Αυτόν τωρα που βλέπω οτι είναι διαγραμμένο μέλος,και με είχε γράψει και άκωλη,πλαδαρή και αμεα ,τον θυμήθηκα πάλι γιατί ειδα το ποστ με την κλίση που κατέβηκε πάλι κάτω. Αυτος μπορεί να έγραψε ολη αυτή την αρνητική κριτική για μένα,τωρα που διαγραφηκε κιολας,ας πω και εγώ τι έγινε να τον κάνω ρεζίλι δημοσίως. Ήταν απότομος στις κινήσεις του και αγενής ,οταν ήθελε να αλλαξουμε στάση με τράβαγε απότομα ,και μου φώναζε κιολας λέγοντάς μου "ελα γαμωτο σου,γαμημενη ,ξεσκισμενη".Ενα αλλο είναι οτι μου τράβαγε τις ρωγες σε σημείο να με ποναει,και του ειπα να σταματήσει γιατί με πονάει,και ειπε "δεν πειράζει,ας πονεσεις και λίγο" ,με τα πολλά ομως σταμάτησε. Και το κορυφαίο ήταν οτι είχε μπουκαλι αλκοολ μαζί του και καπνιζε πούρο ,καπνα ολο το δωμάτιο(μια μη καπνιστρια μην την ενοχλούσε,εμενα δεν με πειράζει,γτ και εγώ καπνιζω),ανοιξε την πορτα και με το ένα χερι ανοιξε την πόρτα,και στο αλλο χέρι είχε το ποτό. Και στα 4 που με είχε,πήρε ταυτόχρονα απ το κομοδίνο το ποτήρι του γ να πιει. Οπότε μην πιστεύετε πάντα οτι διαβάζετε,προφανως βγηκε και τα εγραψε όλα αυτά για μενα,γιατί με ειδε δυσαρεστημενη