james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.356
Αγγελική, πάει η επιχείρηση.
Κλείσε βιβλία και μπες σε περαίωση.
τι να πει κ η εστιαση π εκλεισε τοσους μηνες με τον κοροναιο,εγω αισιοδοξη ειμαιΑγγελική, πάει η επιχείρηση.
Κομοδίνο και πάρε τα στο τέλος.να ρωτήσω και κάτι αλλο,ετσι κουβέντα να γίνεται; τα λεφτά πώς τα δινετε; μπροστά,στο κομοδίνο τα αφηνετε ή στο τέλος; εμενα οι περισσοτεροι στο τέλος ή να τα δω στο κομοδινο οταν μπω,αλλα και στο κομοδινο να τα δω,πάντα τα παίρνω στο τέλος. και μπροστά ελάχιστοι το εχουν κάνει,οχι πάνω απο 4. ρωτάω γ να δω την οπτική σας
Πανω στο κομοδινο τα αφηνω οταν παω εγω στο δωματιο!να ρωτήσω και κάτι αλλο,ετσι κουβέντα να γίνεται; τα λεφτά πώς τα δινετε; μπροστά,στο κομοδίνο τα αφηνετε ή στο τέλος; εμενα οι περισσοτεροι στο τέλος ή να τα δω στο κομοδινο οταν μπω,αλλα και στο κομοδινο να τα δω,πάντα τα παίρνω στο τέλος. και μπροστά ελάχιστοι το εχουν κάνει,οχι πάνω απο 4. ρωτάω γ να δω την οπτική σας
απολυτα συμφωνω ,παντα στο τελος,πρωτα εχω μάχη να δωσωΚομοδίνο και πάρε τα στο τέλος.
safe λύση.
Δεν πας για τα λεφτά,για την εμπειρία παςαπολυτα συμφωνω ,παντα στο τελος,πρωτα εχω μάχη να δωσω
και για τα 2,για να είμαι ειλικρινής ναι,και για τα λεφτά,αλλά σίγουρα και εσείς οι ίδιοι θα το ξέρετεΔεν πας για τα λεφτά,για την εμπειρία πας
Δεν είναι λεφτά…είναι δώρο μετά την εμπειρία!και για τα 2,για να είμαι ειλικρινής ναι,και για τα λεφτά,αλλά σίγουρα και εσείς οι ίδιοι θα το ξέρετε
λες και δεν το ξέρατε και εσείς,δεν σας λέω κ κάτι καινουριο αυτο σχετικα με τα λεφτάΔεν είναι λεφτά…είναι δώρο μετά την εμπειρία!
(σε πειράζω)
Πέφτω από τα σύννεφαλες και δεν το ξέρατε και εσείς,δεν σας λέω κ κάτι καινουριο αυτο σχετικα με τα λεφτά
Όχι είναι κλασική συζήτηση εδώ στο bou.λες και δεν το ξέρατε και εσείς,δεν σας λέω κ κάτι καινουριο αυτο σχετικα με τα λεφτά
Αν μπορεί η οποιαδήποτε να επιλέξει εν μέρει ποιους θα απορρίψει, μπορεί άνετα να το κάνει ΚΑΙ για την καυλα της, ΜΕΤΑ πάντα από τα χρήματα.για τα χρηματα το κανετε ολα τα αλλα ειναι παπαριες να περναει η ωρα!!!!!!!!!!
και για ευχαριστηση παντως εγω,δεν μ ειναι αγγαρειαγια τα χρηματα το κανετε ολα τα αλλα ειναι παπαριες να περναει η ωρα!!!!!!!!!!
αλλά οντως,αν ελεγα οτι δεν το κάνω και για τα λεφτά θα έλεγα ψεματαγια τα χρηματα το κανετε ολα τα αλλα ειναι παπαριες να περναει η ωρα!!!!!!!!!!
κατα την ταπεινη αποψη αν μπορουν να επιλεξουν αυτους που περνανε καλα στα γαμησια τοτε ας μην τους παιρνουν χρηματα....ετσι ναι θα εινα για την καυλα τους...Αν μπορεί η οποιαδήποτε να επιλέξει εν μέρει ποιους θα απορρίψει, μπορεί άνετα να το κάνει ΚΑΙ για την καυλα της, ΜΕΤΑ πάντα από τα χρήματα.
Γι αυτό τόνισα το "ΚΑΙ για την καυλα τους, ΜΕΤΑ από τα χρήματα".κατα την ταπεινη αποψη αν μπορουν να επιλεξουν αυτους που περνανε καλα στα γαμησια τοτε ας μην τους παιρνουν χρηματα....ετσι ναι θα εινα για την καυλα τους...
κοιτα,θα την πω την αληθεια μου,το παραδεχομαι,οταν εχω χ συναντησεις,υπολογιζω πόσα θα βγαλω σημερα,οποτε δεν είναι αποκλειστικα μονο γ καυλα,αλλακαι γ αυτό,οχι πως δεν θα το μαντευατε και εσεις οι ιδιοι αν δεν σας το έλεγακατα την ταπεινη αποψη αν μπορουν να επιλεξουν αυτους που περνανε καλα στα γαμησια τοτε ας μην τους παιρνουν χρηματα....ετσι ναι θα εινα για την καυλα τους...
Η καλύτερη δουλειά είναι να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα λένε!κοιτα,θα την πω την αληθεια μου,το παραδεχομαι,οταν εχω χ συναντησεις,υπολογιζω πόσα θα βγαλω σημερα,οποτε δεν είναι αποκλειστικα μονο γ καυλα,αλλακαι γ αυτό,οχι πως δεν θα το μαντευατε και εσεις οι ιδιοι αν δεν σας το έλεγα