alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Ζαχαροπλαστεία που ΔΕΝ έχω επισκεφθεί αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλά λόγια, είναι επίσης τα
1) Nouvelle Patisserie στην Αμφιθεας, για άπαιχτες τάρτες φρούτων - ίσως το πιο υποτιμημένο γλυκό εβερ κατ'εμέ - και προφιτερολ
2) Palet στον Άλιμο κοντά στην παραλιακή, πολλοί ορίζονται πως έχει το καλύτερο προφιτερολ με σοκολάτα πραγματική Valrhona, και τρομερό μιλφεηγ.
το παγωτο αν θυμαμαι καλα γυρω στα 22 ευρω το κιλο
οι τουρτες εχουν κανα σαρανταρι
οι ατομικες παστες 5 ευρω η μια
τα γλυκα κερασματος κανα 20αρικο το κιλο
Για το Θρυλικό πουλί των 3 χιλιάδων ευρώ το μήνα είναι ασήμαντα τα ποσά αυτά....υπερβολή τόσα λεφτά για γλυκό
ακριβως τυπεΓια το Θρυλικό πουλί των 3 χιλιάδων ευρώ το μήνα είναι ασήμαντα τα ποσά αυτά....
Για τα τρία πρώτα έχω άποψη και συμφωνώ,στους λουκουμάδες πάρα πολύ καλό ήταν το θρυλικό Αιγαίο στην Πανεπιστημίου που δυστυχώς έκλεισε.Γαλακτομπούρεκο από Κοσμικό
Μιλφέιγ από Δέσποινα
Λουκουμάδες από Κρίνο στην Αιόλου
Προφιτερόλ από Ανδριά
Κιουνεφέ από Σαραγλί στο Π. Φάληρο
Για γλυκά από την Πόλη στο Karakoy Gulluoglu στο Σύνταγμα(δεν φτιάχνει κιουνεφέ)
καλους λουκουμαδες, διαφορετικους απο τους υπολοιπους, εχει και ο κτιστακης στη σωκρατους στο κεντροΓια τα τρία πρώτα έχω άποψη και συμφωνώ,στους λουκουμάδες πάρα πολύ καλό ήταν το θρυλικό Αιγαίο στην Πανεπιστημίου που δυστυχώς έκλεισε.
που ειναι αυτο;Τα καλύτερα Κωνσταντινουπολίτικα είναι του Karakoy Gulluoglu
Καζάν ντιμπί και ταουκ γκιοκτσού ΑΠΑΙΧΤΑ.
Είναι παράρτημα του καλύτερου ζαχαροπλαστείου της Ιστάμπουλ.
Και ευτυχώς που τον Κτιστακη δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι αμπαλοι για να γίνεται ο κακός χαμός,πας και απολαμβάνεις με την ησυχία σουκαλους λουκουμαδες, διαφορετικους απο τους υπολοιπους, εχει και ο κτιστακης στη σωκρατους στο κεντρο
μικροσκοπικοι λουκουμαδες με σιροπι στο εσωτερικο που τους δαγκωνεις και σκανε και απο πανω λιγο σουσαμακι
Στην Πόλη ρε παιδί μου.που ειναι αυτο;
διπλες η χαρα φιλε κολασηΤριπολη φιλε....
σωστός,ο κρινος που λέει ο τύπος ηταν κάποτε όπως και η δέσποινα imhopΓια τα τρία πρώτα έχω άποψη και συμφωνώ,στους λουκουμάδες πάρα πολύ καλό ήταν το θρυλικό Αιγαίο στην Πανεπιστημίου που δυστυχώς έκλεισε.
καλυτερο δε ξερω φερνει πάντως τα προφιτερολ που μοιαζουν του inci,εχει και π.φαληρο και αλλου νομιζωΕίναι παράρτημα του καλύτερου ζαχαροπλαστείου της Ιστάμπουλ.
Τριπολη φιλε....