nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 10.053
- Like
- 7.222
- Πόντοι
- 1.206
Σορυ μαν ο Εντου μου εχει δηνιουργησει νευραMη βρίζεις νικ
Σορυ μαν ο Εντου μου εχει δηνιουργησει νευραMη βρίζεις νικ
Φαε κανένα γλυκάκιΣορυ μαν ο Εντου μου εχει δηνιουργησει νευρα
Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.Εδώ θα μου πείς Βάρσος και Ασημακόπουλος επίσης έριξαν τα στάνταρντς.
Ο Ασημακόπουλος μελομακάρονα και βασιλόπιτα μονο αξίζει.
Όλα τα άλλα μέτρια πλέον.
Δεν το ξέρω για το συγκεκριμενο αλλά για τα παλιά ζαχαροπλαστεια δεν ήταν κάτι πρωτοφανές.Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.
Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή τρίμηνο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια. Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).
Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.
Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..
Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
Αυτό είναι με την λογική του semifrozen δλδ πρέπει να περιμένεις 30-40 λεπτά για να ξεπαγώσει το γλυκό.προσωπικό μου αγαπημένο αν και μένω μακριά, έχει Μαρούσι και Αγία Παρασκευή μόνο , τρομερά όλα ειδικά τα ατομικά ποτηράκια !
Φύσις - Ζαχαροπλαστείον Φύσις - Γλυκά με ήθος
Δημιουργούμε αληθινές γεύσεις εμπνευσμένες από παραδοσιακές μεθόδους, με ποιοτικά φρέσκα υλικά εποχής, σεβασμό και γνώση.fysis.gr
Black forest φτιάχνει φοβερή!Πολύ καλό προφιτερόλ Ασπρουδης καλλιθέα και σε νορμάλ τιμή
Φίλε εγώ ανέφερα την πρόσφατη εμπειρία μου....Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.
Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή ψιλοτριμένο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια.
Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).
Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.
Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..
Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
θα περάσω κ θα σου πω ..την καλυτερη αμυγδαλου της αθηνας , ειτε παστα ειτε τουρτα , την φτιαχνει ο μποζας στην κερκυρας στο 39 .οποιος δεν εχει δοκιμασει , ειδικα απο τοτε που ζουσε ο μπαμπας μποζας , εχει χασει.
Φίλε συντάσσονται με τον συναγωνιστή για μπάζα. Βέβαια γούστα είναι αυτά καθ' υποκειμενικά όπως τα γούστα στις πουτανες. Για εμένα είναι ανώτερη του Ασημακοπούλου. Κάνε μια δοκιμή να μας πεις και εσύ την γνώμη σου βέβαια.θα περάσω κ θα σου πω ..
Απλά οι φωτό που είδα, δεν με προδιάθεσαν για να πω την μαύρη αλήθεια .. Η πάστα αμυγδάλου πρέπει να "πνίγεται" στο αμύγδαλο ..
Όπως όμως σου είπα θα δοκιμάσω για να έχω άποψη κ θα σου δώσω feedback
Αγιος Αντώνης περιστέριΜέλισσα λες Ελληνικό?
Γούστα είναι αυτά φίλε εμένα μου αρέσει με φλούδα από αμύγδαλο η αμυγδάλουΗ αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.
Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή ψιλοτριμένο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια.
Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).
Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.
Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..
Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
οταν εννοεις πραλινα εννοεις την σοκολατα εεε???Γαμηθήκατε με πάστες,μπούρεκα,καταΐφια,μιλφειγ κτλ.
Έφτασα Πραλίνα Καλαμάτα να τα σηκώσω όλα σκούπα.
Νομίζω το νο1 σε επαρχία από Λαμία και κάτω.
Ζαχαροπλαστείο μαν.οταν εννοεις πραλινα εννοεις την σοκολατα εεε???
γιατι υπαρχει στην περιοχη μια αδυναμια στα σκουροχρωμα
Αγιος Αντώνης περιστέρι