Νέα

Αγγελίες με 2 κορίτσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CuriousCouple
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CuriousCouple

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

Συναγωνιστές ζητώ τα φώτα σας.  Έχω δει μερικές αγγελίες σαν αυτή:  και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.
Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πληροφορίες για τη συγκεκριμένη αγγελία (μιας και τη βρήκα τυχαία) και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε ζευγάρι.  Δεν απορρίπτω και Α/Γ ζευγάρι, αλλά θα προτιμούσα Γ/Γ.
Ευχαριστώ!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
CuriousCouple psaksou και σε κάνα στουντιακι...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Συναγωνιστές ζητώ τα φώτα σας.  Έχω δει μερικές αγγελίες σαν αυτή:  και θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.
Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πληροφορίες για τη συγκεκριμένη αγγελία (μιας και τη βρήκα τυχαία) και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε ζευγάρι.  Δεν απορρίπτω και Α/Γ ζευγάρι, αλλά θα προτιμούσα Γ/Γ.
Ευχαριστώ!

γιατι δεν πας καλυτερα σε μια εκθεση επιπλου? κομοδινα ντουλαπες θα δεις και εκει αλλα οχι για να πηδηξεις. απαραδεκτες και οι δυο
:headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
CuriousCouple

CuriousCouple

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχώς που ρώτησα πρώτα!  Ευχαριστώ για τις προειδοποιήσεις σας μάγκες!  :thumbsup: :thumbsup:
Η αλήθεια είναι ότι εμείς μάλλον δε θα συμμετέχουμε, θέλουμε να παίζουν μεταξύ τους.
Αν γενικά έχει κανείς τίποτα να προτείνει, ας ρίξει κανένα link. Αν και απο ότι βλέπω μάλλον η λύση είναι cg's.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246

ΜΠΡΕ ΣΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ DUO ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΟΛΟ. Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ Η ΑΝΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ....... :headbang: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.988
Πόντοι
22.785

kissifer

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τραβα σε κανα μασατζιδικο φιλε παζαρεψε την τιμη διαβασε ποιες ειναι καλες απο τα μασαζ και χωσου μια ωρα και εκει και γλυτωνεις το ξενοδοχειο.

OP
OP
CuriousCouple

CuriousCouple

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Βρές στανταράκι ....φιλικά  :smitten: :smitten:

Ευχαρίστως! Απλώς δεν ξέρω ποιά είναι τα στανταράκια για την περίπτωσή μου. Ακόμα και τις κριτικές να διαβάσω δεν ξέρω ποιές μπορεί να πηγαίνουν και "πακέτο".  Για αυτό ρωτάω εδώ πρώτα.
Επίσης, νομίζω πως και εγώ και η κοπέλα μου θα νιώθαμε πιο άνετα σε χοτέλι ή σε δικό μας χώρο.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
Ευχαρίστως! Απλώς δεν ξέρω ποιά είναι τα στανταράκια για την περίπτωσή μου. Ακόμα και τις κριτικές να διαβάσω δεν ξέρω ποιές μπορεί να πηγαίνουν και "πακέτο".  Για αυτό ρωτάω εδώ πρώτα.
Επίσης, νομίζω πως και εγώ και η κοπέλα μου θα νιώθαμε πιο άνετα σε χοτέλι ή σε δικό μας χώρο.

ΝΟΜΙΖΩ Η ΕΛΛΗ29 ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ DUO ΜΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ

OP
OP
CuriousCouple

CuriousCouple

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
6
Like
0