pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.116
- Πόντοι
- 4.496
Ε δεν ξερεις τι μπορει να κατσει καμια φορα...αλλα η κανονικη σειρα ειναι σιγουρα η αλλη.....Είναι λίγο ανορθόδοξο αυτό.
Ε δεν ξερεις τι μπορει να κατσει καμια φορα...αλλα η κανονικη σειρα ειναι σιγουρα η αλλη.....Είναι λίγο ανορθόδοξο αυτό.
οχι μονο πιπα ομως,μετα να με βάλεις κ εσυ κατωεγω θα σου πω μονο οταν μου παρεις πιπα....(ΟΟΟΟΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ)....
πιπα κωλο εμπλοκη!βλέπω εχετε ορέξεις χμμ καλό αυτό
Όντως καλή η πίπα αλλά αν δεν δαγκωνεται η γυναίκα και δεν τρέμει οταν την γλύφεις νιώθω μισόςοχι μονο πιπα ομως,μετα να με βάλεις κ εσυ κατω
Εμένα μαρεσει η σειρά. Οτιδήποτε άλλο μπουμΕ δεν ξερεις τι μπορει να κατσει καμια φορα...αλλα η κανονικη σειρα ειναι σιγουρα η αλλη.....
αν εισαι καλη πιπατζου θα σε βαλω οπου θες μετα!!!!!!!!οχι μονο πιπα ομως,μετα να με βάλεις κ εσυ κατω
Αγγελική σου αρέσει να σε γλύφουν και να σε φιλάνε στο σώμα γενικά και στην κλειτορίδα?Όντως καλή η πίπα αλλά αν δεν δαγκωνεται η γυναίκα και δεν τρέμει οταν την γλύφεις νιώθω μισός
α καλα τρελαινομαι και λιωνωΑγγελική σου αρέσει να σε γλύφουν και να σε φιλάνε στο σώμα γενικά και στην κλειτορίδα?
Χαχα εγώ να δειςα καλα τρελαινομαι και λιωνω
Να αυτά λέει και μας τρελαίνειοχι μονο πιπα ομως,μετα να με βάλεις κ εσυ κατω
Μιας και πιο μαχημος… Τι θα ελεγες χωρις καποτα και γεμισμα της τρυπας σου με χυσια και να ξεχειλίζει.. αρκει να φορας σπιραλα καλα τρελαινομαι και λιωνω
Πώς μιλάμε μαζί σου?το επιθυμώ διακαως να με γαμησετε,να σας αρχισω στην πιπα,και να με παρετε και απ τις 2 τρυπες μου
Μιας και πιο μαχημος… Τι θα ελεγες χωρις καποτα και γεμισμα της τρυπας σου με χυσια και να ξεχειλίζει.. αρκει να φορας σπιραλ
Φαντα Μπλέ και όλα κομπλέ!![]()
...αδελφε που εισαι "μαχιμος", στο να πετας μαλακιες?!?!?!?
Μαζεψου που μου θες και γαμησι ακαποτο......
το επιθυμώ διακαως να με γαμησετε,να σας αρχισω στην πιπα,και να με παρετε και απ τις 2 τρυπες μου
??????????????????????????????????????? Δεν το κατάλαβα είπες κάτι καλέ μου φίλε ????? Χα χα χα χα χα
Απο Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Εχει έλλειψη ανταλλακτικών απο Κίναθα εχει ενημέρωση
Σου αρέσει να το dirty talking ή θέλεις ησυχία??α καλα τρελαινομαι και λιωνω
Πίνω καφεδάκι αραχτός και διαβάζω τις 168 σελίδες ...??????????????????????????????????????? Δεν το κατάλαβα είπες κάτι καλέ μου φίλε ????? Χα χα χα χα χα
Έχεις αυτή την υπομονή ρε μπαγάσα 168 σελίδες?????? Χα χα χα χα χα..Θα δώσεις εξετάσεις???Πίνω καφεδάκι αραχτός και διαβάζω τις 168 σελίδες ...![]()
Έχει υλικό κάργα εδώ ...Έχεις αυτή την υπομονή ρε μπαγάσα 168 σελίδες?????? Χα χα χα χα χα..