aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 4.078
- Πόντοι
- 456
Eγω ψηφίζω Chimay επίσης από Βέλγιο.Εντάξει γνωστή απολαυστική αυτή η βέλγικη,
![]()
τελευταία πάντως πολύ μου άρεσε και αυτή εδώ.
![]()
![]()
8η Μέρα IPA
Βύνη: Marris Otter Pale Malt, Munich Malt, Amber Malt & Aromatic Malt Λυκίσκος: Ολόκληρα άνθη των αμερικάνικων ποικιλιών Mosaic, Citra & Simcoe Ζύμες: Αφροζύμωτες μαγιές, ζύμωση σε θερμοκρασία 18oC, ωρίμανση 6 εβδομάδων σε χαμηλές θερμοκρασίες Αλκοόλη: 7.0% vol Βαθμοί Πικράδας: 65 IBU...shop.septem.gr
Ναι, η μπλε. Κορυφαία.Eγω ψηφίζω Chimay επίσης από Βέλγιο.
Αρκετά καλή.Τις είχα πετύχει σε μια μπυραρία στην Καλαμάτα και είχα πάθει πλάκα...Nema Beer
nema.beer
Ρωσίδα και Ουκρανιδούλες...
Ναι τα μεγάλα νούμερα 10 - 11 είναι superΡωσίδα και Ουκρανιδούλες...
Οι Baltika εχουν μεγάλη γκάμα.
Άθλια λέει φίλος που την δοκίμασε,φανατικός αλφάκιας...![]()
Τη δοκίμασε κανένας;
Αν ειναι σαν την Er Boqueron που ειχα δοκιμασει παλια θα ειναι καλη.![]()
Τη δοκίμασε κανένας;
Κλασικα Καιζερ απο του μαζικου εμποριου. Για πιο ειδικες καταστασεις μονο πολωνεζικες (στην αχαρνων εχει μινι μαρκετ δικα τους οπου θα βρητε). Παραθετω μερικα:
Tyskie υπερκαθαρη![]()
Zywiecτα ιδια, κρυσταλλο![]()
Warka Strong7%με πιο γεματη γευση (πινεις μετα αλφα στρονγκ και πινεις κατουρο)![]()
Debowe7% με ολιγον καπνιστη γευση![]()
Zywiec Porterμακραν η αγαπημενη μου, κοντα 9%, οσοι ξερουν τι σημαινει porter καταλαβαινουν, με δυο (πολυ κρυα ΠΑΝΤΑ) μπουκαλια γινεσαι γκολ. γευστικα αρωματα απο κακαο βανιλια καφε, ειναι απο τις κορυφαιες porter παγκοσμιως![]()
οχι αλλα με τοσες καταθεσεις που εχω κανει εκει θα μπορουσα να ημουν μετοχος τωρα. αν ημουν ιδιοκτητης του χωρου θα ειχε πεσει λουκετο...θα τα ειχα φαει/πιει ολα εκει μεσα
Φίλος, σίγουρα δεν είσαι ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, στην Αχαρνών;
Αποστείρωση πολύ ωραία...Ζέος που δεν τη βρίσκω εκτός Αθήνας.
οικοδόμος φίλε?Η καλύτερη μπύρα που παίζει είναι η άμστελ.