xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.938
- Πόντοι
- 1.056
Την καλημέρα μου και καλό μήνα καλέ μου φίλεΈχει υλικό κάργα εδώ ...
Την καλημέρα μου και καλό μήνα καλέ μου φίλεΈχει υλικό κάργα εδώ ...
....αρχοντα, ασε τους καφεδες κ πιασε τις φαντες μπλε!!! Δν βλεπ΄ς τι γιενεται παραπαν'Πίνω καφεδάκι αραχτός και διαβάζω τις 168 σελίδες ...
Καλό είναι να μην τα ζητάς από την αρχή. Είναι ξενέρωμα.να ρωτήσω και κάτι αλλο,ετσι κουβέντα να γίνεται; τα λεφτά πώς τα δινετε; μπροστά,στο κομοδίνο τα αφηνετε ή στο τέλος; εμενα οι περισσοτεροι στο τέλος ή να τα δω στο κομοδινο οταν μπω,αλλα και στο κομοδινο να τα δω,πάντα τα παίρνω στο τέλος. και μπροστά ελάχιστοι το εχουν κάνει,οχι πάνω απο 4. ρωτάω γ να δω την οπτική σας
Πλημμυρίσαμε στα χύσια....αρχοντα, ασε τους καφεδες κ πιασε τις φαντες μπλε!!! Δν βλεπ΄ς τι γιενεται παραπαν'
Αγγελική, έχεις σχέση;το ξερω τι είμαι,για βιζιτες αλλωστε μιλάει το σαιτ,και οχι,δεν γινεται να ειμαι διαθεσιμη συνεχεια,εχουμε και άλλες δουλειες και προσωπική ζωη,και τι είμαι εγω να φτιάξω κινητο; μάστορας;
Και δεν χαίρεσαι που εδώ όλοι γαμάνε καλέ μου φίλε????Πλημμυρίσαμε στα χύσια
Σαν κερι αναμμένοα καλα τρελαινομαι και λιωνω
κυριε τυπε με ρεγουλα ο καφες απο σημερα ετσι?Πίνω καφεδάκι αραχτός και διαβάζω τις 168 σελίδες ...
Οπα εχουμε υποψηφιο σχεσακια??Αγγελική, έχεις σχέση;
Καλέ μου φίλε ο Έλληνας πάντα θα έχει για καφέ ..φάει...ποτό...διακοπές..αλλά και για πουτσα...Δεν θα έχει ποτέ να δώσει αν χρωστάει ...κυριε τυπε με ρεγουλα ο καφες απο σημερα ετσι?
Το καλο πραγμα αργει να γινει υπομονη...Απο Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Εχει έλλειψη ανταλλακτικών απο Κίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου αρέσει να το dirty talking ή θέλεις ησυχία??
ΣωστοςΚαλέ μου φίλε ο Έλληνας πάντα θα έχει για καφέ ..φάει...ποτό...διακοπές..αλλά και για πουτσα...Δεν θα έχει ποτέ να δώσει αν χρωστάει ...
Διακοπές;Καλέ μου φίλε ο Έλληνας πάντα θα έχει για καφέ ..φάει...ποτό...διακοπές..αλλά και για πουτσα...Δεν θα έχει ποτέ να δώσει αν χρωστάει ...
Καλέ μου φίλε άσε να ξέρω καλύτερα για τους Έλληνες αν πάνε η που διακοπές η όχι...Διακοπές;
Διακοπές σε ξενοδοχεία το 98% των ελλήνων δεν έκανε ούτε τον καιρό της ΠΑΣΟΚάρας.
Καλά τώρα δεν το συζητάμε.
Τώρα δεν πάει ούτε στο φάληρο ή τη λούτσα ...
Το θέμα είναι αν θέλεις να βλέπεις το 1/1000 ή το 98%.Καλέ μου φίλε άσε να ξέρω καλύτερα για τους Έλληνες αν πάνε η που διακοπές η όχι...
Αρχιδιές τύπε.Διακοπές;
Διακοπές σε ξενοδοχεία το 98% των ελλήνων δεν έκανε ούτε τον καιρό της ΠΑΣΟΚάρας.
Καλά τώρα δεν το συζητάμε.
Τώρα δεν πάει ούτε στο φάληρο ή τη λούτσα ...
Δεν βλέπεις κάτι φουκαράδες .... που πάνε σε νησιά σάββατο πρωί ... και γυρνάνε κυριακή βράδυ ;;;Αρχιδιές τύπε.
Ποιος τα γεμίζει τα φέρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;
Οι γύφτοι και οι Κορεάτες;
Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου καλέ μου φίλε ..Απλά ξέρω λόγο που εχω πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα ..Το θέμα είναι αν θέλεις να βλέπεις το 1/1000 ή το 98%.
Και το χειμώνα του 1942, κάποιοι στην ΑΘΗΝΑΙΑ στη Βουκουρεστίου τρώγαν φασιανούς και πίναν γαλλικές σαμπάνιες. Οπότε το συμπέρασμα , με το σκεπτικό σου , είναι , ότι το χειμώνα του 1942
είχε κονόμα, λεζάντα και μάσα ...........
Για αυτό έχω σιχαθεί αυτή τη χώρα δεκαετίες τώρα .......
Εννοείται ρε.Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου καλέ μου φίλε ..Απλά ξέρω λόγο που εχω πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα ..
Όταν η κάθε αποβλακωμενη έφηβη έχει ολόκληρη ταξιαρχία από αρνητές τεστοστερόνης και γελοίους ευελοδουλους ,μην περιμένετε κάτι της προκοπής εκτός αν πέσετε με αλεξίπτωτο στη γειτονιά της έχοντας μια μεγάλη επιταγή στην τσέπη.Δεν εχεις μεσον στην Ελλάδα ουτε για κουβεντα δεν κάθονται ακόμα και στην λιγκα σου να ειναι η τύπισσα.