Νέα

Αγαπημένα ζαχαροπλαστεία και γλυκά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα El Duderino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.435
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
Εδώ θα μου πείς Βάρσος και Ασημακόπουλος επίσης έριξαν τα στάνταρντς.
Ο Ασημακόπουλος μελομακάρονα και βασιλόπιτα μονο αξίζει.
Όλα τα άλλα μέτρια πλέον.
Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.

Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή ψιλοτριμένο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια.
Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).

Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.

Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..

Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
 
Τελευταία τροποποίηση:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
10.053
Like
7.222
Πόντοι
1.206
Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.

Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή τρίμηνο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια. Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).

Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.

Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..

Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
Δεν το ξέρω για το συγκεκριμενο αλλά για τα παλιά ζαχαροπλαστεια δεν ήταν κάτι πρωτοφανές.
Είχαν τους προμηθευτές και έπαιρναν από τις στανες κτλ στα Καλύβια Λαύριο Χασια Μενίδι κτλ
Και ο Σταμου και ο Δημητρίου από τέτοιες περιοχές έπαιρναν (και παιρνουν) γάλα.
 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.435
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
προσωπικό μου αγαπημένο αν και μένω μακριά, έχει Μαρούσι και Αγία Παρασκευή μόνο , τρομερά όλα ειδικά τα ατομικά ποτηράκια !
Αυτό είναι με την λογική του semifrozen δλδ πρέπει να περιμένεις 30-40 λεπτά για να ξεπαγώσει το γλυκό.

Δλδ την ώρα που φτιαχενται το γλυκό μπαίνει μέσω κατάψυξη κ μένει όσο χρειστει μέχρι να μπει στην βιτρίνα κ μετά να αγοραστεί κ να καταναλωθεί..
 

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.596
Κριτικές
2
Like
5.145
Πόντοι
456
την καλυτερη αμυγδαλου της αθηνας , ειτε παστα ειτε τουρτα , την φτιαχνει ο μποζας στην κερκυρας στο 39 .οποιος δεν εχει δοκιμασει , ειδικα απο τοτε που ζουσε ο μπαμπας μποζας , εχει χασει.
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.809
Κριτικές
25
Like
1.986
Πόντοι
3.475
Φανταζομαι πως θα εχει προαναφερθει, αλλά γαμαει το προφιτερολ (οπως και το γαλακτομπουρεκο) του Κοσμικόν.
Το τιμούσα συχνα όταν εμενα Αγ. Νικόλαο. Ρετρό καταστημα με πολυ προσιτες τιμές.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.676
Κριτικές
1
Like
7.962
Πόντοι
2.306
Καλημερα στην εκλεκτή, εξαρτημενη στη ζαχαρη κοινότητα, αντιμετωπιζω απο ομορφη αιθερια υπαρξη, challenge για την καλυτερη πάστα αμυγδαλου στην Αθηνα. Ειδα πιο πανω την επιλογη Μποζα στη Κυψελη, δυνατο ονομα. Υπαρχει αλλη επιλογη ζαχαροπλαστείου που κσποιος θεωρει πραγματικα τοπ στο εν λογω γλυκο?
Και Θεσσαλονίκη αν ειναι μου κανει, αν με βγαλει κανενα ταξιδι προς τα πανω.
Παρακαλω για τις προτασεις των ειδικων εδω, θα προτιμηθουν οι προτασεις συναδελφων υπερβαρων και παχυσαρκων λογω εξειδίκευσης και συσσωρευμένης γνωσης.
Και οι ανεμικοι θα εισακουστειτε , διακρισεις δεν κανουμε (βαλτε και καμμια πετρα στις τσεπες, φυσαει σημερα..):confused:
Ευχαριστω.
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: linear

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
24.689
Κριτικές
8
Like
35.461
Πόντοι
6.536
Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.

Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή ψιλοτριμένο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια.
Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).

Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.

Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..

Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
Φίλε εγώ ανέφερα την πρόσφατη εμπειρία μου....
Δεν ξέρω αν συνέβει λόγω εορτών.
Ψιλοξενέρωσα.
Ο συγκεκριμένος ήταν ο τόπ για εμένα.
 

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.435
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
την καλυτερη αμυγδαλου της αθηνας , ειτε παστα ειτε τουρτα , την φτιαχνει ο μποζας στην κερκυρας στο 39 .οποιος δεν εχει δοκιμασει , ειδικα απο τοτε που ζουσε ο μπαμπας μποζας , εχει χασει.
θα περάσω κ θα σου πω ..

Απλά οι φωτό που είδα, δεν με προδιάθεσαν για να πω την μαύρη αλήθεια .. Η πάστα αμυγδάλου πρέπει να "πνίγεται" στο αμύγδαλο ..

Όπως όμως σου είπα θα δοκιμάσω για να έχω άποψη κ θα σου δώσω feedback
 

Συνημμένα

  • IMG_9196.jpeg
    IMG_9196.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 6

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.435
Κριτικές
107
Like
7.997
Πόντοι
7.815
deal!

Γευσιγνωσία στο bou! το ζήσαμε κ αυτο!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.297
Κριτικές
492
Like
38.637
Πόντοι
42.697
θα περάσω κ θα σου πω ..

Απλά οι φωτό που είδα, δεν με προδιάθεσαν για να πω την μαύρη αλήθεια .. Η πάστα αμυγδάλου πρέπει να "πνίγεται" στο αμύγδαλο ..

Όπως όμως σου είπα θα δοκιμάσω για να έχω άποψη κ θα σου δώσω feedback
Φίλε συντάσσονται με τον συναγωνιστή για μπάζα. Βέβαια γούστα είναι αυτά καθ' υποκειμενικά όπως τα γούστα στις πουτανες. Για εμένα είναι ανώτερη του Ασημακοπούλου. Κάνε μια δοκιμή να μας πεις και εσύ την γνώμη σου βέβαια.
Και η αμυγδάλου της Στάνης είναι επίσης πολύ καλή
 

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Μηνύματα
1.118
Κριτικές
2
Like
1.810
Πόντοι
216
Η αμυγδάλου του Ασημακόπουλου παραμένει με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο, για να μην πω σε όλη την επικράτεια.

Γεμάτο κομμάτια απο αμύγδαλα γύρω γύρω και όχι φλούδα από αμύγδαλα ή ψιλοτριμένο αμύγδαλο, όπως είθιστε στα περισσότερα ζαχαροπλαστεια.
Και μάλιστα το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό στο δισκο/ταψί και όχι κολλημένο με τα υπόλοιπα (δλδ δεν "κλέβει" στο αμύγδαλο).

Επειδή περνάω τακτικά, προς το κλείσιμο, είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν κάθε μέρα ξεπουλάει στις πάστες.. και όλα αυτά με 4 ευρώ το τεμάχιο.

Κάποτε υπήρχε ένας μύθος ότι το γάλα το έφερνε από Μεσόγεια.. Δεν το ξέρω, απλά το έχω ακούσει από Εξαρχειότες..

Αυτό που γνωρίζω κ του βγάζω το καπέλο είναι η τρομερή ευγένεια κ εξυπηρέτηση από το προσωπικό του..(όπως κ στα Fresh)
Γούστα είναι αυτά φίλε εμένα μου αρέσει με φλούδα από αμύγδαλο η αμυγδάλου
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
24.689
Κριτικές
8
Like
35.461
Πόντοι
6.536
Γαμηθήκατε με πάστες,μπούρεκα,καταΐφια,μιλφειγ κτλ.

Έφτασα Πραλίνα Καλαμάτα να τα σηκώσω όλα σκούπα.
:hi:
Νομίζω το νο1 σε επαρχία από Λαμία και κάτω.
 

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
13.903
Κριτικές
2
Like
78.167
Πόντοι
12.056
Γαμηθήκατε με πάστες,μπούρεκα,καταΐφια,μιλφειγ κτλ.

Έφτασα Πραλίνα Καλαμάτα να τα σηκώσω όλα σκούπα.
:hi:
Νομίζω το νο1 σε επαρχία από Λαμία και κάτω.
οταν εννοεις πραλινα εννοεις την σοκολατα εεε???
γιατι υπαρχει στην περιοχη μια αδυναμια στα σκουροχρωμα
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
24.689
Κριτικές
8
Like
35.461
Πόντοι
6.536
οταν εννοεις πραλινα εννοεις την σοκολατα εεε???
γιατι υπαρχει στην περιοχη μια αδυναμια στα σκουροχρωμα
Ζαχαροπλαστείο μαν.
Ζόρικο....
Φημίζεται για το προφιτερόλ του.

Σκουρόχρωμα προς τα μέρη του Ντούντα έχει(Βουρκολία).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom