pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.039
- Πόντοι
- 4.496
μπες στην ουρα,........Θέλω να της ανοίξω τις τρυπούλες..κ να την γαμαω όρθια κ στο μπάνιο την Αγγελική
μπες στην ουρα,........Θέλω να της ανοίξω τις τρυπούλες..κ να την γαμαω όρθια κ στο μπάνιο την Αγγελική
χαχαχα οπως στις δημόσιες υπηρεσίες ενα πράγμαμπες στην ουρα,........
Μπα με φοβάται μη την βγάλω νοκ άουτ απ' το ξεπατωμα.μπες στην ουρα,........
εμενα παντως η δοκιμη μου ειναι μια καλη πιπα με καταπωση φυσικα!!!!!!!...για να κρινω ..............ολες οι αλλες τρυπες ιδιες ειναι(σχεδον)...Μπα με φοβάται μη την βγάλω νοκ άουτ απ' το ξεπατωμα.
Εμένα η δοκιμή μου είναι επίθεση κ κάρφωμα στα 4 κ πλαϊνά να δω τι ψάρια πιάνει στο δυνατό σεξεμενα παντως η δοκιμη μου ειναι μια καλη πιπα με καταπωση φυσικα!!!!!!!...για να κρινω ..............ολες οι αλλες τρυπες ιδιες ειναι(σχεδον)...
καλα οτι αρεσει στον καθενα!!!!!..αλλα η γνωμη μου ειναι φιλε οτι αν η γυναικα δεν κανει ωραια πιπα.....δεν κανει τιποτα ωραια.....(ξαναλεω γνωμη μου)!!!!!!!!Εμένα η δοκιμή μου είναι επίθεση κ κάρφωμα στα 4 κ πλαϊνά να δω τι ψάρια πιάνει στο δυνατό σεξ
εχουμε εχουμε....μπας και κανεις ραντεβου βραδυ???βλέπω εχετε ορέξεις χμμ καλό αυτό
Αχ Αγγελική τι θα παθαινες ... χαμός!!βλέπω εχετε ορέξεις χμμ καλό αυτό
Εμεις εχουμε ορεξεις.Εσυ κινητο πότε??βλέπω εχετε ορέξεις χμμ καλό αυτό
θα εχει ενημέρωσηΕμεις εχουμε ορεξεις.Εσυ κινητο πότε??![]()
Συμφωνώ απόλυτακαλα οτι αρεσει στον καθενα!!!!!..αλλα η γνωμη μου ειναι φιλε οτι αν η γυναικα δεν κανει ωραια πιπα.....δεν κανει τιποτα ωραια.....(ξαναλεω γνωμη μου)!!!!!!!!
μπραβο Αγγελικαρα !!!!!!!!!...το πας πολυ καλα!!!!!!!!!!φτου φτου φτου....η πίπα είναι το ήμισυ του παντός στο σεξ
Βασικά για μένα η πίπα είναι όπως το φιλί στο πρώτο ραντεβού. Ανάλογα πως είναι θα εξελιχθεί και η συνέχεια.η πίπα είναι το ήμισυ του παντός στο σεξ
ιδιως οσοι με είδανε κιολας τι εχουνε να πούνεμπραβο Αγγελικαρα !!!!!!!!!...το πας πολυ καλα!!!!!!!!!!φτου φτου φτου....
κοιτα για να φτασουμε στην πιπα λογικα θα εχουμε περασει απο το σταδιο του φιλιου!!!!!!...εκτος και αν παμε αμεσως στην πιπα!!!!Βασικά για μένα η πίπα είναι όπως το φιλί στο πρώτο ραντεβού. Ανάλογα πως είναι θα εξελιχθεί και η συνέχεια.
εγω θα σου πω μονο οταν μου παρεις πιπα....(ΟΟΟΟΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ)....ιδιως οσοι με είδανε κιολας τι εχουνε να πούνε
Είναι λίγο ανορθόδοξο αυτό.κοιτα για να φτασουμε στην πιπα λογικα θα εχουμε περασει απο το σταδιο του φιλιου!!!!!!...εκτος και αν παμε αμεσως στην πιπα!!!!