Νέα

Αγαπημένα κλασσικά rock συγκροτήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια είναι τα αγαπημένα σας κλασσικά rock συγκροτήματα?

• Aerosmith

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Beatles

• Black Sabbath

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Deep Purple

• Doors

• Jethro Tull

• Jimmy Hendrix

• Led Zeppelin

• Pink Floyd

• Queen

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Rainbow

• Rory Gallagher

• Rolling Stones

• Who

• Άλλο

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχεις άδικο φίλε!Οι Jethro Tull είναι από τα πιο ιστορικά rock συγκροτήματα και ο Ian Anderson από τις μορφές που ξεχωρίζουν στον χώρο.Πιθανότατα δεν ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Πολυ σωστα,αλλα δε χρειαζεται να αντιμαχομαστε για την μουσικη,δεν ειναι μερος για να βγαζουμε τους εγωισμους μας και τα εσωψυχα μας.Βεβαια ο ελληνας ειναι γνωστος καραγκιοζης και σε οτιδηποτε υποκειμενο ή αντικειμενο θα εχει να πει την παπαρια του και το σχολιο του.Ο καθε ενας γουσταρει κατι διαφορετικο απο τον αλλο,μπορει και το ιδιο κλπ..η μουσικη ενωνει,δεν χωριζει.Ολα τα γκρουπ,ολοι οι μουσικοι που σεβονται το πενταγραμμο του σολ ειχαν και εχουν να δωσουν πολλα μεσα απο την εμπνευση τους!Τωρα ο καθενας μπορει να παραθεσει λιστες ατελειωτες μουσικων ή γκρουπ απο δεκαετιες 60-70-80-90,αλλα δεν ωφελει σε κατι.Ο καθενας εχει ψαξει τα ακουσματα που τον ενδιαφερουν,επενδυει πανω σε αυτα πολλες φορες υπερβολικα,χανοντας αλλα εξισου ενδιαφεροντα και πολλες φορες πιο αξιολογα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα δεν υπαρχουν οι ΘΕΟΙ Αnimals?
λιγες επιλογες βαλατε ρε μαγκες..

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι Deep Purple έρχονται τον Ιούλιο για να μας δώσουν μία πραγματική γεύση κλασσικού ροκ. Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park, στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Οι Deep Purple έρχονται τον Ιούλιο για να μας δώσουν μία πραγματική γεύση κλασσικού ροκ. Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park, στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.

Πωπω,πάλι αυτοί οι ενοχλητικοί;

Πάντως πλάκα πλάκα,δεν νομίζω ότι έχουν κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να τους ξαναδώ.Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος και να μου λένε όλοι:"έχασες που δεν ήρθες"

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
1
Πωπω,πάλι αυτοί οι ενοχλητικοί;

Πάντως πλάκα πλάκα,δεν νομίζω ότι έχουν κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να τους ξαναδώ.Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος και να μου λένε όλοι:"έχασες που δεν ήρθες"
Κι ομως... ειναι σαν το παλιο καλο κρασι.Καθε χρονο γινονται ακομα καλυτεροι.Ειναι ενα μουσικο φαινομενο.με λιγα λογια ειναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom