Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
78.169
Πόντοι
12.056
Ζαχαροπλαστείο μαν.
Ζόρικο....
Φημίζεται για το προφιτερόλ του.

Σκουρόχρωμα προς τα μέρη του Ντούντα έχει(Βουρκολία).
προφιντερολ αγαπημενο θυμαμαι ενα ζαχαροπλαστειο στην πετρουπολη που εκανε οικογενειακο
υπαρχει η ΘΕΚΑ στην κερατεα με γαλα βουβαλισιο και κατι τσουρεκια με κρεμα βουβαλου κατι γκιουζελ και τιραμισου κλπ
αρα ενοχλω τον ντουντα οσον αφορα το αραπικο .......

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.993
Πόντοι
3.556
προφιντερολ αγαπημενο θυμαμαι ενα ζαχαροπλαστειο στην πετρουπολη που εκανε οικογενειακο
υπαρχει η ΘΕΚΑ στην κερατεα με γαλα βουβαλισιο και κατι τσουρεκια με κρεμα βουβαλου κατι γκιουζελ και τιραμισου κλπ
Έφαγα πρόσφατα ένα ταψί γκιουζελ από ΘΕΚΑ πολύ καλό

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.859
Πόντοι
2.596
ΠΛΟΚ...
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω το νήμα, υπάρχει τίποτα εκεί γύρω από το Κέντρο εκτός από αλλοδαπούς και πρεζόνια;
Εκτός κι αν κάνετε νταραβέρια με τις κορασίδες μακριά από τα κεντρικά...
Για φώτισε μας Στρατηγέ, δηλαδή πες ότι έρχομαι εκεί πάνω θα ψάχνω κοπέλες, ζαχαροπλαστεία έχοντας και το Lenovo των 11 ιντσών αγκαλιά :rolleyes: :confused:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.505
Πόντοι
1.056
Να σας τη σπάσω λίγο ...... ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στο πάγκρεας μας ! :woldman:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
περνα και πες.περιμενω εντυπωσεις γιατι εχω να παω 2 χρονια απο εκει.:thumbsup:
Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης δεν ήταν σε καλή μέρα, τον πέτυχα στις μαύρες του, πέρασα σήμερα στις 20.01 κ ο τύπος μόλις μόλις έκλεινε τα φώτα. Τρίτη κ κλείνει από τις 20:00 ;
Τον ρώτησα (αφού ήμουν ήδη μέσα στο μαγαζί του) αν μπορούσε να μου βάλει 2 αμυγδάλου στο χέρι κ να φύγω στο καπάκι (με το 10ευρώ στο χέρι) κ μου λέει με μια ξινίλα "δεν βλέπεις ότι έχω κλείσει ταμειακή, έλα αύριο ..."
"Αδερφέ δεν είμαι με κάρτα, μετρητά έχω" .. του λέω.
Ούτε που με υπολόγισε, με έβγαλε έξω, πήγε με το κοντομάνικο στην διπλανή άσπρη μεταλλική πόρτα κ μην τον είδατε τον Παναή ..(δεν κατάλαβα αν είναι το εργαστήριο ή είσοδος από το σπίτι του) οπότε τεράστιο άκυρο από μένα.
Όταν δεν με σέβονται, δεν τους προσκυνάω κιόλας για να τους δώσω τις δεκάρες μου. Πολύ έπαρση να πάρει ..
Κ μένα ο πατέρας μου είχε 4 δεκαετίες εμπορικό κ προσκυναγε μέχρι την τελευταία ημέρα που είχε το μαγαζί, όλους τους πελάτες, όλων των ηλικιών κ βαλαντίων.

Συνημμένα

• IMG_9215.jpeg
    IMG_9215.jpeg
    448 KB · Εμφανίσεις: 6
  • IMG_9213.jpeg
    IMG_9213.jpeg
    367,8 KB · Εμφανίσεις: 6
Τελευταία τροποποίηση:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.396
Πόντοι
5.006
Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης δεν ήταν σε καλή μέρα, τον πέτυχα στις μαύρες του, πέρασα σήμερα στις 20.01 κ ο τύπος μόλις μόλις έκλεινε τα φώτα.
Τον ρώτησα (αφού ήμουν ήδη μέσα στο μαγαζί του) αν μπορούσε να μου βάλει 2 αμυγδάλου στο χέρι κ να φύγω στο καπάκι (με το 10ευρώ στο χέρι) κ μου λέει με μια ξινίλα "δεν βλέπεις ότι έχω κλείσει ταμειακή, έλα αύριο ..."
Ούτε που με υπολόγισε, με έβγαλε έξω, πήγε με το κοντομάνικο στην διπλανή άσπρη μεταλλική πόρτα κ μην τον είδατε τον Παναή ..(δεν κατάλαβα αν είναι το εργαστήριο ή είσοδος από το σπίτι του) οπότε τεράστιο άκυρο από μένα.
Όταν δεν με σέβονται, δεν τους προσκυνάω κιόλας για να τους δώσω τις δεκάρες μου. Πολύ έπαρση να πάρει ..
Κ μένα ο πατέρας μου είχε 4 δεκαετίες εμπορικό κ προσκυναγε μέχρι την τελευταία ημέρα που είχε το μαγαζί, όλους τους πελάτες, όλων των ηλικιών κ βαλαντίων.
Κωλομπαρας μαν

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.962
Πόντοι
2.306
Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης δεν ήταν σε καλή μέρα, τον πέτυχα στις μαύρες του, πέρασα σήμερα στις 20.01 κ ο τύπος μόλις μόλις έκλεινε τα φώτα. Τρίτη κ κλείνει από τις 20:00 ;
θα δοκιμασω Μποζα και Ασημακοπουλο και θα μεταφερω ετυμηγορια απο τριμελη επιτροπη ειδικων με 5-6 ατομα (κατα Βαμβακουλα).

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.222
Πόντοι
1.206
Ισχύει για ΘΕΚΑ ειδικά με την ανακαινιση πάει μπουνιά
Για τσουρέκι όμως δεν χρειάζεται κανείς να ξενοτευτει
Γκιουζελ και σε όποιον δεν αρέσει θα του γαμησει

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.222
Πόντοι
1.206
Τρελό πορνορεππρταζ !!!εύγε!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.915
Πόντοι
12.756
Ολοι αυτοι που λετε για προφιτερολ και θεωρειτε καλά αυτα που πουλάνε εδω μαλλον δεν εχετε φαει στο εξωτερικο προφιτερολ να καταλαβετε τι είναι :coffee:

Φαγατε ολοι αναφορα με τα προφιτερολ :coffee:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
θα δοκιμασω Μποζα και Ασημακοπουλο και θα μεταφερω ετυμηγορια απο τριμελη επιτροπη ειδικων με 5-6 ατομα (κατα Βαμβακουλα).
το σωστό ρεπορτάζ επιβάλει οπτικό υλικό από τα τεμάχια (γλυκά) κ μια εγκάρσια (κάθετη) τομή στο κάθε τεμάχιο για ένα δούμε αν έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο :D::D::D:

Όχι για να σε τσεκάρουμε αν όντως τα δοκίμασες, αλλά το σωστό ρεπορτάζ θέλει κ ντοκουμέντα (διαστάσεις πάστας, γέμισμα, τα αμυγδαλα που το "ντύνουν" κλπ κλπ για τα μέλη που δεν ξέρουμε γιατί αναφερόμαστε ..

Πάντως ο τύπος σήμερα είχε δυο "ταψιά γεμάτα" με αμυγδάλου (άρα όσοι πάτε αύριο Τετάρτη, μην σας παραμυθιάζει ότι είναι "σημερινά" (είναι της Τρίτης δλδ )

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.915
Πόντοι
12.756
το σωστό ρεπορτάζ επιβάλει οπτικό υλικό από τα τεμάχια (γλυκά) κ μια εγκάρσια (κάθετη) τομή στο κάθε τεμάχιο για ένα δούμε αν έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο :D::D::D:

Όχι για να σε τσεκάρουμε αν όντως τα δοκίμασες, αλλά το σωστό ρεπορτάζ θέλει κ ντοκουμέντα (διαστάσεις πάστας, γέμισμα, τα αμυγδαλα που το "ντύνουν" κλπ κλπ για τα μέλη που δεν ξέρουμε γιατί αναφερόμαστε ..

Πάντως ο τύπος σήμερα είχε δυο "ταψιά γεμάτα" με αμυγδάλου (άρα όσοι πάτε αύριο Τετάρτη, μην σας παραμυθιάζει ότι είναι "σημερινά" (είναι της Τρίτης δλδ )

και ΑΚΡΙΒΕΣ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.993
Πόντοι
3.556
Έχω φάει τρομερή αμυγδάλου από το ζαχαροπλαστείο Κωτσιοπουλος στο Μαρκόπουλο περνάω από εκεί πηγαίνοντας στο εξοχικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom