Νέα

Αγαπημένα κλασσικά rock συγκροτήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια είναι τα αγαπημένα σας κλασσικά rock συγκροτήματα?

• Aerosmith

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Beatles

• Black Sabbath

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Deep Purple

• Doors

• Jethro Tull

• Jimmy Hendrix

• Led Zeppelin

• Pink Floyd

• Queen

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Rainbow

• Rory Gallagher

• Rolling Stones

• Who

• Άλλο

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
[size=11pt]Eric Burdon, Rory Gallagher & David Lindley - Knocking On Heaven's Door[/size]

[mp3tube]b11ededdb9e7c68c686a10def1d6b1be[/mp3tube]

Σημείωση: ίσως στην καλύτερη απόδοσή του

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Η αδυναμια μου ειναι οι Queen εννοειτε!Το σπουδαιο ειναι οτι ηταν ενα  ροκ συγκροτημα με αρκετες επιροες απο οπερα.Για να τραγουδήσει κάποιος τραγούδι του Freddie Mercury εκτός του μπάνιου του σπιτιού του πρέπει να συμβαίνουν δύο τινά: ή να είναι πολύ πολύ καλός τραγουδιστής, ή απίστευτα θρασύς με αυτοκαταστροφικές τάσεις.Το πιστευω ακραδαντα πως ειναι η καλυτερη φωνη ever κατ εμε!Νομιζω η πιο εκφραστικη φωνη του παγκοσμιου στερεωματος..Τωρα για τους αλλους Queen:πολυ καλοι μουσικοι(περισσοτερο ο Brian May,λιγοτερο οι αλλοι),εξυπνες συνθεσεις,αρκετα πρωτοτυποι αλλα κανεις δε φτανει το μεγαλειο του Φρεντυ.διοτι ντραμερς,κιθαριστες και μπασιστες ακουσα και καλυτερους.

"I won't be a rock star. I will be a legend" Φρέντι Μέρκιουρι (1946-1991)

Συνημμένα

• a57262_Freddie%20Mercury.jpg
    a57262_Freddie%20Mercury.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 27

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Eric Burdon, Rory Gallagher & David Lindley - Knocking On Heaven's Door

Μπραβο ρε ιζι...μακραν η καλυτερη εκτελεση του συγκεκριμενου κομματιου...

[youtube=425,350]tHw9b4BBV9Y[/youtube]

και αυτοι κλασικοι ετσι;

[youtube=425,350]bo2Aypi0R2c[/youtube]

και αυτοι επισης....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
συμφωνω και επαυξανω φιλτατε...ειδικα στο "the show must go on" νομιζω οτι ακουω την αρσενικη εκδοση της μαρια καλλας..εσπαγε τα τζαμια αφου πρωτα τα ραγιζε ομοιομορφα με την απιστευτη δυναμη της φωνης του...πραγματικα κορυφαιος!

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
συμφωνω και επαυξανω φιλτατε...ειδικα στο "the show must go on" νομιζω οτι ακουω την αρσενικη εκδοση της μαρια καλλας..εσπαγε τα τζαμια αφου πρωτα τα ραγιζε ομοιομορφα με την απιστευτη δυναμη της φωνης του...πραγματικα κορυφαιος!

Πραγματικα δεν το χα ξανακουσει αυτο το χαρακτηρισμο..εννοω τη παρομοιωση της φωνης της σαν αντρικη εκδοχη της Καλλας.αλλα οσο υπερβολη να ακουγεται αυτο σε καποιον,δειχνει το μεγεθος της αξιας του τουλαχιστον.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Η αδυναμια μου ειναι οι Queen εννοειτε!Το σπουδαιο ειναι οτι ηταν ενα  ροκ συγκροτημα με αρκετες επιροες απο οπερα.Για να τραγουδήσει κάποιος τραγούδι του Freddie Mercury εκτός του μπάνιου του σπιτιού του πρέπει να συμβαίνουν δύο τινά: ή να είναι πολύ πολύ καλός τραγουδιστής, ή απίστευτα θρασύς με αυτοκαταστροφικές τάσεις.Το πιστευω ακραδαντα πως ειναι η καλυτερη φωνη ever κατ εμε!Νομιζω η πιο εκφραστικη φωνη του παγκοσμιου στερεωματος..Τωρα για τους αλλους Queen:πολυ καλοι μουσικοι(περισσοτερο ο Brian May,λιγοτερο οι αλλοι),εξυπνες συνθεσεις,αρκετα πρωτοτυποι αλλα κανεις δε φτανει το μεγαλειο του Φρεντυ.διοτι ντραμερς,κιθαριστες και μπασιστες ακουσα και καλυτερους.

"I won't be a rock star. I will be a legend" Φρέντι Μέρκιουρι (1946-1991)
Κολλητέ καλά όλα αυτά αλλά καλύτερο είναι να μη το παρακάνουμε.Διότι όταν ο Mercury ζούσε οι Queen ήταν απλά ακόμα μια rock μετριότητα.Μη θεοποιούμε ανθρώπους που το 90% της σημερινής φήμης τους το οφείλουν αποκλειστικά και μόνο στο θανατό τους.Σίγουρα το classic rock των 70s έχει δώσει πολύ ισχυρότερες προσωπικότητες και εκφραστικότερες φωνές απο αυτήν του Mercury.  :think:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάντως αρκετοι καλοι του χώρου πήγαν από ναρκωτικά.. κρίμα!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το καλύτερο 70's group.Σεβασμός!

[youtube=425,350]Be7Nt5qnBsw[/youtube]

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ρε κανετε ροκ ψηφοφορια και λειπουν οι ac/dc ελεως............

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
πω ρε φιλε τι ανεβασες τωρα θα βαλω τα ηχεια τσιτα........ :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
παλι μου τη μπαινει αυτος τι θα γινει;;;;;;;;;;

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Για τη παρέα του θεού Agnus συμφωνώ απόλυτα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Άραγε, η punk μουσική γέννησε τους Ramones? Ή μήπως οι Ramones δημιούργησαν την punk μουσική? Όποια και αν είναι η απάντηση ένα είναι το σίγουρο... Οι Ramones είναι αναμφισβήτητα οι «Νονοί του Punk» δημιουργώντας και υπηρετώντας για πολλά χρόνια ένα από τα πιο δυνατά κινήματα στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής. Πολύ πριν ερμηνεύσουν οι Μotorhead το κομμάτι R.A.M.O.N.E.S, το όνομα των Νεορκέζων είχε ήδη ταυτιστεί με την έκρηξη του punk phenomenon. Ως ένα από τα resident σχήματα του CBGB’s, ο Marky Ramone και η παρέα του έδωσαν μερικά από τα δυναμικότερα και γρηγορότερα shows που είδε ποτέ η Νέα Υόρκη. Η είσοδος των Ramones το 2002 στο Rock and Roll Hall of Fame αποτέλεσε τρανή απόδειξη της ανεκτίμητης μουσικής αξίας των punk πρωτοπόρων. Και τι λέει ο ίδιος ο MARKY RAMONE για τον εαυτό του .... Το 1978 μου έγινε η πρόταση να γίνω μέλος των Ramones και από εκεί βρέθηκα να πρωταγωνιστώ στην ταινία Rock n' Roll High School. Κατά τη διάρκεια των 15 ετών που ήμουν στους Ramones, ηχογραφήσαμε 10 studio άλμπουμ. Είμαι υπερήφανος που έπαιξα και στον προσωπικό δίσκο του Joey Ramone. Τα πιο αξιομνημόνευτα άλμπουμ των Ramones στα οποία συμμετέχω είναι το Road To Ruin (που περιέχει το κομμάτι "I Wanna Be Sedated"), το End Of The Century (με παραγωγό τον Phil Spector), το soundtrack για το Rock n' Roll High School, καθώς και τραγούδια όπως το "The KKK Took My Baby Away" και φυσικά το κομμάτι από την επιτυχημένη ταινία Pet Cemetary. Έχω τιμηθεί με το MTV lifetime achievement award, ενώ πλέον έχω ενταχθεί στο Rock n' Roll Hall of Fame! Τα αποτυπώματά μου έχουν σημαδέψει το Hollywood rock walk. Περιοδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο και παίζω με διάφορους εξαιρετικούς μουσικούς είναι χαρά μου που θα έρθω και πάλι στην Ελάδα ..Το κοινό εκεί είναι υπέροχο !

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Κολλητέ καλά όλα αυτά αλλά καλύτερο είναι να μη το παρακάνουμε.Διότι όταν ο Mercury ζούσε οι Queen ήταν απλά ακόμα μια rock μετριότητα.Μη θεοποιούμε ανθρώπους που το 90% της σημερινής φήμης τους το οφείλουν αποκλειστικά και μόνο στο θανατό τους.Σίγουρα το classic rock των 70s έχει δώσει πολύ ισχυρότερες προσωπικότητες και εκφραστικότερες φωνές απο αυτήν του Mercury.  :think:

Φιλε μου ζωντανος να ταν τωρα που μιλαμε,παλι το ιδιο πιστευω θα ελεγα.Αλλωστε αυτα για τα οποια τον θυμομαστε ειναι αυτα τα οποια εκανε εν ζωη..μετα θανατον απλα εγινε αυτο που γινετε με τους περισσοτερους οταν φευγουν..ολοκληρωθηκε ο θρυλος του απλα.
Αν και διαφωνω καθετα στο χαρακτηρισμο ''μετριοτητα''.εδω το παρακανες εσυ απο την αντιθετη πλευρα!Αλλωστε θα μπορουσα να παραθεσω μερικα στοιχεια(tips που λενε και στο χωριο μου)που δε τα καταφερνει ενα ''μετριο'' γκρουπ αλλα επειδη προφανως τα γνωριζεις κ συ γι αυτο δε κανο το κοπο.

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε μου ζωντανος να ταν τωρα που μιλαμε,παλι το ιδιο πιστευω θα ελεγα.Αλλωστε αυτα για τα οποια τον θυμομαστε ειναι αυτα τα οποια εκανε εν ζωη..μετα θανατον απλα εγινε αυτο που γινετε με τους περισσοτερους οταν φευγουν..ολοκληρωθηκε ο θρυλος του απλα.
Αν και διαφωνω καθετα στο χαρακτηρισμο ''μετριοτητα''.εδω το παρακανες εσυ απο την αντιθετη πλευρα!Αλλωστε θα μπορουσα να παραθεσω μερικα στοιχεια(tips που λενε και στο χωριο μου)που δε τα καταφερνει ενα ''μετριο'' γκρουπ αλλα επειδη προφανως τα γνωριζεις κ συ γι αυτο δε κανο το κοπο.
Ίσως το μετριότητα να ήταν όντως υπερβολή.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχετε αφησει εξω απο την ψηφοφορια τους ac/dc ειναι δυνατον;;;;
Οι ac/dc μου αρέσουν κι εμένα αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα κλασσικά rock συγκροτήματα.
Οπως επισης λειπουν :

Eagles
Fleetwood Mac
Santana

Παρακαλούμε το φίλο gatto όπως κάνει τις ανάλογες προσθήκες
Προφανώς λείπουν κι άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως έχω πει από την αρχή αλλά δεν θα ήταν εύχρηστο να υπάρχει στην ψηφοφορία μια λίστα με 100 συγκροτήματα!Εξάλλου δεν ήταν στόχος τόσο η ψηφοφορία όσο να πούμε τις προτιμήσεις μας,να ανταλλάξουμε απόψεις και να ανεβάσουμε υλικό από τον συγκεκριμένο μουσικό χώρο!

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:θα ηταν προτημοτερο να εμπαιναν 5(all time classics) ας πουμε groups και να γινοταν η ψηφοφορια και οχι τοσα πολλα που εχει τωρα....γιατι αδικουμε καπιους που δεν ειναι στην ψηφοφορια.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οι ac/dc μου αρέσουν κι εμένα αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε στα κλασσικά rock συγκροτήματα.Προφανώς λείπουν κι άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως έχω πει από την αρχή αλλά δεν θα ήταν εύχρηστο να υπάρχει στην ψηφοφορία μια λίστα με 100 συγκροτήματα!Εξάλλου δεν ήταν στόχος τόσο η ψηφοφορία όσο να πούμε τις προτιμήσεις μας,να ανταλλάξουμε απόψεις και να ανεβάσουμε υλικό από τον συγκεκριμένο μουσικό χώρο!
Φίλε gatto άκρως σεβαστή η άποψη σου..απλά τα συγκεκριμένα συγκροτήματα βρίσκονται στα πιο έγκυρα top 20 of rock bands ever..

Η ψηφοφορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον..Αν τώρα είναι μπελάς..No problem..  :)

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι φίλε μου δεν είναι μπελάς και σαφώς έχει ενδιαφέρον!Όπως βλέπεις όμως ο καθένας μας θα ήθελε 2-3 ακόμη συγκροτήματα εκτός από αυτά που υπάρχουν στην λίστα!Έτσι όμως θα φτάναμε τα 100!Κι εγώ π.χ. γουστάρω περισσότερο τους Lynyrd Skynyrd και τον David Bowie από τους Beatles και τους Queen αλλά δεν ήθελα να βάλω μεγαλύτερη λίστα!Αν θέλουν και τα άλλα μέλη να κάνουμε κάποιες αλλαγές το συζητάμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom