John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.954
- Πόντοι
- 3.446
Το κορίτσι πρώτα από ολα είναι κυρία που χαίρεται τι ζωή κ δίνει χαρά κ σε εμάς που θα θέλαμε να μπορέσουμε να σπάσουμε τα δικά μας δεσμά κ να χαρούμε τη ζωή.ρε τύποι συνάντηση θέλετε ή υλικό για το σπίτι?
Εδώ θα συμφωνήσω !
κανά απομεινάρι
Καλώς τονΤο τηλ της κοπέλας ;
Θα πληρώσεις διόδια για να την βρειςΞεμείναμε Αθήνα και ψάχνω ρε φίλε τ να κάνουμε !
Α ναι ; Προς τα που βόρεια δυτικά ανατολικά ;
Θα πληρώσεις διόδια για να την βρεις
Αν δεν βαριέσαι κάνε τον κόπο να διαβάσεις κάνα δυο τρεις σελίδες πίσω και θα σου λυθούν όλες οι απορίεςΑ ναι ; Προς τα που βόρεια δυτικά ανατολικά ;
....δεν προλαβαινει μαγκα μου να σουβλισει, σουβλιζεται η ιδιαοκ...
το κορίτσι αρπαχτές στην επαρχία μετά διακοπών, εσείς εδώ υλικό...καμιά προβατίνα από ακαρνανία που είναι να μας φέρει
Καλησπερα Αγγελική.κανείς απο Πάτρα; Θα ήθελα την Τετάρτη να ερθω έτσι μια "μονοήμερη" στην Πάτρα,να ξεκινήσω γυρω στις 10 το πρωί,και να γυρίσω 9 το βράδυ ας πούμε
Τωρα πιο χαλαρα ειμαι σχετικα με τα ραντεβου,πολύ λιγότερα απ οτι στην Αθήναοκ...
το κορίτσι αρπαχτές στην επαρχία μετά διακοπών, εσείς εδώ υλικό...καμιά προβατίνα από ακαρνανία που είναι να μας φέρει
Θα πληρώσεις διόδια για να την βρεις
"Κλίση" από την τροχαία τύπε;Έχω «κλήσει» δεν υπάρχει ορθογραφικά στην ελληνική γλώσσα.
Υπάρχει: έχω «κλήση» τηλεφωνική π.χ. ή έχω «κλείσει» ραντεβού … όπως το παράθυρο.
Υπάρχει και η «κλίση» από την Τροχαία.
Τώρα για τις γραμματικές κλίσεις πάμε μακριά…στα χρόνια του Δημοτικού που πέρασαν ανεπιστρεπτί και αναλφάβητα δυστυχώς …
Τύπισσα Αγγελική, έλα εσύ και θα σημαιοστολιστούν όλα τα σκάφη τα ελλιμενιζόμενα σε παλαιό και νέο λιμένα Πατρών.Παιδιά θέλω να ερθω να τιμήσω και την Πάτρα,αλλά δύσκολο λόγω ημερών π ειναι Παναγίας,οικογενειακές υποχρεώσεις,επισκεψεις.αλλά θα ήταν τέλεια μια μονοημερη εκδρομή
Ουου τι εχει να γινει,μεγαλη χάρη του Αγίου Ανδρέα χαχαΤύπισσα Αγγελική, έλα εσύ και θα σημαιοστολιστούν όλα τα σκάφη τα ελλιμενιζόμενα σε παλαιό και νέο λιμένα Πατρών.