papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.480
- Πόντοι
- 27.261
οχι, μέλος από το πολυκλωνικο τρίο πουστενΑκροατης?
οχι, μέλος από το πολυκλωνικο τρίο πουστενΑκροατης?
Μελος που σε εχει ξεκωλιασει και εχεις χασει τον τον υπνο σου.οχι, μέλος από το πολυκλωνικο τρίο πουστεν
σκληρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι διαβάζω ? Της χαλάσανε τη σιέστα της μαντάμ επειδη είχαν όρεξη κάποιοι για τους χ,ψ λόγους η που είχαν βγει το βράδυ κ έψαχναν να πηδήξουν η που δουλευαν κ έψαχναν μετά ραντεβού κ έστειλαν μήνυμα ? Εδώ ρε Αγγελική δε μπορείς να φτιάξεις ένα κινητό κ κανεις κ κριτικη σε άλλους ? Εγώ βλεπω IQ ραδικιού να έχεις .
Βιζιτα είσαι μη τρελαίνεσαι μια απλή φτηνή βιζιτα χαμηλού επιπέδου .
απο εδώ μονο κουβέντα μπορεί να κάνει καποιος,τα υπόλοιπα από κοντάΤο θέμα είναι ότι κάνεις μόνο κουβέντα και τίποτα άλλο εδώ
το ξερω τι είμαι,για βιζιτες αλλωστε μιλάει το σαιτ,και οχι,δεν γινεται να ειμαι διαθεσιμη συνεχεια,εχουμε και άλλες δουλειες και προσωπική ζωη,και τι είμαι εγω να φτιάξω κινητο; μάστορας;Τι διαβάζω ? Της χαλάσανε τη σιέστα της μαντάμ επειδη είχαν όρεξη κάποιοι για τους χ,ψ λόγους η που είχαν βγει το βράδυ κ έψαχναν να πηδήξουν η που δουλευαν κ έψαχναν μετά ραντεβού κ έστειλαν μήνυμα ? Εδώ ρε Αγγελική δε μπορείς να φτιάξεις ένα κινητό κ κανεις κ κριτικη σε άλλους ? Εγώ βλεπω IQ ραδικιού να έχεις .
τα λοκανικα πριν τα σερβιρεις, τα εβαζες στο γκωλο για κρας-τεστ μαρη πολυκλωνου κασσιανη ?Μελος που σε εχει ξεκωλιασει και εχεις χασει τον τον υπνο σου.
Ειμαι ο μόνος που μπορεί και σε ξεφτυλιζει εδω μεσα.
Πες μας Τώρα γιατι σε παρατησε η πρωην?
Δν είναι κλειστά τα δικαστήρια σήμερα?Τι διαβάζω ? Της χαλάσανε τη σιέστα της μαντάμ επειδη είχαν όρεξη κάποιοι για τους χ,ψ λόγους η που είχαν βγει το βράδυ κ έψαχναν να πηδήξουν η που δουλευαν κ έψαχναν μετά ραντεβού κ έστειλαν μήνυμα ? Εδώ ρε Αγγελική δε μπορείς να φτιάξεις ένα κινητό κ κανεις κ κριτικη σε άλλους ? Εγώ βλεπω IQ ραδικιού να έχεις .
Δεν μπορούσες να ποσταρεις καμία φώτο η κανένα βίντεο όπως κάνουν όλες . Και όχι να μας λες για την ανατομία του κινητού με τα κουμπιάαπο εδώ μονο κουβέντα μπορεί να κάνει καποιος,τα υπόλοιπα από κοντά
πως να ποσταρω αμα δεν έχω καμία στο κομπιουτερΔεν μπορούσες να ποσταρεις καμία φώτο η κανένα βίντεο όπως κάνουν όλες . Και όχι να μας λες για την ανατομία του κινητού με τα κουμπιά
αν εχεις laptop μπορεις να βγαλεις!!!!!!!!!!πως να ποσταρω αμα δεν έχω καμία στο κομπιουτερ
οχι δεν εχωαν εχεις laptop μπορεις να βγαλεις!!!!!!!!!!
αστο,δεν θα συνεννοηθώΜαλλον αληθινός , όταν λέει μου οργώσανε τις τρύπες κ γαμιστε σκληρά την ενόχλησε που της στείλανε ραντεβού για αργά . Όταν δε μπορεί να βρει μια εναλλακτική κ λέει μαλακες περιμένετε η όταν λέει ακόμα κομμώτριες κ γιατρούς δεν τους ενοχλούν βράδυ τι συμπέρασμα βγάζει κάποιος . Που ξημεροβραδιάζεται στο νήμα της δε της είπε κανεις τίποτα δικαίωμα της . Αλλα να λέει με ενοχλείται που ζητάτε ραντεβού ότι ώρα θέλετε ? Ε και ? Δεν απαντάς απλά . Να πηδήξουν ήθελαν . Που το θέμα ?
ξερεις την παροιμια με τα καλαθια....Μαλλον αληθινός , όταν λέει μου οργώσανε τις τρύπες κ γαμιστε σκληρά την ενόχλησε που της στείλανε ραντεβού για αργά . Όταν δε μπορεί να βρει μια εναλλακτική κ λέει μαλακες περιμένετε η όταν λέει ακόμα κομμώτριες κ γιατρούς δεν τους ενοχλούν βράδυ τι συμπέρασμα βγάζει κάποιος . Που ξημεροβραδιάζεται στο νήμα της δε της είπε κανεις τίποτα δικαίωμα της . Αλλα να λέει με ενοχλείται που ζητάτε ραντεβού ότι ώρα θέλετε ? Ε και ? Δεν απαντάς απλά . Να πηδήξουν ήθελαν . Που το θέμα ?
ποια εννοεις;ξερεις την παροιμια με τα καλαθια....
πακετο!!!!!!!!!!οχι δεν εχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αστο,δεν θα συνεννοηθώ
οτι χασαμε τα αυγα και τα καλαθια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποια εννοεις;
Αυτά είναι τα ωραία.
Είναι δυνατόν να δει κάποιος αυτό το πράμα μπροστά του και να του σηκωθεί ???
ωραίο και αυτό που υπάρχει και ποικιλια απόψεων,και θετικές και αρνητικέςΑυτά είναι τα ωραία.