Νέα

Αγαπημένα κλασσικά rock συγκροτήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια είναι τα αγαπημένα σας κλασσικά rock συγκροτήματα?

• Aerosmith

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Beatles

• Black Sabbath

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Deep Purple

• Doors

• Jethro Tull

• Jimmy Hendrix

• Led Zeppelin

• Pink Floyd

• Queen

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Rainbow

• Rory Gallagher

• Rolling Stones

• Who

• Άλλο

Ψήφοι: 2 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Jethro Tull και Rainbow

Οι Scorpions που ειναι?

Βεβαια λοιπουν κι αλλοι:

Europe
Police
Guns N Roses
Gary Moore
Phil Collins
Θα διαφωνήσω σε κάποια groups,όπως οι Europe και οι Guns N Roses.Δεν νομίζω ότι πρόσφεραν και κάτι σπουδαίο στην μουσική,ειδικά οι Europe και με τίποτα δεν θα τους έβαζα στην ίδια λίστα με όλα τα παραπάνω συγκροτήματα.
Παρεπιπτόντως ο Gary Moore στις 13 Σεπτεμβρίου θα παίξει στην Αθήνα,δεν έχω ακόμα μάθει που.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα διαφωνήσω σε κάποια groups,όπως οι Europe και οι Guns N Roses.Δεν νομίζω ότι πρόσφεραν και κάτι σπουδαίο στην μουσική,ειδικά οι Europe και με τίποτα δεν θα τους έβαζα στην ίδια λίστα με όλα τα παραπάνω συγκροτήματα.
Παρεπιπτόντως ο Gary Moore στις 13 Σεπτεμβρίου θα παίξει στην Αθήνα,δεν έχω ακόμα μάθει που.
φιλαρακι μου,θα διαφωνησω και το πιο ασημαντο γκρουπ κατι εχει να προσφερει και να δωσει,μη ξεχνας οτι μεγαλης ποιοτητας και ιστοριας γκρουπ εχουν τις επιρροες τους απο μπαντες γειτονιας.Τωρα αν δεν ειναι του γουστου σου καποιοι απο αυτους (οπως και σε μενα δηλαδη)αυτο εχει να κανει με προσωπικα γουστα και ακουσματα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βλεπω με χαρα οτι οι Zeppelin ειναι πρωτοι :rockon:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
φιλαρακι μου,θα διαφωνησω και το πιο ασημαντο γκρουπ κατι εχει να προσφερει και να δωσει,μη ξεχνας οτι μεγαλης ποιοτητας και ιστοριας γκρουπ εχουν τις επιρροες τους απο μπαντες γειτονιας.Τωρα αν δεν ειναι του γουστου σου καποιοι απο αυτους (οπως και σε μενα δηλαδη)αυτο εχει να κανει με προσωπικα γουστα και ακουσματα.
Σωστά τα λες,κάτι τέτοιο εννοούσα. ;)Απλά το είπα πιο ωμά. :dancing:
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα συγκρότημα από αυτά που ονομάζονται one hit wonders,που βγάζουν ένα τραγούδι και μετά,πάπαλα:οι Knack με το φοβερό "My Sharona"  :rockon: :rockon: :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σωστά τα λες,κάτι τέτοιο εννοούσα. ;)Απλά το είπα πιο ωμά. :dancing:
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα συγκρότημα από αυτά που ονομάζονται one hit wonders,που βγάζουν ένα τραγούδι και μετά,πάπαλα:οι Knack με το φοβερό "My Sharona"  :rockon: :rockon: :rockon:
υπαρχουν γκρουπακια που τα εμαθα διαβαζοντας την ιστορια αγαπημενων μου συγκροτηματων,τα εψαξα κι οταν τους ακουσα επαθα πλακα!!Και χωρις ουτε ενα hit!!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
υπαρχουν γκρουπακια που τα εμαθα διαβαζοντας την ιστορια αγαπημενων μου συγκροτηματων,τα εψαξα κι οταν τους ακουσα επαθα πλακα!!Και χωρις ουτε ενα hit!!
Εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ η φωτό σου!The Great Irishman!!!R.I.P Rory

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ η φωτό σου!The Great Irishman!!!R.I.P Rory
εννοειται...Θεος!!Αν και δεν εχω ιδιαιτερο κολλημα,αν με ρωτησεις μπορει και να σου αραδιασω καμια 100-150 γκρουπ και σολο που γουσταρω!!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Βλεπω με χαρα οτι οι Zeppelin ειναι πρωτοι :rockon:
Βλέπεις με χαρά,αλλά δεν βλέπεις καλά!!!
Aerosmith  - 7 (3.2%)
Beatles - 7 (3.2%)
Black Sabbath - 18 (8.1%)
Deep Purple - 22 (10%)
Doors - 24 (10.9%)
Jethro Tull - 8 (3.6%)
Jimmy Hendrix - 2 (0.9%)
Led Zeppelin - 20 (9%)
Pink Floyd - 32 (14.5%)
Queen - 21 (9.5%)
Rainbow - 11 (5%)
Rory Gallagher - 13 (5.9%)
Rolling Stones - 18 (8.1%)
Who - 3 (1.4%)
Άλλο - 15 (6.8%)

Άλλοι είναι πρώτοι,οι Pink Floyd!ΑΚολουθούν οι Purple και μετά είναι οι Zep,με κολλημένους τους Stones από πίσω!Χωρίς να μειώνω την αξία τους,το λέω,έτσι?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βλέπεις με χαρά,αλλά δεν βλέπεις καλά!!!
Aerosmith  - 7 (3.2%)
Beatles - 7 (3.2%)
Black Sabbath - 18 (8.1%)
Deep Purple - 22 (10%)
Doors - 24 (10.9%)
Jethro Tull - 8 (3.6%)
Jimmy Hendrix - 2 (0.9%)
Led Zeppelin - 20 (9%)
Pink Floyd - 32 (14.5%)
Queen - 21 (9.5%)
Rainbow - 11 (5%)
Rory Gallagher - 13 (5.9%)
Rolling Stones - 18 (8.1%)
Who - 3 (1.4%)
Άλλο - 15 (6.8%)

Άλλοι είναι πρώτοι,οι Pink Floyd!ΑΚολουθούν οι Purple και μετά είναι οι Zep,με κολλημένους τους Stones από πίσω!Χωρίς να μειώνω την αξία τους,το λέω,έτσι?
Tην ωρα που ποσταρισα ηταν πρωτοι

Επισκέπτης
Παιδια πολυ ωραιο 8εμα ανοιξατε,τωρα το ειδα..συγχαρητηρια...ψηφισα doors kai led zeppelin..αλλα πιστευω οτι κορυφαιο συγκροτημα ειναι και οι τρυπες..που κατα την αποψη μου παντα επρεπε να ηταν στην ψηφοφορια αντι των Jethro Tull...  

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τα σπαγανε τοτε πραγματικα και οι Τρυπες.
Αλλα ρε φιλαρακι μη ξηγιεσαι ετσι. Τους Τζεθρο τους ειχα δει με τον Σαντανα εφηβος στη Λεωφορο και ειχα παθει μουνοπλακα.
Μεγαλο συγκροτημα :rockon:

Επισκέπτης
Τα σπαγανε τοτε πραγματικα και οι Τρυπες.
Αλλα ρε φιλαρακι μη ξηγιεσαι ετσι. Τους Τζεθρο τους ειχα δει με τον Σαντανα εφηβος στη Λεωφορο και ειχα παθει μουνοπλακα.
Μεγαλο συγκροτημα :rockon:
Κοιτα δεν ειναι χαλια..απλα εγω τις τρυπες τις εχω πιο πανω απο αυτους..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ολα αυτα μαζι και ακομα Τhin Lizzy-Ιppy Pop-David Bowie-CCR-Jefferson Airplane/Starship-ELP κι αλλα ακομα πολλα

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι Λυκαβηττό,στο Φάληρο στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας θα γίνει
Τελικά ο Gary Moore θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TAE – KWON – DO) , στις 13 Σεπτεμβρίου!Αρχικά ήταν να παίξει στον Λυκαβηττό αλλά με όλη αυτή την διαμάχη με τον Δήμο Αθηναίων πολλές συναυλίες αλλάξαν χώρο!

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παιδια πολυ ωραιο 8εμα ανοιξατε,τωρα το ειδα..συγχαρητηρια...ψηφισα doors kai led zeppelin..αλλα πιστευω οτι κορυφαιο συγκροτημα ειναι και οι τρυπες..που κατα την αποψη μου παντα επρεπε να ηταν στην ψηφοφορια αντι των Jethro Tull...  
Έχεις άδικο φίλε!Οι Jethro Tull είναι από τα πιο ιστορικά rock συγκροτήματα και ο Ian Anderson από τις μορφές που ξεχωρίζουν στον χώρο.Πιθανότατα δεν ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom