχούλες vs χωρίς
Αυτόν τωρα που βλέπω οτι είναι διαγραμμένο μέλος,και με είχε γράψει και άκωλη,πλαδαρή και αμεα ,τον θυμήθηκα πάλι γιατί ειδα το ποστ με την κλίση που κατέβηκε πάλι κάτω. Αυτος μπορεί να έγραψε ολη αυτή την αρνητική κριτική για μένα,τωρα που διαγραφηκε κιολας,ας πω και εγώ τι έγινε να τον κάνω ρεζίλι δημοσίως. Ήταν απότομος στις κινήσεις του και αγενής ,οταν ήθελε να αλλαξουμε στάση με τράβαγε απότομα ,και μου φώναζε κιολας λέγοντάς μου "ελα γαμωτο σου,γαμημενη ,ξεσκισμενη".Ενα αλλο είναι οτι μου τράβαγε τις ρωγες σε σημείο να με ποναει,και του ειπα να σταματήσει γιατί με πονάει,και ειπε "δεν πειράζει,ας πονεσεις και λίγο" ,με τα πολλά ομως σταμάτησε. Και το κορυφαίο ήταν οτι είχε μπουκαλι αλκοολ μαζί του και καπνιζε πούρο ,καπνα ολο το δωμάτιο(μια μη καπνιστρια μην την ενοχλούσε,εμενα δεν με πειράζει,γτ και εγώ καπνιζω),ανοιξε την πορτα και με το ένα χερι ανοιξε την πόρτα,και στο αλλο χέρι είχε το ποτό. Και στα 4 που με είχε,πήρε ταυτόχρονα απ το κομοδίνο το ποτήρι του γ να πιει. Οπότε μην πιστεύετε πάντα οτι διαβάζετε,προφανως βγηκε και τα εγραψε όλα αυτά για μενα,γιατί με ειδε δυσαρεστημενηΑμεα culpa το κορίτσι…
Ακριβώς μεγάλη αλήθεια.Οπότε μην πιστεύετε πάντα οτι διαβάζετε
Και το κορυφαίο ήταν οτι είχε μπουκαλι αλκοολ μαζί του και καπνιζε πούρο ,καπνα ολο το δωμάτιο(μια μη καπνιστρια μην την ενοχλούσε,εμενα δεν με πειράζει,γτ και εγώ καπνιζω),ανοιξε την πορτα και με το ένα χερι ανοιξε την πόρτα,και στο αλλο χέρι είχε το ποτό. Και στα 4 που με είχε,πήρε ταυτόχρονα απ το κομοδίνο το ποτήρι του γ να πιει.
Ναι κακώς έκατσα μαζι του,στο ντους ομως μιλησε κανονικά,σρο σεξ τα εκανε αυτά,αλλά αποφασισα να μην το ξαναανεχτω αυτό,λεω τι; Επειδη τα σκάει ο αλλος; Για αυτό ας τολμήσει να πει παλι μαλακία για μένα,ετσι,να δειτε δημοσίως περι τινος προκειται,και τι με κυφωση με εβγαλε επισης χαχα,μου εκανε διαγνωση ορθοπεδικου.Είχενα φάει πολύ κραξιμο απο οσους είδανε τι εγραψα αν συνεχιζε τις μαλακίες του,θα τον είχατε περιποιηθει καταλλήλωςΝα φεύγεις ΑΜΈΣΩΣ μακριά από τέτοιες περιπτώσεις, δλδ αν γίνεται ΜΗΝ περάσεις καν την πόρτα!
Το αλκοόλ ουκ ολίγες φορές, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα πράγματα.
Take care baby.
....θα αυξηθει κατακορυφα η επισκεψιμοτητα στο Μεσολογγι, νεος προορισμος σεξοτουρισμου!!!Εχω ακομα σίγουρα μια εβδομάδα
Εκεί να δεις ξεκωλαραίους που έχει!!!...μλκ εκανες και εκει εχει ξεκωλιαρες!!! Στον Αθω επρεπε να τον στειλεις
Μήπως αυτό το μπουμπούκι είναι και καράφλας με ηλικία γύρω στα 45;Ναι κακώς έκατσα μαζι του,στο ντους ομως μιλησε κανονικά,σρο σεξ τα εκανε αυτά,αλλά αποφασισα να μην το ξαναανεχτω αυτό,λεω τι; Επειδη τα σκάει ο αλλος; Για αυτό ας τολμήσει να πει παλι μαλακία για μένα,ετσι,να δειτε δημοσίως περι τινος προκειται,και τι με κυφωση με εβγαλε επισης χαχα,μου εκανε διαγνωση ορθοπεδικου.Είχενα φάει πολύ κραξιμο απο οσους είδανε τι εγραψα αν συνεχιζε τις μαλακίες του,θα τον είχατε περιποιηθει καταλλήλως
Κοντά στα 50Μήπως αυτό το μπουμπούκι είναι και καράφλας με ηλικία γύρω στα 45;
Χαχα μην αυξηθεί ο τουρισμός....θα αυξηθει κατακορυφα η επισκεψιμοτητα στο Μεσολογγι, νεος προορισμος σεξοτουρισμου!!!
Τι Ταϊλανδη κ μαλακιες, Μεσολογγι πας κ με ΚΤΕΛ
....κουκλα μου αυξηθηκε ΗΔΗ!!!!Χαχα μην αυξηθεί ο τουρισμός
Με τριχουλεεεεες...Mε τριχούλες vs χωρίς
Μην ξεπεράσει και τα νησια στον τουρισμο....κουκλα μου αυξηθηκε ΗΔΗ!!!!
Αγαλμα θα σου στησει ο Δημος Μεσολογγιου
....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!Μην ξεπεράσει και τα νησια στον τουρισμο
Πάντα θα υπάρχει χαμός στο νήμα της Αγγελικούλας....Ναι κ το βασικό είναι οτι ακόμα και που λείπω απο Αθηνα πάλι χαμος στο νημα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστώ πολυ
Οχι οχι δεν θα ανεβάσω τιμες....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!
Μην αρχισεις και τιμες Μυκονου μονο
Ναι,ακομα και τωρα π ειμαι διακοπες,αλλά φυσικά δεν γινεται κ να ασχολούμαι μονο με τα ραντεβου,ιδίως Αυγουστο μηνα,δικαιουμαι και εγω να πάω και μια εκδρομη τριημερη ας πουμε με παρέα ετσι να ξεκουραστωΠάντα θα υπάρχει χαμός στο νήμα της Αγγελικούλας....
....ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη?!??!
Μην αρχισεις και τιμες Μυκονου μονο
....το "ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη" το αφησες ασχολιαστο βλεπωΟχι οχι δεν θα ανεβάσω τιμες
Ε αυτό ας το κρίνουν οι συναγωνιστές....το "ααααα τοσο καλη εισαι δηλαδη" το αφησες ασχολιαστο βλεπω