συγκροτηματα οπως iron maiden,metallika,hellowwen δεν μπορεις να πεις οτι ειναι rock.αλλα η μουσικη αυτη ειναι στην ουσια προγονος ολων των παραπανω κλασικων συγκροτηματων.Το rock είναι ένα ρε παιδιά,μη βάζετε ταμπέλες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένα κλασσικά rock συγκροτήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 206
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
[move]Μαζί σου [/move]Anyway,εγώ παρεμπιπτώντως θεωρώ το Back in Black ως τον κορυφαίο rock δίσκο ever. (άσχετο,το ξέρω)
Επισκέπτης
μεγαλα αλανια οι ac/dc !!μεγαλη aδυναμια εχω και στους def leppard,skid row
για τα συγκεκριμενα εχεις δικιο.εμενα μου αρεσαν και οι guns n roses.φοβερη κιθαρα.Δίκιο έχεις αλλά albums όπως τα Back In Black,Highway To Hell,αλλά και Iron Maiden είναι πιό πολύ rock παρά metal
Anyway,εγώ παρεμπιπτώντως θεωρώ το Back in Black ως τον κορυφαίο rock δίσκο ever. (άσχετο,το ξέρω)
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
για τα συγκεκριμενα εχεις δικιο.εμενα μου αρεσαν και οι guns n roses.φοβερη κιθαρα.
O μαστορας ο κι8αριστας τους (slash νομιζω τον λεγαν τον μαστορα) ,
την παλευε με κατι φιδια και μετα τρελα8ηκε κι εκανε σολο καριερα - αποτυχια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λογω nik name μου νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω
Συν τους ΜΕΓΑ Led Zeppelin
Συν τους ΜΕΓΑ Led Zeppelin
Η συναυλία των Zeppelin έγινε στο Λονδίνο πριν μερικές μέρες και την παρακολούθησαν 20.000 τυχεροι. Έτυχε να το δω στις ειδήσεις της ΝΕΤ.
Νομίζω πως οι Pink Floyd είναι απλά αξεπέραστοι, και μουσική σαν τη δική τους δεν θα ξαναγραφτεί!
Νομίζω πως οι Pink Floyd είναι απλά αξεπέραστοι, και μουσική σαν τη δική τους δεν θα ξαναγραφτεί!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για πάμε να ψηφίζουμε PINK FLOYD.
ΡΙΧΤΕ το στους FLOYD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΡΙΧΤΕ το στους FLOYD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και απ' ότι είχα ακούσει θα έπαιζε ντραμς ο γιος του Μπόναμ!Τυχεροί οι 20.000!!!Η συναυλία των Zeppelin έγινε στο Λονδίνο πριν μερικές μέρες και την παρακολούθησαν 20.000 τυχεροι. Έτυχε να το δω στις ειδήσεις της ΝΕΤ.
Για να δούμε, για να δούμε. AC/DC έχεις τίποτα συναυλίες επι Bon Scott?Ωραίο thread. Ζητείστε album ή συγκρότημα και αν μπορώ τα ανεβάζω! Μόνο classic Rock παρακαλώ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην μου πεις ότι έχεις τίποτα από την συναυλία του Rory στη Ν.Φιλαδέλφεια?Ωραίο thread. Ζητείστε album ή συγκρότημα και αν μπορώ τα ανεβάζω! Μόνο classic Rock παρακαλώ!
Αν έχεις κάτι σπάνιο,ανέβασε...
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
PINK FLOYD για παντα!!!Οι πραγματικοι fab four της μουσικης.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
σιγουρα ολοι αυτοι οι μεγαλοι αφησαν το ανεξιτηλο στιγμα τους στη παγκοσμια μουσικη σκηνην + πολλους αλλους που δεν εχουν αναφερθει οπως οι γερμανοι ELOY,οι UFO,οι WHITESNAKE και αρκετοι αλλοι λιγοτερο γνωστοι και εμπορικοι.Παντως ο κορυφαιος ηχος που συνδυαζει δυναμη,ταχυτητα,τεχνικη και μελωδια ειναι οι maiden.Απλα οι κορυφαιοι των κορυφαιων!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 25K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις