iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Μηνύματα
- 36.415
- Like
- 24.294
Εμένα πάλι είναι το δεύτερο αγαπημένο μουτο γαλακτομπουρεκο ειναι αλλο ενα μαζι με το προφιτερολ που δεν προτιμω.
Κι εννοείται Κοσμικόν κι αφού μείνει για ώρες στο ψυγείο
Εμένα πάλι είναι το δεύτερο αγαπημένο μουτο γαλακτομπουρεκο ειναι αλλο ενα μαζι με το προφιτερολ που δεν προτιμω.
προσωπικά το μιλφεηγ της Δέσποινας δεν μου αρέσει.Συμφωνώ για το πολυδιαφημισμένο μιλφεηγ της Δέσποινας, σε αντίθεση με εκείνο του Κωνσταντινιδη που το βρίσκω πολύ υπερτιμημένο. Για Σταμου επίσης το ανέφερα, έχει απίστευτο παγωτό και κρέμες ρυζόγαλα κλπ διότι έχει τρομερό γάλα, δοκίμασε και το γαλακτομπουρεκο με φύλλο κανταΐφι αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη και θα με θυμηθείς, φοβερό και καθόλου λιγωτικό!
Εμένα πάλι είναι το δεύτερο αγαπημένο μου
Κι εννοείται Κοσμικόν κι αφού μείνει για ώρες στο ψυγείο
Μας βλέπω να παίρνουμε τους δρόμους για γλυκά...γαλακτομπουρεκο μπορει να φαω μισο κομματι,προφιτερολ καθολου.αντιθετα σοκολατοπιττα ή μιλφειγ ανετα εχω τεσσερα
και κιουνεφε ζεστο απο το Μαλεμπι το ταψακι το χω χαλαρα
Ωραίο γλυκό το άτιμο, εγώ προσωπικά προτείνω την Riviera στο Π.Φαληρο (πολύ κοντά στην εκκλησία την Παναγίτσα) όπως και το Zuccherino (Φάληρο και αυτό), ενώ μου αρέσουν πολύ και κάποιες παραλλαγές του όπως το τρομερό προφιτερολ λεμόνι του Sarayli (νομίζω ότι είναι αδερφακια με το Μαλεμπι της Άνω Γλυφάδας που ανέφερε ο Peter) και εκείνο του Κοσμικόν που το συνδυάζει και με άσπρη κρέμα μέσα.Από προφιτερόλ τι λέει; Είναι η μεγάλη μου αδυναμία...
Μας βλέπω να παίρνουμε τους δρόμους για γλυκά...
Ζαχαροπλαστείο με delivery ξέρουμε;
Ωραίος φίλε, καταγράφονται άπανταΩραίο γλυκό το άτιμο, εγώ προσωπικά προτείνω την Riviera στο Π.Φαληρο (πολύ κοντά στην εκκλησία την Παναγίτσα) όπως και το Zuccherino (Φάληρο και αυτό), ενώ μου αρέσουν πολύ και κάποιες παραλλαγές του όπως το τρομερό προφιτερολ λεμόνι του Sarayli (νομίζω ότι είναι αδερφακια με το Μαλεμπι της Άνω Γλυφάδας που ανέφερε ο Peter) και εκείνο του Κοσμικόν που το συνδυάζει και με άσπρη κρέμα μέσα.
για αυτο μας αγαπανε τα κοριτσια φαινεται.
με τοσα γλυκα που τρωμε εχουμε γινει γλυκοτσουτσουνοι.
Λες να τους ανεβάζουμε το ζάχαρο μετά από κάθε επαφή;
Οκ, αφιερωμένο το επόμενο σε όσες τα καταπίνουν...σιιιιγουρα σε οσες τα καταπινουν
αγαπημενα γλυκα, οτιδηποτε ειναι ασπρο και εχει κρεμα, βανιλια, σαντιγυ, κρεμα ζαχαροπλαστικης, λευκη μους κλπ
η σοκολατα μου φαινεται για το μπουτσο
ειδικα κατι σερανο, μοκες, bitter κλπ δεν τις ετρωγα ουτε με λεφτα να με πληρωνανε
γαλακτομπουρεκο μπορει να φαω μισο κομματι,προφιτερολ καθολου.αντιθετα σοκολατοπιττα ή μιλφειγ ανετα εχω τεσσερα
και κιουνεφε ζεστο απο το Μαλεμπι το ταψακι το χω χαλαρα
Για να έχουμε και εικόναΖαχαροπλαστεία που ΔΕΝ έχω επισκεφθεί αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλά λόγια, είναι επίσης τα
1) Nouvelle Patisserie στην Αμφιθεας, για άπαιχτες τάρτες φρούτων - ίσως το πιο υποτιμημένο γλυκό εβερ κατ'εμέ - και προφιτερολ
Σε ποια πόλη είσαι;ΜΕ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!! Ειμαι τρομερος γλυκατζης ομως στην πολη που δουλευω τα γλυκα δεν τρωγωνται με τιποτα.......ελεος παιδια λυπηθειτε με....